Kass

Nä, idag är inte min dag. Snorar o nyser o fryser och känner mig bedrövlig. Halvt om halvt febrig.

Det har regnat under morgonen men nu ser det ljust ut, hade velat ta en promenad, men jag har lovat mig själv att stanna inne och ta det lugnt så jag kanske är piggare till kvällen. Vill så gärna träffa tjejerna! De ska hem till Tesse istället och äta tacos... Sen ska de till stan och förhoppningsvis är jag piggare om ett par timmar.

Jag har verkligen ingenting att göra. Har surfat runt på internet av och till sedan nio imorse. Då jag blev väckt. Mamma och Elin var här för en stund sedan och lämnade av lite galgar och mat =) Och en vinflaska. Elin skulle på maskerad och lånade min guldiga klänning inför en maskerad i kvällningen. Skulle också kunnat gå på kalas i kvällningen, alternativet hade varit Caisas Grease-fest. Mycket man missar när man är sjuk juh,.. Inget skoj.

Är så shoppingsugen!
Jag är väl snart den sista som äntligen hittat hemsidan för forever21 - så himla mycket snygga kläder! Och inte alls särskilt dyra. Synd bara att det är amerikanska storlekar. Vet ju inte alls vad jag har för storlek i deras mått. Kan inte heller bestämma mig, men jag har en hel del favoritklänningar redan. =) Får se om jag kan hitta ngn måttomvändare eller ngt, så jag vet vad jag ska ha för storlek.

Imorgon ska jag o mamma till IKEA, så jag får hem lite lampor och så hon får gardinstänger till skolan... Fixar inte hon det, kommer det dröja ytterligare ett år. Det är bara hon som donar där. Pysselmamma - och på julen klär hon granen i matsalen och bygger pepparkakshus. *hehe, en sån bambatant ska man ha!

Jag är rastlös... Får nog sätta igång med ngt lugnt. Kanske ordna med galgarna.

Pussokram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0