Skön dag =)




Hej!
Frisk, pigg o kry!

Solen har kommit och även om jag mest varit inne hela dagen har jag mått jättebra :) Älskar när våren kommer.

Efter praktiken tog jag mig till skolan. Satt med Johanna och spånade lite på examensarbetet. Det blir inte sexköpslagen. Vi tar och synar LVU istället. Mycket mer intressant!

Handlade lite efter att ha lagat matlådor till imorgon och fredag. Sen tog jag min middag : Shake och en kopp kaffe.

Nu ska jag snart ta en dusch och en peeling. Imorgon ska jag sola - och träna! Det var en och en halv vecka sedan jag var på gymmet. Söndagens långpromenad gav mig dock en förbannad benhinneinflammation så det får inte bli för mycket av det goda. Så jäkla surt :P




Fever




Hur klarar folk av att gå på pulverdieter?

Jag har fått feber (fick det igår kväll) och är helt sjukt svag. Imorgon får jag äta vanligt igen. Vet inte när jag kommer göra en detox igen, men kanske var det bra för kroppen och att en del slaggprodukter försvunnit.

Denna dagen har jag alltså inte gjort nånting. Absoult ingenting. Sovit, läst lite och druckit pulver. Och vatten. Mest har jag sovit. Borde duscha, städa och köpa presenter.. Och mest av allt borde jag spåna på examensarbetet.

Idag är magen riktigt platt iaf :P




Sköna söndag!




Den här söndagen har varit riktigt fin :)

Tog en promenad runt sjön i Floda förut. Runt 9 km tror jag det blir. Skönt. Men jag funderar på om det var så smart gjort då jag kör på detox. Är helt matt. Ont i huvudet och längtar till dess jag får äta vanlig mat igen. Åh, vad jag längtar. En dag till med detta pulver. Det är gott, men 2 dl mättar inte särskilt länge.

Nu blir det "Så ska det låta" , en shake och sen ska jag läsa innan läggdags.

Floda är förresten helt underbart! Inte omöjligt att man flyttar dit igen när man blir lite äldre. Den bästa biten på promenaden runt sjön är när man kommer upp mot Nääs. Love it!





God detox.!




Japp, igår bar det alltså iväg på en BIA-mätning. (Body Impedans Analys eller något liknande står det för) Det kändes ingenting. Två lappar på handryggen och två på fotryggen. Det var över på knappa minuten. Sen kom domen.

Jag har för hög fettprocent, lite mycket vatten och slaggprodukter och samtidigt för låg muskelmassa (!) jag var stensäker på att jag hade mycket muskler i min kropp. Men det visade sig att jag gör ju fel när jag tränar. Eller iaf efter träningen. Jag är sällan särskilt noga med vad jag äter eller om jag äter ngt efter träningen. Det måste man tydligen. En rejäl måltid helst. För annars gör man som jag - bryter ner kroppen istället. Klantigt.

Det var intressant att få det så där svart på vitt. För då boostar det och motiverar till att göra rätt istället. Hädanefter måste jag börja laga middag.

Ska börja med två dagars detox för att få bort en del slaggprodukter. Ska dricka pulver i två dagar, var 3:e timma. 2 dl per gång. Och en massa vatten däremellan. Och tro det eller ej - men pulvret var riktigt gott.! Smakade inte pulver och trots att jag bara blandat ut det med vatten så smakade det som oboy! :)

Efter dessa två dagar med detox ska jag dricka pulvret morgon och kväll och till lunch vanlig bra mat. Kaffe med mjölk får jag dricka och även massa vatten såklart. Men bara ett mellanmål om jag måste. Lite nötter.

Har bokat in en ny tid för BIA-mätning på Crudo - så nu måste jag ju sköta mig :)

Nu hoppas jag att jag får ordning på min kropp!




Bra lördag =)




Tackar Anders för en fantastiskt god middag ute på en restaurang i Linné igår! Vi var 8 personer som firade hans födelsedag. Mycket skratt i goda vänners lag. Jag trivdes. :)

Innan middagen hade jag hunnit med lite av varje. Vaknade hemma i Floda tillsammans med hela familjen. Jag myste runt med Alma hela morgonen. Brände sönder mammas hårtork, körde hem farmor till Frölunda, fick med en ny hårtork hem, ställde bilen i stan, gick på BIA-mätning (eget inlägg), åkte hem, skulle springa i Skatås men p-automaten tog inte mitt kort, åkte o handlade istället, tränade magen hemma med mina styrkeövningar, duschade och skyndade hem till Carro för att hinna till restaurangen i tid.

Och hela tiden sken solen. Bra lördag! :)

Snart ska jag bege mig hem till Floda igen med bilen. Ska ta med mig träningskläder så jag kan ta mig runt sjön och ta med tidningen med olka styrkeövningar så jag får lite sånt gjort också.




Onsdag, redan?




Hej!
Sitter i skolan och väntar på att mina klasskamrater ska komma.

Jag är tidig. Har varit på lunchteater med farmor. Vi sågs på stadsteatern, fick en supergod lunch och såg en teater om Evert Taubs fru Astri Bergman-Taub. Kul med lite kultur så här mitt i vardagen. Det uppskattade jag.

Sedan tog jag mig direkt till skolan. Har skrivit ut Group-on-korten som jag behöver uppvisa vid mina behandlingar (har ju ingen skrivare hemma) och kollat upp när nästa tid för omtenta är. 12 mars. Då var jag anmäld. Känns lite tungt faktiskt.

Ska snart ses för att tala om examensarbete. Känns skönt att ha bestämt med Johanna. Vi funkar nog rätt bra ihop.

Efter skolan ska jag till stan. Adde fyller på lördag, mamma och Jesper ska firas på fredag (Jesper fyller år idag, lilla skrutten ♥) Tina fyller år nästa helg. Så det blir till att kolla efter lite paket. Det är mycket nu. Senare i mars blir älskade Alma 2 och farmor 91. Hängde ni med? :) Älskar min stora familj!

Får bli lite styrketräning hemmavid ikväll om jag piggnar till. Annars blir det inte mkt träning denna vecka. Det är redan onsdag!




Presenter, lunchteater, planering...




Igår låg jag hemma på kvällen med lätt feber. Längtade efter glass, men det orkade jag inte åka iväg och inhandla. Fick vara utan. Lika bra det kanske. Imorse kände jag mig lite halvdålig. Men jag brukar vara kvällssjuk och pigg på dagen, så jag antog att det skulle gå bra - och i värsta fall fick jag väl åka hem igen.

Tog mig till praktiken, fick semla till eftermiddagsfikat. Det var gott :) Mådde bra, träffade Carro efteråt och gick på stan efter en fika. Nu sitter jag o planerar presenter till både den ena och den andra. Alla fyller ju år nu..! Ska in på jobbet imorgon och tigga någon jobbhelg. Får se om det funkar. Behöver pengar..!

Imorgon blir det praktik igen och sem ska jag gå på Lunchteater på Stadsteatern med farmor och hennes väninnor. Mys.! Därefter åker jag till skolan och träffar mina klasskamrater. Och pratar examensarbete. Och omtenta. Suck.

Blir en lång dag. Har en del planerat i veckan så jag får se när jag hinner med träning. Får köra lite här hemma tror jag. Men på torsdag ska jag nog hinna dit iaf. Kanske ett lugnt pass imorgon kväll.

Måste jobba också! Fasen, kommer inte ha råd med nånting i sommar..! Carro funderar på en weekend till Nice i vår. Jag vill åka..! Men jag har inte råd. Vet inte hur det blir med jobb i sommar eller till hösten, får se. Kanske måste tillbaka till Elgiganten ändå..? Det var inte riktigt planen. 

Vill göra blonda slingor också..




Dyrt att vara låg...




Har varit rätt låg idag, solsken, promenader och träning till trots. Liknande dagar duggar tätt igen. Det är inte bra.

Men, den sucker som jag är, så fick jag med mig en tidning hem från affären. Svindyr. Vem köper en tidning för 69 spänn?  Jo, jag tydligen... Jag behövde få unna mig något. Var kom nedstämdheten ifrån?




Hahahahah..! LÄS!




Stackars expedit :)
Kan verkligen känna hur frustrerad hon är. Klicka på länken. Gott skratt! Man måste ändå älska såna här kunder :)

http://fredrik.cafe.se/en-man-som-heter-ove-koper-en-data-som-inte-ar-en-data/




Min mamma




19 februari. Världens bästa mamma fyller år ♥
Min mamma






Svarta fläckar




Godmorgon!
Jag älskar att det regnat så mycket som det gjort i helgen. Kanske man kan få gå på barmark snart igen? Det är alldeles för halt för mig för tillfället.

Var på stan precis hela dagen igår. Finns ingenting jag vill ha :( Hade önskat jag hade lite mer på kontot så jag kunde beställa hem från Victorias Secret utan dåligt samvete. Min kundkorg låg på närmare 3000 när jag plockat ihop vad jag ville ha. Det har jag inte råd med så jag fick snällt stänga ner. De har jättefina klänningar, byxor, toppar.. Åh..! Jaja, kanske till min 25-årsdag att jag kan unna mig.

Jag hann också med att svänga in på en drop-in och klippte av det värsta. Herregud - har jag nånsin haft så mycket kluvna hårtoppar?

På kvällen åkte jag hem till Tina och Kalle. Vi såg ett gäng på melodifestivalen, berömde Molly, kritiserade de flesta andra och skrattade åt Ranelids låt. "Kärleken, kärleken, kärleken, Herregud..!"  Kunde inte Sara Li fått en egen låt? Stackarn..

Talade i telefon med Mikael på vägen hem - det kändes tryggt. Och med min spray i högsta hugg :) Innan jag gick in till Tina träffade jag Jimmy också, precis utanför. Åh, mina fina pojkar! :) Glad att jag lärt känna dem :)

Rotade fram en spetsklänning ur garderoben, aldrig använd.
Haha, imorse fick jag skrubba bort svarta fläckar från armarna. Den hade färgat av sig. Snyggt ;)




Känslan när man vaknar upp i rena lakan i ett nystädat hem




Vad mycket man hinner med när man går halvdag på jobbet! :) Igår när jag kom hem, runt 14, hade jag handlat på vägen hem, tog tag i disken och storstädade sen hela lägenheten. Dammade, dammsög, dammsög soffan, under sängen, grovrengöring i badrummet, köket, hallen. Och uppå detta hann jag tvätta fyra maskiner. =) Rätt nöjd tjej som satte sig i soffan innan klockan ens slagit sju. Den ni!

Idag måste jag hitta ngt till min kära mor. Imorgon fyller hon år och jag tänkte åka till Floda o säga hej.

Har inte bestämt mig riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Men det ger sig. Jag har vaknat ruskigt tidigt idag, men det är ingen idé att gå o lägga sig. Får väl ta en nap mitt på dagen istället. Det tycker jag är mysigt =)

(Kan någon förresten snälla göra mig stenrik så jag har råd att shoppa allt, allt, allt som jag vill ha? Galet shoppingsug denna veckan...Tråkigt att vara student, på det viset.)

Hoppas ni får en trevlig lördag!




Kostrådgivning och BIA-mätning!




Sådär ja! Nu har jag bokat in första besöket av mina Groupon-beställningar.

Det blir en BIA-mätning och proffessionell kostrådgivning på Crudo på Esperantoplatsen :) Kul.!
Kanske man kan få reda på vad som faktiskt är optimalt för mig att rätta mig efter i matväg. Får ju magknip titt som tätt. Kunde vara kul att förstå vad det är som orsakar det och hur jag kan undvika det =)

Modellen är framtagen efter forskning på Sahlgrenska så det känns ju rätt seriöst faktiskt.

Mätningen görs med hjälp av elektronplattor på handflator och fötter och mäter motståndet i kroppen. Därigenom får man ett protokoll som visar fördelningen på fett och muskler. Därefter kan rådgivaren lägga upp kostprogram, har jag fattat det som. Någon som gjort det?

Nästa lördag ska jag dit, den 25:e.

Bild lånad från Groupon.se



T G I F !




Freeedag!

Jag har sovmorgon. Ska inte vara på plats förrän klockan 9. Helt sjukt :) Har nu på morgon plockat iordning lite här hemma, insett att jag har en massa disk som jag får ta tag i under eftermiddagen. Har bokat tvättid, sorterat tvätt och bytt sängkläder. Så ikväll har jag tvättid och så ska jag passa på att städa här hemma. Mina blommor förgyller min lägenhet, men den är värd en dammfri sådan också! :)





Blombud..!












Jag kanske har lite otur i mitt kärleksliv, men jag är galet tacksam för att jag har en så fin familj som jag har ♥



Charlotte Perelli




Ni minns att hon kom ut med en träningsbok för ett tag sen va? År sen kanske.. "Kan jag kan du."

Kom just på att jag har den. Efter att ha tränat mycket funktionell styrka nu under fitnessfighten (kickstart) vill jag gärna fortsätta med det. Hon ger en massa tips på just sådan form av träning. Och med vikter och pilatesboll bland annat.

Jag hade verkligen ingen lust att gå till gymmet idag, vid femtiden är det som flest folk på gymmet och sist fanns det knappt skåp hos tjejernas. Så jag tänkte testa lite övningar ur hennes bok istället. Bra gjort! Känner mig genomarbetad! Den får det bli fler gånger - och så ska jag anamma dem på gymmet också :)

Tips om ni vill komma igång hemma :)








Groupon och framtiden




Redan torsdag imorgon. Då blir det sammanträden nästan hela dagen. Det är intressant. På fredag blir det likadant. Då ska vi iväg och göra syn och vara borta hela dagen. Kul =) (ganska nära hemma nämligen)

Annars händer det inte så mkt. Fastnat för erbjudanden på Groupon. Har inom det närmaste köpt tre olika deals. Massage, hälsorådgivning och fem detox hot spa-behandlingar. Fattas bara en fotvårdsbehandling och ett frisörbesök så kanske hela kroppen fått sitt. Och en ansiktsbehandling. Haha..! Men snart får jag sluta, inte bra för plånboken!

Har också bestämt ämne för vårt examensarbete. Jag och Johanna ska kika på den nya sexköpslagen. Känns helt okej. Då blir det till att samla material och sätta igång när det är dags för det. Skönt. Sen har jag ekonomitentan över mig också. Omtenta. Har inte anmält mig ännu. Ska få tummen ur.

Pratade med en klasskamrat idag. Vi kanske borde söka oss någon annanstans. För jobb sen, menar jag. Det är rätt hård konkurrens i Göteborg. Jag är fortfarande lite sugen på Stockholm, men jag vill inte lämna Alma och resten av familjen, egentligen. Vi får väl se.




Valentine!




Som singel är det en vanlig dag, men man känner sig nog lite extra ensam. Jag har aldrig någonsin haft en pojkvän på alla hjärtans dag. Har alltså aldrig haft ett förhållande som ens varat ett år. Shame. Min lillasyster undrade vad man gör på alla hjärtans. Ja du...jag är nog den sista du ska fråga. Useless i ämnet. Kan ju kolla med dina andra syskon :) 

Men hade jag haft en pojkvän hade jag nog velat laga något gott och bara umgås. Dessutom längtar jag efter en blombukett. Men det stod ingen utanför dörren när jag kom hem idag heller. Inte för att jag är förvånad :P

Istället sitter jag i soffan, hemkommen från praktiken. Tanken var att jag skulle handla någonting till min mamma som fyller år i helgen. Men jag hade inte mkt idéer och ville inte trängas med folk på stan. Åkte hem och ska se på film. Hachiko.

Hur firar ni?




Justin Bieber




Ser på "Never say never". Hyrde den förut bland 4 andra filmer.
Justin Bieber är duktig. Och jag gillar såklart "One less lonely girl"

How many I told you's
And start overs, and shoulders
have you cried on before
How many promises, be honest girl
How many tears you let hit the floor
How many bags you'd packed
- just to take'em back
, tell me that
How many either or's






Skön söndag!




Är inte så fantastiskt bakfull idag ändå. Kanske kommer sen...

Har hunnit dammsuga och damma lite lätt här hemma, duscha, gå en promenad till Coop och Hemmakväll, handlat mat och hyrt film. Sen har jag lagat matlådor. Köttfärssås med mathavre. Till det kommer jag ha keso. Mums..!! Så länge sen jag åt köttfärssås nu. Nu ska jag se på film. :) Så länge jag vill! Har fem filmer.

Kommer med rekommendationer sen om ni vill.

Förresten så börjar solen smälta isen och snön. 1 plusgrad. Nu ser vi fram emot våren!




Starstrucked!




Så här mycket melodifestival har jag nog inte varit med om :)

I fredags - genrepet med Lollo och Sandra ♥

Igår - efterfesten med Tina!

Har aldrig träffat så mycket kändisar. Till sist insåg vi att vi måste få ta lite kort. Löjligt starstrucked stod jag snart bredvid självaste Henke Larsson! Som säkert många andra så var jag lite hemligt kär i honom förr. =) Och karln ser fortfarande riktigt bra ut :)

Behöver jag säga att jag hade en bra kväll?
Att jag haft en bra helg?

Är nog lite bakis idag. Men inte mer än att man är lite seg. Och hungrig. Har ingen mat hemma. Måste handla. Ska bara uppbåda lite energi till det.

Spana in snyggingen!



Ska bara påpeka att vi frågat honom om lov (uppenbarligen) och att det är Tina som har upphovsrätten till bilden. Om det skulle vara ngn som vill påstå något annat...


Melodifestivalen!




Det blev genrep av Melodifestivalen igår istället. Det var riktigt kul att se det live ändå :) Gick med Lollo, Sandra och Daniel. Trevligt sällskap! ♥ Får nog säga att det var väl ingen som riktigt floppade, men under åtminstone en låt skar det lite i örat.

Efteråt tog vi lite vin på Vinopasta 3. Det var riktigt mysigt! :) TACK för en trevlig kväll!

Men efter knappt två glas vin kände jag mig aningen berusad och ville hem. Men så kom jag på att jag inte var vid mina sinnens fulla bruk. Bestämde mig för att ta taxi. Kändes så mycket bättre..! (efter att ha hört en hel del skit om olika stora taxibolag var man lite nojig, men jag hade min spray i jackan om det skulle varit ngt och telefonen i handen att ringa ngn om det hade behövts)

Idag blir det förhoppningsvis lite shopping och kanske en sväng till gymmet. Sen blir det myskväll hos Tina :) Skitbra! :)

Nu vill jag ha sommar.. och vara brun.




Äntligen fredag!




Godmorgon!

Brödrosten är fixad. Lite våld löste det hela :P

Var på gymmet igår o körde det sämsta passet jag gjort på mycket mycket länge. Inte alls motiverad. Mage och armar blev det iaf och en slö uppvärmning på cykeln. Det var bara en sån dag helt enkelt. Hade suttit i sammanträde hela dagen och var rätt mosig i huvudet. Jaja, det går väl bättre nästa gång. Lördag. Idag ska jag ha vilodag.

Efter praktiken idag ska jag kanske shoppa - eller så åker jag bara hem. Får se vilket humör jag är på. Ikväll blir det uaf lugnt i tv-soffan framför the Voice :)




Onsdag




Idag satt jag i sammanträde som protokollförare. Haha, eller ja medling och ordföranden skrev det mesta själv. Men jag var iaf med som en del av nämnden. Det var roligt :) Fick ropa på (fast parterna öppnade dörren mitt i påropet så jag kom av mig på vad jag skulle säga)

Efter praktiken åkte jag till Frölunda Torg. Köpte I.D Bare Minerals som jag saknat. Kört på L'oreals version av mineralpuder ett tag. Helt okej, men inte i samma klass. Men idag tyckte jag mig ha råd med lite lyx. Hittade en söt tröja på H&M också. Tänkte ha den på melodifestivalen på lördag, men den satt inte så fint tyvärr. :( Rosa och guldig var den. Hade den varit finare på hade jag älskat den, men passformen var kass :(

Träffade Herr Gårman också. Får väl se vad det blir av det. Tyvärr inte samma dunkande hjärta som jag vet att jag kan känna. Men han var väldigt trevlig.




Inte den bästa dagen




Okej, tisdagen avklarad. Tycker att veckorna går undan. Redan onsdag imorgon. Tog mig till gymmet efter praktiken, fick sluta tidigare än jag hade trott. Skönt.

Efter gymmet handlade jag lite mjölk. Och den nya Wellness-tidningen.

I julklapp fick jag en brödrost av mamma. Mycket välkommet. Men nu kan jag inte använda den. Jag har nämligen tappat ner en smal jäkla brödbit däri som jag inte får upp - på något vis! Så fruktansvärt irriterande. Det är nämligen bland det bästa som finns att rosta solros rågbröd från "Det Goda". Jag som hade sett fram emot det ikväll. Någon som kan hjälpa till? Det är välkommet!

Har uppå oturen med brödrosten ordnat mig ett papercut - på nagelbandet. Blodet slutar inte strömma. Så nu har jag plåster, som en annan 5-åring. Det var min dag.

Nu ska jag göra klart matlådan till imorgon och sen sätter jag mig att läsa.

Ser ni brödet? Jäkla skit

 

Synd om mig

 




De lär sig alltid för sent




När jag var 16 träffade jag en kille som var 19. Jag minns att mamma reagerade på åldersskillnaden. Haha, japp - tre år..! Vem visste vem han var egentligen? Han bodde med sin fina familj i Hovås. Jag kommer inte ihåg hur vi började träffas, men vi gjorde lite roliga grejer ihop ändå. Istället för nians "bal" spenderade jag, Alexandra, Terese och Rebecca en regnig kväll i Delsjön. Vi hade paddlat kajak med hans vänner och han ville att jag skulle stanna över natten i tältet. Jag ville inte det, så han paddlade med in till stranden igen. Han var snäll.

Åh, jag minns den promenaden till spårvagnen med mina fina tjejer ♥ hur allt plaskade omkring oss och vi var alldeles leriga om skorna och kläderna. Men vi var glada ändå =) Längtar ibland tillbaka, till då allt var så sorglöst!

Jag hängde mycket vid Delsjön den sommaren. En gång åkte vi ut till en stuga i Härryda och sov över ett gäng. De spelades gitarr, lagades mat och allt var rätt bra. Han pratade portugisiska, hade många vänner ikring sig och runt om i världen, kändes det som. Jag tror han rest iväg och bott i andra länder under flera år. Pluggat o jobbat. Sånt jag aldrig skulle våga göra.

Idag fick jag ett meddelande ifrån honom. En kille jag inte hört av på evigheter, en som jag näst intill glömt bort. En som jag inte minns varför jag slutade träffa. När jag tänker på det så tror jag att det var magkänslan som jag hade lyssnat på. Han bad om ursäkt. För hur han betedde sig för så många år sedan. Varför minns jag inte?

Och varför lär sig alltid killarna för sent? Mig ska man hålla hårt i, man kan inte komma i efterhand. Särskilt inte om man varit elak mot mig.


Ska nog förresten träffa Herr Gårman i veckan. Onsdag tror jag. Det är dags att gå vidare och inte fortsätta hoppas på det som varit, det som kanske kanske kanske kunde bli. För kanske håller inte i längden. Måste bara övertyga hjärtat. Du har för stor del där, fortfarande.



Sköna söndag!




Har tagit mig sovmorgon idag =) Det var skönt.

Sov till halv åtta, la mig att läsa, somnade om vartannat och steg upp kl 10. Sedan dess har jag städat undan lite, dammsugat och kollat en gång extra på min ekonomitenta. När det visat sig att vår lärare rättat fel med både 25 och 50 (!) poäng på vissa så räknade jag om igen. Fick det iaf till ett G. Får se hur jag ska göra. Har mailat min utbildningsledare för råd :P Kanske slipper omtenta jag också?

Sen blir det gymmet i eftermiddag. Det är så skönt att träna och iomed att det inte blev något vin igår så är det väl lika bra att köra. =) Tänker jag.

Hur spenderar ni söndagen? Kanske en promenad i kylan. I solen? =)
Kanske ska kolla om Carro sett klart på Star Wars eller om Lollo tagit ordentligt med smärtstillande. Får se. Det är rätt skönt att strosa runt utan planer en söndag också.




Fint :)




Haha, fick ett supergulligt meddelande på facebook från någon jag inte känner. Tydligen har vi en gemensam vän, dock en rätt ung tjej. Men killen i fråga skriver som följer

Känner dig inte, vill bara säga att jag ramlade av stolen när jag såg dig. Så himla vacker!!!

Inte annat än man blir lite glad :) Trots att killen är alldeles för ung. Visade det för min lillasyster. Tyvärr kunde vi inte komma på huruvida jag ska svara på det eller ej. Ska man det? Är ju tyvärr inte intresserad.

Ja, jag inser att jag är lite dubbel i ämnet. Klart att jag vill träffa någon och ha det där som alla andra har. Men jag har också en del preferenser. I ain´t settlin' . Men visst får jag uppmärksamhet då och då - det vore fel att påstå något annat.




Jag har den finaste familjen som finns




Tog mig till solariet förut och sen var jag en sväng på gymmet. Så skönt. Sprang 5 km, kom på att jag inte ska fresta på mitt hjärta för mycket när jag har lite ont i halsen som inte riktigt vill bryta ut, men inte riktigt släppa heller. Sen körde jag 9 övningar för hela kroppen med 15 reps per set (2 set) och avsutade med 1 km till på löpbandet innan jag åkte hemåt.

Duschade och klädde på mig. Dubbla byxor och dubbla strumpor. Sen åkte jag till farmor. Tog med mig lite bullar. Vi åt mat och fick dessert OCH fika efter det. Ska det vara, ska det vara ;)

Pappa laddade ner wordfeud och vi spelade en del emot varandra medan Robin ordnade med diskmaskin till farmor. Alma var lika go som vanligt. Älskade underbara tjej!

Mamma och Nicklas gav mig en försvarsspray och ett överfallslarm som tjöt som det värsta av billarm. TACK!



Farmor gav mig lite lektyr till kvällarna :) Det satt fint..! Ska läsa ikväll också. Blev inget vin. Kanske nästa helg? Då ska jag iaf troligtvis till Scandinavium för att lyssna till Melodifestivalen live, på lördagen. Tack Lollo ♥



Bullbak och tacos :)




Igår när jag kom hem från praktiken slängde jag in tvätt i maskinerna och satte sedan en bulldeg. Därefter hämtade Mikael mig och vi handlade tacotillbehör. Väl hemma bakade jag ut degen medan Mikael började med maten. Bullarna jäste medan vi åt, sen hämtade jag tvätten och medan vi såg postkodmiljoären gräddades bullarna i ugnen. En effektiv kväll :) Till The voice snaskade vi vanilj- och kanelbullar :) Mumsfillibabba..!

Bröllopsduellen visades på tv. Mikael tröttnade och åkte hem :) Jag såg inte heller färdigt utan la mig att läsa. Mycket bättre. Somnade dock snart - bara för att vakna redan kl. 7 och inte kunna somna om.

Har på morgonen läst en timma och sen plockade jag upp tvätten och sorterade den, drack en kopp te, nu en kopp kaffe och funderar på hur jag ska lägga upp dagen :)

Blir nog en sväng i solariet, sen gymmet och sen hem till farmor med resten av familjen. Lillebror har fyllt år och är hemma från Thailand så han ska få en present. Och farmor bjuder på middag. Jag ska se hennes nyrenoverade badrum som jag inte sett ännu. En bra dag.

Får se vad kvällen bjuder på. Hör av er om ngn vill ta ett glas vin. Jag vill ha ett glas vin. Tror jag.


Lite imponerade att jag burit en ganska klar färg i veckan va? Inte så jordig färg som jag alltid annars bär. Nope, grönt! Haha :) Ovanligt för att vara mig.




Weddinginvitation!




Åh va rörd jag blev när jag fick en bröllopsinbjudan i brevinkastet!

Det finaste som finns är kärlek!

Så igår visade jag Mikael den klänning jag hade tänkt bära i sommar när det vankas bröllop. Haha! Viss bara tjejer som tänker så..?

♥♥♥



Lång dag




Imorgon är det fredag - ska bli så himla skönt!

Var ifrån praktiken 17:15 idag. Sent. Det var sammanträden som drog ut på tiden. Tänkte jag kanske skulle fjäska till mig att sluta lite tidigare imorgon. Så jag hinner hem till tvättiden klockan 16. Och hinna handla innan dess. Har ingenting hemma känns det som. Så nu sitter jag i soffan och önskar någon kunde baka lite bröd till mig :P Det funkar dåligt. Är ju bara jag hemma.

Men jag vågar inte gå ut nu. Det är mörkt. Dessutom är det svinkallt.

Lyssnar på Tracy Chapman och sorterar smutstvätt. Och plockar undan lite. Får nog städa imorgon också. Kul fredagkväll ;)

På lördag ska jag träna och sen hem till farmor med familjen för lite mat, kolla in hennes renoverade badrum och umgås. Mys...! Robin ska installera en diskmaskin åt henne också.

Sen får vi se om jag vågar mig ut på kvällen eller om det blir en lugn helg detta också.

Ska förresten springa Göteborgsvarvet den 12 maj.
Helt sjukt. Jag??
Förra året stod jag och Mikael som glada motionärer och hejade på deltagarna och förundrades över kenyanerna som var först i mål. "Man kan inte springa 2,1 mil på 40 minuter - det är omöjligt" minns jag att jag sa. En flyktig tanke hann sväva förbi att det hade varit häftigt att ha gjort det före jag fyller 25 :) Iår ska jag springa det. Den 5:e juni fyller jag 25. En flyktig tanke blir verklighet. Hejar ni på mig?




Onsdag, redan!




Se där ja, onsdag. Snart helg igen. Skönt va?

Funderar på hur jag ska spendera helgen. Saknar Alma. ♥

Kom hem från gymmet för en stund sen. Tränade med Victor. Gött. 10 minuter på löpbandet och 30 minuter på crosstrainern och sen en del styrka. Både ben, mage och rygg. Och armar. Haha, vi har lite dålig koll på det där med muskelgrupp var för sig.

Inatt/igår kväll fick jag ett jättefint meddelande. Som jag inte vet hur jag ska tolka. Det gör mig förvirrad. Och lite ledsen men jätteglad. Förvirrat? Ja, det är väl som vanligt. Ingen ordning på allting.

Har iaf köpt hem fina tulpaner. Och läser en bra bok. Bra kväll.








RSS 2.0