Dödstrött

Morgonpiggheten har sitt pris. Det är när ens arbetskamrater ordnar så man får vara uppe längre än vad man tänkt.

Efter en trevlig eftermiddag med Lollo och Barry och lite planering tog jag mig för att möta Emil. Väl på Vasastan där de andra skulle infinna sig fick vi veta att de satt på Victoria istället, inte långt därifrån men ändå... Marcus kom också dit och vi satt o tjötade. Det var mest folk från Bäckebolsbutiken - vi ringde upp min kära kassaledare, men tösen stod i duschen och skulle inte komma in förrän senare. Troligtvis när vi gått.

Halv tolv beslöt jag att ta mig till tåget. Marcus körde mig och Emil lyckades på ngt vis övertala oss att sova hos honom. Nu är de o hämtar Maja så det blir ett ordentligt pyjamasparty. :o) Det ska jag också ha när jag flyttat för jag kommer vara fruktansvärt ensam i min lägenhet. Då blir det helst fullt hus varje natt. Så jag har ngn att träffa på morgonen. Skall bara införskaffa en duglig soffa att nana på innan dess.

I övermorgon åker jag till London. Hade tänkt ta mig en sväng i solariet innan vi åker, men jag tror jag lyckades få nog av solen idag, jag är alldeles röd om näsan. :o) Så kan det gå.

Nu ska jag sno åt mig den bästa platsen innan folket kommer tillbaka.

Pussnatti!

Är det dags snart eller?

Snart kan man börja använda alla underbara sommarklänningar igen!
Längtar så mycket ´:o)

Mina favoriter gör jag premiär med till helgen. Läste dock i GP att det i övermorgon skulle bli skurar i London. Skall nog se till o kolla upp en lite mer tillförlitlig prognos kanske. Sommaren kommer ju till Sverige iaf. Vill ju inte missa den - igen,.

Underbar

I'll cover you
Rent
Love

Morgonpigg

Igår började jag halv ett och gick upp klockan 06:00. Idag börjar jag ett och gick upp 06:30 - det går inte att sova vidare! Jag är alldeles för morgonpigg. Igår hann jag med en underbar morgonpromenad (på en timma!), tvättade, diskade och städade. Och en dusch, lite dator m.m. Det var ändå rätt gött o få gjort sånt där.

Lyckades med en förarglig sak igår. Skulle kolla om min lön hade kommit in. Självklart hade den inte gjort det eftersom jag tydligen skrivit fel kontonummer till lönekontoret (men det är en annan historia) Klantigt, Emelie! Och som grädde på moset glömde jag mitt kort i Nordeas smarta internetdosor. Så mitt ilande till tåget var till ingen nytta. Jag hade egentligen tänkt köpa mat till mig på maxi vid jobbet och även köpa ett extra minneskort till min systers telefon, snäll som jag är. Men det gick ju inte då och istället började jag en halvtimma före utsatt tid. *suck*

Men tack vare Ninnie behövde jag inte gå hungrig! :o)
Har jag sagt att jag gillar mina arbetskamrater?

Kassaområdet förvandlades till skvallerhörnan under eftermiddagen. Alltid lika skoj. :D 
Men jag nämner ingenting så har jag ingenting sagt.

Eurovision Song Contest

Perelli var ju grym ikväll - var är alla röster? Tackar Malta för första tolvan :P

Seg dag på jobbet idag - var väl inte riktigt på hugget. Börjar dock tolv imorgon så jag ska väl få sova ut, hoppas jag. Efter jobbet blev det en promenad med Daniel vid Nääs, trevligt - en promenad som inte blivit av på närmare ett år (kanske två) Det var gött o få prata ordentligt - få ur sig allt som ligger o grämer. Han e bra o prata med den där Daniel.

Blir kanske lite läskigt att flytta, känner jag nu. Ska bo helt själv, vete sjutton om jag kommer orka med det. Får se hur det går. Får jag min undelat blir jag nöjd - och kanske sällskap av vänner titt som tätt så ska det gå. Ett bullbak ska bokas in här snart.

Synd att man missar så mkt sol när man står inne o jobbar. Hoppas på att solen gästar London nästa helg.
Träffade Lollo idag, är minsann riktigt uppspelt! Ska höra med min mor om hon kan köra till flygplatsen. Sedan blir det en weekend fylld av shopping, mat och diverse nöjen.

Gött.

Jag är alldeles till mig.


Hua

Blev medsläpad på AfterWork i tisdags, vilket resulterade i att Emelie missade sista tåget hem och fick sova hos Emil, älskade arbetskamrat. Ordnade med taxi och vi somnade snart allihop. Drog upp de stackars trötta människorna klockan åtta. Jag skulle till jobbet. Maja började inte förrän tre och Emil skulle vara ledig.

Dagen redde sig med hjälp av en tjej från Backa, så min kära kassaledare kunde vara ledig på sin lediga dag för en gångs skull. Dagen var lugn och jag slutade kl. 15. Emil kom förbi runt lunchtid och köpte mat till mig, det var snällt. =) Mycket uppskattat.

Somnade på tåget mot Göteborg men jag tvingade mig att vara vaken för att inhandla rouge (eftersom min syster tappade min andra i stengolvet *arg*) en ny foundation och strumpor - sådana där jätteroliga inköp som kostar men ingenting man ser att det är nytt. Sedan kom jag iaf hem och jag var så fruktansvärt trött. Den där kvarten på sängen resulterade i tolv timmar och så vaknade jag pigg o glad halv sju imorse. Helt sjukt att man kan vara så trött.

Mariella kunde ta mitt pass på fredagen så jag kan åka till London. Underbart!

Har idag hämtat ut mitt pass hos polisen i Alingsås. Efter mycket om o men hittade jag iaf en parkeringsplats. Helt otroligt att folk kör så mycket bil mitt på en torsdagsförmiddag. ? Jaja - ser iaf fördjävlig ut på kortet - "titta in där o se så neutral ut som möjligt." Jaha, tänkte jag med toffs i håret så jag näst intill ser skallig ut och kollade in i det där hålet. Nä, usch - det är väl himla tur att det inte är mitt körkort iaf.

Ska packa ner lite grejer till här idag så att det bara är att bära ut kartonger och tomma lådor ur rummet när det väl är dags...

Uppe med tuppen

Man hinner faktiskt med en hel del när man vaknar så tidigt som jag gör these days. =)

Har städat i mitt rum med min nya dammsugare =) Funkar alldeles utmärkt - får bara inte glömma köpa hepafilter till henne. Och så har jag packat ner det allra mesta - det jag inte kommer till att använda nu innan jag flyttar. Så det känns himla fint. Har duschat och städat och fixat och donat. Gött. 

Börjar inte förrän ett, men det är ändå strax dags att dra sig. Har en hyfsat go dag idag ändå - gör endast fem timmar. =) 13-18.

 


Let it rain

Red umbrella - Faith Hill

Behöver ledigt!

Idag kände jag verkligen min trötthet komma ikapp mig -trots att jag haft en rejäl sovmorgon envisades jag med att vakna 05:20 denna morgon. Pigg som jag alltid blir kunde jag inte ligga kvar i sängen. Gick upp för att prata med min mor men hon duschade så jag gick upp och lyckades till min förvåning faktiskt ligga till halv sju. Gött.

Sedan ordnade jag med elbolag, polissamtal och hemförsäkring. Check.

Tack vare Mariella kom jag hem i god tid. Tack så mycket!
Nu ber jag bara för att hon ska kunna ta mitt pass den 30:e maj så jag kan åka till London, annars vet jag inte vad jag gör. Sjukskrivning är inte aktuellt då jag förvarnat min chef. Får hoppas att ngn kan från en annan butik. Det får lösa sig på ett eller annat sätt. 

Något värmland blir det dock inte för min del. Jaja, det får gå. Hoppas mamma kan ta med lillebror om det skulle vara så.  Synd - hade varit skoj o träffa mormor, även om hon nog inte hade känt igen mig längre. :(


Ja, det var väl mina planer och min dag.
Ska fortsätta med mitt packande. Synd att jag inte haft mer intressant att skriva på ett tag. Men det kommer nog. ;) Än har inte Emelie klantat klart.

Jag har en misstänkt arbetsskada vill jag bara passa på att nämna. Lite svårt med serviceyrket när man ska vara så förbaskat trevlig hela tiden - något jag vill skryta med att jag för det mesta kan. Men här kommer arbetsskadan fram - även utanför jobbet har jag en tendens att dra fram leendet och inte alltför sällan blinkar det lilla ögat till och vips har man inte gjort sitt jobb - man har flirtat! Så tokigt det kan gå.

.. :)

Trots att jag jobbat sisodär varje dag i omkring två veckor mår jag jättebra, lite trött men det kan jag leva med. JAg fullkomligt stormtrivs på jobbet och jag kunde nog inte ha det bättre. =)

Imorgon börjar jag inte förrän halv ett, vilket ska bli skönt. Lite sovmorgon.

Om en o en halv vecka åker jag till London och sedan är det dags för flytt. Har börjat packa ner lite grejer idag. Vet inte riktigt när jag ska hinna med. Måste ha fler kartonger dessutom, märker jag.

Imorgon blir det till att ringa facket så jag kan få en hemförsäkring också. =)

Kärlek

Jag tycker verkligen om mitt jobb, trivs så himla bra och jag är fruktansvärt glad att jag hamnat där jag är nu.

Trots att det är mycket nu mår jag fantastiskt!

Allt lugnar ner sig efter flytten och då har jag förmodligen kommit in i arbetet himla bra också. Kommer gå som en dans detta här! =)

Grattis i efterskott till Mikaela som jag helt glömde av att ringa igår dumt av mig (trots att jag flera ggr tänkte ring, men när jag väl blev ledig hade allt runt ikring liksom flutit bort.. Höm....)

Dags för arbete igen.

Puss mina hjärtan!

Öppning

Det har varit hektiska och fruktansvärt långa dagar nu innan öppning. Och idag var dagen kommen. Halv sju var vi samlade allihop imorse. Spänning. Och jag har haft en fruktansvärt rolig dag. Helt otroligt. Jag verkligen uppskattar mina arbetskamrater, så väldigt mycket. Finns inte många gäng som känns bättre. Blandad kompott och alla känns så j*vla bra! Kan inte rikitgt sluta poängtera det...'

Vann en dammsugare idag, en Electrolux jag suktat efter. Den där med bebisen som sover. Hehe, jag är så nöjd så det finns inte. Men imorgon är det dags att ta reda på när jag är ledig. Ett schema hade suttit fint. Har en hel del inför flytten att ordna med. Dessutom skall mitt pass hämtas ut imorgon egentligen.

Pappa och min älskade farmor kom förbi och köpte lite grejer.

Jag vet inte om man kan ha ambassadörskunder i kassan men jag fick iaf två herrar som gick genom butiken ett antal ggr för de skulle ha diverse saker själv och även åt deras fruar och allt vad som skulle has. Men de ville helst handla av mig - för att jag har så fina smilgropar fick jag höra sen. Haha! Skoj. =)

Sötbollar är  de allihopa!


Nä, nu är klockan alldeles för mycket IGEN.

Natti mina kära vänner!

Var tog helgen vägen?

Nu blir det ingen mer After Work på ett tag. We learned the hard way.... RumpanBar i Kungsbacka.
Trevligt hade vi men efteråt är man klok och förstår när man ska sluta dricka. Men jag minns mycket väl att Majas mamma var trevlig och jag tror vi hamnade i djupa samtal ett tag där. Hoppas att vi inte skämde ut henne för mkt. Kvällen resulterade i baksmälla, blåmärken och ömande ben och armar. Ajajaj.. ! Ingen mer alkohol förrän London.

Lördagen spenderades mestadels på darriga ben eller i sängen. Piggnade till emot kvällen och tog mig till Carro för Dolly Parton - dokumentär, konsert samt film (Blommor av stål - troligen världens mest underbara film)tillsammans med onyttigheter som chips och cola. Mums!

Om fyra veckor ska jag flytta och jag har idag kollat IKEA-katalog, handlat en stor matta till vardagsrummet och ett par knivar. Lite pö om pö och planering så blir det nog bra när det är dags.

Rörd

Spana in det här....

http://elinholmbeerg.bilddagboken.se/p/main.html

Hon gillar mig ! :D

Valborgsmässoafton

Spenderades i sängen.

Somnade gott när jag kom hem, sov från sju igår kväll till sju imorse (med några undantag, vaknade när jag la mig under täcket och vid smstrafik runt tolv och telefonsamtal kl 02.00 - förstår inte folk att man sover?)

Haha, jag är nog den enda som spenderade gårdagen på detta vis. Men efter några intensiva veckor gjorde sömnen sig påmind och det var lika gott att ge efter. Idag ska jag jobba.

Pusspuss

RSS 2.0