Puss!


Tänkte få till ännu en sån där effektiv dag idag. Det hade kännts bra i hjärtat. Tenta på måndag nästa vecka så jag vill satsa på plugget ordentligt denna veckan.

Det har iaf börjat bra. Hade lektion förut, sedan tog jag mig till banken och betalade hyran. (min internetbank vägrar samarbeta med min dator och jag har inte råd med en ny)

Efter bankärendet köpte jag med en Keso Mellanmål (riktigt god..!!) och tog mig till vagnen. Till gymmet. Hade köpt med senaste numret av "Må bra" och jag trampade på crosstrainern i en timma. Jättebra med tidningen! =) Bättre än musik..? 11 intjänade points ;)

Nu blir det plugg
Puss!




Micro?


Jag är vrålhungrig! Men eftersom jag ingen micro har så värmer jag maten i ugnen. Hade en matlåda med mig till skolan, men vi slutade så tidigt idag så jag beslöt att inte äta lunch riktigt med en gång. Därför värmer jag den nu hemma. I ugnen. Det tar tiiid..!


http://www.pixmania.se/se/se/1028596/art/lg/mikrovagsugn-ms-2083al.html


En bra dag


Blev tacobiffar till middag. Med keso, salsa och sallad. Utan majs?? :(

Har pluggat idag. Jo, jag har gjort det =) Lite grann. Ganska mycket mer än vad jag gjort tidigare =) Jag har också varit på gymmet och kört crosstrainern i 45 minuter. Svettigt! Men skönt!

Det har varit skönt att inte ha ngt inplanerat för dagen. Så det ska vara på söndagar.



Sunday bloody sunday


Jag kom hem sent inatt igen. Klockan 2 låg jag i sängen. Dumt. Men jag hade rätt trevligt ändå.

Efter en fantastisk konsert tog jag mig hem och sedan var det bara att ge sig av igen. Mötte upp Maja och vi tog oss till Vågmästareplatsen för lite umgänge med ett par arbetskamrater. Mysigt! Men jag var trött.

Idag måste jag plugga! Tur att solen inte skiner för annars hade jag tagit mig en promenad. Nu finns inga ursäkter. Associationsrätt here I come!

Om man handlat på kredit - hur ska jag kontera det? På leverantörsskuld eller direkt från bank? (satt med basbok i bokföring inatt när jag kom hem. Nej, jag är inte normal)



Ge mig sol snart..! Vill bli brun och vill inte halka mer..!


Helen Sjöholm!


Vilken kvinna! Så fantastiskt duktig och en otrolig röst! Rolig var hon också =)

Hon inledde med lite låtar som Billy Joel skrivit och som sedan tolkats på svenska, på initiativ av Helen Sjöholm. Bland annat "Kvinnan för dig". Den har ni hört va?

Hon fortsatte med bra låtar med blandade artister, både av henne själv och av hennes medmusikanter på scen.

Hon berättade om en flytt de hade gjort ett par år tidigare och hon hade funnit ett blandband. Från 1984-1985. Caj Kindwall hade startat Tracks och Helen hade suttit med "Play"+"Rec" för att hinna med.

Hon hade varit tonåring och hon berättade om första kärleken Janne Åberg och om första kyssen, om livet och om hur man sökte sig fram. Tonårsrevolt, kärlek och vänskap. Alltihop i ett 80-talsmedley med de bästa låtarna från då.

Lyssna på!

Barpianisten
New York
Kvinnan för dig

När hon avslutade med "Gabriellas sång" rös jag över hela kroppen - tillomed de små hår man har på låren reste sig banne mig! Euforia..!!


http://obladoo.se/blog/2010/11/28/helen-sjoholm/


Blir som det brukar..


Hur mycket har Emelie pluggat? Ingenting. Är ni förvånade? Nej, jag menar det..

Jag har sovit (det var det bästa jag gjort idag)
Sedan har jag ätit knäckebröd till förbannelse och druckit en kopp kaffe.
Sedan torkade jag håret och sminkade mig.

Nu sitter jag och lyssnar in Helen Sjöholm. Så.Vacker.Röst!

Kommer bli en trevlig konsert! =) Tack Lena!




Lördag baby ;)


Gissa om jag var irriterad på Västtrafik förut eller. Haha! Det är verkligen något som jag kan störa mig på. När vagnar inte går som de ska - hela planeringen blir ju förstörd :( Jag väntade i 30 minuter innan 6:an behagade komma. Jag skojar inte. Inte om sånt.

Körde 30 minuters löpning på bandet och gick en powerwalk på en kvart - sedan hade jag galet ont i fötterna. (har fasen blåsor överallt känns det som) Jag körde styrketräning idag också. Armar och mage. Jag är kleeeen..!

Jaja, nu är jag iaf hemma - har duschat, haft i en inpackning, ätit frukost och druckit kaffe, läst om kiromati, målat naglarna, sköljt ur inpackningen, smörjt in kroppen och nu ska jag snart lägga mig för en powernap innan jag börjar plugga.

Ikväll ska jag till Konserthuset! Ska lyssna på Helene Sjöholm (Du måste finnas) Carro ringde igår och sa att hennes mamma hade en biljett över. Lycka..! Ska möta Carro och Milla klockan 15 för en bit mat på stan. Såå trevligt..!


Baby on the roof


Suck! Först o främst går vagnarna inte sär...

Suck! Först o främst går vagnarna inte särskilt ofta på lördagsmorgnarna - det köper jag, det är ju helg. Men att på det vara försenade inte bara 2 eller 3 minuter men att inte ens komma! Skärpning västtrafik! Fan va irriterad jag blir på sånt. Ingen info över huvud taget..!


Lördag


Jag hade supertrevligt igår - såklart! Nu har jag lovat läsa in mig på ett ämne så jag har något att berätta för V nästa gång. Han är minsann kunnig inom det mesta och jag satt och lyssnade fascinerat på allt han sa.

Bland annat hade han koll på de där strecken i handen - kärlekslinjen och livslinjen (den i mitten får jag höra om en annan gång) Han sa en massa spännande, bland annat att jag haft en kärleksfull uppväxt - heeelt korrekt!

Förslag på något intressant att berätta om för honom nästa gång? Ska nog faktiskt ta o googla lite Wicka-kultur, låter inte det spännande?

Nu ska jag bege mig till gymmet. Klockan 8 en lördagmorgon och jag kom hem 2 inatt ;) Haha, I'm goood! Faktum är att jag har en, minst sagt, fullspäckad dag framför mig. Tell you about it later ;)

Hörs sen!
Puss..!!



Love min nya scarf!


AW ikväll


Ska möta upp världens finaste arbetskamrater ikväll ♥



















♥ Jag gillar er så mycket! ♥


Dagarna är alldeles för korta


Tur att jag storstädade igår, annars hade jag haft smått panik nu. (jag får det när jag inte har ett rent hem) Vaknade halv åtta imorses - då tycker man ju att man har god tid på sig av dagen, visst?

Jag tvättade och skyndade sedan till vagnen halv elva.

Tog mig till Världskulturmuséet och trängdes med folk. Mikael pratade med potentiella arbetsgivare och jag suckade mest då jag inte fann några som intresserade mig - plus att det var alldeles för mycket folk och jag hade inget CV med mig. Illa.

Sedan åkte vi till Frölunda torg efter mycket om och men då vi inte fann parkeringsplatser i stan. Vi åt på Adams Café (världens bästa sallad) och tog en sväng där när vi ändå var på plats. Jag hade lämnat plånboken i bilen, vilket jag snart ångrade.

På väg hem med vagnen stannade en polispatrull vår vagn och sökte igenom den, vet inte efter vad. Tråkiga sju minuter.

Jag gick av i Nordstan och inhandlade mascara, nagellackborttagningsmedel och ansiktsvatten.

Kom på väg hem på att jag behövde köpa kaffe. Gjorde detta på hemköp, Kortedala torg.

Nu har jag suttit med Basbok i bokföring sedan jag kom hem och behöver snart lägga mig o vila.

Ska på AW med jobbet ikväll. (sen aw när man jobbar inom handels) Får hoppa gymmet och ta det imorgon helt enkelt. För nu är klockan för mycket. Snart fem redan. Vad har jag hunnit med idag? Knappt nånting vettigt. Blir iaf plugg fram till dess.

Fortfarande inte hört ngt om en annan LIA-plats :(

Ge mig mer tid..!




Godmorgon Fredag!


Har just slängt i två maskiner. Tänkte jag skulle vara på Världskulturmuséet klockan 11 så jag hoppas tvätten hinner torka. En del iaf. Lite kan ju hänga här hemma.

Sedan blir det lunch på mix-it, lite shopping på stan (behöver ny mascara bland annat) och så hade jag tänkt svänga förbi gymmet också idag.

I eftermiddag blir det plugg.
Associationsrätt och ekonomi. Kanske också ska skriva rent pappret från onsdagens engelskalektion på Dubliners. Skulle ju redovisas.

Är medbjuden på AfterWork med mina kollegor, men jag får se vad som hinns med idag.

Måste köpa kaffe idag, glömde det igår. Jag gillar verkligen kaffe. På morgonen. Men försöker att inte dricka det så ofta. Men nu är det slut och jag får snart abstinens :P

http://www.bing.com/images/search?q=kaffe&view=detail&id=8F00DB7C90FC5AF6030F599045B63CCF34F3E791&first=241&FORM=IDFRIR&qpvt=kaffe



Milen på 61,41 - det artar sig! Världens f...

foto0629 (MMS)

Milen på 61,41 - det artar sig! Världens fulaste bild men den bjuder jag på för ni är så söta! Nu hem till en skål med gröt. Har just hoppat american idol för ett pass på gymmet, vad hände?


seeeeg..!!


Jag kom inte så långt med mina planer för dagen. Var skittrött när jag kom innanför dörren, så jag la mig för att sova. Och sen sov jag lite till. Nu är jag helt fantastiskt seg. Åh, suck!

Ge mig energi!
Behöver verkligen städa. Och gå till gymmet. Och kolla upp tvättiden imorgon. Men jag orkar inte. Ingenting. Alls.

Hur får man energin tillbaka?
Sitter just nu o skrålar i kapp med youtube och försöker finna energin där. Ska ta på mig träningskläderna också så man är beredd när lusten kommer. Hahaha! As if... Usch - är inne i en sån period nu. Dumt. Samtidigt som jag får dåligt samvete när jag inte tränar.

Pixie Lott.

bild från: http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/eeergin_bakom_allt


Dagens planer..snart helg!


Kvällen igår var jättetrevlig. Någon som hänger med på Quiz igen snart? :)

Äter frukost på havregrynsgröt med kanel och en halv skivad banan. Det är så gott så jag hade kunnat äta det varje måltid. Frukost, lunch, middag - mellanmål. Men det gör jag inte - då hade jag kanske tröttnat.

Har en lektion idag - sedan tar jag helg. Oh, sweet weekend! Gissa hur den ska spenderas? Med att få koll på associationsrätt såklart. Imorgon ska jag också på jobbmässa på Världskulturmuséet.

Idag:

♥ Ekonomilektion
♥ Skicka in ett grupparbete som lärarna lyckats slarva bort
♥ Sola!
♥ Handla
♥ Hem o äta lunch
♥ Städa och kolla upp vilken tid jag har tvättid imorgon
♥ Träna på gymmet i eftermiddag

Ha en fin dag! Hörs sen =)
Puss..!


Fick inte praktikplatsen i alingsås. Nu ho...

foto0598 (MMS)

Fick inte praktikplatsen i alingsås. Nu hoppas jag på tingsrätten i göteborg. Hem o fixa lite nu. Sedan obligatoriskt på dubliners ikväll. Puss.!


Idag blir det en lång dag


Engelskalektion 9-12
Juridiklektion 12:45-15:45 (hoppas på att få gå tidigare!)

Handla på vägen hem (mitt kylskåp är tomt, sånär på en banan och tacosås)

Packa upp varor, laga mat, äta mat, ta en nap (?) och göra mig klar för kvällen (HUR SKA JAG HINNA?)

Kl 18 ska vi vara på Dubliners och ha någon form av "Meet and greet" där vi ska träffa en annan klass och prata med en av dem, på engelska, så man i efterhand kan redogöra för klassen, på engelska, vem han/hon är. Sedan blir det pubquiz och sedan ska Emelie hem o nana.

Ingen träning idag alltså. Frågan är hur jag ska hinna med att laga mat och handla idag?

Slänger iväg en mobilblogg senare =)

Puss..!

För intresse för Viktväktarna som läser:
Frukost
Havregrynsgröt med kanel och en halv banan plus en kopp kaffe = 5 points

Lunch
3 skivor fläskfilé med en sallad till, keso och ett ägg för fläskfiléskivorna var väldigt små = 6 points

Middag
Min linssoppa = 3 points plus en dubbelmacka på 3,5 points = 6,5 points

Kvar: 11,5 får gå åt till en cola på Dubliners och knäckebröd och te när jag kommer hem.



Katastrof :(


Har spillt kaffe på min fina vita "Karlstad-soffa" Jäkla skit. Tror inte jag kan ta av klädseln på armstödet. Ska dock tvätta sitsklädseln. På fredag har jag tvättid.

Det var min kväll :P


Tidig på Alingsås terminal. Kass att tågen...

foto0624 (MMS)

Tidig på Alingsås terminal. Kass att tågen går så sällan. Men solen skiner o snart ska jag på intervju. Wish me luck!


Godmorgon 06:15


Vet faktiskt inte när jag gick upp kvart i 6 sist. Idag ska jag upp till Alingsås på intervju. Hoppas att det går bra..!

Ska dricka upp mitt kaffe och sedan klä mig innan det bär av till vagnen, och sedan tåget. Hello Alingsås!



Inte så pigg - men man kan ju låtsas :)


Vill ha tillbaka






















Så många bilder, så mycket minnen. Ge mig tillbaka mina ben...


En bra dag =) och nyckeln till ett 6-pack!


Sitter fortfarande med turbanen på huvudet. Jag var helt inställd på en lång dag idag. Packade träningsväskan igår för att jag skulle tvinga mig till gymmet idag. So I did. Skoldagen blev kortare än väntat och min dejt med Carro uteblev då hon inte mådde bra. Hjärtat ♥

Efter skolan åkte jag således istället till gymmet. Halv tre när jag började var det knappt några folk där (bara två tjejer som tagit banden så jag tog crosstrainern idag) Men när jag färdig runt tjugo i fyra då var det en massa hurtiga och duktiga tjejer på gymmet. Tur jag kom tidigare. Körde en timma på crosstrainern som sagt - tack vare att jag hade "Doctors" på tv:n framför mig kändes det inte särskilt outhärdligt =)

Läste förresten att hemligheten till ett 6-pack och en nice mage är att löpträna. Fettförbränning för hela kroppen. Det funkar inte med bara en massa magövningar då man inte kan punktförbränna fett. Vettigt va? Tur jag har börjat springa då ;)

Jag åkte hem och lagade mat. Kycklingsallad med lite pasta. Och en vinägrett på pesto (Druvan - så jäkla god) Sanna i klassen brukar ha den på sina sallader så jag var tvungen att prova. Eh, mums..!

Gla tjej.. ;)



Trodde ju det skulle bli en lång dag. Skol...

foto0623 (MMS)

Trodde ju det skulle bli en lång dag. Skola o gym o klockan är inte ens fyra! Fortfarande ljust ute :) lycka! Puss!


Vill inte..!


My God idag kommer det bli en lååååång dag :(
Har bolagsbildning i skolan idag - kommer säkert lära oss mycket på det.

Sedan ska jag träffa Carro (alltid jättetrevligt!) ♥

Sedan ska jag träna. Har väääärldens ångest för att jag gått upp i vikt förra veckan. Men nu är det skärpning. Har antagit en utmaning hos viktväktarna som en tjej startat för att få bort sitt sötsug, så nu ska jag hålla mig borta från de rackarna fram till påsk. Fram till praktiken helt enkelt.

Wish me luck, the biggest godisgris ever!


Ikväll blir det en dusch och en tidig kväll för imorgon måste jag upp tidigt för att åka till Alingsås.

Gårdagens genidrag:
Jag tog fram en lampa jag hade ståendes i källaren. Behövde bättre ljus här i vardagsrummet - annars lägger jag mig i sängen o pluggar. Då somnar jag. Så igår satt jag bekvämt i soffan och fick en hel del gjort. Imponerad! Hahaha, vilken latmask jag är som inte gjort detta tidigare! Nu kan jag sitta på kvällarna också o plugga.


hahaha, jag lyckas alltid med dessa bilder, zooooom


Red-eyed


Har laddat med en kopp cappuchino (stavning?) Efter Solsidan sätter jag igång o pluggar. Ja, jag har haft hela veckan på mig. Men det har alltid funnits en massa annat o fixa med. Och så har jag inte haft lust. Men nu MÅSTE jag.

Har ni haft en bra dag?
Jag har varit bakis. Tog en dusch 06:27 imorse. Sen sov jag halvdant. Steg upp och har haft en väldigt ineffektiv dag. Suck, hatar att vara bakis. Och så fick jag ont i magen sen också. Illa...




Trevligt!


Hade en jättetrevlig kväll igår =) Tack Amanda, Ellen och Hanna!

Dagen hemma i Floda var helt underbar den också! Tycker om att vara hemma med familjen. Synd jag missade frågesporten. Alma var pigg som aldrig förr (eller ja, det ville hon nog iaf). Det skulle diskas, springa i trappan, kolla kaninen, leka med halsband, rycka i skåp och lådor. Söta..!

Ska snart hem till Floda igen, då jag lånade bilen igår. Sitter o äter äggmacka och dricker kaffe och vatten. Glassen i torsdags och alkoholen igår var inte bra för mitt viktväktarliv. Plus på vågen idag. Känns inge bra. Nu ska jag ta tag i det här igen nu när benhinnerna är med mig igen. Springturer på bandet. Heja.




Mamma <3


Idag bär det av hem till Floda för att fira världens vackraste mamma ♥




Kalorisnål chokladmousse


Tips på fredagsmys ;)

Det är supergott med skivad banan till, mmmmm..!!
(ett recept från viktväktarna)

4 portioner:
4 äggvitor
4 msk socker
4 msk kakao
skivad banan

Vispa äggvitorna styvt och vispa med sockret i omgångar.
Vispa i kakaon i slutet och ställ i kylen en stund.

Fantastiskt!
OBS! Den håller sig inte så länge - men hey - den ska ju ätas ;)

Bild från http://www.alltommat.se/recept/Systrarna-Anna-och-Charlottas-chokladmousse-9200


Jag vill shoppa..!


Imorgon åker jag hem till Floda. Tror att jag ska smita in på Gina Tricot en sväng innan tåget går. Jag vill shoppa! Köpte strumpbyxor, en scarf, en kofta och en tunika/blus(?) på H&M förut - byebye presentkort. Tack pappa!

De har iaf en massa fina blusar just nu. I want..!

Se bara på denna:



Det där med att få tummen ur...


Jag har städat lite lätt här hemma, sprungit en timma i solen och har lite halvhjärtat tagit fram Associationsrätten.. Men inte öppnat den - jag undrar när jag ska göra det på riktigt? Ikväll är det fest hos Daniel men jag kanske borde sitta hemma o plugga istället eftersom jag har en del planer resten av helgen.

Om ändå plugget kunde gå lika bra som träningen??




Friday I´m in love!


En seg morgon och jag var inte alls sugen på frukost. Klämde en måltidsersättning och tog mig ut på stan, smått illamående. Köpte present till min kära mor och ordnade en grej till min älskade lillebror. Det är så svårt när de är 15 - vad ger man honom liksom? Har inte råd med en moppe direkt..

Jag fick ett samtal från Alingsås Tingsrätt och ska dit på intervju på tisdag. Wish me luck..!

Nu har jag ätit havregrynsgröt och tagit på mig träningskläder. Blir lite hemmaträning och sedan en promenad i solen. Förhoppningsvis får jag lite färg på nosen :) Ska försöka köra lite intervaller också.

Ikväll blir det FÄÄÄST.!
Och imorgon blir det FÄÄÄST! Hur ska jag orka? =)


Full rulle - idag måste jag plugga, med andra ord :)

Pussen..!




Middag




fläskfilé med vitlök :) och en god sallad och keso
Mums!


Morgonrutin - hur många tar du?





Glasögon




Fullt fokus?


Halv elva och jag har svarat på nästan alla frågor som vi fått från Nordstedts juridik och så har jag sammanställt ett dokument på engelska och skickat till vår engelskalärare efter en övning vi hade i fredags. Gött. Nu ska jag bara göra klart frågorna och skicka in till Anna på Nordstedts juridik och sedan måste jag börja med kapitlet om bolagsbildning. Pluggtorsdag. Det behövs.

Ska ta mig en träningskvart med övningarna jag visade några inlägg längre ner. Sedan kokar jag lite kaffe och sätter mig igen. Full fokus idag - visst? 

Blir förhoppningsvis en film ikväll ;)

Puss..!




I didn't do it


Okej, jag gjorde det inte. Pluggade alltså.

Imorgon ska jag göra det mesta. Har ingen träning på agendan eller andra åtaganden. Ska bara göra hemmaträningsgrejen som jag tipsade om nedan.. Gjorde den idag också. Kanske att man får ordning på magen någon gång? Till sommaren kanske? Äntligen isf..

♥ Frukost
♥ Hemmaträning
♥ Engelskaläxan
♥ Bolagsbildning i Nials Svensk Associationsrätt, kap 6.
♥ Storstädning
♥ Sola


Nu blir det att se klart på Law and order. Hoppas att detta kan bättra på mina engelska-skills, vad gäller den juridiska engelskan...

Natti sötnosar..!


Jag har ont! Har ramlat igen. Denna gången...

foto0442 (MMS)

Jag har ont! Har ramlat igen. Denna gången tog armbågen smällen då jag inte ville göra storkotan illa. Aj! Hem o ta det lugnt tror jag bestämt. Dock skönt med 90 minuters promenad. :)


Så nöjd =)


Grymt nöjd med dagens träning!
Tog mig till Valhalla och hyrde en "wet west", fick en massa tips och uppföljning av en engagerad badvakt. Nu kommer jag ha träningsvärk i både mage, ben och armar. Tjoho! Förresten var baddräkten mycket lättare att få på idag - har inte simmat sedan tidigt i höstas. Det märks att jag gått ner 6 kilo sedan dess ;)

Benhinneinflammationen är dock djävulsk och jag ska ta o bege mig till apoteket för råd. Tigerbalsam eller någon anti-inflammatorisk kräm (tackar David och Bergwall för deras expertis)

Har just ätit mat. Tacofärs med salsasås, keso och en sallad. Mumma! (6 points)

Snart blir det en promenad (????) hur nu det kommer gå, men jag har lovat en vän. Får bli långsamt. Eller kanske bara en kaffe :P

Sedan ska jag handla, laga mat (fläskfilé) och plugga..! På riktigt så ska jag plugga jättebra i eftermiddag! Lovar!

Puss.!

ska sola imorgon - vill ha fräknar igen!



Ledig dag?


Hur kommer det sig att man alltid har en massa saker att göra när man är ledig?

Idag ska jag

♦ Åka till Valhalla och simma (funderar på att testa deras sån där väst, misstänker nämligen att det är sjukt mkt folk som annars är ivägen - dags för mig att vara i vägen)
♦ Basta, ha i hårinpackning och peela min kropp
♦ Sola?

♦ Ta en promenad (en kort en, har förbannat ont i benhinnerna)

♦ Köpa tigerbalsam

♦ Köpa en present till mamma och en till Jesper

♦ Plugga (läsa om bolagsbildning i Nials Svensk Associationsrätt)

♦ Laga mat

Behöver dessutom städa. Får nog göra det imorgon istället.



Smärta..!


Det är synd om mig. Det gör så förbannat ont i benen :(
Får ta o simma ett tag istället för att gå till gymmet. Benhinneinflammation är inte att leka med. Surt när man just kommit igång med träningen. Promenaderna och att springa på bandet...

Inge kul...



godnatt ♥


I min inkorg


..på ett internetforum

Hej läget?..Dig hade man fått söta barn med :)..och där skrämde man bort dig..haha

Haha! Hur kul =)


Sista lektionen för veckan och läraren är ...

Sista lektionen för veckan och läraren är sen. Funderar på att gå hem... Har ni en bra dag? Puss


Bra hemmaträning


Hittade som sagt en gammal tidning från GT Hälsa härom veckan. Så idag blev det ingen träning med en kortlek. Idag blev det dessa övningar. Min mage är trött ;)

Tack Annika Sjöö






Change of plans


Blev inget gym för min del idag. Haha, så går det när man åker hem innan. Lätt o fastna. Blev en promenad på 1,5 timma istället. Freezing! Nu blir det lite hemmaträning innan duschen.

How do you like my new pannband?




Väl Godkänd ;)


Fick förresten VG på tentan i familjerätt..! Tjoho!

Får se när man får tillbaka uppgiften vi hade med den där konsulten också. Vet inte vad jag gillade hennes attityd riktigt. Det värsta jag vet är när man blir dumförklarad. Jag var inte den enda, ska jag tillägga. Annars hade jag fått acceptera att jag kanske varit lite korkad i ett visst avseende. Iaf så hoppas jag att hon är rättvis då hon ger betyg sedan och kan motivera det.

Jaja, en bit på väg att ha VG i alla ämnen so far ;)


Alla hjärtans..


Singel i år igen. Såklart.

Jag äter linssoppa och ska i eftermiddag iväg till gymmet. Romantik?

Men detta året är mitt år. Just nu vet jag inte ens om jag vill ha ett förhållande. Jag är så jäkla nöjd med att vara singel. Ett hångel då och då skadar inte, men fokus är på mig själv och mitt eget välbefinnande och mina egna intressen. Så.Jäkla.Skönt. Så får det komma om det kommer. På riktigt känns det riktigt bra.



I år handlar det om EMELIE


plans..


Min söndag har spenderats med goda vänner. Åh va jag älskar mina vänner =) Och så har jag promenerat totalt 1,5 timma idag. Så himla härligt :) Hoppas ni haft en lika bra helg som jag? Imorgon har jag en lektion, sen ska jag till Nordea o fixa lite då de krånglar för mig. Bör också ringa CSN och få en utbetalningsplan så jag slipper betala så mkt i avgift till facket nu när jag studerar.

Imorgon är det Alla hjärtans dag också. Önskar mig ett blombud. Ain´t gonna happen - så jag tar mig till gymmet och springer en vända och kanske kan festa till det med våfflor på kvällen? Jag får se..

Tisdag
Datalektion
Juridiklektion

Resten av veckan - ledigt ;)
Blir en del promenader, plugg och träning. På fredag ska jag och Carro till Incontro.
Fest med klasskamrater på lördag, vill jag minnas ;) Plus att jag ska hem till min familj o fira mamma och Jesper.




Äter apelsiner med bästis :) sedan blir de...

foto0613 (MMS)

Äter apelsiner med bästis :) sedan blir det solsidan :)


Dagen efter


Inpackning och ansiktsmask. Ja tack.




I love Carro


Carro löste så jag fick gå ut o dansa igår. Tack mitt hjärta..! ♥
Nu ska jag duscha ur gårdagens spray och lockar ur håret. Sedan blir det en promenad i solen med Lollo. Och jag har ätit glass till frukost. Underbara helg!


snygg igår ;)


Dags att göra stan osäker ;) ni med? Puss!

foto0600 (MMS)

Dags att göra stan osäker ;) ni med? Puss!


Facebook har dött idag


Det finns ingen som vill eller kan hänga med ut idag. Tror jag iaf. Eller så vill de inte ha med mig bara :(

Får bli hemmakväll med melodifestivalen och glass :P *suck.. jag som för en gångs skull var sugen på party. Jaja, jag är ju van så..

Mamma, pappa och Elin var här förut. Vi åt bullar och kladdkaka. Mums! Och drack kaffe. Jag fick en blomma av mamma och doftljus och en diskborste av pappa. Tack :) Och så lämnade de kvar aftonbladet med bilaga här = korsord till mig ;)

Imorgon får det bli en långpromenad. Kul liv jag har.. not.

Och på det är facebook dött idag... Inte en jävel som uppdaterar.
Jag går o lägger mig, hej.




Sunny Saturday


Hur vackert är inte Göteborg idag? Jag älskar det!

Frisk luft, kyligt förvisso men sååå underbart! Solen skiner och man mår bara jättejättebra!

Nu sitter jag och inväntar ett par filurer från min familj :) Mamma, pappa och Elin är på IKEA. Mamma är fast på köksavdelningen medan Elin och pappa verkar ha tröttnat =) Kanske att jag hänger med dem hem ikväll.. eller så drar jag ut o dansar om det är någon som är sugen på det. Var ett tag sedan nu.. Jag har blivit så tråkig :(

Where´s the partygirl?




Träning


Har träningsvärk. När jag sätter mig på en stol dunsar jag ner för jag orkar inte sätta mig sakta. Ni vet, träningsvärk i låren. Gött :P Mina utfall häromdagen verkar ha gjort sitt iaf. =)

Efter skolan satte jag mig på vagnen. Återigen fanns ingen lust att träna. Vet inte varför, men det är en sån period jag har just nu. Men tiden fanns ju och jag hade inte haft lust att ta en promenad i slaskyran senare. (trots att jag köpt ett pannband) Jag gick av på Svingeln och gick in på gymmet.

Jag var själv i salen och löpbandet stod bara o väntade på mig. Tänkte att jag kan nöja mig med 30 minuter idag. Men icke ;) Höll ut till det gått 57,5 minuter och upptäckte att jag sprungit 9 kilometer. (har förstått att den tyvärr inte räknar miles som jag trodde förr haha!) Då tänkte jag att då måste jag ju springa en mil. So I did.

64 minuter och 25 sekunder klarade jag milen på idag. Mitt mål är att springa den under en timma på midnattsloppet. Tror jag kommer lyckas ;) Om jag håller igång nu då :)




Massage?


Godmorgon!
Nu bär det av till en engelskalektion. Inte sugen. Men måste. Såklart.

Någon gav ett förslag - så det kanske blir den där massagen idag! Sköööönt!



Den här blekfisen hade ju behövt sola lite också såklart :P


Torsdag


Jag är faktiskt helt slut idag.

Hade tre timmars ekonomi imorse (det är riktigt kul) Sedan hade vi lunch och vi övade inför tentan. Halv ett var det dags för tentan. Grupptenta. Satt med Ellinor och Maria och diskuterade lite frågor. Sedan gick vi in och skrev provet. Gick väl bra, men jag fick världens skrivkramp.

Efter tentan satte jag mig i datasalen tillsammans med Hanna och Nilda. Andreas kom senare också. Vi skrev klart våra personliga brev och skickade in ansökningar för våra praktikplatser.

Efter skolan tog jag mig in till stan, köpte grejer till min lagbok och ett pannband för mina promenader i blåsten. Sprang på Caisa som jag inte sett på evigheter. Sötnos :)

Sedan satte jag mig på vagnen hem. Jag värmde tacobiffar och gjorde en sallad. Och så passade jag på att koka lite soppa så man kan värma på en annan dag. Bra att ha.

Sedan dess har jag inte gjort många knop. Ser just nu på American Idol. Love it!

Imorgon har vi engelska. Halvdag. Men jag har ingen lust :( 

Har ni haft en bra dag?



Natti ♥


Tacobiffar


Avnjuts bäst tillsammans med keso och en god sallad :)




VEM beställde snön??

foto0586 (MMS)

VEM beställde snön??


Oh, yes she did


Gjorde träningsleken igår för jag fick dåligt samvete för att jag inte tog mig till gymmet. Men jag fick mig en genomkörare och det var inte särskilt svårt, tyckte kortleken krympte rätt snabbt denna ggn. Jobbigast var armhävningarna dock, som vanligt. Men dem gjorde jag allihop denna ggn - fast på knäna. Visst får man fuska..?

Idag blir det tenta och lite mag och armövningar här hemma. Kom på att jag köpt ett sånt gummiband så det ska jag testa idag. Har en gammal "Hälsa"-tidning från GT i min tidningshög med övningar så jag ska köra igenom dem ikväll tänkte jag. :)

Så isf kommer tips - det kanske är skitbra. Köpte mitt på Ullared i höstas för 30 spänn, finns annars på Life o sånt för 99, så det är ju inte världens utgift. Funkar det är det ju skitbra.

Önska mig lycka till inför tentan nu då. Men innan dess blir det tre timmar ekonomi.

Idag skickar jag ut ansökan om praktik också. Hålla tummarna att man hamnar någonstans där man får lära sig något vettigt och där man trivs..!

Nu ska jag dricka mitt te och läsa lite om ABC-trianglar och konflikttrappor :P


Puss..!



Imorgon är det fredag!


Kommunikation.. Die?


Ni gör inte mycket väsen av er, men jag ser att ni är en trogen skara som följer mig. Men jag har inte en susning om vilka ni är :P Förutom Amanda, Elin och kanske pappa, Mikael, Ellen och Angelica någon gång ibland.


Iaf så tänkte jag bara hälsa att jag äntligen har tvättid och kommer inte behöva köpa nya strumpor på ett tag igen, hoppas jag ju. :P Frågan är varför jag köpte så otroligt fula i fredags?

Jag sitter med kommunikationen, men jag känner hur jag snart helt och hållet gett upp. Tentan får gå som den går imorgon - hade det inte varit för de så otroligt luddiga instuderingsfrågorna hade det gått bättre.. :S Så vi håller tummarna imorgon, visst?

Snart ska jag sätta igång med träningsleken Nicke tipsade om.
Sist blev jag otroligt trött. Denna ggn ska jag fuska lite med armhävningarna (som sist) och kanske byta ut benböj mot utfall. Bättre? Och så ska jag ha på jättebra musik. :) Hittat Biggest Loser Remixar på Spotify (tack vare fattybom.se)

Ikväll blir det mys i sängen med en kopp te framför "Halv åtta hos mig" och sedan "Glee"
Onsdag när det är som bäst? ;)



Jag vill leva..!!


Gissa vad jag gör?
Japp, rätt gissat!

Jag pluggar.. Försöker iaf. Kul liv jag har va? Not..!

Annat är det med andra. My God va jag också vill få en upplevelse att skratta åt! Lollo, du är galen! :) Haha! Tack för samtalet imorse hjärtat! Piggade upp, minsann!


Nu ska jag bege mig till skolan för en eftermiddagslektion. Mindre taggad. Suttit med kommunikationen hela morgonen så det kan ju vara gott med ett avbrott förvisso. Sedan blir det att rusa hem då jag har tvättid klockan 16..

Puss babes!



haha mina vader är sååå fel :P Nu vill jag ha sommar. Vill vara brun o fin igen!


De som tar fram livsglädjen


Jag hade just börjat sjuan... eller var det sexan? Vi var på läger med klassen på ett ställe som kallades Roten. Under den vistelsen dog min kanin.

Min Bunny (ja, hon hette så) Min käraste ägodel. Min tröst. Min bebis. Min stolthet. Jag fick veta det först när jag kom hem. Mamma och pappa ville inte förstöra lägret för mig.

Vi ordnade begravning. Jag grät, jag saknade henne så förbannat. Den kaninen var så otroligt speciell. Jättetam. Kunde springa runt på tomten dag ut och dag in. Och natt. Hon stannade alltid med oss, lämnade aldrig tomten, tyckte om att fika med oss och var så otroligt speciell.

Men inget ont som inte har något gott med sig!

(tyckte inte jag från början förvisso)



Barnen på gården hade fångat en kanin. I efterhand har jag många ggr funderat på om det inte ändå varit en vildkanin.. Vi fick aldrig tag på ägaren trots ansträngningar.

Eftersom vi precis hade en ledig kaninbur tyckte de att vi skulle ta hand om den. Vi gjorde det, men byggde en annan bur eftersom jag inte ville att hon skulle bo i Bunnys bur. Det var ju Bunnys? Ingen annans.

Ett par dagar senare hade kaninen fött tre ungar! Snopet.
Stackars kanin som blivit jagad och stressad och så var hon gravid på det. Fy, va elaka barn kan vara! Men jag blev så glad. Jag gillade inte mamman först, hon hade ju tagit min kanins plats. Men nu hade hon tre lurviga ungar som vi hjälptes åt att ta hand om. Det var så mysigt..!

Vi döpte dem. Morsan, Molly, Busen och Pricken. Vilken härlig familj! Vi hade dem inne och vi hade dem ute när de blev lite större. Den stora buren ställde vi på altanen när vintern kröp sig närmare. De fick inte plats hela familjen inne i den lilla inneburen och de trivdes bättre ute, verkade det som.

Tills en dag. (Varning för vidrig läsning)
Jag öppnade burdörren för att mata kaninerna innan jag skulle iväg till skolan. Robin och jag var hemma. Den syn jag möttes av var obeskrivlig. Där låg Morsan. Död. Mollys huvud var borta. Pricken och Busen levde, men de var stressade. Såklart. Vad hade hänt?

Jag tog in Busen och Pricken och satte dem i inneburen. Busen dog någon vecka senare. Av saknad och av stress. En iller hade tagit Morsan och Molly ifrån dem. En jägare fick ta hand om illern så den finns inte kvar i området, men Pricken fick bli en inne-kanin.

Pricken levde vidare, men han var ensam. Vi köpte Bella. Tack vare henne lever han än. Annars hade han nog också tröttnat, saknat sin familj för mycket.
Bella dog idag - hur gammal blev hon? 8, nästan 9.. har inte stenkoll tyvärr. Fina fina Bella..!


R.I.P.


pluggeliplugg


Efter en heldag i skolan begav jag mig till hemköp. Inhandlade keso, knäckebröd, mjölk, bär och frukt. Sedan gick jag hem och tog en kopp kaffe, pratade med Lollo i telefon, lagade mat och sov sedan en stund.

Efter det har jag pluggat inför kommunikationstentan. Vet inte riktigt hur det kommer sluta, men antar att jag reder ut det mesta imorgon. Det har jag bestämt iaf. Har halvdag imorgon med sovmorgon (pluggmorgon) så jag tänkte strukturera upp det hela lite bättre då. Ni vet, jag är så mkt mer effektiv på morgonkvisten.

Så, så ser mitt liv ut just nu. Plugg i skolan, plugg hemma på eftermiddagen. Jag kommer nog inte hinna med gymmet imorgon, kom jag på. Har tvättid på kvällen, och förmiddagen är vigd åt plugg. Får bli den där träningsleken imorgon - kommer ni ihåg? Den med kortleken. Var helt slut efter den sist. :)

Orkar inte plugga mer nu. "Halv åtta hos mig" kör igång och jag ska mysa med te och macka :)
Pussen!




CSI och nyponsoppa. Goodnight folks :)

foto0579 (MMS)

CSI och nyponsoppa. Goodnight folks :)


Viljan kan ta en långt


Försöker dricka en massa vatten - det ska visst vara bra :)

Sitter fortfarande kvar med en tom tallrik bredvid mig sedan jag åt lunch för en timma sen. Laaat. Ska strax sätta mig med engelskan och kommunikationen. Har fatiskt haft en givande lektion i associationsrätten idag. Känns jättejättebra. :)

Efter skolan åkte jag till gymmet. Hade ingen lust, men det är lika bra att tvinga sig själv när man kommer i svackor. (jag brukar ju göra det efter någon månad sådär, som bekant - men inte denna ggn!) Jag överträffade mig själv än en gång och sprang i 60 minuter idag också :) Sedan nedvarvning i 5 minuter och stretching på det. Börjar bli vig igen! Roligt!

I'm goood ;) Ska se om jag lyckas lika bra med plugget som med träningen.. Puss..!




Jag kan inte sova :(

foto0535 (MMS)

Jag kan inte sova :(


blowin' in the wind..


Det blev en promenad. Luften är frisk, men där jag gick kom så mkt bilar så halva vägen var luften inte särskilt frisk. 90 minuters rask promenad - 6 intjänade aktivitetspoints! Heja :) Min viktväktarvecka börjar bra, minus 0,8 kilo på vågen och en härlig promenad på det. Underbart..!

Nu ska jag ringa Lollo. Sen ska jag verkligen försöka sätta mig med Associationsrätten . Men. det. är. inte. kul.




Veckoplanering


För att jag ska hinna med allt jag behöver göra så försöker jag följa en planering. Jag brukar följa den något sånär..

Måndag
* Associationsrätt
* Gym
* Plugg, läsa om associationsrätt

Tisdag
* Data
* Juridik
* Plugg, kommunikation inför tentan

Onsdag
* Gymmet
* Associationsrätt
* Plugga inför tentan och göra engelskaläxan
* Tvättid (äntligen!)

Torsdag
* Ekonomi
* Sluttenta i kommunikation!
* Bio??

Fredag
* Engelska
* Gym
* Fredagsmys - bowla? :)


Att bekämpa komplex


Jag är med i viktväktarna - det vet ni redan. Om ni glömt det så kommer en påminnelse. :P haha!

Mina komplex är mina ben. Mina lår och min rumpa. Och mina vader. Men mina vader är det nästan bara muskler i. Det finns liksom inte fett att ta av där. Så jag har börjat lära mig att uppskatta mina vader. Låren är lite svårare att acceptera och jag hoppas att mitt medlemsskap i viktväktarna ska hjälpa mig att tighta till dem en del.

Rumpan? Jag har börjat lära mig tycka om den. Förutom när jag inte hittar byxor som passar. Och när jag stöter till saker med den alltför ofta. Ja det händer. Väldigt ofta. Haha! Som om jag inte vet att den finns där. Ungefär så mycket har jag lärt mig acceptera den. Och tydligen är det kvinnligt och fint med lite rumpa. Ja, jag intalar mig det.

Jag brukar ta kort på mina ben, för att lära mig tycka om dem. Än så länge blir det ju från vinklar där man tycker de är fina. Men jag tror det är en bra grej, iaf för mig. Jag har också börjat säga till mig själv i spegeln att jag har en fin rumpa. Det låter som om det är något jäkla jippo. Men man intalar sig själv att det man har är fint och på så vis får man bättre självförtroende. Visst är det klädsamt med ett bra självförtroende?








By the way.. jag går ner i vikt :) Viktväktarna funkar. I love it. Långsamt, så kroppen hinner med - för att förhindra en snabb viktuppgång igen som man kan göra när man dricker pulvet, till exempel. Men jag går ner i vikt! Jag är rätt säker på att jag nått min målvikt till min födelsedag, eller iaf så är jag i närheten. =)


Sunday baby ;)


Jag hade tänkt dra en rövare. Men jag kan inte. Jag är så jävla ärlig så jag kan inte ens ljuga i bloggen. Haha, det är ju min dagbok det här, då kan man inte ljuga. Jag var kass. Helt enkelt. Det enda som kunde liknas vid en strike var två stackars spärrar. Sedan flög klotet i rännan sisådär var och varannan gång. Flest gånger fick jag nog ner alla utom en. Hur är det möjligt? :P

Söndagen kommer se ut som följer:

* Frukost

* Associationsrätt

* Långpromenad

* Lunch

* Kommunikation och konflikthantering

Avundsjuka?
Mest av allt ser jag fram emot långpromenaden. Jag tror att luften är frisk. Så länge det inte regnar är jag glad.




Nu bär det av mot strike o co. Låt kloten ...

foto0543 (MMS)

Nu bär det av mot strike o co. Låt kloten rulla!


Plugglördag


Idag sitter jag med plugg. Just nu är det roligt för jag skriver ansökningar inför vår praktik. Har fastnat lite, men det ska nog ge sig. Ska söka iaf 7 platser hade jag tänkt så då får jag skriva 7 olika personliga brev. Kul.

Men sedan ska jag sätta mig med Associationsrätten så man kan försöka hänga med på lektionerna, som just nu känns grötiga och som jag inte alls förstår mig på.

Imorgon ger jag kommunikationstentan all uppmärksamhet.

Ska bege mig in till stan sen. Behöver strumpor då jag ingen tvättid har förrän på onsdag kväll - och inga strumpor till dess. De är antingen trasiga eller smutsiga. Inge bra. Tuffe behöver mat också. Den tog slut imorse. Får se om jag hinner med en sväng till gymmet sen också. Men nu går skolan först iaf.

Hade en trevlig kväll hos Amanda igår. Lugnt och skönt. Vi gjorde tacos, läste "Max blöja" och lekte jage. Sedan gjorde vi popcorn och åt godis till Let´s dance. Mysfredag!

Vad gör ni idag?
Puss..!



bjuder på den ;) Lollo - det är dags att resa någonstans igen babe


Fint va? :)

foto0531 (MMS)

Fint va? :)


A good day


Tog en huvudvärkstablett en bit in på första lektionen. Sen har huvudvärken hållt sig borta :) Yey..!

Vi började med ekonomi idag - det var faktiskt rätt kul när man började förstå.


Associationsrätten blir bara krångligare och krångligare - ska sätta mig i helgen med både civilrätten och Nials Svensk Associtaionsrätt. Så jag förstår. Dessutom måste jag läsa i kommunikationshäftena inför tentan nästa vecka. Sedan är kommunikationen överstökad :)

Efter skolan träffade jag Carro ♥
Vi åt på mixit och gick en stund på stan. Hittade ingenting av intresse, men det var kul o ses igen. Och snacka lite skit och uppdatera varandra om livet. Åh, vad jag uppskattar min Carro :)

Nu sitter jag o målar naglarna. Ska kolla lite på powerpointpresentationen till imorgon o sen är det American Idol på tv11 som gäller innan läggdags :)

Imorgon är det fredag. Bra va? :)

BFF



Blommor


Ska snart lämna min sköna soffa och veckans avsnitt av Glee för att köpa en kursbok av en kompis till Frida. Skönt när den inte går att få tag i via bokhandeln eller nätet... Tack Frida! Sedan ska jag sova.

Imorgon har jag ekonomi och associationsrätt. Blir pestofylld kyckling till lunch och sedan ska jag träffa Carro på eftermiddagen ♥ Tror på en dejt på mix-it ;) Mums för deras sallader!

På fredag har vi en redovisning i engelskan. Powerpointen gjorde vi klart igår. Well done.
Efter skolan blir det gymmet och sedan ska jag hem till Amanda på kvällen o se Let´s dance. Mys!

Så var det helg. Plugg. Japp. Läsa ska jag göra. Blir också en sväng på bowlingbanan :) Kul! Länge sen nu.

Vad ska ni göra i helgen?

Titta va fina blommor jag fått ;)



Tack mamma ♥


Varit på gymmet =)


Idag överraskade jag mig själv. Igen. Jag ställde mig på crosstrainern och körde - i hela 60 minuter! Sedan gick den automatiskt på cool down och när det gått 62 minuter så stängdes den av, fick visst inte köra längre. Snopet.




....


Jag känner mig inte som mig själv idag. Eller igår. Det är något som gjort mig irriterad och ledsen.. och jag får höra fler grejer som gör mig....eh - vemodig? Jag är också irriterad på mig själv för att jag tillåter mig känna så jävla mycket hela tiden. Botemedel???

Jag har iaf varit iväg o inhandlat mjölk. Ikväll är det jag som sätter mig framför tv:n och tycker synd om mig själv. Brygger en kopp te och lipar framför en film... Känns som en bra idé. Hoppas jag får lust till annat snart igen.


Inge bra just nu


Har ingen lust till nånting just nu. Jag behöver nog sol. Ge mig vår..! Jag är nog lite vinterledsen. Skulle inte säga deprimerad... men det är inte så bra som det kunde vara, just nu..


RSS 2.0