Tröttare än tröttast - inte bra!

Kära nån, en sån hektisk helg!
Och jag har knappt hunnit med någonting. Är alldeles slut och trött i kroppen. Inte bra, för nu börjas det. Ska bygga butik. Har satt på mig de mest bekväma kläder jag kunde hitta. Hoppas att någon annan tänkt likadant så jag slipper vara den enda i gänget med mysbrallor och tjocktröja :P Yeye, vi ska inte möta några kunder så under denna tiden kan man ju se ut lite hipp som happ iaf. Haha, minnen från förra året - vi va inte alltid jättesnygga =)

Uppdatering av helgen:
I fredag var det storhandling och annan shopping som gällde. Hann med en tupplur mitt på dagen också, efter maten. Det gör en så gott, ska jag be att få tala om. =) Sedan fika med Tesse och Alex. Myspys! ♥

I lördags gick jag upp tidigt och åkte hemifrån redan innan Daniel hade vaknat. (Sömntutan!) Gick på stan i några ärenden innan jag åkte hem till farmor för att fira hennes dag. Sen körde pappa hem mig och jag svirade om till bästa 80-talsutstyrsel. Rosa skinnpaj och turkosa örhängen utgjorde min outfit för kvällen. Hem till Robin. Folk hade faktiskt lagt ner tid och själ på sin look. Är det tema, så är det tema! Bäst var ju ändå Andrea och Nicklas. Med tights och body utanpå på Andrea och Nicklas hade tights i regnbågens alla färger. Himla fult, faktiskt =)

Vi vred klockan framåt och jag fick en timma kortare sömn. Illa.
Jag skulle jobba i Kållered på söndagen. Jag hade lov att ta bilen, men jag kände mig inte i form till det. Dumt att riskera något. Jag tog mig kollektivt och var rätt trött. Men det försvann snart. Det gick bra att jobba, men jag kände mig lite som en förvirrad höna när jag skulle hitta allt jag behövde. Är ju inte van vid den kassan. Men det gick bra, var ju bara där i fem timmar. Underbara kollegor dessutom. Så dagen flöt på bra. =)

Sen sov jag riktigt gott när jag kom hem.

Och nu är det dags att bege sig till Nordstan! =)
Finally!! =)

Ska väcka Daniel så han också kommer iväg.

Puss puss!

Lördag 28/3

Mys med Alex och Tesse igår ♥
Så fort jag får lite schema att gå efter vill jag planera in en weekend till Karlstad.!
(Daniel köpte dessutom en jättekäck weekendresväska igår, som måste invigas någon gång snart!)

Idag blir det följande:

→ En tur på stan (inhandling av presenter o dyl)
→ Systemet
→ Farmor
→ Hem
→ Robin

Hoppas vara pigg imorgon när jag ska jobba i Kållered. Har aldrig varit där tidigare och har ingen aning om vad det är för folk som jobbar där. Har inget passerkort heller. Får väl smita in när de öppnat. =) det löser sig.

Nu är det minsann dags att klä på sig.

Puss..!!

Snopet

Här sitter jag och har just ätit ett knäckebröd med ost. Inget kaffe. Har inte ens mjölk. Idag blir det storhandling, sanna mina ord!! Igår klarade jag mig enkelt. Lunch med Carro och Milla på stan och sedan lagade farmor mat till mig när jag kom hem till henne. Rengjorde nedervåningen bara denna ggn, hon hade minsann ordnat övervåningen på egen hand. Imponerande! Men va trött jag var när jag kom hem! Hade tänkt vara vaken och se på Monstret Josef Fritzl, men ack jag somnade innan hockeyn var slut. 

Idag blir det storhandling och så ska jag träffa Alex, Tesse och Rebecca.

Men vem fasen beställde snön??


Inplanerad promenad känns allt annat än lockande just nu vill jag mena.

Igår inhandlade jag ett par jeansleggings! Har alltid undrat hur de ska kombineras eftersom jag tycker det finns ett begränsat antal snygga tunikor. Jag har iaf inte funnit några. Men långa linnen går ju också bra. Sagt och gjort. Skoj. Jag som inte kan ha särskilt mkt vanliga jeans.

Carro hade köpt ett par otroligt snygga skor med 12 cm klack! Fruktansvärt snygga! Är så avundsjuk på henne att hon kan gå i så höga klackar. Jag har stora problem med sådant. Jag har iaf nog aldrig sett så snygga skor! Hade dessvärre ingen kamera med mig. :( Borde lära mig tricket hur man orkar och inte får ont i fötterna.

Inplanerad arbetsdag lyser med sin frånvaro. Vi börjar inte förrän måndag. Istället behövdes det hjälp i Kållered. Så på söndag har jag lovat att ställa upp.

På lördag lyser jag i rosa skinnpaj, blå ögonskugga och snetofs. =)

en parentes

Såna chanser kommer en gång bara, aldrig att de kommer två....


Fan, Fan, Fan.
Thåström.
Bra grejer

Mör

Introkursen är avslutad. Det har varit väldigt intensivt, men jäklar va skoj och riktigt, riktigt givande det har varit! Gänget är alldeles underbart och jag kan inte vara nog tacksam. Jag tror att jag behövde detta. En nystart och verkligen känna mig motiverad. För det har jag blivit och jag har redan satt upp lite personliga mål och utvecklingsplan för mig själv.

Vill tacka för två kanondagar helt enkelt. Underbara ansvariga. Ett gott gäng med mycket erfarenhet och motivation. God mat, mycket dricka (men vi var väldigt alerta också dag två - imponerad!), mycket information, mycket skoj och så vann lag ROSA, mitt lag, ekonomitävlingen också. Men med ytterst liten marginal. Tävlingsmänniskor är vi iaf allihop, det märkte vi ju.

Tanken var att vi skulle jobbat idag och jag är otroligt nyfiken på hur butiken kommer se ut, hur stor den är, hur upplägget är och allt det där. Men vi blev lediga idag. Snopet. Men jag lyckas boka upp mig rätt snabbt ändå. Bestämde mig för att göra en god gärning och erbjöd min farmor en städning av huset under eftermiddagen. Och innan dess blir det en promenad i Slottskogen med Carro och troligtvis en inhandling av diverse presenter o.s.v. Fullbokad ändå.


Nu blir det kaffe och knäckebröd. Kylen är rätt tom.

Dags

Klockan är 06:45 och jag ska alldeles strax bege mig till centralstationen. Där ska jag möta upp Maja och Mariella och sedan drar vi till Jönköping med 27 andra. Skoj! Är dock lite trött och funderar mest över varför jag ställde klockan på 05:30 och faktiskt gick upp då också. Duscha gjorde jag ju igår.

Såg på film igår kväll. Men jag somnade efter halva. Så jäkla typiskt. Men jag har fått min sömn iaf.

Igår gjorde jag sista dagen i Kungsbacka. Satt mina sista timmar i koma, som Vicki uttryckte det. =) Dock kände jag ett visst vemod. Självklart ska det bli förbannat skoj med ett nytt gäng, en ny arbetsplats och mer att göra. Men jag har så himla goa arbetskamrater i Kungsbacka. Jag får trösta mig med att vi alla bor faktiskt i Göteborg, med omnejd, och det är inte helt omöjligt att hitta på något, utanför jobbet. =) Har ju inte varit några problem förr. Däremot finns det just en person som jag är uppriktigt ledsen över att inte få se mer. För jag tror att det är fallet. Vi kommer aldrig ses mer? Ljuset under hösten. Varför jag behagade mig upp ibland, när jobbet var som allra tråkigast. Detta är sanning.

Puss..!


I´m alive

Pappa tjatar på mig att jag ska tänka på vad jag skriver om här i bloggen. Undrar vad han tänker på...

Jobbet har gått strålande och jag har faktiskt inte varit bakfull. Det har gått galant förutom att tröttheten satte in runt 13. Behöver onekligen sova i fler än 5 timmar per natt. Men så många andra klara ju det... Och jag var förbannat pigg där i morse, fick tvinga mig att sova en timma till när jag vaknade kl 6.

När jag kom in till centralen med tåget förut skulle bussen inte komma förrän om 12 minuter. Djupt försjunken i min bok bestämde jag mig hellre för att knata hemåt. Strunta i bussen. Och det var så himla gött! Ska jag göra imorgon också. En halvtimmas promenad. Och jag är inte så trött som jag annars brukar vara.

Ikväll tar jag det lugnt. Funderade på att möta upp storebror vid biljardpalatset o se lite hockey, men jag tog promenaden istället och snart ska jag dressa om till myskläder och se på tv. Tråkigt bara att det inte finns mycket intressant. En film då kanske. Längtar efter Daniel. Han jobbar kväll.

Jobbhelg - med alkohol...

Har jag inte sagt det förr kanske? När jag jobbar dagen efter ska jag inte dricka. Nu har jag gjort det igen. Och likafullt sitter jag här tjugo över sju på lördagsmorgonen och kan inte sova för att alkoholen spökar. Försöker få i mig vatten för att på något vis återställa vätskebalansen. Lycka till...

När jag dricker blir jag sentimental. Lägg på ett stänk av pms till det så kan ni ju tänka er hur jag var igår. Illa. Den som fick smaka på det värsta var nog stackars Daniel. Han har nog inte sett mig så arg/irriterad/besviken/ledsen tidigare. (Ja, allt på samma gång) Mycket som ligger och gror blommar gärna ut när jag dricker. Därför ska jag inte dricka. För sådant ska komma fram när man är nykter. Så jag höll dessa småsaker för mig själv också igår. Och när jag vaknade idag insåg jag att det var just det det var - småsaker.

Något som gjorde mig rörd igår (någon som alltid gör mig rörd) är älskvärda Vicki med sina insikter. Jag väljer att ta till mig det, för så fina ord får man sällan höra av någon, alls faktiskt. ♥
Hon är helt makalös.

Nu ska jag försöka hälla i mig resten av vattnet ur vattenflaskan och sedan tar jag mig en promenad till Ica vid olskrokstorget så jag får mat i magen under dagen också. Svårt att hinna med en inhandling under min korta lunch nämligen. Ska bli gott med frisk luft faktiskt. Sen hämtar Sussie mig där. Hon är också en underbar tjej.



(En liten parentes - jag drack inga kopiösa mängder igår, men ett glas brukar ändock göra sig påmint. När blev jag så känslig? Jag vet inte. Men jag tror det är bra. För jag kommer inte fastna i något missbruk iaf. Nä, nä, att må så här var och varannan dag är ingenting jag flaggar för)

Illa


Tänk så snabbt man vänjer sig att alltid ha någon i närheten. Jag somnade förut, på sängen när jag hade läst lite i boken. (man blir ganska matt av solen, man är inte rikitgt beredd på det tror jag) Vaknade sedan och insåg att jag var själv. Att jag skulle vara själv hela kvällen. Hela natten. Det var länge sen, jag kände mig nästan lite övergiven. Inte bra. Att man blir så sårbar så snabbt.


Effektiv!

Man hinner med så mkt under dagen när man går upp så tidigt och är pigg så tidigt som jag var imorse. Blir nog lika tidigt imorgon så jag hinner med min timmes promenad innan jobbet. Känner mig ganska duktig. Men faktum är att en timma går väldigt fort när man njuter av promenaden. Har också varit hemma en sväng till och hittat ytterligare ett par träningsbyxor som jag behöver!  (Men jag har nog egentligen alldeles för mycket kläder här snart - vet inte var jag ska göra av dem) Och så tog jag med mig en ångmaskin o ska testa o stryka gardinerna med den. Får se om det funkar.

Har lämnat kläder i klädinsamlingen också. Duktigt! Äntligen fick jag iväg kassen. Himla käckt ibland det där med bilar. Man blr lite mer effektiv när man har en till hands. Har också varit iväg o handlat, bröd o mjölk, ägg, avokado och keso. (glömde dock honung till mitt te - får gå förbi ICA sen) Köttet för morgondagens matlåda är så gott som uptinat. Ja, effektiv är nog dagens ord, skulle jag vilja påstå.

Snart ska jag sola och sedan ska jag gotta mig med en bok i solen.



Vill promenera med dig hjärtat!! Alldeles för länge sedan nu!




Sveriges värsta

Förra veckan....

- Jag är iaf inte Sveriges värsta bilförare

- Nej, du är Sveriges sötaste tjej

host, snörvel, snor

- Och vi är Sveriges sjukaste par

- Ja, vi har vrit sjuka sedan vi träffades......




Så väldigt sant. Är det inte han så är det jag. Men nu verkar det som att vi är på bättringsvägen båda två. Härligt! Ska snart ta mig ut på en promenad igen - härligt med sol..! Har på morgonen kört iväg med Daniel och lämnat honom - han ska på konferens så jag får ha bilen. Sen var jag hemma hos mig och hämtade lite skruv så nu är hans gardiner uppsatta i köket också. Jag är minsann lite duktig. Men det är inte riktigt min grej att köra i rusningstrafik märkte jag. Huanamig. Ikke. Jag väntar en stund med att köra kassen med kläder till klädinsamlingen (som jag tänkt göra så länge, men som inte blivit av) Ska också handla lite sen, men ingenting var riktigt öppet när jag slirade runt imorse och jag hade ingen lust att åka till Willys.

Promenad med Carro kanske?
Ikväll ska jag på afrodans alldeles själv.

Puss...!


Morgonpigg!

Klockan är sju och jag skulle inte kunna lägga mig igen. Jag är alldeles för pigg. Är vrålhungrig faktiskt så jag ska slänga i mig lite frukost och sedan blir det en morgonpromenad! Härligt! För solen skiner idag också! =)


Är ledig idag och imorgon också. Sen blir det jobb fre-mån. Måndag är min sista dag i Kungsbacka. Känns lite konstigt. Men samtidigt spännande med nya jaktmarker. =) Introkurs tis-ons nästa vecka och sedan börjas det. Bygga butik. Bygga armmuskler och inte minst använda händerna. Bli smutsig och trött i kroppen! Yes =) Många lång dagar på jobbet. På måndag ska jag dessutom ha utvecklingssamtal med Vicki. Ska bli spännande. Samtidigt som jag är nervös. Hehe. Hon är faktiskt min chef och det har jag aldrig glömt även om hon är den mest underbara människan som finns! Kommer sakna henne. ♥

Nu är det dags för promenad.

Hemma

Idag har jag varit hemma i Floda. Det var trevligt.

Jesper påpekade att det nog var dags för mig att flytta hem igen. Han säger att alla har förändrats sedan jag flyttade. Jag måste komma och ställa allt tillrätta igen. Enligt honom har Nicklas börjat dricka, han springer på krogen alldeles för mycket och är allmänt konstig, mamma äter för mycket sötsaker och pappa är argare. Jag säger nog hellre att folk förändras. Nicklas är 18 och krogenmogen och mamma tycker om en bulle till kaffet. Pappa har alltid varit lite hetsig i humöret. När jag är hemma är dock alla alltid glada. Särskilt Jesper. =) Skrutten. ♥


Jag har inhandlat en annan korsordstidning. Allers har ganska svåra korsord. Men denna kanske är alldeles för enkel - vi löste väldigt mycket igår kväll och imorse. Hmm....börjar fudera över hur gammal jag är egentligen. 21. Hmmm... långpromenader, afrikansk dans, korsord.... nya favoritprogram har dessutom smugit sig in i min värld. "Vem vet mest" och "Så ska det låta"

Äntligen har jag dessutom funnit en bok att läsa igenom. =) Camilla Läckberg. Hittade den i Elins hylla hemma idag. Gött! Det var alldeles för länge sedan jag hade en bok att läsa. Jippie! Så nu blir det en kopp te och "Olycksfågeln" innan hemmafruarna.

De har inte så stor hjärna

Ska fortsätta uppdatera om min fågel tänkte jag =)

I lördags var hon ute och flög. (Daniel var mer eller mindre livrädd - han ville helst inte vara kvar själv när jag skulle iväg och handla.) Hon tillbringade dock större delen av tiden i köket, om än en del på tv:n och i soffan. I köket hittade hon en favorit. Brödrosten. Den blänkte och sken - dessutom kunde man ju spegla sig. Men korkad som hon är trodde hon att det fanns en fågel i brödrosten. Hon blev alldeles till sig kan jag lova och satt där ute i köket åtskilliga timmar. Nästan iaf. Det gulligaste var nog ändå när hon började leta under brödrosten. Där fanns ingen pippi... Flera ggr gick hon också runt för att finna sin vän. Men hur många varv hon än tog fanns där ingen fågel. Stackarn! Kanske borde köpa henne en vän.

När hennes favoritlåt "Snälla, snälla" spelades så tröttnade hon iaf på den där fågeln som inte ville visa sig. Då kom hon in till oss i vardagsrummet och satte sig på tv:n och kikade ner på de tävlande. =) Mysfågel! Och helt själv knatade hon in i buren när det var läggdags.


Syndig helg

Fy va jag har varit onyttig denna helgen, egentligen hela veckan. Usch! Ja, nä nu är det minsann dags att bli lite nyttig igen. Varför avbokade jag yogan jag tänkt testa igår? Illa!

Men denna morgonen har varit alldeles underbar!
Solen skiner och jag har gått en långpromenad. Gick bort till munkebäck och förbi Delsjön och bort till S:t Sigfrids plan och hem till Daniel igen. Jag har tittat på hus. =) Det finns så mkt påkostade hus i närheten här. Grindar, halvmåneformade fönster, portkod, garage inne i berget, annex och mycket mer. Jag är svag för tegelhus, sådana där vita med svart tak och balkongen liksom inbyggd i taket.. Om ni förstår?

Nu är det snart ny vecka igen. Då ska jag banne mig vara duktig. Är ju ledig ganska mycket. Tisdag, onsdag och torsdag ska tillägnas träning i allra högsta grad. Ett inplanerat Flodabesök ska hinnas med också.  Och imorgon har jag tvättid innan jobbet. Sedan jobbar jag fre-mån.. Någon promenad ska jag hinna med även om jag jobbar.

Nu tänkte jag se om Daniel är pigg på en promenad till bion så vi kan köpa biljetter för ikväll. Nu är det på tiden att vi ser "Män som hatar kvinnor" Men eftersom jag läst den fantastiska boken är jag rädd att den är rätt kass som film. We´ll see.. Sedan blir det ytterfilé till middag! Mums filibabba!

Puss..!!

Ledig tisdag

Blev inget box-pass för min del ikväll. Jag mår inte bra.
Har ont i hela kroppen och i halsen sitter någon med slippapper...


Har varit ledig idag och jag har inte gjort mycket vettigt faktiskt. Har fyllt i lite viktiga papper tillsammans med mammi. Åkte till Floda och åt kassler =) Mumsfilibabba! Nu är jag tillbaka i vår vackra stad Göteborg. Kyligt är det. Glömde totalt bort att inhandla frimärken och lägga det viktiga brevet på lådan. Hum... Får göra det imorgon.

Jag är ledig imorgon också. Fick sådan lust att ta mig en promenad. Men nu är det mörkt och kallt, som sagt. Så imorgon blir det istället en långpromenad i solen, i den härliga luften. Bara det inte blåser för mycket, då kan det bli rått. Tänkte också besöka Allum. Det var väldigt länge sedan jag satte min fot där. Behöver nog spana in utbudet. Kanske inhandla en kavaj eller möjligtvis ett par jeans? Om jag hittar några som passar. Jag har ju inte bara en eller två gånger, utan ett otalt gånger insett att jag inte kan ha jeans. Men jag vill...! Svårt att hitta rätt passform till mina ben. Smal midja men med en rumpa som kan göra självaste Lopez avundsjuk. Kanske att ta i... =)

Nä, ikväll blir det "Den rätte för Rosing" och mina älskade hemmafruar ♥

Puss

Kvällsaktivitet

Vi har börjat lösa korsord i Allers varje kväll. (tanttidning som heter duga, för er som inte visste det)

-Men Daniel, varför ligger du täcket? Jag fryser, måste ligga under.
-Men vi ska inte sova nu. Vi har aktivitet.

Jaha...

Internationella kvinnodagen

Igår fyllde Alexandra 22!
Grattis mitt hjärta - hoppas du hade en underbar dag!

En bra grej så här när den svenska kronan är låg är att turismen ökar - för 60 danska kronor får man 100 svenska. Har haft ovanligt många danskar i butiken i helgen. Roligt!

I helgen har jag jobbat. Efter att ha varit ledig i en vecka var jag hungrig på arbete i fredags. Men ja...sådär värst mycket fanns ju tyvärr inte att göra. Längtar verkligen till det är dags att bygga upp en ny butik. Långa, långa dagar, sena kvällar och muskelvärk som heter duga. Hua! =) Stundande introkurs blir intressant - ska bli så roligt o se vilka nya arbetskamrater man får!

Imorgon är det jobb igen. På tisdag ska jag o Carro på box igen. Gött!
Och på fredag ska vi troligtvis på Incontro. =) Favoritstället!

Bowling ligger som förslag för lördagen - intressant minst sagt!

Nu ska jag se på Beck med en sjuk Daniel. Ska tvinga i honom lite glass - jag tror han blir frisk då ;)


Pusspusspuss!


Bönhörd

Ja, jag blev minsann bönhörd!
Solen skiner som den inte gjort på evigheter och jag fann både gula blommor och snödroppar i trädgården när jag bestämde mig för att rensa lite bland skiten. Önskar bara någon vänlig själ ville ta bort högen med kol som blivit då påsens botten var trasig - under fanns hur mycket gråsuggor som helst, äckligt! 

Dessutom behöver jag verkligen göra ordning på uteplatsen...klippa grenar och sopa undan, torka av stolar och rensa. Bordet var trasigt och grillen rostig - någon som har en stor bil som vill forsla till tippen om bror min inte behagar ta hand om dem?

Träffade Lollo igår, mycket trevligt - har inte setts sedan i november. Fy på oss!

Sedan träffade jag Hanna och Carro. Vi åkte till Lödöse långt-bort-i-ingenstans och provade klänningar, eller ja provade mest ut storlek och sedan valdes klänningarna ut. Beställningen gjordes på plats. De kommer om tre månader. Så spännande! Carro kommer bli den vackraste bruden ever! Och min och Hannas klänningar var inte dåligt fina de heller! Nu ska det bara övas i att gå i högklackat inför den stora dagen.

fy anna mig va det är dyrt med giftermål!


Nu ska jag snart bege mig till Stockhomsgatans Café och dricka en kopp med Mikaela! Japp, för nu är jag frisk.
Sedan blir det dans med Carro. =)


Innan jag beger mig vill jag tipsa om en countrysångare som är alldeles ohyggligt bra!
Tack Carro, du ger alltid så bra tips!

Brad Paisley
Whiskey Lullaby


Lyssna och njut!

Kallt

Snart ska det bli vår, sanna mina ord!

Kiel

Ja, nu har jag och Daniel varit i Tyskland.

I söndags kl 19 gick båten och vi började med en kaffe i en fin bar, sedan åt vi buffé. Med alkohol inkluderad. Eftersom jag vet att jag själv inte tål särskilt mkt alkohol, drack jag således inte alltför mycket. Men tillräckligt för att bli rund under fötterna. Vi tillbringade resterande av kvällen i baren och sjöng med en trubadur och tittade på pensionärerna som dansade. Mysigt, men ja...det var inge vidare drag kan jag vittna om. Det gjorde ingenting, blev ju en mysig grej tillsammans. Vi spelade på enarmade banditer också - och vann!! 1440 på ca 150 satsade =) Inte illa pinkat!

Lördagen började tidigt med frukostbuffé och en buss som skulle ta oss till Citti Markt. Jag vågar påstå att jag varit med om bättre shopping... Fann mig en vårjacka - den var jättefin. Men då jag bara hade med mig ett par skor fick jag något fruktansvärt ont i mina fötter. Daniel var lite bakis, medan jag hade tagit två ipren i förebyggande syfte, redan under frukosten. Daniel nästan somnade i en soffa mitt i centret då jag letade kläder. Sedan åt jag glass och Daniel piggnade till med en latte. Bussen tillbaka hade inte kunnat gå senare. Hua!

Vi tog oss också en kik i ett shoppingcenter vid hamnen i Kiel. Fann ingenting någonstans :( . Lunchade på Subway. Sedan haltade vi tillbaka till båten och tog oss en tupplur - helt slut! Och jag hade fått blåsor på tårna - på stortån av alla ställen! Lyckas med det du! Usch. Måndagskvällen blev lugn,  vi spelade spel, läste tidningar och åt godis. Mysigt! Får nog erkänna att jag tyckte måndagskvällen var snäppet bättre - mycket mer jag. Lugn och otroligt mysig! ♥ Dessutom vann jag när vi spelade. =)





Idag har jag hunnit shoppa en massa, skulle blivit en träningsbag, det blev det också, men lite mer grejer. En lång kofta, ett baslinne, en jeanskjol, en scarf, ett par skor (förra sommarens stora favoriter som jag fullkomligt slet ut - så klart att jag behövde ett par likadana i år igen!) och träningsväskan så klart  =) Har också satt upp tvättid inför imorgon och packat ur väskan.

Nu hoppas jag få träffa Lollo ikväll. ♥





Baby ♥

RSS 2.0