Uppe med tuppen

Mycket sköna bilder från igår må jag säga... :)
Så snart jag bemödar mig lägga in dem i datorn så får ni er en kik.
Kalasgoa människor jag har på mitt jobb..!

Jag funderar starkt på att börja spela beachvolley - så jäkla roligt och världens träning! Någon som är på?

Idag blir det vattenflaska för hela slanten. Kanske ska inhandla en korsordstidning och hämta filten jag lämnade hos Jocke, för att sedan lägga mig i Slottis? Sällskap vore trevligt!

Har varit vaken en timma nu. Dags att starta dagen ordentligt..

Utpumpad...!

Puh*
Jag är verkligen helt slut. Har varit fyra ytterst intensiva dagar på jobbet. Långa dagar. Idag har jag dock bara jobbat 6 timmar. Var rätt skönt - likväl är jag en zombie. Vädret är vackrare än någonsin och jag har mått dåligt över att jag inte orkat/hunnit/lkunnat njuta av det. Men imorgon. Då är jag ledig..!!

En dag på stranden hade inte suttit fel - men jag ska hem till farmor och umgås. Blir dock fotboll och volleyboll i Slottskogen med underbara kollegor på kvällen. Och lite rosé till det =) Härligt!

Min söndag ska tillbringas i solen och jag ska stekas och bli brun! (och antagligen lite röd också)
En bok, en korsordstidning och lite härlig musik i lurarna och min dag är gjord. Känns bra. Ibland är livet för bra!

Ikväll ligger jag dock hemma. Magen kvider som aldrig förr och jag tycker synd om mig :(

Morgonstund har guld i mun

Stegade mig upp ur sängen 07:10 för en promenad. Ibland är jag bara för hurtig ;) Efter 40 minuter kändes duschen lockande. Magen började kurra och jag har just avslutat dagens viktigaste (och godaste) mål. Idag är en bra dag.

Ska ta mig till jobbet om en stund. Tog mig en kik på schemat och börjar lite smått oroa mig. Vi har två kassor som måste vara bemannade och iomed att Anki tagit ut en semesterdag är det jag som får stå själv mellan 11-12... Ska jag dela på mig då eller? Samma sak vid stängning.. Hmm...konstigt att de inte tagit in ngn annan eller gjort att Mariella eller Sandra kommer in tidigare och en stannar längre. jaja, jag löser det med resten av kollegorna. De brukar vara hygglo :)

Åh vad jag börjar bli trött på sallad. Alexandra! Hur gör du? Måste variera bättre. Potatisen jag åt i fredags var det godaste på länge. Färskpotatis är det bästa som finns på sommaren.

Idag blir det kasslersallad från igår som matlåda.. Känns föga spännande.


...



Love is like a war -
easy to start
hard to end
impossible to forget




Midsommar

Igår var det midsommarafton - det kan väl inte ha undgått någon?
Jag spenderade fem timmar på jobbet som kändes mer eller mindre onödiga. Elgiganten Nordstan var närmare ett dårhus- ganska roligt sådant iofs. Haha! Ändock gick tiden ganska långsamt fram.

Jag hade inte haft några planer för kvällen, men på morgonen hörde jag av Lollo. Ville så gärna träffa henne. Vi bestämde att jag skulle hänga med till Sebbe i Kungsbacka. Mysigt! Han hade lagat förbaskat god mat och innan dess var det silltallrik. Ja, jag åt sill. Men bara några stackare i senapslag. Hehe, men färskpotatisen, gräddfilen och gräslöken smakade underbart! Och snapsen satt där den skulle. Vi spelade kubb och mitt lag var ständiga förlorare. Jag är uppriktigt kass. Sandra stod för desserten som smakade ljuvligt!

Det bästa med hela midsommar var att få träffa Lollo. Alldeles för länge sen!  ♥

Idag har jag städat min lägenhet ordentligt och satt upp tavlorna :) Köpte nämligen spik häromdagen. Jag har tillomed skrubbat i badrummet, gjort ren kaffebryggaren, torkat av under vasken och tvättat fönstren. Jojo... Rätt gött o få sådana ryck ibland.

Det blir en powerwalk i eftermiddag.
Har precis avslutat min lunch bestående av en kall sallad med kassler - otroligt gott med kassler! Salt som man behöver. Bakispizzan har sett sina dagar.


En bra dag!

Haha! Dans-dvderna och jag var ett stort skämt - aldrig tidigare har jag varit så felplacerad och skämts så mycket i min ensamhet som i mitt vardagsrum ikväll framför tv:n där jag försökte härma alla rörelser! Visst var det härlig rytm, men I´m sure not maid for samba.. Nä, blir retur på dem. I ren trots begav jag mig ut på en powerwalk istället. Jag som hade sett fram emot det! Jaja..så är det, har jag testat det också - kommer aldrig mer beställa hem ngt liknande igen. Promise!  Tillomed Tuffe undrade vad fasen jag höll på med.. Aj, aj...

I övrigt var dagen en av de bättre på länge. Härligt att jobba med dessa häriga arbetskamrater! Dagen gjordes ju inte sämre av att jag haft de bästa av kunder! Fått komplimanger, trots att man känt sig sådär lagom fin. Den roligaste att höra var:
 
"Du är alltid så glad. Har man haft en dålig dag och kommer in här och pratar med dig så har man plötsligt en jättebra dag"

Det gjorde mig rörd och jag blev bara mer övertygad om att det är service och kunder jag vill arbeta med. Det skadade heller inte att denna härliga kommentar kom från en kille i min ålder - och han så bra ut också ;)

Nu blir det Benjamin Buttons otrolig liv.

För övrigt så var Vicky Christina Barcelona inte ngt som imponerade på mig inte... Är antagligen inte så konstnärlig man bör vara..  Såg inte charmen med fimen - eller ens meningen. Nu kanske jag är orättvis, men jag förstod den inte. Vad ville man förmedla? Att det visst går att ha ett förhållande med tre älskare? Att det är lite jobbigt ibland? Att vissa väljer att gifta sig trots en oannonserad otrohetsaffär? Ähh... Jag är dålig på det där.

Tycka synd om mig :P

Denna dag - ett liv.
Hu , om det vore så! Jag har en tråkig dag idag.
Det är som att man sitter o väntar på ngt, men det är ingenting som händer.


Ska se på Vicky Christina Barcelona ikväll iaf - kom förbi om du vill!

Har avverkat en lång powerwalk idag - och den var minsann jobbig! Men jävligt skönt med duschen efteråt! Kroppen är dock alldeles öm. Antar att jag har ngt jäkla virus som ligger och bara väntar på att få bryta ut. Igår kväll kom febern och jag svettades och frös om vartannat. Imorse var febern borta men jag var obehagligt öm i hela förbaskade kroppen. Jobbigt faktiskt! Ska bli riktigt skönt att ha en lugn midsommar, antagligen för mig själv.

Har fått tillbaka mina förbaskade magsmärtor också. Sist jag hade dem var i februari - och jag hade någon som tyckte synd om mig. Det är ibland för mkt som påminner om det som varit. Ärret under min tumme som kliar ibland, till exempel.

Empty Room ♥


uppdatering

Så ja!
Nu har jag uppdaterat med lite bilder.
Tack alla för en underbar helg!

I söndags var jag bra slö, läste bok, gick en promenad och hyrde filmer. Hann se en innan jag föll i dvala. =) Har fortfarande Vicky Christina Barcelona och Benjamin Buttons kvar att se fram emot! Gött!

Idag har jag heller inte gjort mkt ännu. Har varit på långpromenad med en kollega och snart ska jag in i duschen och fixa fötter och skrubba kroppen. Ska nämligen unna mig en omgång i solariet sen så man håller sig brun och fräsch. :)

Jag har gjort en grej. Kanske är man lättlurad - men sist gång jag gjorde en beställning så gick det jättebra. Får hoppas detta är lika bra. Har beställt hem en dvd-samling med en massa danskoreografier - detta för att jag inte ska ha några undanflykter, så som jag har vad gäller gymet. Det är ju så tråkigt! Men dans är förbaskat roligt - men jag är dålig på att koreografera själv ska jag sanningsenligt meddela. Dessutom drar jag mig för tidsbestämda lektioner tillsammans med andra som  är mycket bättre. Får hoppas det är en bra grej detta här. Däremot kommer grejerna inte förrän om två veckor - så himla segt!! Jaja, det är bara att bita ihop.Håller vädret i sig blir det många promenader innan dess iaf :)

Midsommar ser ut att bli lugn för min del. Väldigt skönt!
Har någon annan lust att bara inte göra någonting så kan vi äta jordgubbar ihop! :)

Puss...!

Helgen i bilder

Fredagen var urmysig!



   



StarkeMan-tävlingen i Floda

 

 tåproblem...

Lördag!



 

 



Heja Nicke!!

Får ju säga att familjen inte kunde valt en bättre vecka att ta sig till Grekland iaf. Kreta - underbara ö!! Här hemma regnar det mer eller mindre konstant. Tråkigt! Vill också till Grekland,... jag älskar Grekland. Japp

Får hoppas på uppehåll medan StarkeMan-tävlingen hålls kl 11 i Floda. Heja Nicke!
Jag ska ta en del bilder. Roligt! Duktig är han´..och stark :P

Middagen hos Angelica var übertrevlig och härligt lugn. Vi sjöng till gitarren och åt gott. Angelica fick presenter och kvällen avslutades över vin och ett parti yatzy i goda vänners lag. Myspys!

När jag inatt klev av tåget i Göteborg fick jag mig lite flashbacks från förr. Medan jag stod o pratade i telefon kom en gammal flamma upp och sa hej med det största leende jag någonsin sett. Eftersom jag pratade i telefon samtidigt hörde jag inte mkt han sa, men han ville att jag skulle hänga på ut och presenterade mig för sina vänner och hänvisade till 13 år och Taekwon-do. Haha! Sånt man minns. Kul att han är yngre också :P Vill nog minnas att han var den första jag kysste. Träffades på ett Allahjärtans-disco på Rydsbergsskolan. Haha! Jag var nog 14, eller skulle fylla....tror jag. Ojoj, så gammal man blivit! 8 år sedan redan..

Övrigt intressant:
jag har en blå tå. Jo, det är sant - igen. Den är svullen också. 
Har lyckats drämma till sit-ups-brädan jag har. Det gjorde ont. 
Man kan säga att jag har otur med mina fötter...


Fredag 12:e juni!

Idag är det Angelicas dag!
Gratulerar...!!




Har vaknat och ätit frukost, ska snart på ärenden i stan. Vill nog klämma in en promenad när regnet behagar hålla upp. Gött att vara ledig. Hittade min gamla kamera - roligt med gamla bilder som man nästan glömt  =) 

Ska dubbelkolla med födelsedagsbarnet om det var idag middagen jag var bjuden till skulle hållas. Annars blir det singstarkväll hos Anki. Roligt! 

Imorgon bär det av till Floda. Kvart över tio blir jag upphämtad i storebrors nyinköpta bil och så åker han, jag och Sofie för att kika på StarkeMan-tävlingen i Floda där lillebror ska tävla. Heja heja!! Resten av familjen har åkt till Grekland - jo jag tackar jag, Nicke är 18, gissa om han kommer ta hem kompisar under deras bortavaro! :) Tur för dem att han är skötsam.  

På lördag kväll är det iaf inflyttningsfest hos Mariella som gäller - ska bli hur roligt som helst! Giganter och Lisebergsfolk. Rooligt! 







För nån som du...kan inte släppa dig ♥



Tuffe på äventyr












Det är nog något särskilt med badrummet =)

Och speglar - men det tror jag är typisk tjejgrej ;)

mitt i veckan

Gårdagen började riktigt kass.
Jag tror att jag har ngt virus i mig som vill bryta ut här snart igen. Är alldeles tung i huvudet och trött i kroppen. Iaf så lyckades jag ställa om klockan när den ringde och sedan inte vakna vid andra signalen. Det slutade med att jag vaknade självmant när det var 30 minuter innan jag skulle gå. Byebye härliga lugna morgon! Sprang in i duschen och fick stressa som fasen. Bara för att morgonen gick dåligt tyckte jag att resten av förmiddagen också var kass. Tråkiga gnälliga kunder och annat som störde min frid.  Dock en eloge till mina kollegor. :) Som alltid lika rara. ♥

 Har just nu två favoritlåtar, can´t get enough of them :)

Kings of Leon: Use Somebody

Milow: Ayo Technology

Jobbar idag och imorgon, sen tar jag långhelg. Gött..!

Härligt..!!

Hade mitt internet varit lite snabbare hade jag kunnat slänga upp en hel hope med bilder - nu nöjer jag mig med en del åt gången.

Har haft en underbar vecka ska jag be att få tala om. =)

I tisdags lyckades jag ordna mitt vardagsrum och var otroligt driftig, på torsdagen städade jag hos farmor och umgicks med henne. Shoppade en del på eftermiddagen. På fredagen fyllde jag 22 och arbetsdagen var en av de bättre. =) Sedan träffade jag Angelica på kvällen och vi såg på liveband i bältesspännarparken - the Vibes blir till att lägga på minnet. Lördagskvällen spenderades ihop med familjen.  MYSPYS!! Här är lite bilder. Enjoy!



 

  


PUSS..!! ♥

Min dag

Godmorgon




Idag är det jag som är födelsedagsbarn :)


Farmor är så rolig!

Jag har varit ledig idag - ändock var jag uppe med tuppen. Jojemen, fem minuter i sju stegade jag mig ur sängen. Kvart i åtta skulle vi ha möte på jobbet. Trevligt med frukost framdukat när jag kom dit. Myspys!

Efter mötet åkte jag till farmor i Frölunda och hjälpte henne med storstädning av huset. Det gick himla smidigt till dess det var dags att moppa golven.. Febrilt letade jag efter den vanliga moppen, hon har en gammal ståendes också som varit halvt ihoptejpad i ngn gammal gardinstång, men skiten var bra smutsig så jag ville inte använda den - hade gjort mer skada än nytta.

Till slut insåg vi att farmor använt moppen jag letade efter till annat - här ska ni få höra!
En dag här i solen fann farmor att det minsann var dags att olja in sin uteplats igen. Hon hittade en burk i förrådet som hon med  hjälp av grannen lyckades bända upp. "Hmm....så grön oljan var.." tänkte farmor men tyckte att det gjorde nog ingenting. Penslar fanns inte var hon än sökte i huset men så hittade hon moppen. Himla käckt! Hon svepte över altangolvet på en halvtimma! Synd bara att det nu var grönt istället för brunt... Yeye, ombyte förnöjer :)

Farmor fick köpa en ny mopp och så var det problemet löst.

Jag har börjat undvika kolhydrater som pasta, potatis och ris ett tag och såg idag att jag faktiskt gått ner ett kilo redan. Jag tror också att min mage vänjt sig bort med all stärkelse som finns i dessa råvaror. Min mage har varit platt och fin ett bra tag och uppblåstheten har lyst med sin frånvaro. Det har varit alldeles underbart. Men hos farmor blev det köttfärsbiffar med potatis och champinjonstuvning. Det tyckte inte min mage om. Alls. Så här ont och så uppsvälld har inte min mage varit på hur länge som helst... :(

Får bli en promenad ikväll och sallad med keso och tacobiff imorgon på jobbet...

Pjuh...*

Igår gjorde jag en kraftansträngning och fick ordning på mitt vardagsrum. Och spenderade pengar.

Dagen började med en långpromenad där pappa ringde mitt i en bra låt (men det var det baske mig värt!) Det var bara att traska hem igen och göra sig till människa - vi skulle inhandla en tv. Gött..! Men pappa hade inte så lång rast så det blev en rask sväng in på jobbet och köpte mig en platt tv och mycket större än den jag har nu dessutom. Haha - nu kan jag se texten om jag ligger i sängen!

Efter tv-inköpet åkte jag med pappa till Bäckebol - dags att ta tag i en soffa också. Vi åt lunch och sedan åkte han tillbaka till jobbet. På Ikea fann jag en soffa jag ville ha + självklart en hel del andra grejer, bland annat riktigt fina kuddforal och krukor! =) Så jag ska inhandla krukväxter ikväll hade jag tänkt! Beställde en hemkörning så den skulle komma redan under kvällen. Så himla smidigt!

På vägen hem traskade jag in på Clas Ohlssons och köpte maskeringstejp som var slut där hemma. Det var dags att måla klart i vardagsrummet. Har nu en plommonlila, väldigt mörk sådan färg på min fondvägg - jag är otroligt nöjd! Men kroppen värker, det är minsann inget lätt jobb för mina stackars armar - jag är så klen så det finns inte. Emellan strykningarna hann jag med att laga middag och matlåda till idag. Tacobiffar - gudomliga! Tack Alexandra för receptet!

Färgen hade hunnit torka, möblerna hann jag ställa tillbaka och rummet var städat som att det inte varit idag jag hade målat innan killarna kom med soffan. Vi hjälptes åt och allt gick hur smidigt som helst. Så jag satte mig att skruva ihop soffan och lyckades, utan en enda svordom! Kan varmt rekommendera Karlstad-soffan för den med som fullkomligen hatar att sätta ihop möbler =)

Nu är här så fint så jag vill helst inte lämna lägenheten.
Måste dock inhandla nubb så jag får upp mina tavlor.

Idag ska jag jobba. Men inte förrän 12 - lyx!


Nu ska jag sätta upp en väggdekoration.....


Weekend i Karlstad

Åh, helgen har varit alldeles underbar!
Dock började den med en obehaglig tågresa - att folk inte kan låta en vara.! Ville ju bara läsa min bok ifred. Yeye.. Sen kom iaf Alexandra och hämtade mig vid stationen. Mat väntade mig när jag kom hem till deras mysiga lägenhet. Fredagen blev med andra ord väldigt lugn.

Lördagen blev underbar! Vi åkte och gjorde en del ärenden och sedan bar det iväg till Värnen och Skutberget. Härligt! Vi grillade korv, åt melon och löste korsord. =) Passade mig utmärkt. Dock lyckades jag ordna världens bonnebränna, men det var det fasen värt. :) När vi kom hem lagade vi tacos och öppnade en vinflaska. Och gjorde oss fina!







♥  kärlek  ♥

RSS 2.0