Intensivt

Hela veckan har varit ytterst intensiv. Och så kommer det fortsätta. Är dock ledig på onsdag. Då ska jag smälta allt jag kan. Sedan är det dags att bygga upp vårt varuhus.

Igår spanades varuhuset in och sedan blev det shopping då jag såg att jag fått mer klirr i kassan än jag räknat med - inte ens min dyra telefonräkning kunde trycka ner mig. Mitt humör var på topp. Sedan åkte jag hem för attt vila en stund och dela med mig av mina erfarenheter för min mor och min far. Mamma har varit i Värmland i veckan och jag fick mig en uppdatering om mormors tillstånd. Efter det gjorde jag mig iordning för att träffa mina kärlekar Lollo&Lisa. Alltid vi. Vi såg på "Så ska det låta" hemma hos Robban och Anne. Blev lite bubbel och lite cider till räkor, kräftor, smörgåsar och diverse annat. Myspys!

Nu ska jag snart göra mig klar för kvällen. Ska iväg o hjälpa Carro med maten och sedan blir det middag med tjejena och troligtvis utgång. =)

Imorgon tar jag tag i en kurs jag ska genomfört till på måndag och så blir det att ta tag i Internetbanken (första ggn jag ska betala mina egna räkningar via internet - pappa får nog visa mig lite)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0