Örebro

En fantastisk stad =o),
eller iaf över förväntan. Väldigt goa människor o trevligt uteliv.

Tackar för en trevlig helg.

Fredagsmys med idol o varma mackor - och Antonias underbara kladdkaka!

På lördagen vaknade jag tidigt - en uppblåsbar madrass är ju inte riktigt lika bekväm som sängen hemma - men funkar utmärkt för två nätter. Jag började dagen med o diska o lägga pengar på bilen, bara för att inse att det var en röd dag - vi kunde nu stå ända till måndag kl elva om vi så hade velat. Typsikt. Efter en kall, men uppfriskande promenad drog jag mig in igen och väckte tjejerna. Frukost och sedan en dusch. Dags för shopping.
Blev lite smått o gott och en lunch på burger king.

Väl hemma hos Antonia igen la vi oss att sova. Hade blivit en tidig morgon. Sedan lagade Antonia mat åt oss - kycklingfilé och bulgur med en café de paris -sås. Underbart gott.

Sen gjorde vi oss iordning och jag testade min nya foundation - den var kanonbra!
Ut på stan. Vi började på en liten pub med öl och tilltugg, namnam.

Sen drog vi vidare till Frimis. Hamnade på bild. Dans, dans, dans. Jätteskoj hade vi - bästa utgången på länge - och himla goa killar. Många som var där bara för att ha kul - vilket va skönt för oss med pojkvänner. De lät oss vara. Klart att det var flirt, men på skoj o inget jobbigt. De visste gränserna utan att man behövde säga till dem. Vi fick komplimanger helt apropå - i Göteborg skulle de inte våga säga sånt av rädsla att bli nobbade. Här var de mycket mer easy going. Är så glad att Antonia fått det så bra som hon har. =)

På vägen hem blev jag o Terese utsatta för en blottare, en gubbe med blöja och en annan gamling. Haha! Örebroare har fantasi - många som var utklädda den kvällen. "Vänta tjejer" sa blottaren och öppnde sin rock. Hans snabel var långt ner till knäna. Haha!

Fem plus till Örebro +++++

Hemfärden gick jättebra. Stannade på en Preem utanför Skara för att byta förare. Där hade de minsann Marianne-godisar med blåa papper - världens godaste godis ska jag be o få tala om! Borde det finnas som lösgodis också i Floda !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0