onsdag

14:30..

Jag har änu så länge idag tvättat, ordnat med ytterligare tre flyttlådor som skall fyllas, lämnat tillbaka en kjol jag inte var helt nöjd med när jag kom hem igår och tränat på gymet. Nu sitter jag med en tallrik mat. "Man tager vad man haver" passar otroligt bra in på den maträtt vi skapade häromdagen. Åjo, nu ska ni få höra: Fläskfilé i tomatsås med champinjoner och diverse kryddor och till denna egenkomponerade gryta/stuvning broccoli, haritcot vertes och mm, det är sant - snabbmakaroner.

Nu ska jag snart hemåt och fylla mina sista lådor och torka ur frysen. Sen kan jag inte göra så mkt mer förrän mina möbler försvinner från lägenheten. Det är ganska jobbigt att flytta... Det ska jag komma ihåg.

Ikväll blir det Made in Sweden.

Nästa torsdag blir det afrikansk dans!
Tjoho!


Nu är jag mätt

Kaos

Det blev ingen bowling i lördags. Istället åkte vi hem till Marcus i Kålltorp och lekte charader och Vem vill bli miljonär. Vi blev inga miljonärer. Men Nicklas blev myndig och vi tog oss ut till "Frankes" på hörnan och drack lite öl o vin innan vi drog in mot stan. Jag åkte dock hem för klockan var mycket och jag skulle jobba dagen efter.

Jag har kommit fram till att jag inte tål alkohol. Alls. Jag drack två groggar och 1,5 glas vin. Det var alles. Sen åkte jag hem och lagade mat för jag var hungrig. Sen skulle jag sova men det snurrade för mycket. Jag gick in på badrummet och snart var maten jag hade ätit inte längre kvar. Ja... Usch så jag mådde. Söndagen var inte o leka med. Jobb, som sagt.

Sitter i mitt kaos till hem.
Håller som bäst på med badrummet. Jäkla mycket som ska städas! Och i en gammal lägenhet som denna är det svårt att se vad som kan tas bort och vad som är alldeles för ingrott. Så därför tar jag i för kung och fosterland när jag gnuggar fläckar. Men ibland utan resultat. Tråkigt. Sen har jag lyckats dra bort en del tapet mitt på väggen där jag haft en hylla. Illa! Hur ska jag fixa det??

Kylen, frysen och ugnen är också var sitt kapitel. Ugnen är så gott som klar, som tur är! Ska bara gnugga järnstängerna som sitter ovanför gasen. Men vad allt tar tid! Har dessutom inte helt och fullt packat klart. Ska dammsuga ur garderoberna ikväll så de är klara. Tur att jag har bärhjälp i helgen. Annars vete sjutton hur jag skulle hinna flytta alla lådor och alla påsar och sånt som inte är nerpackat. 

För mycket flyttprat. Tråkigt.



Det blir nog ingen Stockholmstrip första mars. Istället blir det en shoppingresa med Kielbåten. =) Stockholm blir det senare i våren.  20:e februari ska vi dessutom se på "Hunger" på stadsteatern här i Göteborg.

Roligt med inplanerade upplevelser!

Imorgon ska jag fortsätta med städningen. Förhoppningsvis är det inte så mkt o göra imorgon.
Ska träna då också hade jag  tänkt. Inget danspass dock tror jag. Blir nog gym igen. Carro ska ju inte med. Roligare o göra gruppaktiviteter om man är två tycker jag. Nicke lilltroll får vänta på sin present. Ska komma på vad han ska få först. hehe :P Men på lördag ska han få ngt iaf hade jag tänkt.


Det är mycket nu.


But I like it ♥

Tar det som en komplimang



Om Gud skapade något vackrare än dig behöll han det nog för sig själv. Om skönhet vore vatten vore du en ocean - ursäkta mig, jag behöver vägbeskrivningen till ditt hjärta




Tackar o bockar!

Stockholm

Jag är så glad!
Planerar en tripp till hufvudstaden första mars. Ska bara se till att få ledigt mina timmar på måndagen.
Ska nog inte vara några problem om jag känner mina söta arbetskamrater rätt. Ett besök på Dramaten var det tänkt, om vi kan enas om en bra pjäs. Blir också en promenad på skansen. Bo på hotell och lyxa till det. Myspys! Och finner vi ingen pjäs som passar oss blir det stadsteatern - antingen i Stockholm eller här i Göteborg. Dags att bli lite kultiverad igen.
 Feels good.


Nu blir det jobb. Sedan ska jag hem o vända igen. Byta om och betala räkningar känns som en bra idé. Och ikväll är det jag som vinner i bowling. Det är ju inte längre så som när man var liten att man låter lillebror vinna. Nej, kan jag vinna så armbågar jag mig framåt numer =) Han har fått vinna tillräckligt.

Nu måste jag knata iväg till jobbet.

Pussa!

Fredag

Japp, idag är det fredag. Gårdagens arbetsdag var väl kanske inte särsklit givande. Får hoppas denna blir bättre. Har i vart fall lite mer att göra. Snart månadsskifte och allt. Gött =)

Ikväll efter jobbet ska jag bara myyysa. Ska bli helt underbart.

På söndag blir lillebror myndig. Det är faktiskt inte helt klokt. När växte han liksom?


Då ska vi iaf bowla, jag, Nicklas, Robin o Sofie. Om nu Nicke lilltroll blivit frisk. Det härjar som sagt magsjuka i Floda. Ingenting som jag önskar få iaf.  Så vad köper man till en 18-åring? Eller ja, vad köper man inte? Hmm, ja jag har ju lite o grunna på idag iaf. Känns bra. Igår planerade jag inköp. Vill shoppa en massa nya kläder nu! Önskar det snart var vår! Då ska jag ha en jeansjacka har jag bestämt. Kan man inte ha det på benen får man ha det på armarna - hette det så? =)

Nä, dags att kila.

Puss..!

Onsdag =)

Nu har jag inhandlat Voltaren. Det ska nog lindra min magsmärta.
Det var tydligen tecken på gallsten, enligt sjukvårdsupplysningen, men eftersom det är en smärta som kommer bara då och då så skulle en tablett kunna avhjälpa problemet. Men om det fortsätter och blir värre ska jag kontakta läkare... Vill inte!

Jag är nyfriserad. Och väldigt blond.

Men jag vänjer mig nog. Imorgon när jag gör mig iordning kommer jag vara såå nöjd. =)

Jag och Carro har också varit en sväng på Friskis idag. Men vi insåg snart att vi nog ska ta oss till en annan anläggning än den mest centrala. Folk stod i kö för att värma upp. Tur att vi inte gillar gym så fantastiskt mkt. Nästa onsdag ska jag dansa istället tror jag =) På anläggningen i Gårda.

Hade tänkt åka hem till Floda. Men pappa hade feber, mamma var förkyld och alla syskon hade spytt.
Nä, jag håller mig därifrån ett tag till. Får hoppas på att de är friska nästa helg! Så jag kan få hjälp med flytten.

Made in Sweden. Killen får gaska upp sig - han får hjälp av proffs. Var lite tacksam!


Imorgon är det jobb..


Magknip

Åh!
Har haft världens magknip av o till i två dagar nu..
Skrämselbilder i mitt huvud efter att ha läst diverse frågor o svar på doktorsidor...
Blindtarmen?

Ska ringa sjukvårdsupplysningen tänkte jag. Men jag som har lite av en läkarskräck efter att ha blivit nedvärderad av diverse husläkare för att ha kommit med saker som de tycker inte är ngt, drar ut på det hela... Alltid. Men jag vet ju nu att man mår bättre när man vet vad det hela handlar om. Har faktiskt bara haft positiva intryck då jag tagit mig till läkare i Göteborg. mmm, det är nog bra att slå dem en signal. Det kanske inte är ngt, kanske hjälper med en tablett?

Igår hade jag en kanondag! =)
Tvättade på morgonen. Sedan lunchade jag med Caisa ♥  som jag inte sett  på ett halvår. Uppdatering =) Alltid trevligt! Vi åt på Franks och jag tog en grekisk sallad. Mumma! Sedan bar det av hemåt.

På kvällen tog jag mig till Kungsbacka där Maja gjorde iordning en massa gott plock. Sedan kom Madde och Nina också. Vi har alltid så himla mysigt ihop! Åh! Att vi inte gör det oftare! Blev mycket skvaller och fniss =)





Ska boka biljett till Karlstad var det tänkt nu också. Åka upp till Alex o hälsa på, jag, Terese o Rebecca!
Ska bara se till o få ledigt så jag kan åka tidigare. Bör inte vara några problem om jag ändå är ute i så god tid tycker jag.

Han kallar mig baby

I feel good

Kom just hem ifrån jobbet. Skulle egentligen varit ledig, men det käns bra att tjäna lite extra pengar

De senaste dagarna har jág inte gjort särskilt mycket faktiskt.
Jobba, laga mat, sova och jobba. :P Men så är det ibland. Imorgon får jag sova ut.

Söndagen kommer tillägnas alla praktiska saker.
Det ska göras listor (älskar listor, är en jäkla planeringsmänniska) jag ska packa ner en massa saker som jag inte använder - för jag har ordnat med flyttkartonger. Fick hjälp av Daniel i onsdags. Eller om det var i tisdags kanske.. Spelar ju mindre roll.. Sedan är det ett boxpass inbokat på kvällen med Carro på Friskis i johanneberg. Gött!

Jag får nog erkänna att jag mår väldigt bra just nu.

Må bra 2009

Fick just reda på en superhemlig sak.
Och den är superledsam!

Maja - nu genomför vi vår kupp!


Nu har jag iaf köpt ett årskort på Friskis&Svettis.
Det är jättebra. Ser fram emot februari. Då ska jag börja gå på afrodans på torsdagar när jag är ledig. Jobbar ju på torsdagar nu i januari så jag kommer missa de där passen.

Köpte mig idag en sportbh och en vattenflaska för kommande liv. =) Letade efter ett bra sportlinne, men jag fann inget jag gillade. Det löser sig någon annan gång. Har så jag klarar mig så länge.

Imorgon ska jag o Puff nog bara gymma, för hon ska jobba på eftermiddagen och jag har tvättid på förmiddagen.


Nu ska jag testa mitt nya schampoo
Sedan ska jag fuktboosta min kropp. Det behöver den i dessa kalla dagar. Det värsta som finns är torr hy.
Kanske att man ska unna sig en peeling också? Var ett tag sen.. Ja, en må-bra-kväll får det bli.


Hoppas på en frisörtid snart också. Har panik på min utväxt, behöver slinga mig igen.


Bröllopsform

Ja, nu är det dags.
Idag är det jag och Carro som tar oss i kragen, packar träningsväskan och skaffar årskort på Friskis.

Skönt ska det bli - få svettas ordentligt igen!
Har dessutom upptäckt - till min lycka! att också Friskis erbjuder afrodans! Ska bli så roligt att testa detta! Dock bara på anläggningen vid Eriksberg, men va sjutton - 16bussen går ju dit snabbt och enkelt! Tjoho!! Och det allra bästa är att man får så mycket för en liten summa. 3200/år vilket innefattar gruppträning, gym och dans på alla 7 ställen i Göteborg. =) Kortedala, nära mig. Vid Domkyrkan när jag tränar med Carro, vid St Pauli när jag hälsar på Daniel, Eriksberg när jag ska dansa afrodans =) Kan inte bli bättre.

Ja, nu är jag entusiastisk. Får hoppas att det håller i sig !

Vi ska ju vara snygga när vi står längst fram i kyrkan med vackra klänningar.

Carro mitt hjärta du kommer vara världens vackraste brud! ♥
Me love you lots!

På incontro!Incontro 
Piff o Puff

Födelsedag

Idag fyller Lollo år!




Grattis gumman!

:(

Mjölken är sur - ingen bra start på dagen.
Och arroganta människor gör mig ledsen. Ännu sämre dag.

Å nej!

Katastrof!

Mitt kylskåp e paj - på riktigt.

Måste ringa Poseidon på måndag. För söndagar är de väl ändå inte där på va?
Irriterande! Hur ska jag hålla mjölken kall? Som tur är hade jag knappt ngn mat i kylen, men det är ju helt galet så äckligt det luktar. :(

Så typiskt precis innan man ska flytta också. Hmm..jaja.
Får slänga iväg ett mail till Daniel på måndag när jag pratat med Poseidon så de vet om det.


Planering

Ja... har bestämt precis vad jag ska köpa under min storhandling på IKEA vid tillfälle - troligtvis i februari då jag kommer behöva mer möbler, nya möbler och fler lampor.. Till dess ska jag inhandla stolsdynor (för jag ska ha ett riktigt köksbord! Yeeeha!) överkast till min säng, det jag har har jag haft så länge.... och lite gästhanddukar - såna där riktigt mjuka o goa!

Sitter o dricker lite kaffe. Ska snart ner i tvättstugan igen. Har börjat packa ner lite saker jag inte kommer använda mer under sista månaden nu. Men jäklar vad allt tar plats! Och det var bara några handdukar, filtar och gardiner - allt annat då? Herre min je...!

Måste nog inhandla dessa flyttkartonger snart...

Love



Min äskade sambo. Älskar detta kortet - hon är vacker!

Förvirrad

Helt plötsligt kände jag det som att jag inte visste hur det var att jobba. Gör man det? Vad jobbar jag med? När jobbade jag sist? När ska jag jobba igen? Måste jag jobba igen? Känner inte för det.... Konstigt hur tre dagars ledighet kan göra en förvirrad. Som om detta inte vore nog - jag är ledig i ytterligare två dagar!

Jag tror det är för att jag inte gjorde annat än att arbeta i december. Så nu är man helt urpumpad. Jo, ibland var jag ledig - så jag hann tvätta, men jag hann inte slappna av ordentligt. Jaja...jag vet att jag ska jobba på torsdag iaf. Haha!

Har gått på stan en stund idag - fann inget särskilt faktiskt. Men jag kom på när jag kom hem att jag borde köpt ett par raggsockar - det ska jag göra imorgon. Så man klarar kylan.Hua! När tåget mot Floda just satts i rullning ringer bror min och det är bara att åka tillbaka. Vi åkte till mitt jobb o köpte ett NintendoWii till honom - så de kunde ha ngt roligt därhemma. Som att man inte har annat att lägga sin tid på :P

Sedan åkte jag hem till familjen och åt soppa och nybakade bröd. Mysigt!
Pappa är uppbokad helgen jag ska flytta så jag måste ragga flyttkarlar! Illa! Jag känner inte en själ som skulle kunna hjälpa mig. Dumma, dumma Taekwon-do! Varför den helgen..??

Kikade på hur Martin fått det i sin lägenhet på hemvägen och jag var imponerad! Duktigt! Kom hem o fixa hos mig också vid tillfälle =)  Vi åt bullar också , mycket gott! Sedan tog jag tåget hem.Iskallt ute!

Imorgon ska jag på vinteräventyr!

Funderingar

2009 har börjat ganska ok. Men nu börjar jag bli rastlös.
Vill gå en långpromenad och svettas riktigt ordentligt, eller köra riktigt hårt på ngt pass, men det är ju inte mn grej så jag har inget träningskort. Ska nog kolla utbudet på Friskis.. Ska vara billigt också - bra när man inte utnyttjar det till fullo. Men kanhända man tycker det är jätteskoj.

Idag ska jag ta mig en sväng på stan - vill ha lite nya kläder i min garderob.
Sedan ska jag hem till Floda o hälsa på. Måste börja planera min flytt. Någon stark som kan slänga min soffa ?

Borde börja packa egentligen. Kartonger behövs. Sådana där riktiga flyttkartonger denna ggn - sist hade jag en massa små kartonger, men då hade jag inte så jäkla mycket grejer så det gick an. Tråkigt att flytta själv bara  :( Hoppas att någon kan hjälpa mig! Måste börja planera sånt, så jag inte står där när det väl är dags och inte vet hur jag ska göra.

Flyttstädning tänkte jag göra en del pö om pö så jag inte har allt på en gång kvar. Men vad börjar man med? Ugnen kommer jag använda en hel del denna månaden också. Garderoberna? Då måste jag plocka ut alla saker. Hmm.. Ja, flyttkartonger... Får nog börja där.


.




Jag bjuder på den

Tummen ur

Hade inställt mig på em hemmakväll i soffan med alla filtar jag kunde finna. Då ringer Sussie och vill att jag kommer hem till henne. Tvekade och sa att jag skulle ringa senare. Hon ringde senare och jag kände hur mycket jag behövde komma ut o träffa folk - inte sitta inne o uggla som en annan eremit. Sagt och gjort - på med smink och andra kläder, ordna håret och ta vagnen. Vi pimplade en del vin och snackade skit =)  Jocke med flera kom senare. Flodabor kan tilläggas - ganska roligt tyckte jag.

Vi tog en taxi till avenyn och gick in på Corazon där vi träffade lite kollegor från en annan butik. Lite dans och misslyckade försök av Martin att lära mig salsa - eller var det rumba?? Haha, I can´t dance ! Vidare till Valand, mer dans och lite tjöt. En kvällspromenad och Emelie somnade halv fyra! Inte alls likt mig , men jäklar va kul det är att träffa folk lite now and then.

Söndagen tillbringas med lite plock här hemma. En promenad ska jag unna mig också i det friska vädret =) Tror jag ska inhandla tacos inför kvällen. Hoppas någon vill äta med mig. Mycket trevligare då.


Ignorerad!

Ja.. jag är ledig idag. Vad gör man när man är ledig och ingenting har planerat??
Man är spontan!

Jag har äntligen tid att vara spontan, men idéerna vill inte komma..! Så himla segt. Har dessutom ringt  en jäkla massa samtal - men inte har jag fått några svar :( Illa! Funderar starkt på att åka hem till mamma o pappa. Men då vet jag att det bara blir en lugn kväll. Äta lite middag, se lite tv och somna i "gästrummet" med kaninerna. Trevligt - jovars, men jag hade gärna hittat på något. Bowling?? Biljard?? (dock ingen alkohol tack!) Önskar så att någon kunde svara när jag ringer. Hade jag haft en bil hade jag åkt iväg någonstans och upptäckt ännu okända delar! Är sugen på aktivitet. Japp! (men bilen i Floda är kaputt!) Synd att det inte är sommar eller vår -  då hade jag hyrt en kajak minsann!
'
Hitintills har jag vaknat, ätit frukost, åkt o kollat i möbelaffären "Bratells" Mycket fina grejer! Och kikat lite i affärer, sedan köpte jag mig ett wienerbröd och åkte hem o kokade kaffe. Nu är klockan två och det är dags att göra något!

Jag ska nog ta mig en promenad här snart.

Tacos med mig ikväll??

Vi vackra









Hmm...jag får nog ställa in rätt datum på min kamera...
Eller så köper jag nog en ny! För som ni ser är bilderna tagna hemma. Haha! Batteriet dör efter ungefär fem tagna bilder. Tråååkigt!

Tankar

Förhoppningar, nyårslöften och summering?
Är det verkligen någon som orkar läsa sådant??

Jag vill iaf att mitt 2009 ska vara ett lyckligt år, med mycket glädje, skratt, upplevelser och kärlek! Give it to me... =)
Nyårslöften anser jag inte vara nödvändiga - jag röker inte, snusar inte och dricker inte alldeles särskilt mycket.
Nyårslöften brukar dessutom mestadels slopas i mars- om inte tidigare. Jag gav mig på ett löfte förra året, det sprack nog redan 3:e januari ...

Summering?
2008 var ett okej år, jag blev vuxen vill jag tro.  Lärde mig liksom stå på egna ben iomed min flytt hemifrån.
Nytt jobb, där jag trivs - har fått underbara arbetskamrater och nya vänner. En weekend till London med mina underbara.. Ja, 2008 var ett okej år - men jag är säker på att 2009 kan bli ännu bättre!

Sista veckan av 2008

Jag har ju inte varit världens mest hängivna bloggare den senaste veckan.
Men jag har saker att skylla på. Julen har spenderats hemma hos familjen i Floda och sedan vart det mellandagsrea och jag har jobbat som en toka. =)  Men visst har det varit kul. Dock har man varit ganska så slutkörd efter arbetet och man har deckat rätt fort när man kommit hem.

I tisdags var jag ledig och jag tillägnade dagen shopping. Jag var alldeles slut när jag kom hem men unnade mig en filmkväll i gott sällskap som avslutades med lite x-box! Jag var rätt grym, till dess vi fastnade på en bana som vi inte lyckades ta oss ifrån. Illa.

Sedan blev det nyårsafton och jag gjorde inte särskilt mkt av sista dagen på 2008. Jag var rätt lat faktiskt. =)
Angelica kom hem till mig runt fyratiden och vi åt sedvanligt pizza innan vi gjorde oss klara för kvällen. Hemma hos Sussie och Ninnie bjöds det på mat. Mumsfillibums! Sedan skulle vi iväg på en annan fest och vi knatade upp till johanneberg och drack Asti till tolvslaget och såg på fyrverkerier. Med facit i hand kände vi att vi nog skulle stannat kvar hos Sussie och Ninnie. Japp. Vi åkte hem och sussade gott redan klockan två - det säger en del om den fest vi var på :P De flesta skulle ut på krogen, men det hade vi ingen lust med. Trötta - och alldeles för gamla för sådant! Haha! Illa.

RSS 2.0