Nu är det dags!

Igen...

Har lagat havregrynsgröt till frukost - dags att bli nyttig igen. Efter jobbet blir det en powerwalk utan dess like! Blir förmodligen en dejt med mina hantlar också =) Gött!

Igår såg jag på ännu en av de filmer jag hyrde på Hemmakväll i söndags. Maddes råd hade jag lytt - men jag trodde faktiskt de skulle vara lite bättre. Blir att se den sista av filmerna ikväll - den som skulle vara absolut bäst. Sedan får vi se. Hoppas att den är en riktig feel-good film. In the land of woman var mysig, men ingen speciell, trots att Adam som spelar Seth Cohan (Cohen?) i OC alltid är himla fint ögongodis. Min brors flickvän var rolig stundom, seg stundom och den slutade lite tvärt (vilket också ovannämnda film gjorde) Men ok att slötitta på =)

Var på IKEA en sväng igår - har så mkt planer! Väntar bara på en soffa så jag vet vad för soffbord jag ska ha. Just nu sitter jag i soffan med en pall som bord. Till min läshörna har jag gett upp Mysinge (efter en snabb titt på kontot och lönen insåg jag att jag får nog spara i månader om jag ska ha råd med honom när det finns en massa annat som också bör ordnas med) Istället har jag snubblat över en otroligt bekväm fåtölj som heter Lunna. Snäppet billigare och bli aktuell då jag fått ordning i vardagsrummet.

Det allra första som måste ordnas är belysning i alla rum! Det börjar faktiskt mörkna nu lite tidigare än förut..

Nä. dags att klä sig och bege sig.
Puss!

Kommentarer
Postat av: alexandra

ja havregrynsgröt ska det vara till frukost=)

2008-08-26 @ 20:41:48
URL: http://alexjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0