Fegis..!




Blev just utbjuden på en drink. Av någon jag aldrig träffat. Ska jag..? Vågar jag det? Alltså.. nä?



What to do?



Blir inget Incontro idag. :( Tråkigt. Och här sitter jag nyduschad och sminkad.




Friday!




Godmorgon fredag!
Idag blir det en lektion i skolan och sen är det helg :)

Ikväll ska jag med Carro till Incontro, dricka drinkar och lyssna på pianospel. Funderar på vad man ska klä sig i. Kanske den lilla vita? :)

Hoppas ni får en trevlig dag!

Jag ska vara glad hela dagen idag. Bra va? :)




Känslostormar




Fan, det är skitjobbigt att vara en känslomänniska. Har varit lite nere ikväll av vissa anledningar. Både det ena och det andra. Ser på ngt sjukhusprogram innan true talent börjar och en kvinna födde en son. Mannen kysste henne när hon troligtvis inte kunde känna sig fulare och sa att han älskade henne. Då började jag storgråta. Vad är det som händer med mig..?? Herregud jag behöver kärlek!


Nya skor



Ska ta bild på mina andra nya skor också, men dessa köpte jag som vardagsskor :)


499:- på Din sko


Kvinnor kan! :)




Jaha, så efter lite otur igår lyckades jag ta mig samman, träffade bästis och åkte till IKEA. Där åt vi köttbullar och mos och sen mötte vi upp min lillebror. Vi fick inhandlat en stolsdyna till mamma, matlådor till mig och Nicklas och en byrå till mig :) Och en matta som vi fann på vägen. Vet inte riktigt hur jag ska ha den, men det ger sig nog.

Kvällen spenderade jag och Carro med att bygga ihop byrån. Med hammare, spik, skruvmejsel och en jäkla massa skruvar lyckades vi. Det var två stolta tjejer som satte sig i soffan framför Idol igår kväll :)

The result:






Vad är det för fel på mig? Ramlade just pl...

Vad är det för fel på mig? Ramlade just pladask precis innan entrén till ica. O sen sitter jag o skakar telefonen istället för den smoothien jag köpte för att lugna ner mig själv.. Jag blir så trött haha! Puss!


Ska iväg till solariet o bli mindre blek t...

foto0875 (MMS)

Ska iväg till solariet o bli mindre blek tänkte jag.


Se på det som är positivt




Nä...jag höll på att skriva världens mest sentimentala inlägg, men jag kände att jag fick radera det. Haha, men jag är iaf glad för tillfället. Även om jag har problemhy för tillfället så har jag så mycket annat att vara glad för. Och hyn kommer bli bättre. Det är bara tillfälligt och jag vet att jag egentligen har en bra hy. Har världens finaste vänner och bästa familjen som finns.

Idag ska jag träffa min bästa vän. Och så ska jag till IKEA när lillebror kommer in till stan. Han jobbar natt så han får sova på förmiddagen. Tack Nickelilltroll..! Så får jag hem en byrå idag förhoppningsvis.

Jag struntar i storstädningen idag. Ska snart göra mig iordning. Blir inget gym för min del idag. Lite rosslig i halsen fortfarande och allmänt seg i kroppen. Kanske kan ta en promenad med Carro sen. Det hade varit mysigt.

Puss..!




Mer och mer



Så fort jag tar tag i en sak här hemma så märker jag något annat som behövs göras. Just nu tvättar jag den där smala madrassen i sängen och ett överdrag till  den största delen av madrassen - "stommen" liksom.

Har tagit väck mina stora plantor för de hade ändå dött. Har slängt återvinningen, diskat, bytt sängkläder och tagit ut mina utemöbler till förrådet. Nu behöver jag storstäda (skjuter upp det till imorgon) och klippa ner häcken utanför. Och fortfarande funderar jag på mina tomatplantor...vad fasen gör man..? Slänger dem?

Blir så trött på mina kläder som ligger och dräller eftersom de inte får plats i garderoben eller i byrån. Vill köpa ny byrå nu... Nu, nu, nu..!

Vill dessutom ha tillbaka min felfria hy..! Åh, det påverkar mitt humör varje dag. Tycker jag har "fuldagar" hela tiden. Även om hyn är bättre än för några veckor sen så är den fortfarande hemsk :( Inte som i somras, som i våras, som i vintras. Åh, ag blir så ledsen :(




En vacker höstdag



Har varit i skolan på förmiddagen och nu sitter jag i soffan efter att ha avnjutit en lunch bestående av kokt ägg. Alltså...jag funderar på om jag kanske har näringsbrist eller så.. Äter dåligt och väldigt ensidigt liksom. Jaja, ingenting jag ska trötta er med.

Var inne på jobbet för att hämta oktoberschemat. Jag kommer inte jobba en enda dag i oktober. Snopet. Så nu blir det fattigt igen. :( Det var kul att ha pengar.

Solen skiner i Göteborg. Jag mår bättre än igår så snart ska jag ta tag i lite grejer här hemma. Borde storstäda, men gör nog det imorgon istället. Ska byta sängkläder och plocka in utemöblerna till förrådet. Behöver en byrå så jag ska fundera på vem jag kan låna bil av till det. Sen ska jag ta mig en långpromenad. Det längtar jag verkligen efter.

Vad gör man med tomatplantorna över vintern? Ska jag ta in dem..? :S




Stängt av



Jag tror jag har stängt av. Känner mig liksom avtrubbad. Jag tror jag är lite ehm...förstörd för tillfället. Hoppas att jag kan bli hel igen och känna den där levnadsglädjen igen..? För just nu bryr jag mig inte så himla mycket och det gör mig liksom lite orolig. Känner inte igen mig själv.

Gör mig hel igen..!





Den finaste flickan i världen






Take a listen



Hej på er..!
Har ni haft en bra helg?

I fredags var jag alltså iväg på Glenns sportsbar och lyssnade till Calle och Ville. Duktiga musiker må jag säga. Det kan bli några besök till där i höst. Minsann.

I lördags vaknade jag tidigt, pluggade lite halvhjärtat och sedan tog jag mig in till stan. Köpte en blus, ett par skor, en bh och ett par byxor (likadana som jag hade på fredagskvällen - jag ramlade nämligen på väg hem och slog upp knät, och därmed också byxorna - så kan det gå!) Sen låg jag mest hemma under dagen och var bakis. Värt..

På kvällen såg jag film och åt tapas från Mañana. Mysigt..! ♥ Och väldigt gott!

På söndagen åt vi brunch på Scandic Rubinen. Så gott..!! Och trevligt sällskap! Tina du är så härlig..!

Efter brunchen sprang jag till tåget och promenerade sedan uppför backarna och hem. Möttes av Alma och min fina mamma ♥. Vi gick in o kokade kaffe. Sedan bakade jag och Alma vaniljbullar. Min lilla hjälpreda! Ska sno en bild av lillasyster så får ni se så söt hon är när vi bakar! :)




Godmorgon! Jag har snart tenta. Jag är sno...

Godmorgon! Jag har snart tenta. Jag är snorig o lite hes. Jag har skoskav. Jag är nog sämre förberedd inför en tenta än vad jag varit någonsin. Men det är klart det går vägen. :)


På väg hem från Floda. Har haft en mycket ...

På väg hem från Floda. Har haft en mycket trevlig helg. Brunch på scandic rubinen, livemusik, mys o film och mys med familjen. Bakade vaniljbullar hos mamma innan jag åkte hem. Hoppas ni har haft det lika bra! Puss!


Adekvat kausalitet



Ja....vin med Amanda resulterar i en bakis lördag. Punkt.

Kan inte direkt somna om för tillfället så jag ska läsa lite skadeståndsrätt hade jag tänkt. Trevligt igår!




Haha ramlade och skrapade upp knät. Blir a...

Haha ramlade och skrapade upp knät. Blir att köpa nya byxor imorgon. Vad gör ni ikväll? Jag är full...


Trög i starten



Klockan är tolv - vad har jag hunnit med??

Sorterat pärmar och bringat ordning bland mina papper. Rensat i tidningshögen, rensat i badrumsskåpet och bland mina lotions och duschkrämer, betalat räkningar, diskat, tvättat av speglarna, impregnerat mina nya skor, rensat ur en låda som var full med skit.. Mycket, men inget skolarbete.

Nu ska jag sitta till klockan 14.00. Sen ska jag ta mig till solariet på Redbergsplatsen och därefter springa av mig lite energi på löpbandet på gymmet. (och köra lite styrka såklart) Sen ska jag hem o duscha och vila en stund innan man ska iväg till Glenns bar för lite trubadurande. Tror det kommer bli supermysigt. Särskilt om Anders orkar hänga på. =)



En olycka händer så lätt



Det är inte första gången jag bränner plast på min spis. I gamlestan hade jag en gasspis - då eldade jag på ett plastverktyg, inte med avsikt såklart. I somras ställde vi en plastbunke på en varm platta. Igår hamnade stekspaden på den varma plattan där vi stekt tacofärsen.

Får helt enkelt börja köpa köksverktyg i stål...




Ser ni att det ser ut som Musse Pigg..? :)


Vardagsbestyr och plugg



Godmorgon!
Satte klockan på halv åtta för att jag skulle komma upp i någorlunda tid idag så man hinner med saker. Ledig och det finns så mycket jag vill göra. Och borde göra. Har börjat dagen med att betala räkningar. Det var skönt att få det gjort. Nu ska de bara sorteras in i pärmar. Funderar på att omorganisera i mina pärmar lite så jag hittar bättre. God idé? Men kanske inte nu.. Eller kanske förresten.. Hmm, får se.

Ska snart ta mig en dusch och peela min kropp. Lite ta-hand-om-mig-själv-morgon. Tänkte sola innan gymmet sen också. Hade varit skönt.

Måste också plugga idag
Tror jag ska ta mig en tur på stan och sätta sprätt på lite pengar

..och ikväll blir det livemusik på en liten pub. Mysigt..!





Mimmi..?



Fann denna klänning på bubbleroom.. Skulle man kunna använda den i sin Mimmi-utstyrsel?



Plugg och kallt kaffe



Godmorgon!
Sitter i morgonrocken med en kopp kaffe som inte är så varm längre. Jag går igenom ett rättsfall som gick upp i HD 2005 och som därmed är ett prejudikat. NJA 2005, s 843. Vi ska redovisa detta idag. Ska också läsa lite om patientskadelagen så jag har lite kött på benen sen. Kul va?

Har också lyckats sortera min alldeles för stora klädhög som legat och skräpat några dagar samt min rena tvätt som väntat på att bli upplockad sedan i onsdags förra veckan. Skönt att man kommer ikapp med saker...?




Hej på er! På väg hem från Lollo. Till tru...

foto1329 (MMS)

Hej på er! På väg hem från Lollo. Till true talent och idol. Haft en bra dag?


Underbara morgon



Det blev ingen träning igår. Körde på ordentligt idag istället. Ställde klockan på 7, drog på mig träningskläderna och drack mina alger. Jag var på gymmet kl 8 och gick därifrån precis innan 10. Skönt! En timmas kondition (20 minuter cykel som uppvärmning, 40 minuter löpning som nervarvning) och sen mycket mage, lite axlar och armar. Väl hemma avnjöt jag en lång och varm dusch för att sedan äta frukost. Härlig morgon!

Får hoppas resten av dagen blir lika bra. :) Har en lektion i skadeståndsrätt. Ska sätta mig in i patientskadelagen. Grupparbete igen. Tycker inte om det egentligen, men vad gör man? Undrar bara när man får arbeta själv egentligen..?

Efter skolan ska jag träffa underbara Lollo :) Det blir mysigt. Kaffe och uppdatering.

Puss..!




Kom Änglar






Var kan jag hitta en rödprickig kjol?



Jag har inte tränat idag.
Men det finns risk för att jag kör träningsleken med kortleken här snart efter idol när man fått sig lite energi. Efter skolan idag träffade jag Tina och Kalle. Vi sprang runt lite på stan o sen tog vi en fika. Det var jättetrevligt.

Funderar lite på vad man ska klä ut sig till på Halloween-festen som Tina ska ha i oktober. Just nu är jag inne på att klä ut mig till Mimmi Pigg. Röd kjol med vita prickar, vita handskar, diadem med öron och en rosett. Men jag är osäker på om jag hittar den där kjolen. Har funnit ett par klackar på Tradera som jag funderar över. Vi får se.

Fick just ett sms som gjorde mig jätteglad..! ♥



Ny vecka :)



Godmorgon måndag!

Försöker vakna till liv. Jag vaknade klockan åtta. Det är inte så att jag känner att jag behöver somna om, jag är bara ruskigt seg. Skolan börjar inte förrän 13 och jag har inga skolböcker hemma. Funderar på att ta mig till gymmet innan skolan och så tar jag med böcker hem sen så jag kan sitta med ekonomin ikväll. Måste komma ikapp med den.

Skola 5 dagar i veckan, jobb på helgerna. Jag ser verkligen fram emot den lediga helgen som stundar. Att jag har tenta på måndag är ingenting jag kommer låta ligga mig i fatet för att kunna njuta av ledigheten. På fredag pluggar jag - sen ska jag vara totalt ledig! :) Skööönt..!

Kanske bara blir en joggingtur här utanför förresten.

Har ni haft en bra helg?
Nu blir det frukost!

Puss!




Oj... Det var oväntat. Spöken från förr. V...

Oj... Det var oväntat. Spöken från förr. Varför kommer alla på i efterhand att jag är världens bästa tjej? När mina känslor för personen är förstörda för all framtid. Men så är det... Dumt att vara efterklok.


Sista jobbdagen för veckan :)



Hej söndag!
Nästa vecka ska jag försöka ta det lugnt. Ska försöka att inte planera nånting i veckan. Får se hur det går.. (planeringsmänniska) Redan nu försöker jag planera in en lång promenad runt Delsjön om det blir fint väder i helgen. Eller en helg hemma i Floda. Men jag ska skjuta det ifrån mig lite tänkte jag. Inga planer, helt enkelt.

Trots att jag är mycket trött tycker jag att jag haft en ganska rolig lördag på jobbet. Iaf en bra dag.. Får hoppas söndagen blir likadan. Ska få bort gruset ur ögonen.

Min hy är fantstiskt mycket bättre än för bara en vecka sen. Har inte ens använt Mene&Moy i en vecka - köpte ju den i tisdags. Jag är supernöjd. Det i kombination med Acnicyl tror jag har hjälpt min hy avsevärt.

22% rabatt på hushållsapparater och vitvaror hos Elgiganten! Kom o fynda!




Jag lever. Har precis handlat lite efter j...

Jag lever. Har precis handlat lite efter jobbet så jag har frukost imorgon. Blir superlugnt ikväll. Middag igår - jättemysigt! Verkligen. Idag behöver jag vila. Puss på er!


5 grader i göteborg. När sjönk temperature...

5 grader i göteborg. När sjönk temperaturen. Hej handskar!


Fredag



Tack Alexandra för tipsen! ♥

Tränade efter skolan igår. Det var skönt. Det går superbra att springa numer. Tar det ganska lugnt, men jag är uthållig. Det känns bra. Efteråt är jag lugn i kroppen. Mest för att jag inte orkar stressa upp mig tror jag. Sov en stund efter träningen, sen gjorde jag inte många knop. Följde alltså inte min to-do. Gjorde en uppgift och såg på tv mest.

Idag blir det 3 timmar ekonomi och 3 timmar juridik. Redovisning av en analys av ett fall som vi gjort. Alla dessa grupparbeten... NJA 2010 s 517 - ren förmögenhetsskada.

Jag har ont i magen just nu. Hoppas det går över.




Rebecka bjuder på cupcakes :) frosting ske...

foto1322 (MMS)

Rebecka bjuder på cupcakes :) frosting skedas på för bästa resultat


Att stressa ner



Funderar lite på hur man ska lyckas stressa ner när man inte kan ta en veckas ledighet hur som helst.
Blev tipsad om Yoga...kanske vore ngt. Bara jag lyckas hålla andningen i schack och inte tänka så mycket på den. En annan sak är väl att inte planera in så mycket hela tiden. Men det är svårt att undvika. Jag vill ju inte förlora mitt sociala liv.

Sova funkar inte. Jag blir nog bara än mer trött. Träningen funkar för stunden (och troligtvis i längden) - men jag blir lite stressad över att jag behöver hinna med den. Det är dock prio ett. Eller iaf topp 3.

Jag älskade att bli ompysslad under ansiktsbehandlingen i tisdags (och idag är min hy så otroligt mycket bättre..!) men en SPA-behandling har man ju inte råd med varje dag.

TIPS?



To do today



Som den stressade människa jag tydligen är så fungerar jag inte riktigt utan mina to-do listor. Hela helgen känns fullspäckad. Från idag då. Men på lördag efter jobbet hoppas jag det blir lugnt.

Idag ska jag vara i skolan 9-16
därefter ska jag träna (och fixa mitt nya årskort)

ikväll ska jag laga matlådor inför helgens jobb,
skriva rent frågor inför en tipspromenad Tina ordnat för middagen imorgon kväll
bestämma klädsel för fredagkvällen och
packa väskan så jag har allt när jag kommer till Tina på fredag eftermiddag

Jo detta ska jag väl hinna..?



Som ni kanske förstått har jag superotur n...

Som ni kanske förstått har jag superotur när det gäller kärlek. Det är senare som killarna inser hur de betett sig. Jag har det senaste fått ursäkter av olika killar - ledsen, men det är för sent. Jag bryr mig inte ett skit om dåliga samveten eller era förbannade liv! Er förlust


Melissa Horn



Lillasyster la upp en låt med Melissa Horn häromdagen. Jag har liksom glömt av henne bland all annan musik man lyssnar på. Men va mycket jag gillade "Jag saknar dig mindre och mindre" !




Svar på fråga



Fick en fråga i kommentarsfältet som jag tänkte besvara. Hon/han undrade till vilken hudterapeut jag gick. Efter ett tips av min klasskamrat Jannice gick jag till Göteborgs SPA för de hade duktiga hudterapeuter där. Bokade tid direkt och fick tid samma dag. Minns dock inte om jag fick ett namn på tjejen som gjorde bahandlingen.

Betalade 745 kronor för en ansiksbehandling med hudanalys, portömning, AHA-pensling och guldmask. Värt, huden känns redan fräschare. Köpte uppå det en rengöring från Mene&Moy. 650 kronor kostade den, men den kan jag hitta billigare från nätet. Men jag köpte den för att testa o se om det fungerar. Tydligen kan jag inte använda Apotekets variant längre. Då kommer jag få tillbaka min orena hy om ett tag. Men hon gillade att jag använde mig av I.D Bare minerals. Det är tydligen bra för min hy.

Göteborgs SPA ligger mitt emot Hotell RITZ vid Kungsportsplatsen. På en bakgata i närheten av Pauls Biljard, mitt emot där.


Bild från:
http://tildafingal.blogg.se/2011/february/mene-moy-system.html


bad day



Börjar dagen med att vara smått upprörd. Får se var den här dagen slutar.


Enough is enough



Jag har ont i halsen. Kände det nu på riktigt, jag har liksom blundat för det ett tag. Men nu kan jag knappt svälja. Kokade just en kopp te. Hoppas det hjälper mig. Sitter o kikar på idol och funderar över hur det gick med ekonomin jag hade tänkt ta tag i, egentligen?

I helgen ska jag jobba igen. Och så ska jag träffa Carro och Tina. Och så plötsligt var jag uppbokad igen. Det är roliga grejer, men jag önskar att jag inte skulle jobba.

Hudterapeuten kunde också konstatera att det troligtvis var stress mina utslag berodde på. Kul. Jag köpte en apdyr rengöring så jag hoppas fasen detta hjälper nu. Tacka vet jag smink




Skola, gym och ansiktsbehandling hos en hu...

Skola, gym och ansiktsbehandling hos en hudterapeut. Klockan är inte ens halv fem. Nu ska jag snabbt hem o gömma mig. Är alldeles glansig av all fukt och rödflammig av portömning. Ser ut som ett miffo. Kul o stå mitt i stan nu. Haha hem till soffan!


Who you are






Stress



Jag ser ut som en prickig korv i ansiktet. Och det är inte fräknar. Det är finnar och plitor. Min kropp går på sparlåga, mina ögon är ständigt grusade, motivationen är långt ner i botten till det mesta, jag har ett sår i mitt öra... Jag är trött. Jag behöver ledigt. En veckas ledighet på ett helt jäkla år är inte optimalt. En vecka som jag fick sno till mig, som jag egentligen inte skulle ha.

Jag vill inte gå till skolan idag. Jag vet att det bara är en lektion och jag vet att jag behöver hämta hem lite böcker så jag kan plugga hemifrån också. Jag behöver läsa lite ekonomi. Men jag orkar inte.

Vad fasen gör man?


(gammal bild - hade jag varit så "ren" i ansiktet hade jag varit lycklig)


Seeing is deceiving, dreaming is believing


Tears don´t mean you're losing, everybody's bruising... Just be true to who you are. (Jesse J)

Nu kör vi Idol igen. Eller ensam mamma söker? Jag har inte bestämt mig...kommer nog zappa en del.


http://my.opera.com/m2m99/albums/showpic.dml?album=604687&picture=10618285

ingen iphone idag heller



Har inte gjort många knop idag. Dagen har liksom varit alldeles för kort. Hade önskat att jag hade ett par timmar till, till mitt förfogande. Nu har en "storm" dragit in med regn och rusk. Funderar på att ta mig till gymmet, men så insåg jag att det kommer en del kul på tv snart. Så jag får se. Tar nog en sväng dit imorgon istället.

Jag är trött idag.




Ledig måndag..!



Har haft en jättemysig helg! Har också lyckats spendera dagarna genom att tjäna pengar - det är ju inte helt fel. Behöver både det ena och det andra inför den kommande kalla vintern.

I lördags efter jobbet åkte jag hem till min storebror. Jag fick mat (supergod beuf borginion - kan inte stava för det är säkert franskt, men ni vet den där supergoda köttgrytan med rödvinssky) Sen tårta och kaffe. Vi spelade spel och hade jättetrevligt. Alma var med såklart. Denna underbara lilla tjej. Det är lite svårt att släppa taget om henne. ♥

Lördagskvällen fortsatte med hög mysfaktor med slötittande på tv och prat om det mesta och ingenting. Somnade gott för att vakna på söndagen och åka till jobbet igen. Bestämde med bästis att de skulle hämta mig efter jobbet så jag skulle få i mig lite mat och göra dem sällskap upp till hennes mamma. Det blev en mysig kväll där också. Kycklingsoppa (mums..!) och kladdkaka till dessert. Sedan såg vi en film och så fick jag skjuts hem. Tack Carro och Kenneth..!

Idag sov jag ut. Klockan 10 vaknade jag. När hände det sist? Jag tror jag behövde det. En ledig måndag har nog aldrig suttit så fint..! :)

Planer för dagen? Det återstår att se.

Puss..!




Jag sa ju det - en asstor pin! Jobb några ...

foto1302 (MMS)

Jag sa ju det - en asstor pin! Jobb några timmar till, sen blir det middag hos Carros mamma o pappa uti hålanda. Mys! Hade sjukt trevligt igår också. Bra helg!


Lunch

foto1296 (MMS)

Lunch


Grattis..!!



Idag fyller min storebror år..! Det ska vi fira!




Godmorgon! Nu bär det av till nordstan för...

Godmorgon! Nu bär det av till nordstan för jobb. Jag inser att jag fortfarande har grus i ögonen, men jag tror ändock jag fått med vad jag skulle. Och kanske lite till. Ha en fin dag! Puss!


Godmorgon! Nu bär det av till nordstan för...

Godmorgon! Nu bär det av till nordstan för jobb. Jag inser att jag fortfarande har grus i ögonen, men jag tror ändock jag fått med vad jag skulle. Och kanske lite till. Ha en fin dag! Puss!


Fredagsmys?



Det är en sliten tjej som sitter i soffan denna fredagkväll. Just nu målar jag naglarna och lyssnar på musik.  Jag fann presentpapper i en garderob så jag har packat in ett paket till min storebror och så såg jag filmen förut. Lugnt och skönt.

Vad har ni för er?




17 igen



Imorgon blir det jobb hela dagen, sedan en sväng till Högsbohöjd för födelsedagsfirande :) Mysigt! Tycker om att träffa min familj. Idag fick jag världens längtan efter min mamma. Hanna skulle nämligen träffa sin mamma för en fika på stan och lite shopping tillsammans med sin mamma. Angelica pratade om hur mycket hon saknade sin mamma, under vår promenad igår. Visst är mammor bra?

Elgiganten firar 17 år. Fy 17 så bra! (jag kan inte hjälpa att jag tycker att veckans annons känns väldigt humorbefriad) Själv kommer jag stå i kassan med världens största pin på bröstet. Världens största. Det är helt sant. Typ.

Så ikväll slår jag till med hiten 17 Again. I love it!





Avslutar skolveckan med tre timmars ekonom...

Avslutar skolveckan med tre timmars ekonomi. Sjukt seg i huvudet nu. Blir en mycket lugn kväll. Jobb hela helgen. Tjoho!


Trött!



Jag är ju så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vet inte när jag hade sovmorgon sist och verkligen tog vara på den. Jag brukar ju inte göra det, men idag hade den banne mig inte suttit fel. Jag vet knappt var jag har mig själv.

Dricker kaffe och har druckit mina alger. Borde nog koka ägg också så jag får i mig frukost innan jag beger mig. Idag börjar vi med Skadestånds- och försäkringsrätt.

Funderar på att göra en paj ikväll med mina tomater. Det börjar bli en del.. Eller så tar jag med dem till skolan och äter dem till min matlåda som inte är komplett. Vilke besvär jag har va?




Kvällspromenad!



Det blev inte mycket till plugg ikväll. Läste någon sida i ekonomiboken, sen tog jag en promenad istället. Med Angelica. Det var skönt att prata, att få ventilera sig lite. Och uppdatera varandra om livet. Ses alldeles för sällan trots att vi i princip bor grannar.

Tentan gick fint. Sen hade vi engelska och jag höll på att somna. På vägen hem fick jag trängas med hela Göteborg på ersättningsbussar och till sist kom jag till Kortedala Torg. Köpte mjölk för den var slut igen och sen gick jag hem. Fick inte mkt gjort. Nu är det snart läggdags. Imorgon är en annan dag.




Var inne på jobbet förut. Vi hade inga sma...

Var inne på jobbet förut. Vi hade inga smarta telefoner inne. Jag står för tillfället o väntar på ersättningsbuss. Har hänt en olycka med vagnarna. Det är vid såna här tillfällen man velat ha en iphone


Tenta!



Nu bär det av mot skolan för en tenta. Sedan har vi engelska i eftermiddag. Därefter ska jag hem och läsa i min ekonomibok hade jag tänkt. Igår spenderade jag kvällen på en fotbollsplan på Hisingen med en avstickare på McDonalds för lite värme. Det var trevligt, men väldigt kallt och laget vi skulle hålla på förlorade tyvärr. Men jag uppskattade sängvärmen som aldrig förr efter det..! :)

Hoppas ni får en bra dag..!




Oren hy?



När jag för några år sedan fick medicin mot acne fick jag också en kräm att stryka på om kvällarna. Jag skulle nog säga att den krämen var räddningen. Vet andra som inte fick krämen och det gick inte bort lika effektivt som på mig, endast med medicinen. Jag kommer inte ihåg vad krämen heter men jag hittade något liknande på apoteket igår. Redan har jag märkt effekt..! Jag vet inte om det var på väg bort av sig självt eller om det är på grund av krämen. I vilket fall som helst tänkte jag tipsa om den.

Acnicyl Cream "avlägsnar döda hudceller, löser upp pormaskar och förhindrar bakterietillväxt." Stryk på morgon och kväll på rengjort ansikte.




Slutkörd :)



9 kilometer på löpbandet på 57 minuter. Det var en svettig Emelie som satte sig på vagnen efteråt. Nu har jag hämtat ut min ekonomibok och köpt en kräm till ansiktet som jag tänkte skulle hjälpa min problemhy en bit på vägen. Förstår inte varför det blossat upp som det gjort.

Bästis ringde när jag kom hem. Superhungrig och nyduschad - så nära på att tappa telefonen i diskhon medan jag skalade mina ägg. Jag ska ringa upp snart. Haha, fruktansvärt okoncentrerad!

Ska plugga lite till tänkte jag. Bara dubbelkolla så jag har koll. Sen blir det in till stan för o möta upp Tina. Funderar på att införskaffa mig en såndäringa Smartphone också. Blogg.se skulle komma med någon app, var det inte så? Annars kanske man får byta till blogspot...




Tvätt, plugg och träning



Pluggar och inser att jag kan det mesta. Vi har faktiskt bra lektioner. Nu ska jag hämta tvätten, plugga lite till och sen blir det gymmet. Därefter ska jag hämta min ekonomibok som kommit och sen plugga lite till. Ikväll ska jag träffa Tina. Vi ska på fotbollsmatch. Men mest ska vi skvallra =)

Bjuder på den.




Sjukdomar, tenta och tvätt



Jag drömde om en hemsk sjukdom inatt. Undrar vad det betyder. Men fy, det var så verkligt..! Det var inte jag själv som var drabbad, men stod nog i riskzonen att bli smittad. Det var så obehagligt! Och mitt i allt så inser jag att mitt förakt mot sjukvården (läkarskräck är fel ord, men nästan rätt iaf) gjorde att jag skulle dra mig från att uppsöka läkarvård. Sjukt. Jag måste börja gå till läkaren när jag mår dåligt. Kanske måste börja gå privat, bara jag gör det.

Imorgon har jag tenta i immaterialrätt. Känns helt okej även om jag inte hunnit plugga någonting. Eller ja, hann gjorde jag nog i måndags, men jag gjorde det inte. Tyckte jag behövde träna och städa istället. Och läsa ur min bok.

Men idag blir det plugg iaf! Tvätten ligger i maskinen och jag hade inte tänkt träna förrän ikväll. Ett svettigt pass får det bli! Men innan dess, plugg.

Nu blir det kaffe!


Haha, supersugen på personalfest igen - har alltid lika kul!


Work, work



Gör mig redo för en arbetsdag. 09.00-20,30 kommer jag befinna mig i Nordstan. Ses där då :)




En mycket störd människa



Jag tror jag måste städa min lägenhet. Då får jag energi. Och så mår jag mycket bättre efteråt. Jag inser att jag är en mycket störd människa. Kanske man orkar ta sig till gymmet efteråt. Och lagat matlådan. Och så var det det där med plugget också...



Hade varit fint o köpa hem lite blommor också.


Friis o co



Ny väska..! Jag köper så sällan väskor. Hade nog min förra i två år. Väskan jag har som träningsväska köpte jag 2007 tror jag bestämt. Nu börjar den ge med sig. Vanemänniska.

Dålig bild, jag vet..




Vardag igen



Att försöka förklara det virrvarr av känslor jag har inom mig och det samtal jag hade igår skulle vara som att leta efter en nål i en höstack. Stört omöjligt. Jag fick dock det avslut jag behövde. Nu börjar jag på ny kula och hoppas att det leder mig in på rätt väg igen.

Tenta på torsdag, jobb hela morgondagen, träning ikväll. Vardag.




do not blog when you are upset! hade kunna...

do not blog when you are upset! hade kunnat skriva världens längsta text just nu. Jag gör inte det. Jag ska bara vara ledsen ett litet tag. Och arg... på mig själv. Imorgon ska jag se framåt. Inte bakåt. Inte tillbaka... Och så borde jag radera


....



Känner mig lite...ensam..ikväll. Jag har fortfarande inte gjort uppgiften i immaterialrätten. Ingen lust till nånting. Men jag borde ju, så klart... Nu började ju iofs Wallander.




Lördagsmys och söndagsångest



Igår åkte jag och Tina vagnen till Kungshöjd på kvällen. Vi blev bjudna på helt fantastiskt god mat :) Vi drack drinkar och spelade spel och hade en supertrevlig kväll.

Innan vi kom dit hade vi såklart vissa klädbesvär - jag fick en fläck på min klänning så vi slängde den i tvättmaskinen. Den gick inte bort. Typiskt. Jag övervägde att ha på mitt svarta slitna "fodral" som jag åkt dit i, men fick snart på mig en av Tinas klänningar. En klarblå. Superfin. Tack hjärtat! Kände mig jättefin verkligen!

Idag var tanken att jag skulle sitta med immaterialrätten och sen skulle jag belöna mig med en film i soffan innan Idol börjar. Gick inte så bra med den idén såklart. Jag har sovit av och till i 4 timmar mitt på dagen. Jag har stört mig på det fina vädret då jag ändå inte kunnat njuta av det. Jag har varit för trött. Igen. Emellanåt har jag bläddrat i en bok - inte skolboken såklart. Nej, nej.. jag har läst ut Wallanderboken jag hållit på med. Bra där.

Så nu har jag fortfarande den hemska uppgiften i immaterialrätt att ta tag i innan Idol. Blir ingen film i soffan helt enkelt. Ångest..!




Cancer



En för mig mycket närstående har fått diagnosen cancer. Men det är inte bara äldre som får cancer.




promenad, ansiktsmask och shopping... =)



Mår bra nu. Gjorde en engelskauppgift och kikade lite på immaterialrätten - men den var så svår så jag tappade lusten. Det blev en timmas promenad istället plus 17 minuter i solariet och så handlade jag hem mjölk. Den var slut som vanligt.

Nu sitter jag med en ansiktsmask och målar naglarna. Sen blir det shopping med Tina. Bra dag =)


(tillåt mig poängtera att jag inte har upphovsrätten till bilden och och jag hoppas att upphovsmannen inte har något emot att jag lånar den. Tyckte den var fin)


3 till














Romantisk spets



Jag vaknade upp lite bakis. Jag blir det alltför lätt. Dricker så sällan. Och jag mindes just hur illa jag tycker om att vara bakis. Man är liksom inte helt sig själv och ingenting är på topp. Såklart. Men jag har druckit mina alger och ätit min gröt. Kanske man kan bli människa snart igen. Det är inte så att det är skitjobbigt, men man känner av en rubbning av balanssinnet. Man kanske borde börja dricka alkoholfritt..?

Jag är förresten supernöjd med mitt kap på Åhlens rea =)




Håret..!



Ni är så himla söta tjejer..! Jag blir så glad av er! Har haft en jättetrevlig kväll hos ett par klasskamrater. Vi har pratat, skrattat och mått bra. Och druckit vin. Jag är full. Det är torsdag. Det är inte likt mig. Alls. Men jag mår bra ikväll. :) Jag är full och snurrig :)

Så här blev iaf håret. Ni får en lite halvdan bild Kan uppdatera bättre imorgon om ni vill. Puss..!!




Vet inte när jag var så här nöjd efter ett...

Vet inte när jag var så här nöjd efter ett frisörbesök sist :) ni får se sen. Nu blir det vin :)


Min vrå av världen



Det har varit en deppig klass jag har spenderat tid med denna veckan. Till störst del har de rödkantade ögonen och det smutsiga håret varit p.g.a. killar. Och mina problem är inte ens i jämförelse. Herregud va jag lider med dem. Vem förtjänar att bli sviken så? Varför slutar man älska? Varför plågas de så? Jag ska sluta tänka på mina egna problem. Dem är bara en tår i havet. Nu ska jag se till allt som jag har att glädjas åt istället.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blivit sårad. Att jag inte är ledsen för att jag inte är det självklara valet, men jag får bara tro att min tid kommer. Snart. Sen. Inte nu.

Vin på det?




Hörde jag helg? :)



Godmorgon!
Sitter mätt och belåten i soffan och lyssnar på musik. Idag är det skolan som gäller mellan 9-16. Ekonomi och engelska. Sen tar jag helg ;) Då bär det av till frisören och sedan ska jag hem och ta det lugnt.




RSS 2.0