Ingen rolig dag


Ikväll fick jag sms av den kille jag blivit mest sårad av, av dem alla. Jag har gråtit så många nätter. För jag vet att han varit en idiot men jag har tyckt om honom. Jag vet inte varför, han gick ju inte att prata med. Han gjorde så elaka saker av och till, medan han emellanåt kunde vara världens finaste. Tyckte jag. Jag tror det var för jag själv mådde så otroligt dåligt just då, och han räddade mig. Det gjorde han. Och jag är faktiskt tacksam. Jag vet bättre nu, men är ändå svag. Förstår inte varför. Nu har han en annan tjej. Såg via facebook att de flyttat ihop. Varför hör han då av sig? Skulle kolla läget, sa han. Jag tyckte bara det var onödigt, att han ändå inte tyckte om mig förr. Rub it in, liksom. "Tyckte visst om dig förut, men kan väl inte hjälpa att jag var efterbliven och inte var så smidig!" Hur tolkar jag det? Åh, jag orkar inte..!!!



Usch, jag är lite känslig just nu.



sista oktober


Godmorgon!
Min klocka ställde nog om sig själv inatt. Lite jobbigt att inte veta hur mkt klockan är. Men jag har tittat på text-tv, klocka.nu och på datorn och alla stämmer överens med min telefon. Så jag antar att jag har rätt tid. Annars kommer jag en timma tidigt till jobbet, det är inte mer med det.

Jag slutar 15:30 idag. Hur skönt? :)



Glöm inte klockan


Glöm inte ställa om klockan :)
Gött o få sova en timma längre! Jo, en timma tillbaka ska den vridas, man tar tillbaka utemöblerna till förrådet igen på hösten. Skönt va?

Pussokram!



lördagkväll


Har haft en supermysig kväll hos Amanda med två andra tjejer i klassen. Trevligt! (och nyttigt tilltugg - bra) Nu ska jag lägga mig i min säng med nytvättade sängkläder. Det är nog bland det bästa som finns. Bara tråkigt att sova ensam. Men jag är så van så jag ska inte klaga. Bättre att ha älskat och förlorat än att inte älskat alls?

Godnatt sweethearts ♥



Off to work


Ska jobba i Sisjön idag. Hade varit skitnervös om jag skulle jobbat i Nordstan. Håller alla tummar och tår för att bombhotet är ett tomt hot.

Ha en superduperlördag!


Samlar kärlek



Satte upp min bingolottokalender bland all kärlek - det måste väl bringa tur?




I love dryschampoo


Proffs torrschampo är det bästa. Doftar dessutom ljuvligt!





Ha en underbar fredag mina vänner!



Fixar


Jag städar och tvättar idag. I eftermiddag har jag en lektion. Data. Sedan är det fredagsmyyys! Jag ska träffa Angelica ♥. Köpa lite god sallad och sedan göra pestofyllda kycklingfiléer :) Mmm, mums! Och så blir det självklart idol ikväll =) Härligt!


I övrigt skriver jag ett brev till en släkting. När var senast du fick ett brev i lådan? Hur kul som helst tycker jag :) Får det aldrig såklart. Haha, jaja, nu ska jag snart bege mig att hämta tvätten.


Jag älskar er








Mycket tid över


Brrrr..!! Jag fryser, det är helt fruktansvärt kallt i min lägenhet. :( Nästa gång jag åker till Ullared ska jag fasen köpa thermoleggings! Skitsmart. Såg dem inte igår men Amanda hade köpt dem och de verkade skitmysiga. Perfekt i vinter :) I övrigt har jag på mig min morgonrock och tjockstrumpor. Tur jag har dem. Snart bör jag dessutom ta fram mitt extraelement. Redan innan november! Absurt.

Jag dricker te och har läst lite i den bok vi har i kommunikation. (hade hellre velat träna - jäkla förkyldning!) Men jag somnade, så jag la ut den åt sidan och börjad fundera på mitt tal. Nu har jag ätit mat och ser på lyxfällan. Heja studentlivet! Haha! När man inte mkt läxor har blir det en del tv. Tusan va onödigt det känns.


Bäst?


Yey! Fick tillbaka tentan idag. Fick VG! Tjoho (jag hade inte väntat mig sämre heller... Får man säga så? Man kan ju inte få MVG så alltså är jag bäst) Däremot hade jag fel på en grej - och jag kommer för alltid att reta mig på det. Således kommer jag också alltid komma ihåg det. Man lär sig på sådant. Att göra fel. En vara skall alltid hålla sin förväntade livslängd. Kom ihåg detta, skit i vad reklamationstid heter. =) Det kommer jag alltid minnas.

Efter skolan tog jag mig förbi jobbet. Decemberschemat var inte klart, men jag fick höra att mina önskemål vart uppfyllda. =) Tack Micke! Nu blir det uppesittarkväll efter klockan 19, den 23:e. Härligt! Sen kör vi på juldagen, annandagen och 3 dagar till i mellandagarna. Ledig nyår. Tackar och bockar!

Just idag är jag stark ;)



Regn hos mig


Jag hittade inga skor :( De måste ju vara varma (då den beryktade kallaste vintern på åratal är på ingång)
Jag fann dock mycket annat smått och gott så jag är rätt nöjd med dagen.

När jag kom hem insåg jag att jag behövde köpa mjölk (jag överlever inte utan mjölk) Då jag hade ett paket att hämta ut bar det av till Hemköp på Kortedala torg. Mig bistake! Jag stod i kö i fyrtio minuter. Jag skojar inte. Efter en dag på Gekås var detta mig något övermäktigt. För 1,5 liter mjölk. Jag hade ju iaf inte bråttom och jag fick en mkt trevlig förskollärare bredvid mig så jag hade ngn att prata med iaf.

Micke ringde från jobbet och pratade om jobb-tider i december. Jag skulle återkomma för jag mindes att det var två av dagarna jag var i skolan, men inte hur länge. Nu hittar jag inte telefonen. Åh, suck - var har jag lagt den?




Gekås


Godmorgon!
Idag bär det av till Ullared i några timmar för lite shopping. Hoppas på att finna mig ett par varma vinterskor - som är snygga. Om det går. Behöver också påbörja julklappshandlingen och köpa kuddfodral till kuddarna i soffan. Tänkte byta ut mina rosa till något mer juligt.

Vi hörs sen så får vi se om jag har fyndat. =)
Ha en underbar onsdag och klä på er ordentligt!

PUSS



Jobb i vinter


Mysigt va?


 




Frusen


Vintern är här. Det är svinkallt i min lägenhet (även om elementen är varma) och idag har jag börjat använda min älskade vinterjacka. Brr...! Mest fryser jag här hemma. Går omkring med tjocka sockar och min varma morgonrock. I soffan ligger en varm filt och på bordet framför mig står en kopp varmt vaniljte.

I övrigt var det väldigt intressant att få gå förhandling på hyresnämnden idag. För att se hur det går till. Mycket bra att kombinera teori och praktik. Jag förstod och kunde relatera till saker vi just gått igenom. Kanon! Mycket imponerad av vår nye lärare. En äldre herre med stor erfarenhet.




On my way


Godmorgon!

Snart bär det av till Hyres- och Arrendenämnden för att se lite tvister lösas. Spännande! Kommer att gå på två förhandlingar för att lära oss hur det kan gå till. Roligt!

Nu ska jag göra mig iordning, hörs senare!
Kram!

 


 


Måndag


Har varit i skolan, men eftersom jag är så snabb så fick jag sluta tidigare ;)

Solen skiner! =) Vi har en fin höst.

Om jag vore frisk hade jag tagit mig till gymmet. Men icke. Snorig som tusan och hostig likaså. Vad ska jag hitta på istället? Slänga skräp, sätta upp en tvättid och lösa korsord innan det är dags att laga mat. Ska också fundera vad sjutton man ska skriva för tal. Om mig. Ska man ta sin egen historia då kanske? Enklast. Den kan jag ju. Jag får helt enkelt fundera lite - kanske får lite tips imorgon när några av mina kamrater ska framföra sitt. Ger sig nog.

Jag insåg att mina vinterskor inte kommer hålla denna vintern. Ack och ve för en student som mig. Hoppas på att finna något passande på ngn outlet eller så. Åker till Ullared med lite tjejer från klassen på onsdag. :) Roligt!

För övrigt är det inte ens två månader kvar till julafton. =) Snart ska man börja tänka på julpyntet och julbaket. Förra året bakade jag lussebullar på egen hand, första ggn. De blev hur goda som helst!




Skärpning!


Jag måste verkligen börja lägga mig tidigare på kvällarna nu. Är superdupertrött på morgnarna. Ett under att jag redan har duschat och ätit frukost. Känner mig som en zombie. Ögonen är dessutom jättetorra. Hua! Jag som brukar kunna studsa upp ur sängen och vara jättepigg!

Har tillomed gjort en matlåda nu på morgon. Uppskuren kassler och lite grönt till det. Får hoppas jag blir mätt på det. Är en lång dag i skolan idag. Avslutar med data, som jag ofta får ont i huvudet på. Får dricka mycket vatten. Och så har jag en apelsin med också. Tänkte bli frisk nu.

Åh, jag vill verkligen bli frisk nu! Behöver fortsätta träna. Verkligen. Min Ab cirkle pro har inte gett mer resultat än en centimeter i midjan. :( Suck. Borde lägga om kostvanorna också såklart. Ska köpa mer kromtabletter så jag inte är så jäkla sötsugen hela tiden. Har iaf börjat att bara äta godis på helgerna, men det har ju blivit lite mer än vad som borde då.. Åh, varför är det så jäkla svårt?

Jaja, nu ska jag blåsa håret och göra mig anständig.
Ha en fin måndag! Idag är det en hel vecka kvar till nästa måndag. Skönt va?



Victorias Secret




2009-10-24


Vänner på riktigt, för alltid

 


 

 

 


Slängkyss!


Spenderade gårdagen med älskade Carro. På kvällen åkte vi till Jossan i Härryda och åt tacos och sjöng sing-star. Haha, min röst var obarmhertigt vacker ;) Fyy så det lät, ändå lyckades jag vinna både den ena och den andra låten.

När jag kom hem fick jag äntligen in Tuffe, misstänker att hon inte kom ihåg var buren var. Så otroligt hungrig hon var när hon äntligen hittade hem.

Tuffe sitter inte på fingret ännu, men igår då klättrade hon minsann på min arm. Åh! Hjärtat!


Idag blir det av till Floda. Ska köra! =) Dessutom fyller Carro år så jag ska nog hinna smita in på hennes jobb med en överraskning :)

Ha en trevlig söndag vänner!

 



Snorig lördag


Jag är snuuuvig! Slemhostan har satt igång, istället för torrhostan och den halsont jag haft i flera dagar. Det var väl det ni ville veta va?

Jag sitter i morgonrock, har just duschat. Tuffe har sovit på badrummet inatt och sitter där än. Har tagit in mat till henne som jag hoppas hon ser snart.

Själv undrar jag vad jag ska göra av dagen. Jag är krasslig - men jag är superrastlös! Antingen åker jag till Lisebergshallen och hostar ner hela Tae-kwondo-klubben eller så åker jag till Floda och håller mamma sällskap. Kanske kan låna bilen. Jag vill verkligen köra! Nu har jag redan storhandlat men jag behöver fortfarande hålla igång körningen.

 



Quit playing games with my heart


Jag har fått rena kärleksförklaringar. Jag hade lätt kunnat tro på dem, om jag tänkt mer med hjärtat (än vad jag gör) än med mitt förstånd. Jag skulle säga att jag är en förståndig tjej. Trots detta har jag varit med om både det ena och det andra, blivit sårad pga min egen dumhet - och andras. Framför allt andras, kanske inte dumhet, mer elakhet. Det är dags att sluta vara elak. Skriv eller säg inte saker du inte menar så behöver man inte riskera att såra någon. Denna gången kan jag faktiskt säga helt ärligt, att jag inte blivit sårad. För jag vet hur du funkar.

"jag hade kunnat gifta mig med dig där och då"
"du fattas mig varje dag"
"jag saknar dig"
"vad ska jag göra utan dig?"
"jag MÅSTE få vara med dig"
"önskar det kunde vara vi, utan krångel, bara du och jag"

Jag vet att om man vill någonting tillräckligt så finns inga hinder. Därför tror jag inte på nånting som skrivits. Det är klart det är roligt att höra att man är saknad, men är det inte på riktigt är det onödigt att ta det till sig.

Jag tycker du är skitsnygg och har alltid haft ett gott öga till dig, du kan säga rätt saker i tid och otid, men jag har för länge sen kommit över hoppet om att du skulle kunna ge mig allt.


Hur söt?





Tid för mössa




Surdegsbröd?



Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu






Jag sitter o äter ett surdegsbröd till soppan. Jag dränker brödet i soppan för det var inte gott så länge man inte har philadelphiaost hemma. Men jag gissar att det är något som är bra med surdegsbröd? Tomatsoppan däremot. Yummie!



Take me away!


 

Godmorgon Fredag!

Idag har jag data mellan ett och fyra, sedan är det helg! Förmiddagen spenderas hemma, ska städa lite och fixa tänkte jag. Sedan tror jag att jag åker till Floda efter skolan. Låna bilen - om det inte blir storm ikväll igen.

Allra helst hade jag velat ha lite miljöombyte i helgen. Får väl se vart helgen bär.

 

PUSS..!


 


Tjej


Har ätit soppa nu, mums! Ska nog ta en bulle på det ;) Mamma la ner en påse i min väska innan jag gick igår. Farligt.

En lektion hade jag i skolan idag, kommunikation. Nu ska jag förbereda ett tal på 3 minuter. Det ska handla om mig själv... Jobbigt! Vad fasen ska man prata om? Man får inte ta några negativa sidor, men jag kan ju liksom inte stå där o rabbla upp saker man är bra på. :( Jag gillar inte tal. Hellre då inför folk jag inte känner eller är bekanta med. Och som inte dömer. Idag fick jag ett papper vad vår lärare i retorik tyckte om vår presentation vi hade för någon vecka sedan. Hon tyckte det verkade lite "tjejigt" , som vi inte skulle ta negativt men som av vissa kan uppfattas oseriöst. Jag blev arg. Hon är uppenbart sexistisk.

Jag skulle nog säga att jag är en tjej, visst?




Kärlek


Jag gillar att umgås med familjen. Kom till Floda halv ett, inom en timma kom både Elin och Jesper. Jag och Elin bakade bullar, sedan kom mamma hem och vi löste lite korsord. Mamma lagade mat, potatisgratäng och kassler - mums! Pappa kom hem och sedan körde han mig till tåget.





Floda nästa


Det är tråkigt att sitta här..dessutom känns det faktiskt bättre i halsen.. Ska nog ta mig till Floda ♥

Kanske kan låna bilen när mamma är hemma från jobbet igen. I övrigt kan jag passa på att plugga lite på tåget =) Blir nog bra det tror jag.


 

I Love You

 



Inte kul


Idag strejkar halsen, kan knappt prata. Fan!

Började igår med en ny kurs i juridik. Intressant. Fastighetsrätt, nyttjanderätt - hyres- och arrende. Mycket intressant. Vad har man för rättigheter som hyresgäst? Vilka skyldigheter? Vad ska man tänka på när man köper hus? Varför får man inte lära sig det i skolan? Så nyttigt!

Ska finna mig en korsordstidning och dricka te hela dagen. Inte särskilt kul att vara sjuk :( Kan inte göra nånting.




TIPS mot våldet!


Godmorgon!
Regnet öser ner på utsidan. Jag äter frukost och dricker te. Har fått ont i halsen :( Så himla typiskt. Jag hoppas dock det går över framåt dagen. Efter skolan hade jag nämligen tänkt träna på gymmet. Åh, jag saknar Taekwon-don jättemycket nu! Fann mig själv stå o sparka igår kväll innan jag skulle sova, försökte få till dem såsom jag kunde förr (högra benet hänger med medan vänster inte är helt med på noterna) Jag tror det är en effekt av det ohyggliga våld som faktiskt finns här i stan. Ska man verkligen behöva vara rädd för att bli överfallen när man är på väg hem när mörkret fallit? Knappt att jag går o handlar om klockan är efter 18 längre. Ska lämna tillbaka sprayen till Josefin och sedan ska jag banne mig ordna med en egen!

Lördag 6 november och söndag 7 november ordnas med GRATIS självförsvarskurs för tjejer på Schillerska Gymnasiet. Sponsorer skänker pengar till Brottsofferjouren per deltagare så det är sjukt bra om så många som möjligt kommer! Det är Krav Maga Academy som anordnar detta och det är 15-årsgräns. träningskläder samt skor (glöm inte vattenflaskan)

Dagarna är uppdelade på två tillfällen per dag. 8-12 första passet, 13-17 andra passet (gäller både lördag och söndag)

 

 


 




Tid att mysa


Tentan är avklarad. =) Det gick bra, tror jag iaf. Det var många som satt kvar rätt länge, medan jag bara satt en timma. Men jag tyckte jag hade fått fram svar på allt. Återstår att se. Skönt att ha den avverkad iaf.

Efteråt gick jag till banken och löste mina csn-pengar. Jag hade en del dötid att slå ihjäl så jag besökte mina kollegor i Nordstan ♥ Kärt besök, men jag kände att jag inte kunde stå där alldeles för länge. Köpte mig två par nagellack och gick sedan upp mot avenyn för att möta mina klasskamrater. Vi tog en lunch på Hard Rock. Är dömätt efter min ceasarsallad.

Nu blir det mysdag i soffan :) En film kanske? Utanför fönstret rasar busvädret. Burr...!


Emelie 15?


Mörkrädd


Postat av: Hanna

Hittade din blogg via en tolvårings blogg.
Du är tjugotre och han är tolv, och du skriver att han är ful, korkad och att han är bög.
Även fast det var ett litet tag sen tycker jag det var sjukt omoget av dig att skriva så.


Vad är det för jävla kommentar?

Blir lite mörkrädd.

 

Skulle jag någonsin ha skrivit något sånt? Jag tar riktigt illa vid mig, för jag vet att det inte är sant. Jag är den siste att häva ur mig ens något liknande. Vet hut människa! Beskyll inte andra för saker som inte stämmer. Osanning är det fulaste som finns!



En bra dag


Det gick över förväntan idag och jag fick jobba med underbara kollegor :) Skönt. Men en sådan trötthet jag kände efteråt! Inte har det blivit något pluggande ikväll, men det gör ingenting. Imorgon jobbar jag bara 4,5 timma, så då hinner jag ju :) Börjar nästan bli lite orolig inför tentan.. Men det ska nog ge sig. Det är ändå bara ett prov. Som man kan göra om ifall det skulle gå åt skogen. Men det gör det ju inte, visst?

Ikväll är det Pretty Woman som gäller. Gud va jag älskar den filmen! ♥




 

 


Pretty Woman



- You hurt me
- Yes
- Don't do it again



Saturday!


Godmorgon, jag står minsann o stryker så här på morgonkvisten. Har en ansiktsmask på också - tur att ingen ser mig! Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det frukost. Jag älskar frukost. Ska ju iväg o jobba idag. I sisjön. En ny butik för mig så jag kommer vara aningen förvirrad :( Hoppas det ger sig. Ni håller väl tummarna?

Suck, alla mina (2) skjortor är smutsiga, alltså sådant som inte går bort i tvätten...Blir väl så när man haft dem 1-1,5 år. Det känns inge bra. Jaja.. Det får väl gå.

 



Freeeedag!


Har varit på gymmet nu på förmiddagen. Skönt. Jag som inte ens hade lust imorse när jag gick upp. Heja mig! Nu ser jag fram emot en effektiv fredag. Avslutar dagen med ett avsnitt Idol - något att se fram emot! Men då får jag allt vara lika duktig idag som igår.

Behöver klippa mig.. Igen. Tycker det var så nyss ju... Fy, jag som bara får 3500 från csn varje månad nu, har jag räknat ut. Jäkla trassel. Det räcker ju inte ens till hyran. Tur man sparat, men nu blir det knapert!




Greatest


Jag är lätt världens bästa när det gäller att plugga!
Alltså, när jag väl sätter igång.

Har haft en supereffektiv dag idag. Ska sätta mig med Köplagen imorgon, och sen är jag redo för tenta. Tjoho! Gör ingenting att jag inte har tid till det under helgen. =) Me so happy! Kommer hinna med ett gympass imorgon också.

Nu laddar jag för halv 8 hos mig, SOS västkust och Lyxfällan ikväll =)

Om inte kan man alltid googla fram lite glee-avsnitt

 



Bra upplägg, viss saknad


Fröken halvfabrikat. Jag har gjort det igen. Men jag är helt enkelt totalt förälskad i Keldas tomatsoppor. Bara att hälla i kastrullen o värma på. Mycket bra! Och fantastiskt gott! Annat var det med Viktväktarnas gräsliga soppor jag också testat på. Fy.

Jag har varit på gymmet idag. Körde crosstrainern som uppvärmning, sedan mage och armar och lyckades sedan springa 20 minuter på bandet som avslutning. Det går bättre och bättre. =) Skönt.

Fick dessutom en kick. Jag är visserligen mör i kroppen, men mycket mycket piggare. Så nu har jag tagit tag i tentapluggandet. Ska sitta hela dagen idag och imorgon. (Självklart med små pauser då och då)

Läste att Emmelist testat på Kickboxning. Inte för inte att man blir lite lätt avundsjuk. Ibland saknar jag Taekwon-don mer än annars. Man är helt slut i kroppen efteråt och man har haft jätteroligt. Alla gör samma grejer och man svettas som en gris.

Särskilt fyspassen saknar jag. Däremot tvivlar jag på om jag hade orkat med det där över huvud taget. Haha! Pappas och Tornbergs fyspass var fasen inte o leka med! Funderar ibland på den där magövningen när man ska ligga ner o hålla fötterna ca 15 cm ovanför marken. Pappa brukade testa våra muskler och gå på våra magar så vi fick spänna åt extra mycket. Den var jobbig. Och den andra var inte o leka med den heller. Den där när man ska ligga på rygg och upp med benen och skriva saker i luften. Hua! =)

Nej, nu tillbaka till pluggandet.
Bjuder på en bild från förr

Se-Jong Taekwon-do klubb, Floda

jag är nr 3 från vänster, men det förstod ni nog lillebror längst fram och storebror längst till vänster

många år sen nu

 



 


Städdag


Jag spenderade en timma i skolan idag, sedan kunde jag gå. Jahopp.. Jag misstänkte att jag skulle få krupp på min lägenhet om jag inte städade den illa kvickt. Och se på tusan - det fanns tillomed en tvättid ledig! Så gissa vad jag haft för mig sedan 11 idag? Städat, tvättat och städat ännu mer. Gudars - imorgon finns ingenting som stoppar mig från att läsa! Jag har tillomed tvättat min soffklädsel (som jag tänkt göra så himla länge, för den är ju vit)

Lyssnar på lite Bon Jovi medan tvätten torkar, köksgolvet likaså och maten värms i ugnen. Jag är hungrig nu. Har bara lite, lite kvar sedan. Sen kommer jag trivas! Har tillomed ordnat med pappershögen på köksbordet.

Hittade massa bilder från februari. Minns ni?
Nu är det inte lång tid kvar. Morgnarna är minst sagt kyliga! Brr..!
Men visst är det vackert?




Julen är på ingång


Jag tycker det är supermysigt med julen! Men är inte mitten på oktober väldigt tidigt?

IKEA har självklart redan börjat med julskyltning, men vad som är än mer påtaget är alla annonser om julbord (de har förresten visat sig i tidningarna ända sedan i somras visserligen) Men också alla annonser, på både spårvagnar och på tv:n om alla underbara julshower! Jag hade verkligen velat gå på en sådan i år!

Någon som längtar?
Någon som vill med?

 



Sista skoldagen innan tentan


Idag ska vi ha sammanfattning för kursen. Det känns bra - får man se om man hängt med. Sedan kommer jag spendera min onsdag med att handla och städa samt sätta upp en tvättid. Annars kommer jag inte ha ro till att plugga torsdag och fredag. Till helgen blir det alltså jobb. Lägligt :P

Igår tog jag mig till Valhalla igen, trots att man vart helt slut efter en lång dag i skolan. Men jag lyckades simma 1600 meter denna ggn, trots att jag var irriterad på de flesta som simmade i min väg. Simmar jag så ovanligt snabbt? Eller har jag lyckats pricka in de tider då de långsamma, glada motionärerna simmar?

Ni förstår att min vecka inte är särskilt spännande.

Pratade med lillebror igår (han gör lumpen och har spenderat de senaste 3 månaderna i Karslskrona) Nu ska han göra resten av tjänsten i Göteborg! Gött att ha honom i närheten ♥

Nu är det kallt - ta på er något varmt! =)
Puss!





Äntligen måndag


Vi gjorde klart morgondagens redovisning inför imorgon. Gött.
Hade tänkt plugga idag efter skolan, men jag vart trött och hade ont i huvudet. Jag tog en powernap och sedan tog jag mig ut på en powerwalk - hej va det gick! =) Köpte c-vitamin på brustablett på hemköp på vägen hem. Tog mig en dusch och åt lite mat. Har just lagat matlåda för imorgon - lax och potatis.

Nu ser jag halv åtta hos mig, sedan blir det civilrätten innan "lite sällskap" =)
Trevlig kväll :)




Söndag


Min söndag har varit ytterst ineffektiv. Typiskt söndagar. Typiskt mig. Efter jag kom hem från Valhalla har jag mest suttit/legat i soffan, surfat på facebook och youtube, läst lite halvhjärtat i köplagen, kikat på grupparbetet som ska redovisas på tisdag och faktiskt tagit tag i det på riktigt - kollat på alla möjliga tänkbara ställen för information om vad jag behöver veta (synd bara jag inte fick fram vad jag önskat)

I övrigt har jag lagat världens godaste kyckling. Pestofylld sådan =) Mums...! Det blir morgondagens matlåda.

En hel dag i myskläder - I love it!



 


10-10-10


Min lillasyster sov här inatt. I soffan är det således bäddat med lakan, kudde och täcke. Här spenderar jag min söndag! Tillsammans med mina skolböcker. Jag har tidigare idag köpt frukost (olivbröd, som jag kommer snaska på hela dagen - helt gudomligt!)

Sedan följde jag lillasyster till tåget och därefter tog jag 2:an till Valhalla för att simma ett par längder. Fruktansvärt mkt folk, men jag simmade förbi dem alla! =) Och jag var inte nöjd efter 1000 meter som jag brukar, utan mindes att jag klarat 1200. Jag har dock blivit väldigt stark efter mina timmar på gymmet det senaste så idag klarade jag 1500 meter!! Nu jagar jag pappas 2000 meter. Haha, det är roligt att tävla och jag är så galet nöjd med mig själv efteråt =)

Jag ska ha de där benen igen



Love it


Mycket imponerad - har suttit 2 timmar i sträck med civilrätten. Nu är jag värd en paus. Mycket bra.

Sitter och lyssnar på Tracy Chapman. Någon som missade Idol igår? Olle körde ju iaf en gammal favorit och jag kände hur länge sen det var jag lyssnade på henne. Hon är fantastisk. The times they are changing

I övrigt händer det inte mkt denna helgen, lika gott det antar jag. Med tanke på förra helgen... Gud.



Kaffesug!


Jag har en ständigt återkommande halsbränna. Kan bero på övervikt (mindre troligt i mitt fall) och även på kaffe och te. Så jag har slutat, iaf de senaste dagarna. Onsdag-torsdag-fredag har jag klarat mig. Eller nej, te har jag druckit, men jag har inte fått halsbränna och jag har bara druckit det på kvällarna.

Men jag har blivit så trött! Visste inte hur beroende jag var av koppen på morgonen. Har känt mig fruktansvärt oförskämd när jag på föreläsningarna/lektionerna suttit och gäspat och knappt kunnat hålla ögonen öppna. Men jag ska hålla ut och hoppas det ger sig - för halsbrännan är inte o leka med, jag blir så jäkla gnällig och det gör så ont!


I övrigt kommer min lördag bestå av träning (fuskade igår pga huvudvärk och trötthet) och plugg. Fordringsrätt kan jag, nu gäller det bara att bli expert på avtalslagen och köplagen. Tror det kommer ge sig, får bara läsa, läsa, läsa.

En chokladkaffe från 7eleven hade inte suttit fel!

Fredag!


Idag är det en rätt lång dag i skolan. Först juridik, sedan data.
Går nog rätt fort ändå. Därefter är det gym som gäller.

Älskade Carro lagade mat till mig igår. Mums.! Idag åker hon till New York - hua va avundsjuk jag är! Men jag har lagt en liten beställning ;) Väntar både I.D och Victoria's Secret när hon återvänder =) Och kanske något från Forever 21? Jag vill också till det stora landet i väst!

I övrigt kommer helgen bestå av plugg.
Någon som vet vad som gäller om hjulaxeln på en lastbil går av tidigare än vad den borde? Visst kan man inte häva köpet? Man måste väl acceptera ett avhjälpande? Men var sjutton finner jag det? Ska jag hänvisa till 27§ Köplagen? Men det kan ju inte täcka 2 sidor.. Haha, där har jag ett problem, sen ska jag ju läsa i tre böcker och känna mig i fas inför tentan. Hej isolering!

I övrigt är det fredag - vilket innebär Idol! Ni vet var ni finner mig ;)

Puss..!!

 


 


framsteg


Jag mår mycket bättre. Har koncentrerat mig på en del annat och du kanske har rätt?

Träningen går för övrigt mycket bra. Utmanar mig själv och överträffar mig själv varje gång! Jag blir tillomed tillfrågad när tjejerna på gymmet inte förstår hur maskiner fungerar =) Haha, känner mig rätt rutinerad ;) Men bättre ska jag bli. Jag märker också hur jag blir starkare och det är roligt att ta i mer. Nu ska här byggas muskler! Min mage ska bli mindre och jag ska inte längre vara klen i armarna. På god väg - det gäller bara att hålla i. För ni vet väl att styrketräning är bra om man vill gå ner i vikt? Muskler byggs, muskler väger visserligen mer än fett - men muskler håller förbränningen igång, inte bara när man tränar. Detta ska vara min morot framöver. Självklart lägger jag till konditionen. Nu orkar jag springa 18 minuter på bandet utan att stanna - från 5 minuter första gången =)

Måndag 18:e oktober känns som att det borde vara långt bort - men det är redan nästa måndag. Då har jag tenta och jag undrar när tentaångesten sätter in? Jag börjar nästan bli lite orolig för att jag inte oroar mig. De flesta andra har det. Kommer det då gå fruktansvärt dåligt för mig? Har jag inte koll?



tänker för mycket


Har förlorat en vän och jag är så jävla ledsen. Visste inte att man kunde tycka om och bry sig så otroligt mycket om en relation som i sig varit halvdan. Men vetskapen om att den finns där har gjort mig så otorligt glad! Det är sällan man träffar någon man skapar en så bekväm relation till. Jag försöker plugga, men jag tänker bara på dig. Jag försöker äta, men jag tänker bara på dig. Jag lyssnar på musik och jag tänker bara på dig. På hur jäkla korkad jag själv har varit och bort att inse vad det skulle sluta i. Jag tycker om dig för mycket. Jag vill inte släppa dig, för som du säger har vi kommit att bli så bra vänner. En dag ska vi kunna umgås igen. Spela yatzy och jag ska vinna för en gångs skull. Bowla för det gjorde vi inte. Vi har gjort allt annat. Typ. Minigolf, restaurang, konserthuset, bio, filmkvällar, promenader, frisbeegolf - du har hjälpt mig med matten i våras och att våga tro på mig själv, på ditt egna vis. Jag kommer alltid uppskatta dig. Men just nu är allt jobbigt.




Don't forget to remember me


ledsen


Jag är ganska ledsen idag. Ganska mycket. Ingen bra dag. Men visst borde jag vara van?


BAKIS


Fy fan va jag mår! Haha, personalfest med giganten är fasen inget o leka med! Jag blir nog sittandes här ett tag idag. Har duschat och hällt i mig vatten men jag mår ändå rätt kass fortfarande.

Men igår glittrade jag ;)



Lovely Lördag


Godmorgon!
Solen skiner, rise and shine!

Gårdagen spenderades i skolan, sedan åkte jag hem till Carro o åt tacos, såg på Idol och drack två glas vin med tjejerna. Jag är såå glad att Alice och Weise gick vidare! Heja! Sedan var det dags att åka hem. Ringde Lollo på vägen hem för att inte vara helt själv efter allt som hänt i stan det senaste :(

Snart ska jag iväg o gymma. Ikväll är det dags för personalfest på Starbowling. =) Roooligt! Ska försöka hinna med lite plugg däremellan. Ja, det är min lördag. Hoppas ni får en fin dag! Puss....!



Just the way you are


Godmorgon!

Fredag - snart är det helg =) Jag misstänker att jag kommer vara rätt trött under skoldagen. KY-minglet igår var jättetrevligt. Blev dock att man satt med klassen, och det var väl tänkt så - vi lär känna varanadra bättre och bättre. Så goa tjejer! Tack för en trevlig kväll!

Idag blir det juridik och sedan data. Ikväll ska jag sedan hem till Carro. Myspys ♥

Tror det kommer bli en bra helg - får se hur mkt plugg jag hinner med...



RSS 2.0