Manipulativ?

Haha, jag undrar om jag lyckats manipulera min fågel... Han sitter o kvittrar väldigt förnöjt när jag sätter på Tracy Chapman eller Brian Adams .. Eller kan det vara så att vi faktiskt gillar samma musik? Det är ju helt fantastiskt isf =0) Jag visste att vi passade bra ihop - my love!

Gårdagen var mycket trevlig! Jobbet gick bra det också. Har lärt mig en del om tvättmaskiner, men jag fick nästan bara kunder på plattänger, rakapparater eller dammsugare, vilket passade mig utmärkt då det är det jag kan bättre. :) Känns fint det. Mailade också iväg så folket kan boka en resa till mig, till huvudstaden - ska bli jätteskoj, få känna sig lite viktig! :)

På kvällen var det dags för fika med alldeles för mkt kalorier, dock blev jag ganska besviken på den vita chokladmoussen som var ovanpå den kladdiga chokladkakan. Inte rikitgt vad jag hade tänkt mig.. Men det är ju ändå sällskapet som är det viktiga. :) Och det var som vanligt helt underbart - ingen av oss har förändrats märkbart och vi pratade gärna om pinsamheter som begåtts då vi var yngre.. Ja, herregud va vi har upplevt mkt ihop :D

Mkt prat och jättetrevligt ! Men jag var tvungen att bryta upp kvart över tio redan, ska ju jobba idag....

Sen ikväll ska jag träffa Maja och Emil! Och Vicki och en massa andra.
Kul, roligt! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0