Finally

Äntligen blev min dejt med Rebecca av. Vi satte oss på kinan i Floda (som jag inte besökt på år o dar - ngn enstaka gång då man var ung, hehe) Vi tog ett glas vin och tjötade. Synd att jag har så mkt annat runt om mig och var tvungen att bryta upp vid åttasnåret ... :( Men det var kul o ses igen. Vi bestämde att försöka hålla kontakten lite bättre nu. Hon blev väldigt sugen på o hänga med när allas vår Alexandra kommer ner i september - inte lång tid kvar nu! Kul!

Har nu sju dagars jobb framför mig - igen. Varför lär jag mig aldrig att säga nej? Kommer att vara helt slut på min lediga torsdag - sen ska jag jobba Sandras pass på fredagen nästa vecka också - plus helgen. Trodde jag skulle vara ledig denna helgen, men ikke . jag har tagit en extra helg. Yeye... Jag klarar det. Ett tag. Blir ju pengar om inte annat. =)

Har drabbats av göra-om-feber. Finns så mkt jag vill göra i min lägenhet. Soffa, soffbord och hyllor, växter i zinkkrukor att hänga på väggen i köket - hade tänkt mig murgröna. Ny tv hade inte suttit fel - men det är så dyrt! Känns lite segt att köpa en ny stor platt-tv för en massa tusenlappar när man inte ser särskilt mkt på tv ändå.

Har en massa planer..Får hoppas mamma vill komma hit på torsdag och lämna lite mat och hämta hem den stora stationära datorn som fortfarande finns hos mig. I mitt sovrum. Och kanske att hon kan köra mig till mataffären för storhandling. Får fjäska lite tror jag.

Nu måste jag duscha. Sedan ska jag hämta tvätten och knalla till jobbet.

Pusspuss!

Kommentarer
Postat av: alexandra

åhh min älskade emelie=D du är så duktig och pysslar om där hemma hihi Ja, som jag skrev i smset så vore det jättekul om hon med kunde vara med=) spännande! 2 veckor kvar bara=P Hoppas du får det lite lugnt på jobbet idag! puss

2008-08-21 @ 11:32:42
URL: http://alexjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0