Tisdag




Igår somnade jag helt sjukt tidigt. Typ kvart över nio. Uppå det hade jag dessutom sovmorgon imorse. Skulle ner till Halmstad i sammanträde. Det ena hade blivit inställt så jag kunde ta ett senare tåg. Ett sammanträde och en lunch på stan med ordföranden. Glömde min scarf på restaurangen :( Sen åkte jag hem.
 
Kom till stan strax efter halv tre. Åkte hem. Kändes onödigt att gå tillbaka till jobbet för att vara där ngn timma. Men jag kan inte hjälpa att det kändes som att jag "skolkade". Är förbannat plikttrogen. Men jag tröstade mig med att jag kunde ta det på flexen. Dessutom hade jag fått världens huvudvärk på vägen och när jag kom hem somnade jag bums. Ingen träning idag - men jag har hållt kosten iaf. Imorgon kör jag igen. 
 
Ikväll har jag tänt ljus här hemma. Försöker få upp värmen lite. Snart är det den där tiden på året igen :) Jag älskar det! Tända ljus är så rofyllt!
 


Torka aldrig tårar utan handskar




Ikväll ser jag den andra delen av tre. Så himla hemskt. Men verklighet. Se den.
 
Annars idag har jag jobbat - och sen tog jag mig till gymmet. Kändes grymt bra idag. Iaf efteråt. Mår så bra efter ett träningspass. Så lätt att glömma det mellan varven bara. Men jag är redo för Fitnessfighten igen. Idag känns det bra.
 
Imorgon blir det lite sovmorgon, sen ska jag till Halmstad i jobbet. Blir bra. På fredag är det halvdag på jobbet. All helgona.
 


Effektiv söndag




Jag har hunnit med en hel del idag. Känns bra. Sovmorgon fram till halv nio (hade det varit sommartid fortfarande hade klockan varit halv tio) Jag tog en lugn morgon och bestämde mig sedan för att gå till Elgiganten för att köpa mig en köksvåg för den stundande månaden med Fitnessfighten, world of shape. Jag lyckades göra 6 matlådor. En wokrätt med kyckling och en med nötfärs.
 
Nu blir det snart Solsidan och sen kommer jag somna gott. Efter en morgon med huvudvärk har jag varit oförskämt pigg idag =) 
 
 
Solen sken hela dagen!
 
 
Jag köpte en köksvåg från OBH Nordica och på vägen hem inhandlade jag en massa nyttig mat =) Genast gjorde jag en kycklingwok när jag kom hem. Det blev tre matlådor. 
 
 
Skrev ner en massa recept i en bok för att ha det tillgängligt i köket.
 
 
Så här fylld har min kyl inte varit på väldigt länge...
 
 
Söndagsläsning har jag också hunnit med =)
 
 
Därefter åkte jag till Bäckebol och bland annat IKEA. Köpte presenter till ett par vänner.
 
 
En av rätterna. Wok på broccoli, morötter, paprika och tomater. Nötfärs (5%) och fullkornsris
 
 
 Tog mig till gymmet. Det var riktigt skönt. En timma med styrka och konditon.

 
 

Så mycket bättre




Hej!
Nu var det ett tag sen igen. I veckan har jag botaniserat ikring maskeradutstyrslar, jobbat, mått både rätt bra och väldigt kass. (huvudvärk och skit) Jag har inte tränat som jag borde ha gjort. Skärpning nu. Har anmält mig till Fitnessfighten igen - eller ja, kickstart. November it is. Ska försöka mig på att gå all in igen. Men jag är medveten om att jag har en del inplanerat i november som sätter lite p för att göra fitnessfighten fullt ut. 
 
Igår åkte iaf jag med Tina och Kalle ner till Burg i Tyskland för att inhandla lite alkohol. Och göra en roadtrip. =) Kul..! Kl. 21.00 åkte vi igår kväll. Kom ner till Burg runt halv fyra på morgonen. På vägen åkte vi genom både hagel och snö. Spännande med sommardäck! Jag fick inhandlat lite av varje och har nu rödvin för nästa beuf! 
 
Idag när vi kom hem sov jag en stund. Sen har jag storstädat. Det behövdes VERKLIGEN. Haha! Men nu kan jag säga att jag är galet nöjd. Nu sitter jag o myser i soffan i mitt rena hem och väntar in "Så mycket bättre"
 


Myshelg




Så var det söndagkväll igen. Igår slängde jag lite skräp borta vid kretsloppsparken tillsammans med Tina o Kalle - gamla färgburkar och min trasiga stol. (om ni kommer ihåg så brakade stolen ihop i somras när jag satt o sola i min ensamhet på uteplatsen - haha, att jag inte dog av skam!)
 
Efter det åkte jag till Floda och umgicks med min familj. Det var ett tag sen nu.. Mysigt =) 
 
Idag har jag tvättat, handlat, lagat matlådor och sovit bort huvudvärk. Sen åkte jag o Mikael o spelade badminton en timma. På tisdag ska vi ses o laga mat. Jag är grymt sugen på nybakat bröd och soppa så jag ska hitta ngt bra recept till på tisdag. Gott..!
 
Nu blir det en lugn kväll. Kram!
 

 

Hahaha!




Så här kommer ni aldrig se mig
 


Frisörbesök och liveband




Den senaste veckan har gått upp och ner. Mest upp =) Det var väl egentligen bara igår jag hade ett par timmar där jag kände mig stressad och nästan lite ledsen. Över vad vet jag inte egentligen. Sån är jag :P
 
Igår efter jobbet panikköpte jag en eh, "inomhusjacka" eller "dräktjacka" eller vad man nu ska kalla det. För att kunna ha ngt till kvällen då jag inte skulle hinna hem emellan. Blev rätt nöjd =) 299:- på H&M. Till det hade jag ett par taighta svarta jeans och ett vinrött linne. Sen tog jag mig till en offentlig toalett och drog på mig lite deo. Sen över till frisören på Kyrkogatan. Salong Bliss. Dem kan jag rekommendera! Jag blev nöjd (gör inga större förändringar i mitt hår när jag är hos frisören, men jag är nöjd - jag är ju rätt feg) och tjejerna på salongen är trevliga.
 
Så behöver ni bra frisörer i stan så rekommenderar jag Salong Bliss på Kyrkogatan och Stephanie på Salong Studio Aveny (nya lokaler på Chalmersgatan tror jag
 
Efter frisörbesöket mötte jag upp Tina, Kalle och några fler på Hard Rock Café där Anders med band hade en spelning. Det gjordes lite covers och det var ett gött häng. Jag åt en jättegod lax till middag och lite glass till dessert. Mums..! Trevlig kväll! 
 
Idag vaknade jag tidigt som vanligt. Har just ätit frukost och ska strax se till att ställa lite saker iordning som ska få hänga med till tippen. Tina och Kalle kommer om ett par timmar och då ska vi slänga grejer. Skönt =) 
 
 
 
Ingen utväxt och inte längre gulnande hår. Köpte en inpackning också, från Revlon, som ska vara bra sen när man börjar få lite utväxt och när håret börjar tappa färgen och bli mer gult.

 
 

Smärträdd, nålrädd - och en resa!




Denna veckan har gått fort, men jag tycker ändå det känns som att det skulle vara fredag idag.
 
I måndags efter jobbet gick jag till gymmet. Cyklade en timma och var rätt trött efter det.
 
I tisdags åkte jag till Halmstad i jobbet på ett sammanträde. På vägen hem åkte vi förbi en ekologisk gård med älgkött, honung, senap, olika korvar och sidfläsk. Min kollega beställde en julskinka inför julen. Sedan bokade jag en resa till London i december =) Det ska bli såååå kul!
 
Igår hade jag ett till yogapass - lite jobbigare denna ggn, men helt klart ngt jag ska fortsätta med.
 
Idag har jag varit hos kiropraktorn och knäckt lite. Är dessutom lite skev i benen. Ena är längre än det andra. Jag är stel i axlar, nacke och mellan skulderbladen. Fick lite övningar och ska tillbaka om två veckor igen. Men fasen va ont det gjorde! Började gråta när han klämde på axlarna. Han ville egentligen köra lite akupunktur men jag är nålrädd så jag sa nej...
 
Börjar ångra att jag anmält mig till hälsokontroll på jobbet - ska ta blodprov i samband med det och jag är supernervös. Har aldrig tagit blodprov. Smärträdd OCH nålrädd.. Bra där.
 
Nu blir det "Once upon a time" - imorgon blir en bra dag =)
 


Hej..!




Hello!
Nu var det länge sen jag skrev. Igen. Men har gjort så mycket i veckan känns det som så tid har liksom inte funnits. Har testat yoga, träffat vänner, haft överraskningsfest för bästis och myskvällar. Det går liksom i ett. 
 
Yoga ska jag fortsätta med - jag behöver lära mig slappna av! Och mjuka upp kroppen. Bra styrka också - inte den vanliga man är van vid. Mer statiskt. 
 
I fredags gömde vi oss i Carros sovrum när hon kom hem och sjöng för henne när hon minst anade det(hon är bortrest på sin födelsedag så Jossan ordnade en överraskning för henne med de närmaste vännerna) Mycket uppskattat =) Mat, quiz, dans och sång. Fin kväll ♥
 
Igår träffade jag finaste Lollo. Imorgon lämnar hon Sverige för en månad och åker på äventyr. Lite lätt resfeber hade hon. Vi somnade efter ett par timmars prat, framför en film och åt frukost tillsammans imorse. Mys! 
 
Idag trodde jag att jag hade tvättid bokad - icke! Så jag fick boka inför nästa vecka istället. Var helt hundra på att jag bokat rätt. Men det var visst inte den 15:e idag. Snopet. Så jag ska istället ta mig an en Buef Bourginon. Får se hur den blir. Aldrig gjort det tidigare. =) Sen blir det badminton ikväll! :) Underbara helg!
 
 
 
 
 


Hosta



Har fått en förbannad hosta som inte vill ge sig. Men jag har inte ont i halsen. Blir inte klok på det. Idag har jag varit grymt frusen. Imorgon ska jag ha med mig min poncho till jobbet tänkte jag så jag kan slänga på mig den när det blir för kallt på rummet. Har ändå på högsta värmen. Funderar på om jag kanske är på väg att bli sjuk..
 
Jaja..iaf. Helgen var bra. Badminton, tacos, vänner, långpromenad och sol. Och Alma. Bästa. Vi gick till affären. Alma fick kinderna nypta av en dam som tyckte att Alma var en otroligt söt tjej. Och modern i shorts, strumpbyxor och skinnjacka. Jojo - här hänger vi med i svängarna. Sen fick hon höra av en annan tant att hon hade så fint hår. Tanten frågade om hon borstade sitt fina hår alldeles själv. Alma var för blyg för att svara tror jag.
 
Men ja - min brorsdotter är så fantastiskt fin ♥ / Faster Mallig
 


Lite av det senaste...




börjat klä mig i mer färg
 
tjockstrumporna tas på här hemma - det är kallt nu!
 
sängen är alltid bäddad - men sen jag började jobba i Göteborg har jag haft mer ork och därmed också mer ork att hålla rent och fint hemma. Älskar det! (lite av en pedant..)
 
Armband från Lindex... har fått för mig att pengarna gick till Rosabandet men jag vet inte
 
lagade för första ggn i mitt liv rödspätta. Gott blev det..!


Lugn morgon :)




Idag unnar jag mig en underbart lugn lördagsmorgon. Vaknade strax innan sju, satte på tv:n och lyckades snart somna om igen. Upp klockan nio för att bara ta det jättelugnt. Lägenheten är städad och jag har inga planer förrän klockan 12 då jag ska spela badminton i Alelyckan. 
 
I vanliga fall vill jag hinna med så mycket som möjligt och vara tidseffektiv. Hade tänkt träna på gymmet innan vi skulle spela badminton idag - men jag skiter faktiskt i det :)
 
Sen får vi se vad helgen har att bjuda på. Antingen en middag med manligt sällskap eller ett glas med en tjejkompis på stan. Imorgon ska jag nog passa Alma en sväng :) Min favorit! 
 


Kanelbullens dag




Har ni ätit ngn bulle idag? Det fick vi en på jobbet idag. Mums! 
 
Idag fyller min morfar år faktiskt. =) Min nya morfar.. eh, ja.. Ni som känner mig vet. 
 
Har sedan jag kom hem storstädat min lägenhet och Tuffes bur så jag slipper det i helgen (det är härligt att jag har så mycket energi nu när jag kommer hem om dagarna) Har talat med farmor i telefon och nu ska jag se "Once upon a time"
 
Imorgon ska jag ta en timmas friskvård och gå hem tidigare för antingen ett pass på gymmet eller en promenad. Det beror på vad det blir för väder. Sen är det helg :)
 


Mer energi :)




Så har det blivit oktober. Jag har börjat jobba i Göteborg igen. Känns bra. Mer energi. I söndags tog jag mig en shoppingtur och kom på bättre humör. Sen lagade jag och Mikael rödspätta med potatis (första ggn i hela mitt liv - det var riktigt gott! Ska göras igen, helt klart)
 
Igår efter jobbet tog jag mig till gymmet. Var hemma och duschad innan sju.! Skitbra med närhet till jobbet :P
 
Idag hade jag tänkt hjälpa Kalle och Tina o fllytta, men det behövdes inte. Så jag tog mig till affären och sen hem och städade lite lätt och tog det lugnt. Så mycket tid! Har hunnit nätshoppa också. Klockan är inte ens åtta och jag har hunnit med jättemycket. Blir nog en bok ikväll innan läggdags. Har veckan börjat bra?
 


RSS 2.0