13 år sedan

Ja, ni vet vad jag pratar om...
Då alla barn var lyckliga. Jag var 8 år. Nicklas var bara 4, men honom drog jag med ut, hem till Marie-Helene och vi höll på att försvinna i alla drivor, för att inte tala om trapporna upp till hennes hus. !

Var det den 17:e november det hände? Ja.. Och vi gjorde backar på altanen och åkte pulka med start från fönstren (otroligt att de höll!) Skolan var stängd såklart och först var det ett meck med att öppna dörren, för den var ju också igensnöad. Snöstormen 95 kommer vi inte glömma =)

Och hur är vädret idag då?
Storm kan man väl säga! Men det snöar ju inte.. :( Regn och blåst vaknade jag upp till denna morgon.
Fy, en kan ju alltid hoppas på en hyfsat vit jul, eller iaf kall? Med frost..

Borde ta sig en resa till vitare vidder. Kanske i januari? Inte för att jag kan åka skidor eller snowboard, men jag saknar ju snön!

----------------------

Igår fann jag lite julpynt. Med betoning på lite. En ängel och en tomte. Jag ska minsann shoppa en hel del julpynt på lördag! Då ska jag och mamma, Elin, Jesper och Nicklas till Ullared! Kanske att man kan finna sig ett par nya stövlar också, Skobo brukar ha en del skoj. Mina stövlar sjunger minsann på sista versen nu..

Idag är jag ledig. Ska försöka ta mig till Floda en stund. Men det regnar så förbaskat så jag är inte det minsta sugen just nu på att ta mig härifrån. Knappt så jag gick upp ur sängen. Men så blev jag hungrig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0