Sjuk

Tuffe tycker att jag ska lägga mig - och visst borde jag väl egentligen det... Snart. Mitt mobila bredband är stekhett.

Har fått ett jäkla besvärligt virus. Snorar, snörvlar och har ont i huvudet, lite feberkänsla. Men det går ju inte! Jag har inte tid för bövelen! Imorgon har jag ju massor o göra..

Dagen började tidigt, runt halv åtta redan (om man inte räknar med när jag 04:39 gick upp ur sängen för att jag knappt kunde andas, så täppt som jag var) Frukost, lite undanröj (jag verkligen avskyr att ha stökigt omkring mig, lite pedantisk är jag minsann) , handlade mat, duschade och kollade filmen från invigningen av Elgiganten i Kungsbacka =) Sedan gjorde jag lite nyponsoppa med glass innan jag gick till jobbet. Det gjorde gott men jag var bra hängig. Hela dagen har verkligen varit lång, liksom gått i slow-motion.

Vi fick höra idag av en tant (!) att hon ville bli betjänad av David och inte av Madde då det gällde dammsugare (det är inte ens Davids avdelning och ärligt talat - är det fler killar än tjejer som dammsuger? Skulle inte tro det....) Anledningen? Jo, därför att David var en man. Han kan ju allt så mkt bättre. En sån vriden bild vissa människor har.. Kul att både Davve o Madde blev förbannade av påhoppet.

Usch, borde nog verkligen gå o lägga mig. Ska köpa panodil imorgon, japp! Det här är inte bra.

Smällde i mig resten av glassen som påbörjades imorse. Nu har jag ont i magen - varför gör jag på detta viset?

Godnatt mina hjärtan!

Rebecca måste plugga imorgon så hon hänger bara med ut på krogen senare på kvällen :(
Men gud så jag ser fram emot Tacomiddagen! Haha, jag är ju så barnsligt förtjust i det. Morgondagen ska bli ytterst trevlig. Får kanske fjäska med min bror så han kan komma hit med Twister (har ännu inte hämtat det) så jag hinner med resten... Vet ännu inte ens vad jag ska ha på mig...? Denna ständiga fråga.

Imorgon ska jag :
dammsuga och diska
byta mina skor, blir nog bara att jag lämnar tillbaka dem för de svarta vill jag nog heller inte ha
köpa ngt linne!! Om jag nu hittar.. Segt.


Nä, nu är det verkligen dags för sängen-

Pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0