Hua!

Sikken en helg det har varit!

I lördags hämtade mamma upp mig halv elva. Vi åkte till IKEA och handlade. Allt lastades in i lastbilen pappa hade hyrt. Därefter åkte vi till lägenheten för en fika. Sedan lastade vi in alla saker i lastbilen. Allt fick plats. =) Tack o lov för att pappa o Robin redan på fredagen hade hämtat soffan. Då de kört iväg gjorde jag ett sista röj och var mycket noggrann med flyttstädningen. För det ska man vara!

På lördagskvällen hade Emil bokat bord på Bamboo och kl 21 träffades vi utanför, jag, Emil och underbara Maja. Det var en väldigt trevlig middag och jag åt så mycket så jag var jättemätt, men det var ju klart att jag lyckades trycka i mig glassen till slut också. Hehe.. Det är ju så gott.

Middagen avslutades och vi gick upp mot avenyn. In på Loccatello för att avnjuta en Mohito. Sussi kom dit också. Trevligt. Sedan var det tal om Park Lane, men jag anslöt mig istället till sällskap på Halta Lottas en stund innan vi gick hemåt.

Söndagen började kl nio. Åkte o handlade glödlampor till lägenheten i gamlestan då affären öppnade kl 10. Fick låna bil under dagen, vilket var hur bekvämt som helst. =) Depositionen fick jag tillbaka och sedan åkte jag till Nymånegatan för att hjälpa de andra med inflyttningen av allt. Det var klart när jag kom. Istället började jag städa. Är ganska pedant har jag märkt. Nicklas o mamma stannade kvar o kruvade ihop möbler som inhandlades under lördagen.

Tuffe blev livrädd när hennes bur stod vid fönsterbläcket. Åjo, en katt hade sett henne. Så kjag flyttade in henne i rummet istället. Hehe, stackarn. =)

Behöver verkligen måla om i vardagsrummet. Det är så mkt hål i väggarna så det är inte klokt. Hoppas min bror har tid för det snart. Jag kan inte göra sånt själv. Har tummen mitt i handen, som bekant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0