Trevligt

Gårdagen var ytterst trevlig.

Efter en avslutning på terminen med en konferens i RunAn på Chalmers (vilken var ganska långtråkig till dess att startnycklarna visades) drog jag mig till LolloBlue. Det kändes konstigt att jag inte tänkt på att det var sista ggn jag fick se min basgrupp förrän jag fick en kram av Martin. Min älskade basgrupp. Men det får gå. Det ordnar sig =)

Lollo hade mycket o göra på jobbet och jag tog mig ett glas vin och en toast (blandning..?) och tittade på. Sedan ringde jag Carro och drog mig till henne.

Vi snackade skit, åt godis och chips och drack lite alkohol. Och spelade Guitar Hero. Jag tyckte det gick hyfsat och jag lyckades vinna över Carro några ggr. Jag hade iofs EASY och hon MEDIUM, men jag vann ju iaf ;) Till dess att Kenneths kompis Daniel (musikgeni) tog över showen och slog mitt rekord =)  Jaja, så var det med det.

Ytterligare några av Carro och Kenneths kompisar anslöt sig till lägenheten och vi spelade, tjötade och lekte fåniga lekar. Riktigt skoj. Det visade sig att många av dem var Lerums- och Flodabor, vilket resulterade efter lite dans att jag fick sällskap hem, annars hade jag sovit hos Carro. (Martin gillar inte att jag gå själv hem på kvällen)
Världen är bra liten.

En underbar kväll med underbara människor, skoj med nya bekanta!

...

Var hemma kl 04:17 och vaknade igen klarvaken 08:00. Ikväll är jag trött. Somnade en stund här på soffan, men annars har jag varit vaken. Varit på promenad och sett på "Dagboken" . En underbar film som jag alltid velat se - och nu har jag sett den! =o)

Väntar på Martin som är o spelar med några modellflygplanskompisar (hur nördigt lät inte det då..?) 
Sen ska vi se på film, men jag tror inte den är en film i min smak. Kommer kanske somna. Men det gör ingenting. Jag kan behöva sömnen.. Imorgon jobbar Martin igen. Jag ska se på Ice Age. =o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0