Mumma!

Har just ställt in en tacogratäng i ugnen - det är fruktansvärt gott =)  Så imorgon har jag en underbar lunchlåda !


Stannade hemma från jobbet igår. Jag som aldrig gör det....

Igår mådde jag så fruktansvärt dåligt - hade ont i huvudet och ont i magen, spydde o grät om vartannat. :( Låg i sängen mest hela tiden till klockan fyra på eftermiddagen - jag gör aldrig det och jag kände mig alldeles värdelös. Skulle egentligen jobbat, men jag hade sannerligen inte gjort ett bra jobb om jag varannan minut ojade mig för hur ont jag hade eller knappt kunde stå upprätt, eller var halvtimma behövde uppsöka toalett... För det gjorde så förbaskat ont.
 
Runt fyra mådde jag bättre, men kände mig svag, hade bara fått i mig en tallrik yoghurt. Gjorde iordning två kycklingbitar och åt med lite gräddfil, haha! Mkt provisoriskt... Sedan tog jag mig en promenad , jag brukar må så mkt bättre efter det. Och det gjorde jag, men ännu var jag svag. Martin drog med mig på bio med Andreas, Patricia, Johan och Mikaela. Jag köpte cola och lät kolsyran försvinna. Halv tolv var jag hemma igen och mådde utmärkt =)

Vi såg på Arn - riket vid vägens slut (?) , ja, tvåan iaf. Har ju inte ens sett ettan, men det gjorde ingenting. Den var faktiskt bra, men inte så spännande som jag hade velat. Kom på minst två scenarion som jag hade velat sett istället, men de kom aldrig :P

Jaja, idag är det jobb igen - och jag ska vara världens bästa kassörska :)


Puss


promenad, storhandling o sticky

Sandra hörde av sig igår - hon skall inte göra tentan eftersom hon gjorde en i måndags istället, vilket betyder att jag kan vara ledig också idag! Underbart!

Gårdagen var ytterst trevlig. Tog mig en välbehövd promenad och bestämde mig för att göra en sväng varje dag - det är så uppfriskande och man mår så fantastiskt bra av det! Sedan spenderade jag lite slötid hemma. Borde egentligen gjort en del matlådor - men eftersom jag ingenting hade hemma och storhandling låg på schemat kunde jag inte göra mkt åt saken :P När mamma kom fick hon kaffe och knäckebröd med smör på...hehe, hade inte ens pålägg. Stackars söta mamma.

Pratade med Carro, min Puff, och vi bestämde att vi skulle ses idag, ta oss en afterwork och prata av oss.

Hörde också av Angelica som det var ett tag sedan jag träffade. Jag följde med henne till Sticky för att se "the Berndt". Fick mig lite av en chock när vi stod i kön - inte för att den var närmast milslång och alldeles för mkt smått (precis fyllda artonåringar - har jag också varit så liten och i vissa fall patetisk? Nä....jag tror inte det.) Chocken berodde på endast en person - hur sjutton kan mitt hjärta fortfarande hoppa över ett slag då jag ser honom?? Det är ju inte klokt. Vi träffades då jag var...ja, 14, snart 15... Hmm...han spelar mig nog ett spratt. Killen i fråga var trevlig, som vanligt. Vi stöter fortfarande ihop sådär en gång om året. Men det är en så förbannat knepig känsla jag får när jag ser honom. Yeye... han är lagd på hyllan. Har ju flera ggr kommit underfund med honom och insett att det inte är ngt för mig.

Nästa helg kommer Alexandra ner! Det ska bli så trevligt! :o)

Nu ska jag ta en promenad innan jag stillar mitt shoppingsug på stan. =)

Pusspuss!

Ledig torsdag

Skall snart göra en lista - blir storhandling idag när mamma kommer. :)
Håller för tillfället på med tvätten. Igen, tycker att jag inte gör annat än o tvätta - men gör ´jag det en gång i veckan slipper det ju bli så mkt varje gång. Så resonerar jag. Egentligen hade det varit mest bekvämt med en egen tvättmaskin. Då hade man inte behövt sätta av så mkt tid som man gör när man bokar i tvättstugan. Man hade kunnat ta det när man behövde och hade inte behövt passa upp så på det. Jaja, man kan ju inte få allt här i världen.

Städade ju igår kväll så idag blir det en promenad och kanske en sväng på stan innan mamma kommer. Får nog göra lite linssoppa så hon får ngt i sig efter jobbet =) Och så jag får lite lagad middag idag - har varit dåligt med det på sistone.

Underbar!



Tuffe har somnat på min stereo. Sötnos!

Yup

Jag visste inte riktigt hur trött jag var i kroppen förrän jag kom hem igår eftermiddag och skulle vara sådär fruktansvärt hurtig med mina hantlar och allt jag pratade om - bra kaxigt. Jag somnade så snart jag kommit innanför dörren och sov i flera timmar. Vaknade och tog mig en smörgås. Trodde nog att jag skulle kunna vara vaken hela natten p.g.a det. Men ikke - efter att jag och Tuffe tittat klart på En prinsessas dagbok som gick på trean sov jag som en stock - underbart utvilad i morse.

Har just avslutat ett svep med dammsugaren, har använt min nya underbara dammtrasa, bokat in en eftermiddag imorgon med mammsen (jag är ledig - heeelt otroligt) Nu är det rent o fint här igen. Borde dock gå ut med alla tidningar som dräller. Har nog inte läst en av dem på väldigt länge - får göra det imorgon. Då  har jag ju tid.

Har den senaste veckan varit som uppslukad av den andra boken i Stieg Larssons triologi om tiskriften Millenium och allt som händer ikring. Flickan som lekte med elden.Den vill jag varmt rekommendera. Har under eftermiddagen läst ut den. :o)

Nu ska jag se på girl meet cowboy :P Och sedan blir det film - I could never be your woman

Nu är det dags!

Igen...

Har lagat havregrynsgröt till frukost - dags att bli nyttig igen. Efter jobbet blir det en powerwalk utan dess like! Blir förmodligen en dejt med mina hantlar också =) Gött!

Igår såg jag på ännu en av de filmer jag hyrde på Hemmakväll i söndags. Maddes råd hade jag lytt - men jag trodde faktiskt de skulle vara lite bättre. Blir att se den sista av filmerna ikväll - den som skulle vara absolut bäst. Sedan får vi se. Hoppas att den är en riktig feel-good film. In the land of woman var mysig, men ingen speciell, trots att Adam som spelar Seth Cohan (Cohen?) i OC alltid är himla fint ögongodis. Min brors flickvän var rolig stundom, seg stundom och den slutade lite tvärt (vilket också ovannämnda film gjorde) Men ok att slötitta på =)

Var på IKEA en sväng igår - har så mkt planer! Väntar bara på en soffa så jag vet vad för soffbord jag ska ha. Just nu sitter jag i soffan med en pall som bord. Till min läshörna har jag gett upp Mysinge (efter en snabb titt på kontot och lönen insåg jag att jag får nog spara i månader om jag ska ha råd med honom när det finns en massa annat som också bör ordnas med) Istället har jag snubblat över en otroligt bekväm fåtölj som heter Lunna. Snäppet billigare och bli aktuell då jag fått ordning i vardagsrummet.

Det allra första som måste ordnas är belysning i alla rum! Det börjar faktiskt mörkna nu lite tidigare än förut..

Nä. dags att klä sig och bege sig.
Puss!

En saknad gör sig påmind

Har hela dagen idag insett att hösten är på gång - och så också vardagen för så väldigt många, själv hoppas jag att mitt tempo ska få avta och att även jag ska komma in i något slags rytm. Men jag insåg också att rytmen hade varit trevlig att dela med någon annan. Att vakna med en annan människa, äta frukost, dela tankar, gå promenader, sitta i en bekväm tystnad och bara vara, ha en axel att somna mot till filmen, att handla tillsammans med, som ensam kan vara så tråkigt!

Jag är kär i kärleken, det har jag alltid varit och har haft svårt för att definera vad som är på riktigt och vad som mitt hjärta formar så min hjärna tror. Jag har sällan någon aning, men ett par ggr har det känts äkta, men så när dessa funderingar spökar i min hjärna vet jag varken ut eller in, bu eller bä.  

Nu när jag bor ensam och verkligheten börjar komma ikapp mig efter ett antal intensiva månader inser jag att jag saknar något, någon.. Men jag kan samtidigt inte för mitt liv förstå mig på mig själv. Vad gör man då?

-------------------------------------------------------
There´s always someone out there who'll be there for you..There´s always someone out there who will care for you, there´s always someone out there who´ll be true, true, true.......

Varför kan jag inte ha ett klart beslut? Varför är jag alltid så förvirrad? Varför funkar det inte bara på alla plan?

en parentes...

Jag satt i morse och förundrades över hur min fågel orkade vara ute o flyga så mkt som hon gjort det senaste - utan att äta mat. Jag gjorde några trevande försök att visa henne var jag lagt en fröstång som hon älskade sist hon var ute. Det gick nog inge vidare. Fröstången ligger fortfarande orörd där hon suttit o knaprat sist gång.

När jag kom hem ikväll efter jobbet satt hon istället inne i buren. Hon är inte dum, min fågel ;)

Haha - heeelt ointressant för alla utom mig kan jag tänka mig :P

By The Way


Ville bara visa presenten jag gav min far - visst var den snygg?

MYSINGE

Ja, jag har sett ut min absoluta favoritschäslong - till min läshörna! =) Haha, känner mig som 30+ .. Men det skulle jag faktiskt verkligen vilja ha - en läshörna inför hösten att mysa i, med filt, en kopp te och en bra bok. MYSINGE från Ikea är min favorit, som sagt... Men 4000 känns mastigt o lägga ut på en "extragrej" när jag inte ens fått ordning på hyllor och soffa. :P Men jag ska ha det i åtanke - för jag är ju alldeles kär i MysInge :)


Hahahaha!

Under händelselösa timmar på jobbet har jag genomgått vårt sortiment och funderat mkt på vad jag själv behöver hemma i min lägenhet. Mången gång har jag kommit till insikt att jag självklart måste införskaffa brandvarnare. En billig livförsäkring, liksom. Fast det är ju klart - onödigt o köpa en innan jag fått fastställt att jag faktiskt inte har någon hemma. Men likt förbaskat har jag kommit ihåg att titta efter då jag kommit hem efter arbetsdagens slut.

Idag, mina vänner, fick jag minsann erfara att jag visst har en brandvarnare. Och o så den tjöt. Den funkar och det är ju bra =) Men nu har jag ryckt ner den från  taket för att jag hade svårigheter att stänga av den, och nu vete sjutton om jag kan få igång den igen.

Till saken hör att jag stekte kött på min gasspis i en gjutjärnspanna och utan fläkt. (fönstret kunde jag ju heller inte öppna då Tuffe fortfarande flyger fritt) Så just nu osar mitt hem av stekt kött. Bättre förutsättningar för en brandvarnare att testas finns ju liksom inte. Haha! Nu behöver jag ju iaf inte fundera längre - jag har en fullt fungerande brandvarnare - den behövs bara sättas upp igen...

Sötnos!

Mitt hjärtas fågel sitter på min stereo och sover! Så söt är han!
Känns skönt att vi kommit så pass långt i vårt förhållande att han vågar blunda fastän jag är i närheten (när han inte sitter i buren) Han verkar inte rädd för att jag ska komma o ta in honom igen. Känns bra det  =)

Nä, nu är det dags för jobb snart igen.


Pussar o kramar!

Finally

Äntligen blev min dejt med Rebecca av. Vi satte oss på kinan i Floda (som jag inte besökt på år o dar - ngn enstaka gång då man var ung, hehe) Vi tog ett glas vin och tjötade. Synd att jag har så mkt annat runt om mig och var tvungen att bryta upp vid åttasnåret ... :( Men det var kul o ses igen. Vi bestämde att försöka hålla kontakten lite bättre nu. Hon blev väldigt sugen på o hänga med när allas vår Alexandra kommer ner i september - inte lång tid kvar nu! Kul!

Har nu sju dagars jobb framför mig - igen. Varför lär jag mig aldrig att säga nej? Kommer att vara helt slut på min lediga torsdag - sen ska jag jobba Sandras pass på fredagen nästa vecka också - plus helgen. Trodde jag skulle vara ledig denna helgen, men ikke . jag har tagit en extra helg. Yeye... Jag klarar det. Ett tag. Blir ju pengar om inte annat. =)

Har drabbats av göra-om-feber. Finns så mkt jag vill göra i min lägenhet. Soffa, soffbord och hyllor, växter i zinkkrukor att hänga på väggen i köket - hade tänkt mig murgröna. Ny tv hade inte suttit fel - men det är så dyrt! Känns lite segt att köpa en ny stor platt-tv för en massa tusenlappar när man inte ser särskilt mkt på tv ändå.

Har en massa planer..Får hoppas mamma vill komma hit på torsdag och lämna lite mat och hämta hem den stora stationära datorn som fortfarande finns hos mig. I mitt sovrum. Och kanske att hon kan köra mig till mataffären för storhandling. Får fjäska lite tror jag.

Nu måste jag duscha. Sedan ska jag hämta tvätten och knalla till jobbet.

Pusspuss!

Lilleström

Ja...nu har jag varit på kurs -  en massa information och som vanligt kände man sig lite grötig i huvudet då man åkte hem igår kväll. Men roligt har jag haft! Den tidiga måndagen slutade inte förrän runt halv två på natten. Och jag var bland de som la sig tidigt - folk skulle upp klockan sju. Jag förstår inte hur folk orkar. Jag är väl alldeles för gammal :P

Måndagen började med en bilfärd på fyra timmar cirkus, välkomnande till kursen och sedan skulle man gå i grupper in till de olika leverantörerna , lite stationer typ. Vi började med Braun och Kenwood. Fick lite uppiggande smoothies och en massa information. Sedan var det dags för lunch och eftre det hade vi tid att gå på "mässan" där alla leverantörer hade sina montrar. Vi skulle samla bokstäver och hade ngn tävling (som vi inte vann någon av oss från Kungsbacka eller Kålleredbutiken :P ) 

Sedan spelade två killar lite gitarr och sjöng. Trevligt. Jesper Sjögren (ja, Christer Sjögrens son) var en av de två som spelade. Han var lik sin far får jag säga - fast modellen yngre så klart.

Sedan var det dags att göra sig fin för middagen. Mat, trevligt sällskap, alkohol och lite underhållning mellan rätterna bjöds det på. Bland annat en kille från Storbrittannien som skulle få oss alla att köpa en juicer (juicemaskin) För det var så han gjort för att bli av med sin övervikt, sina hängbröst och sin psoriasis. (stavas det väl?) Tro vad man vill, men han var mkt övertygande....

Efter middagen skulle vi ner till nattklubben. Där blev vi bjudna på drinkar av Braun-killarna. Gin&Tonic - mindre gott och jag drack nog inte upp en enda av de tre (!) jag bjöds. Bortslösade pengar.. men det var ju inte mina iaf :P *hehe* Efter lite dans (Igges La Bamba spelades och jag o Maja drog igång dansgolvet. Som vanligt, va?  

Tisdagen bjöd på föredrag i klassrumsformat av alla resterande leverantörer, men i slutet var man hyfsat trött, vilket uttryckte sig i gäspningar och några somnade t.o.m, både Anki o Maja nickade till ett par ggr i slutet.

Vi vann ingenting, men lite prover fick man efter diverse föredrag. Min dammtrasa jag fick under mässan kommer jag använda mucho! Kalasbra ju =)
.....................

Ooof.. Det behövs städas här hemma. Jag har börjat lite smått. Tuffes bur är ren och fin. sängen är bäddad, väskan är nst intill uppackad. Har dammsugit lite och ätit frukost, får nog bli en kopp kaffe också innan jag börjar dagen.'

Ska hem idag tänkte jag. Min far blir 50 på riktigt idag och jag ska hämta ut hans present innan jag kommer hem . Mitt mobila bredband har kommit också så det ska hämtas ut på Sött&Gott i Floda Centrum.
Nej, dags o sjunga lite med min fågel ;)

Pussokram!

Go Daddy Go

Pappa rockar loss

Tröjan är en födelsedagspresent - från 1954 (var det va?) då GAIS tog SM-guld sist. På ryggen står det tjusigt nr 50 och pappas namn : Anders "Bolmis" Holmberg.

Gööörfräckt ;)

Kalas!

Jotack, det var det minsann igår :o)

Har spenderat en underbar helg med min familj. Elin blev 14 i fredags och i lördags hade vi fest för min far som blir femtio här i veckan. En aktningsvärd ålder ;) Hehe! Ska lägga upp en bild på min dansanta far här alldeles strax. Med liveband på scenen är det svårt att sitta still!

Elin med vänner framförde också allas vår "Jag vill vara din Margareta, Anders Holmberg" tillsammans med bandet på scen - mycket imponerad, haha ett sånt mod! Sötbollar!



Blev en massa mat över - blir väl rostbiff och potatissallad i tre veckor framöver, men pollykakan slinker nog ner redan denna veckan om jag inte känner min lillebror fel  haha kakmonster!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har just avslutat ett prov som gör mig till en certifierad försäkringsförsäljare inom elektronikbranchen, vilket innebär att man har koll på lagarna, kan se till kundens behov o.s.v, det gick jättebra.  Nu ska jag packa, duscha och handla lite mat. Frukost iaf. Det bär av imorgon, tidigt i ottan. Alarmet står på 04:30 och bilen skall hämtas 05:30 på centralen. Blir en låååång måndag - Samuel får köra. Jag ska minsann sova på vägen upp. Hua!

Förälskad!

Har idag hittat en underbar klänning som jag föll för vid första ögonkastet - o, ja det var kärlek!
Den kommer jag att använda på festen för min far på lördag (och troligtvis också på festmiddagen på måndag i Lilleström - gött att det är helt skilda sällskap :P )

Måste lära mig elkjöp-sången....kan den mkt stapplande..Höm.

Imorgon ska jag packa lite grejer - men kaffet får jag baske mig lämna kvar eftersom jag ska träffa Lollo efter jobbet, kan bli besvärligt o kånka på. Hoppas på att jag kan sno bilen ngn timma på fredag istället. Då ska jag, mamma o Angelica laga en massa mat. =o)

Träffade Martin en sväng i eftermiddag också. Kollade den nya lyan, renoveringsobjektet. Spännande - och vilka planer han har! Jättekul! Dét kommer han fixa galant! Handyman ;)

Bedtime ... för länge sen.

Pussar o kramar!!

Bästa någonsin!

Skulle blivit stand-up i stan med min far idag, men vi ställde in när vädret bestämde sig för att vara dåligt. Istället köpte jag lite godis och åkte hem. Lagade lite makaroner och satte mig framför tv:n, Ugly Betty. =) Henne gillar jag.

Sen fick jag en välkomnande överraskning: Min och Rebeccas absoluta favoritfilm började 21:00 på trean.

Never Been Kissed

- jag hoppas att ni ser den eller har sett den. Roligare feel-good-film finns inte

Nu är reklamen snart slut, dags att återgå till tv:n... ! Puss 

Akut

Insåg just att mitt hem är i akut behov av städning. Imorgon blir en bra dag för det. Då är tvätt-tid inbokad och då brukar jag vara pigg på o få ordning på resten. Tidningar behöver slängas, papperskorgen på både toan och i köket behövs tömmas, Tuffes bur behöver sig en omgång, en sväng med dammsugaren hade inte varit fel - för att inte tala om dammtrasan och en ugnsrengöring. Då är det lika bra att ta badrummet också när man ändå är på gång.

Jag vet just nu precis vad jag är i akut behov av - en taklampa till köket. Ser ingenting när mörkret fallit om kvällarna (vilket det dessvärre gör fortare än kvickt redan nu) Sommaren har snart passerat. Japp, kökslampa - får ta mig en sväng o kolla - ja, när då?

Attans...!

At last...
Min dataskärm är alldeles ren o fin - kan inte för mitt liv förstå hur jag kunnat smutsa ner den så. Men idag har jag inhandlat en alldeles ny Flat Screen Cleaner - den är kanon! Rekommenderar den varmt. Haha!

Har även kånkat hem 6 kilo kaffe. Kommer att behöva kånka dem ända hem till Floda på torsdag kväll också - attans, att jag inte lämnade kvar dem på jobbet. Kanske behöver ta med dem också. Nä.....får bli en biltur hem på fredag istället. Finns nog något annat bestyr jag kan ordna med på vägen.


Vill ägna en tanke till min far - och banna dig lite granna! Och även min farmor.
Vad sjutton skulle du göra hemma hos farmor när hon inte var hemma!!? Och varför sätter farmor upp hemligheter på kylskåpet så där? Ajaj, nu är ju överraskningen förstörd! :( Jaja.. vad gör man? Det blir bra ändå.

Nere

Ligger i sängen nu. Ska lägga mig...snart. Är bara förbaskat pigg just nu.

Fick ett inspelat IQ-svar från min käre far igår. De hade minsann varit i Tyskland - kul att de gör saker, men jag kan inte undgå att få en utanförkänsla. Jag har inte ens blivit tillfrågad att följa med. :( Har inte varit med familjen på utflykter ens till Danmark på hur många år som helst. :( De vet ju att jag vill med på sånt... Speciellt tråkigt nu när jag inte ens bor hemma. Jaja...fick väl inte plats i bilen ändå. Men så till råga på allt hade min bror hem folk till huset i Floda då resten av familjen var i Rävlanda. Men det knystades inte heller om. Ja, utanför var ordet. Det är väl dags att jag flyttar hem igen, missar ju en massa.

Jag är nog lite bitter ikväll.

.........

Malin fyller år idag. Firades med bulle, kinapuffar och kex såhär i kvällningen. Korgen med smått och gott var uppskattad. Kul!

...

Imorgon är det dags för jobb igen. Ska telefonterrorisera Kristoffer så han tar mitt pass. He O me.

Ledig!

Det är inte klokt - nu är jag ledig tre dagar på raken! Heelt otroligt. Va gött det kommer bli!

Sitter o lyssnar på musik. Kom i sådan stämning när jag kom till Göteborg från jobbet förut. Människorna är finklädda, redo för WayOutWest, glada och vädret är härligt. Hade inte haft emot att ta mig ett glas vin med trevligt sällskap ikväll . Vet precis med vem jag hade gjort det..

Nu ska jag sjunga med Tuffe och packa lite.

Pussar o Kramar i sommarnatten!

Trött

Jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Hoppas på att Sandra vill ta mitt pass imorgon så jag kan vara ledig då och ordna med ditten och datten. Har ju lite att göra, minst sagt. Och var sjutton är mitt mobila bredband! Phone House - går det att lita på dem? Ska aldrig mer stanna upp för dessa fruktansvärda försäljare. Jag bannar dem.

Jobb idag, till klockan fyra bara så det är gott. Ska träffa Rebecca i stan sedan också. Finally. Jag lyckas alltid strula med våra planer, har jobbat för mkt . Igen. Får se till att säga nej ibland - för hälsan. Men jag behöver ju pengarna... Dilemma.

Jo, pappelappen, min alltid unge far: det är nämligen tre veckors leveranstid. That´s why.

--------------

På tal om familjen....  igår när jag skulle ta Kungsbackapendeln till jobbet fick jag syn på Alingsåspendeln och drabbades av världens hemlängtan! Gudars! Ibland saknar jag dem för mycket. Blir dock inget besök förrän nästa torsdag-fredag då lillasyster fyller år och jag är ledig. Jag är visserligen ledig i helgen också - men då bär det av till Oslo. Japp. Minisemester, miljöombyte... Men det skvallras om kass väder. Let´s make the best of it.

Försenat

Så...nu har jag beställt vad jag hade så svårt för att hitta.

Så pappa - det är till dig. Det kan hända att det blir en försenad present. Men jag tror du kommer bli glad :D

Idag är det jobb igen,.. Väntar på att mina arbetskläder ska torka i tvättstugan.
 Spenderade även min söndag på jobbet. Ska väl fortsätta idag med gaveln på fotoavdelningen - måste hitta skruvar och något att sätta fast dem i - haha, mycket provisoriskt ! Att Lasse vågar sätta mig på sådant... Efter jobbet igår träffade jag Lollo och plötsligt blev vi 60+, djupt försjunkna i korsord. Knappt kontaktbara :P

Hjärta

Everytime you hold me - hold me like you'll never see me again



Fruktansvärt trött

Började kl 15 igår. Ganska segt .. man blev liksom lite låst, fast man hade alldeles för mkt tid att göra saker på, men ändå inte. Ja.. ni förstår nog.

Efter jobbet åkte jag hem till Madde där Madde och Nina satt o väntade. Lite lagom tjejsnack innan resten droppade in. Drack lite vin och fick en grogg av Samuel med aningen för mkt vodka. Den gick ner. :P Vi spelade lite Mariokart . Jag vann inte, men jag var inte ledsen ändå. Jag fick väl helt enkelt låta killarna vinna , vad skulle de annars ta sig till? :P Det blev utgång till sist och vi hamnade på Mingel i metropolen Kungsbacka. Kände mig som trettio bland tolvåringar. Haha! Nejdå, så farligt var det inte, men visst var man bland de ändre. Men vi dansade och hade trevligt, det var bara lite väl varmt.

Sov i Kungsbacka och sista ggn jag såg på klockan var den 04:59 och jag var pigg till förbannelse - alarmet var ställt på 08:10. Jag har aldrig klarat av sånt där. Men arbetsdagen förflöt utan större hinder - det vara bara vid hemkomst som jag somnade. På golvet i vardagsrummet. Haha! Hann dock med en middag med grillad kyckling osv, kände mig lite nyttigare (hade ju lätt klämt i mig en pizza, men kan man så ska man försöka vara lite nyttig tycker jag - jag har coca cola iaf:P )

Tack mina hjärtans vänner för en trevlig fredag!


Vet inte om jag orkar, men jag hade gärna träffat Terese o Antonia ikväll. De ska ut, men frågan är om jag lyckas hålla mig vaken. We'll see..

Mer jobb

Tuffe har en favoritlåt - Lovegeneration! De visslar så mycket och han blir alldeles lycklig av att få sjunga med så mycket. Han känner väl att han kan låten. =) Kan sjunga med ordentligt.

"Feel the lovegeneration....vissel* vissel* vissel*"

Blev en fruktansvärt god Smoothie igår kväll. På yoghurt, blåbär och jordgubbar, inte klokt så gott!

Ska till jobbet om några timmar. Då skall schemat diskuteras. Vicki vill ha semester och vara en hel del ledig. Blir nog en hel del jobb för mig i augusti också - och i september. Men när Alexandra kommer ner tänker jag inte jobba! Min älskade värmländska göteborgare!  

RSS 2.0