Typiskt

Så mkt  har gått ..ja, inte riktigt som jag tänkt mig, idag.

Hade en underbar inställning i förmiddags. Jag skulle finna mina presenter och lite kläder därtill. Sedan skulle jag luncha och självfallet ta mig en glass i solen. Så här blev det:

Tog vagnen till brunnsparken och gick sedan upp genom kompassen och in i diverse affärer, blev sugen på en ny bikini och letade efter en speciell modell jag tänkt köpa mig ett bra tag nu (men eftersom min första stranddag var i söndags så har det inte känts särskilt aktuellt, förrän nu) Den jag ville ha fanns inte kvar, bara trekantsbikinisar och andra för storbystade damer, sådana där sladdriga historier som inte en tjej under 45 skulle tänka sig. Inte ens min mamma har sådana modeller, hon är alldeles för medveten.

Ganska snabbt sprang jag in i dessa fruktansvärt irriterande försäljare som ska stoppa en var man går - jag ville för guds skull kunna strosa i min ensamhet och lyssna på min förbaskade musik utan att bli störd! Men det kan de inte förstå. Okej, okej, mitt energibolag kanske är dyrare, men jag orkar inte med nya avtal mer har haft för mkt sånt runt ikring mig det senaste. Nej, jag har inte råd att bli månadsgivare för läkare utan gränser (har ju baske mig fått gå ner i procent) o.s.v...o.s.v - ja, ni vet hur det är. Doh* Blir så trött. !

Mitt shoppinghumör var inte längre det bästa, men jag ville ju iaf finna presenterna. Inte en enda affär hade vad jag letade efter till min far. Hur svårt kan det vara? Till slut gav jag upp hoppet. Får bli ngt annat. Ska kika på nätet här snart. Men jag hittade iaf ngt till min syster - den är så perfekt till henne så jag är alldeles imponerad! Men eftersom öppet köp bara gäller i tio dagar ska jag nog vänta ett tag - om jag nu skulle köpa fel storlek eller så.

Blev en lunch på Blue Eat and Drink. Blev proppmätt!

Sedan bestämde jag mig för att åka hem till Floda. Satt alldeles lycklig på pendeln hemåt. Jag tror jag är lite förälskad, är så hemkär så det är inte klokt. (Himla snygg busschaffis också, haha! )När jag kom hem höll mamma, pappa, Robin och Tornberg på med fasaden, hela sidan var nere på huset och det var bara svart papp. Kaninerna var nerflyttade till trädgårdslandet där jag fann smultron - jättegoda! Solen gassade och jag drog med mig Elin och Jesper till Vällsjön och badade, och badade och badade. Det var jättekul! Haha, blev ett litet barn igen, simmade ut till flotten, hoppade från hopptornet (jag är en höjdrädd fegis så det blev bara från tvåan medan Jesper dök hur enkelt som helst från trean...) , dök i ifrån kanten, simmade under vattnet och drog Elin i tårna, kastade boll i vattnet och hade helt underbart skoj!

Kärlek!

Men...
Sen satte huvudvärken igång, telefonen dog och Robin körde hem mig. Blev ingen dejt med Rebecca. Mår sisodär just nu, har vilat lite, men ska lägga mig igen.

Kommentarer
Postat av: alexandra

varför vart det ingen dejt med henne? kanske kände du dig lite dålig? hoppas din dag imorrn blir bättre! puss gumman

2008-07-31 @ 22:58:58
URL: http://alexjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0