Suck

Ingenting blev det av den här fredagen som Emelie tänkte spendera dansant på en krog i den underbara staden Göteborg (som jag för övrigt tänkte lämna ett tag för att riktigt kunna längta tillbaka)

Sitter hemma, klockan är inte mer än sju och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Upptäckte också att jag nog är allergisk mot godis eller något. Kanske inte allergisk. Men jag kan inte längre svulla i mig en hel godispåse - efter bara tre-fyra godisar mår jag illa. Inte ens en mysfredag med godis kunde det bli. Får väl ta bilen ner o köpa popcorn och cola istället. Om jag nu kan äta det.

Över till Emelies önskningar.

Jag tänkte att eftersom jag inte lyckats få mig något arbete i omgivningarna här ikring ännu kanske jag borde söka något jobb på ett helt annat ställe. Stockholm? (Förhoppningsvis kan Karin ha kvar sin lägenhet o så kanske man kan hyra i andra hand? Annars kanske man kan hyra ett rum någonstans ett tag bara hos någon) Kanske Karlstad har något att erbjuda? Eller Örebro? Varför inte`? Bara att få komma härifrån ett tag hade nog gjort mig gott. Hade varit gött o få längta efter Göteborg ett tag. Göteborg är underbart, men jag vill komma ifrån allt ett tag. Hemifrån, få klara mig själv...! Ska väl inte behöva vara så jävla svårt...?

Fredag

Nu sprudlar det i kroppen på mig. Men det är inte en människa som kan hänga med ut o dansa. Jag måste dansa! Blir snart deprimerad.

Får ta mig ner till Blue och tjöta lite. Får se var de ska någonstans. Annars vete sjutton.

Lollo jobbar, Tesse jobbar, Carro kan inte, Caisa ska fira sin syster - jag har insett att jag inte har så många att välja bland. Men hellre några få nära vänner än en massa bekanta. Malin kanske, men jag tror att hon vill vara på hemmaplan o mysa lite, vad jag förstod igår. Och det förstår jag verkligen , hade jag också velat. Underbart! Och Antonia - jag saknar dig! Du är så underbar, så rolig! Kom ner! Alexandra också..!

Får fundera vidare


Känner suget

Nu känner jag verkligen för en danskväll - det var fruktansvärt länge sedan man var ute o shaka lite ass... Det är nästan så man glömt hur man gör... :P Haha - hoppas Carro vill hänga på...! Dansa, dansa rör på hela kroppen :P

Helan går.

En andra intervju på g.
 Göttans

Söndag igen

Ännu en fruktansvärt seg söndag har snart passerat.

Däremot var lördagen underbar! Tack Lollo o Lisa - det behövde vi =o) PocoLoco, nu får vi se till att boka den där resan (och jag ska se till o skaffa mig ett jobb till dess så jag har lite pengar över)

Martin ringde förut. Kul att höra ifån honom på andra sidan. Fallskärmshoppning, snorkling, bad, prinsessor, Hilton, mat, shopping...och resan har bara börjat! Imorgon skulle de upp tidigt för att åka forsränning eller vad det nu hette.. Vill också!

Själv vet jag inte vad jag ska göra imorgon. Ska se till o träffa Carro i veckan iaf och Rebecca också. Länge sen.

Intervjun

Jag hoppas allt gick bra, trots att jag började skaka som ett annat asplöv innan jag skulle in och att händerna svettades floder, att jag glömde min mapp i lobbyn och att jag näst intill ramlade baklänges när jag skulle stänga dörren - snygg entré!

Direkt satte de press på mig genom att säga att jag var den sista för dagen och att de skulle komma ihåg mig bäst. De frågade en massa svårbesvarade frågor och det kändes lite jobbigt ibland. Hoppas dock att mina svar kunde övertyga dem. Som vanligt kommer man på andra formuleringar när man tagit sig därifrån och saker har lagt sig lite. Men det får jag leva med. Jobbigt bara att de rätta orden inte hittar fram i pressade situationer.


Men allt kändes ändå bra när jag gick därifrån. Bara att hoppas att man kommer på en andra intervju.

Efteråt blev det middag på Bryggeriet. En underbar pasta med oxfilé, champinjoner och paprika. Rekommenderar

Idag ska jag leta present till min lilla lillebror som fyller år imorgon. Mamma har visst redan köpt vad jag tänkte ordna till honom. Får komma på ngt annat.

Hålla alla tummar!

Idag sänder jag mina tankar till Björn och till Martin (och Andreas förstås)
Hoppas att allt går fint!

Mina tankar är också någon helt annanstans bland alla mina papper, det är helt sjukt va många ställen man lyckats samla på sig papper ifrån. Jag ska på arbetsintervju!! Ja! Klockan 18:00 ikväll. Förbereder.

Skall åka till Härskogen o ta mig en runda sen och efter det ska ajg försöka ta mig hem till Robin och hämta mina grejer. (Stackarn kom hem igår från Örebro och mådde dåligt. Så jag får bo där nästa vecka igen istället.)

Nej, dags för frukost och bädda sängen.

Detta funkar inte

Drog mig ifrån att åka till arbetsförmedlingen också i fredags. Bara tanken ger mig ångest. Får se om jag tar mig dit imorgon. Det återstår att se.

Helgen har för övrigt varit den allra mest tillintetsägande helg jag spenderat. Har spelat Guitar Hero. Inte mkt mer. Hoppades på lite bowling igår, men så blev det inte heller. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Inatt ringde telefonen runt tjugo i fyra. Pappa blev orolig och vi tog bilen in till stan för att hämta en viss person. Personen i fråga satt inte där vi kommit överens och telefonen fick vi inget svar på. Innan vi satte oss i bilen igen kollade vi dock till spårvagnshållplatsen. Människan kanske ändå fått för sig att ta vagnen hem. Jovisst. Nersjunken till oigenkännlighet förstod jag ändå att det var personen vi letat efter. *puh* Nu kunde vi pusta ut. Drog stackarn upp på benen. Somnat hade människan gjort också. Det var därför inget svar på telefonen gavs. Körde hem till personen i fråga och såg till att människan kom hem ordentligt. Det kändes skönt. Personen har en tendens att allt som oftast bli rånad eller nerslagen. Kändes bra att ha gjort en god gärning.

Kommentar till gårdagens delfinal av melodifestivalen : Sanna Nielsen var kanon, tack för att hon gick till final. Men vad hände med Andreas Johnsson och Carola, favorittippade, jo, de får kvala in i andra chansen.

Jag har slutat förvånas.

Malin

Vi är nog precis lika komplicerade och analyserande båda två. Jag tror dock att allt kommer ordna sig till det bästa. Det kommer så småningom. Det är jag fullkomligt övertygad om. Så länge får vi bara se till det goda i tillvaron och göra det bästa av sin situation.

...

Där stod vi igår och diggade till Amy Diamond, försöker lära oss dansen. Hon är knappa 16 och redan etablerad artist - och där satt vi 20 år och arbetslösa näst intill hela bunten. Lite komiskt var det ändå. :D

Fint

"Du är verkligen en skatt överalla diamanter och ädelstenar som finns på denna planet"

Jag tar det som en komplimang.

Lördag

Är så fruktansvärt sugen på en utekväll. Om jag bara hade råd...
Jag är så fruktansvärt rastlös så det är inte klokt.

Blir melodifestivalen ikväll istället. Ja, men det är ju iofs också trevligt. Träffa Malin o Jenny. Det var länge sen.

Det stod i mitt horoskop att jag skulle ha tur i spel - kanske borde lämna in sin trisslott o få en ny igen. Se om man kan skrapa fram lite stålar. Hade inte suttit fel, vill jag lova!

Hade en kalaskväll igår iaf, med fruktansvärt god mat och en mastig, men fantastisk dessert. Thank you.

Saknar Angelica. Sitter o möar i mig en massa Polly o tänker på hur nyttiga vi skulle varit om vi inte varit åtskilda just nu.. kanske. Nä, nu är det snart stopp. Min mage har blivit så rolig det senaste. Den säger nej mycket snabbare än förr. Numer kan jag inte ens äta mer bara för att det är så gott. Som jag gärna gjorde förr. Någonting har hänt. Och jag tror det är tack vare att magen har sagt till som jag har gått ner alla mina kilon som jag faktiskt lyckats med. Mysteriet är troligtvis löst =)

Hörde av Germ igår, fy fan va go han e =) Kul att han kom ihåg vem jag älskar. Tack för låten, den var underbar =) Dolly Parton, min stjärna.


...

Vaknade redan halv åtta idag. Det är bra. Så man får lite gjort.

Har skickat in lite jobbansökningar nu. Känns bra. Men varför kan ingen höra av sig?? Blir galen. Behöver jobb, behöver pengar. Träffade min gamla arbetskamrat Christian... Kanske borde höra med Alingsås ändå om jag kan komma tillbaka..? Men jag vill inte tillbaka till hotell!!

Idag blir det att "flytta" hem till Robin igen och ikväll blir det en god middag igen. Får se vad det kan bli för nyttigt o gott. =)

På söndag blir det att lämna tillbaka nyckeln till Martin.


En kort visit

Är hemma en stund. Har sovit här inatt också. Körde nämligen min kära lillebror till träningen i Sjövik, eftersom pappa hade gradering.  

För övrigt trivs jag bra på Nymånegatan. Lyxade till det i måndags med en kycklingwok med diverse lök, chili, champinjoner och bulgur. Till det en god ruccolasallad och citronvatten. Sehr nüttig. ?

Fick dessutom en underbart vacker handgjord dagbok. Det är nog den mest genomtänkta present jag någonsin fått. Jag är gladare än du förstår! Började skriva i den samma kväll. Det är, by far, den finaste dagbok jag haft. Jag som fullkomligt älskar att skriva dagbok... =)

Tackar, är så glad!

Nu ska jag se så regnet inte öser ner. Så är det dags för en promenad. Gymet får vänta till på fredag, då jag inte vill gyma själv. Mamma är hos sjukgymnasten o Nicklas ska till skolan.


Puss

Vad hände?

Trodde inte det var sant när jag ställde mig på vågen imorse.
Hela sju kilo hade jag gått ner!
När då?
Var tog de vägen?

Missförstå mig rätt - jag är överlycklig! Äntligen känner jag mig nöjd. Får hoppas att det stannar här.

Jag visste väl att min diet på godis i överflöd och utan motion skulle löna sig =)

Haha.. !


IKEA

Underbara IKEA - det finns förbannat mycket roligt att gå o titta på. Hade jag inte bott hemma hade jag köpt en väldig massa saker. Längtar tills jag flyttar bara för att få springa runt o fixa möbler. Så roligt är det.

Köpte mig en bäddmadrass till min hårda säng. Så nu ska det bli gott o sova ikväll. Köpte dessutom en lampa, en kudde och två röda ljushållare. Så ikväll skall jag tända lite ljus o ha det mysigt. För mig själv. Rå om mig själv. Tror jag behöver det. Och inte tänka så himla mycket.
 
Lillebror Nicklas sitter där nere o försöker få ihop sitt skrivbord. Jag hjälper inte till - det är så svårt sånt där :P

Efter besöket hos Martin igår (det var fint, sorgligt och jobbigt) så ringde jag Terese. Tog bilen ut på motorvägen - stormen tog tag i bilen och jag trodde jag skulle hamna i diket flera ggr, men jag klarade mig minsann. Hon hade bakat några muffins. Tereses specialare, smakade ungefär som kladdkaka, det var underbart gott. Stannade ett tag o tjötade - tack, det var trevligt.

Funderar på att basta. Men nä, det är för varmt. Inte idag.

Har dessutom varit på gymet idag. Jävlar va träningsvärk jag kommer ha imorgon. Nicklas är minsann duktig på träning, men jag tror han kanske kan köra för hårt med mig ibland.

I veckan kommer jag bo på Nymånegatan. Tack Robin. Det kan vara gott o komma hemifrån lite grann.

Mår illa

Mår riktigt illa. Packade upp sakerna ur papperspåsen jag hade med hem i onsdags. Orkade inte göra det igår. Orkade egentligen inte heller idag. Känner mig svag. Ska det vara så? Allt ligger just nu bara instoppat i mina överfulla lådor. Får rensa när jag känner mig bättre. Om jag gör det.

Lyssnade på Tracy Chapmans "the Promise" på repeat igår. Inte bra. Grät, grät och grät.

Ska se om jag kan hitta Maria Menas låt "Just Hold Me" också... Varför gör jag så? Varför är det just de mest känsloladdade låtarna jag vill höra när jag mår som sämst?

Saknar dig.

Drar mig från att hämta mina saker. För det kommer göra så fruktansvärt ont. Mer ont än nu.
Bara mamma vet. Orkar inte prata med hela familjen. Igår frågade pappa var min mixer var. Han vill göra fruktdrinkar ikväll. Får se när jag hämtar den. Orkar ingenting just nu. Sitter i mitt nattlinne. Har inte ens borstat mina tänder. Men sängen är bäddad iaf.

RSS 2.0