Farmor är så rolig!

Jag har varit ledig idag - ändock var jag uppe med tuppen. Jojemen, fem minuter i sju stegade jag mig ur sängen. Kvart i åtta skulle vi ha möte på jobbet. Trevligt med frukost framdukat när jag kom dit. Myspys!

Efter mötet åkte jag till farmor i Frölunda och hjälpte henne med storstädning av huset. Det gick himla smidigt till dess det var dags att moppa golven.. Febrilt letade jag efter den vanliga moppen, hon har en gammal ståendes också som varit halvt ihoptejpad i ngn gammal gardinstång, men skiten var bra smutsig så jag ville inte använda den - hade gjort mer skada än nytta.

Till slut insåg vi att farmor använt moppen jag letade efter till annat - här ska ni få höra!
En dag här i solen fann farmor att det minsann var dags att olja in sin uteplats igen. Hon hittade en burk i förrådet som hon med  hjälp av grannen lyckades bända upp. "Hmm....så grön oljan var.." tänkte farmor men tyckte att det gjorde nog ingenting. Penslar fanns inte var hon än sökte i huset men så hittade hon moppen. Himla käckt! Hon svepte över altangolvet på en halvtimma! Synd bara att det nu var grönt istället för brunt... Yeye, ombyte förnöjer :)

Farmor fick köpa en ny mopp och så var det problemet löst.

Jag har börjat undvika kolhydrater som pasta, potatis och ris ett tag och såg idag att jag faktiskt gått ner ett kilo redan. Jag tror också att min mage vänjt sig bort med all stärkelse som finns i dessa råvaror. Min mage har varit platt och fin ett bra tag och uppblåstheten har lyst med sin frånvaro. Det har varit alldeles underbart. Men hos farmor blev det köttfärsbiffar med potatis och champinjonstuvning. Det tyckte inte min mage om. Alls. Så här ont och så uppsvälld har inte min mage varit på hur länge som helst... :(

Får bli en promenad ikväll och sallad med keso och tacobiff imorgon på jobbet...

Kommentarer
Postat av: alexandra

ja jag säger att den kosten gör susen=) man behöver inte ens pasta ris el potatis! =) puss!

2009-06-04 @ 19:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0