Alltid skönt med fredag!

När jag gick från jobbet idag sken solen. Imorse snöade det och vi hade ett vackert vinterlandskap i stan idag. 

När jag kom hem hade jag tänkt passa på att städa. Emil firar sista arbetsdagen med sina kollegor så jag är ensam ikväll. Hade även tänkt dricka vin o mysa lite. Det blev vatten och knäckebröd (och lite godis) och lite bokläsning innan "På spåret" istället. Det blir sällan som man tänkt sig.

I min senaste glossybox fick jag ett lack med vitlök o e-vitamin.  Ska vara bra för naglarna :) 


Torsdag

Så var det redan torsdag igen. Tiden springer iväg. Tänkte gå till gymmet efter jobbet och cykla lite. Har fortfarande ont i tån så jag inte kan springa, men cykla kan jag ju - gjorde det ju på hälsokontrollen igår. 

Men först väntar en dag med sammanträden :) Kul! Länge sen nu. 


Hälsokontroll

Hej! 

Har precis genomgått en hälsokontroll och är nu på väg till jobbet. Sist jag gjorde en sådan kontroll var två år sedan och då tränade jag mycket och tyckte jag åt bra. Numer står jag hela dagarna på jobbet och äter helt ok men tränar inte mycket. Jag har bättre värden denna gång! Dessutom har jag knappt huvudvärk längre (peppar, peppar)  och magknipen lyser med sin frånvaro.  Vad har egentligen ändrats? 

Ingen aning (förutom att jag träffat Emil) 


Nu är jag sambo!

Ja, min första helg som sambo då - det har gått bra ;) Jag är så lycklig med Emil. Det är ju nästan löjligt. Vi har dessutom löst det så jag fått plats hyfsat bra med mina grejer - lite saker ligger dock kvar i resväskan, men det är nog inte värre än att jag kan leva med det (tror jag) Det handlar ju faktiskt bara om lite mer än en månad.  :) 

Nu är det måndag igen - får se vad denna vecka har att erbjuda. 

Ha en bra dag!


Almost there

Ja, nu är jag nästan klar. Städade ur det sista och fick hjälp av pappa att köra saker till Emil. Börjat installera mig hos Emil, men inser att jag får leva lite i resväskan ändå den kommande månaden. Men det får gå :) 

Men när vi var färdiga kom jag på att jag glömt lite mat i kylskåpet i jonsered. Klantigt! Får åka dit imorgon :) 

Ikväll blir det tacos! Men först ska jag till Rusta och köpa lådor att lägga mina underkläder i. 

Jag ser förresten ut som en fyllgubbe när jag stapplar fram. Men jag kommer framåt och jag lyckas med ganska mycket ändå :) Wohoo!  


Flyttstäd

Alltså, sån jäkla otur. Jag har inte mycket flyttstäd kvar - så igår när jag rengjorde badrummet så halkade jag i duschen och stoppade fallet genom att dra stortån rätt in i väggen - och därpå hela min tyngd. Tån blev blå och där stod jag i min ensamhet och störtlipade.  Den smärtan! Men så vet jag att man inte gör ngt hos läkaren om det hänt ngt med fötterna så jag insåg att det får läka av sig själv. 

Jag städade klart badrummet och de kökslådor som var kvar att städa ur, tog mitt pick och pack och åkte till Emil. Jag haltade fram i mina gympaskor och försökte hålla en god min. Men det gjorde ont och jag grät när jag kom till Emil. Is och högt läge funkade dåligt :P

Nu ska jag googla brutna tår.  

Godmorgon!  Hoppas dagen blir fin! Jag ska ringa mamma...


Idag ser det ut så här: 


Söndag


Hellu, idag är jag riktigt seg. Igår tvättade jag fönstren, rengjorde spisen och elementen. Emil kom hem igår också. Äntligen!  Vi tog en promenad till affären och handlade lite, sen umgicks vi och hade en jättemysig kväll.  Vi la oss strax efter nio eftersom Emil hade varit vaken sedan kl fem på morgonen.  

Idag tvättade jag Emils fönster också :) Sen åkte jag hem och pluggade lite inför en grej jag ska göra imorgon :) Sen somnade jag och nu ser jag på tv och funderar. I veckan ska jag städa ur resten av lägenheten (inte mycket kvar, men framförallt badrummet) och så åker vi på kurs med jobbet onsdag-torsdag. Tvättid på torsdag och så flyttar jag till Emil på lördag. På söndag ska jag träna och inte behöva tänka på att städa något igen på ett tag! Var på gymmet i onsdags och det var skönt. Hade lite glömt det. 


tips på rengöringssvamp!

Jag städar ju en hel del nu inför flytten och förra året vid den här tiden städade vi farmors hus inför visning. Mamma hittade då mirakelsvampen på Ica - den heter "fläcksuddare" och gör helt enkelt det - suddar bort fläckar. Väggarna blir som nya! Rekommenderas :) Kostar ca 30 kr för ett 2-pack. (har bara bild på förpackningen då jag använde båda till väggarna i klädkammaren - den förra hyresgästen hade lämnat väggarna med massa märken, men jag fick borr det mesta med svampen)




Första hela veckan på jobbet i år

Ja, då har den dragit igång igen då - vardagen. Det har varit en rätt intensiv vecka. I måndags fick vi en praktikant till oss så hon gick med mig i tre dagar. 

Efter jobbet i måndags gick jag o Khatira o åt yoghurtglass med alla goda tillbehör till, sen åkte jag hem i rengjorde ugnen. 

I tisdags efter jobbet rengjorde jag kylskåpet och lägenhetens alla innerdörrar. 

I onsdags var jag kvar på jobbet till kl 19 då vi skulle ställa om telefonerna.  

I torsdags var vi på quiz på Glenns sportbar på friggagatan efter jobbet och idag ringde jag mitt försäkringsbolag och sen var jag otroligt trött så jag somnade när jag kom hem. Sen fick jag dock energi o städade ur hela klädkammaren - hyllor och väggar torkades med våt trasa och golvet dammsögs. Jag har också packat ytterligare en och en halv flyttkartong. Heja mig!

Imorgon kommer Emil hem! Underbart!  💜 


Enoteca el Signore

Jag tror jag fick det rätt. Vi var iaf på en rätt nyöppnad italienare igår. Jag åt en jättegod pasta som var rätt het. Och därefter en jättegod pannacotta med björnbär på toppen :) Mums! Vi firade alltså Lollo som idag fyller år. Jättetrevligt och så träffade jag massa nya människor :) Kul! Vi var nog 17 som åt och därefter anslöt fler folk. Kul kväll! 

Idag städar jag igen. Igår gick jag ner i förrådet med lådor och byråer. Idag har jag gjort rent plåtarna och ska ta mig an spisen ikväll. Men nu är jag på väg hem till Emil. Tänkte lämna lite varor från skafferiet och passa på att städa hans badrum. :) Överraska lite. Han är nämligen bortrest. 


Duktig tjej!

Kom precis hem till floda efter att ha slängt skräp. Alelyckan är bästa återvinningscentralen i stan! Toktrevlig personal och de tar emot typ allt :) Färdig hur snabbt som helst. 

Så nu är jag i Floda och ikväll ska jag umgås med Lollo o hennes vänner.  Lollo fyller år imorgon och vi ska fira henne o äta mat på restaurang :) Mys! 

Monterade upp min garderob som jag ska ha den kommande månaden hos Emil :) 


resumé i bilder

Året började med att tömma farmors hus, umgås med familjen, första besöket hos Emils föräldrar,  Olle föddes och så kidnappade vi Jessica när hon fyllde 25 för en helg i Kiel.  

Jag och Emil blev bjudna på fest, Alma fyllde 4, jag testade på golf och brände mig i vårsolen i Mellbystrand. 
På Kåhögs gård var det kosläpp i maj, jag tog många promenader och så smet vi över en sväng till Fredrikshamn 
Min födelsedag firades i London, midsommar i Smögen och därutöver hann vi med lite dejtande,  jag och Emil. 
Jossans bröllop närmade sig och det vankades möhippa för henne.  Jag såg Dolly Parton i Globen och kunde inte vara med på bröllopet. 
Semester firades med en Norrlandsturnè 
...som avslutades i Skåne och efterlängtad dejt med Lollo 
Jag kände mig rastlös när Emil började jobba och jag fortfarande var ledig, Emils släkt hade årlig golftävling och sen åkte jag o Lollo ut till henne båt 
Vi gick på Göteborgskalaset, sprang midnattsloppet och hängde med familjen (jag bodde i Floda i två veckor när mamma och pappa var i Jamaica) 
September kom med sista slagen på rangen, mysfrukostar, middagar och i
oktober bar det av till lights in Alingsås 
Jag och Emil köpte kort på crossfit,  Carro fyllde år och Nicklas genomförde Toughest 
Jag googlade inredning och så åkte vi till Alicante i november 
Julpyssel och mys hela december! 
Vi fick en lägenhet!  
God jul! 
Gott nytt år!  


Gott nytt år!


RSS 2.0