Lite lätt förälskad


Pappa prickade helt rätt när han gav mig presentkort på HM i julklapp. Detta kommer användas. Fick hem HM's vårkatalog och jag blev lätt förälskad. Tunikor, tröjor, klänningar och fina toppar. Me like! Förra året var jag jättebesviken, men i år hittade jag massa fint jag kunnat tänka mig.

Får ta mig an stan när mellandagsrean är över tror jag. Galet mycket folk. Jag får lätt panik på röriga affärer och för mycket folk. Därför passar det inte mig.

Snacka om att jag är glad att jag är ledig idag! Hängde just upp sista tvätten. Så nu ska jag ha rena kläder - förra veckan smet jag in till stan och inhandlade underkläder då de började sina. Hade tänkt storstäda idag - men det är frågan om jag orkar det. Skura av badrummet lite och dammsuga räcker kanske?

Det är farligt med internet. Har just klickat hem en ny order från HM (sånt som är på rea o inte finns i butik - t.ex. mina älsklingsbyxor som snart inte säljs mer) och när jag duschat ska jag hämta ut mina kläder från Nelly som redan har kommit :) Dessutom inväntar jag avi för tandblekningen också. Men sen är det stopp. Visst?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0