Blå fot

Japp...efter ungefär 90 timmars arbete utan mkt till ledighet så händer det. Jag tappade en kartong på min fot. En kartongkant rakt på mina ådror på foten. Ajajaj....trodde inte det skulle bli så illa. Jag har tappat kartonger på fötterna tidigare. Men nu är foten blå. Illa. Och svullen. Tur att jag är ledig idag. För en blå fot kombinerat med för lite sömn, för mkt jobb och en alldeles för slut kropp ger utlopp för tårar. Satte mig i kassarummet ett tag och grät ut. Mamma Anki fick linda om min öma fot. Haha, kände mig som ett litet barn. Med en fryst matlåda från tidigare vecka kylde jag foten och torkade tårar :P Jag har de bästa av arbetskamrater.

Idag är jag som sagt ledig. Lyckades få tvättid. Kanon. Då har jag en ren skjorta till morgondagens jobb. =) Sen ska jag sola var det tänkt. Har fått påsar under ögonen som jag aldrig tidigare haft. Nu ska jag bli pigg. Vila ut, sola och se fräsch ut. Kanske att man kan ställa sig o laga lite mat också. Men bara kanske... :P

Ikväll vill jag ta mig en kvällspromenad. Det luktar så gott ute på kvällarna!
Någon som vill haka på?


Nu ska jag hänga upp tvätt....

Ostabilt

Jag mår inte bra. Jag har alltid inbillat mig själv att genom att erkänna för mig själv hur det verkligen står till kan jag ta mig till nästa steg. Min ständiga fråga är när nästa steg kommer...

Har haft en skitdålig dag.
Invigningen var rolig, men jag och många med mig var förbaskat trötta. Nu vill jag bara ha en paus. Ute är det sommar...undrar när jag får njuta av den...? Idag har jag dessutom blivit nertrampad till botten. Jäkla jobb o ta sig uppåt. Men jag kanske överdriver?? Carro aka Puff kom till jobbet i fredags. Mitt hjärta brast, som jag har missunnat henne!  Det gör så ont i mig att jag bara tänker på mig själv nu och hur ensam jag är. Men jag är inte ensam. Bara psykiskt tror jag. Har nämligen alldeles underbara människor ikring mig. Underbara jobbarkompisar, finaste familjen ever, de mest kärleksfulla vänner man kan tänka sig...Min fantastiska storebror kom förbi jobbet förut och hämtade min hemnyckel. Han målade mitt vardagsrum som jag lagt på is så länge. Tack, tack, tack! Är så tacksam!

Ibland funkar det inte utan dig. Ikväll funkar det inte utan dig.
Tittar till dig ibland, men jag förstår att du gått vidare. Fortsätter jakten. Men i mitt hjärta fattas en bit.

Heelt slut

Jag är nästan helt slutkörd. Lite till orkar jag. Men fasen inte mkt mer. Inatt har jag fått fem timmars sömn - varför? Jag borde varit stendöd när jag kom hem... Jobbar 12 timmar om dagen för tillfället. Vet just nu inte när vi får ledigt nästa gång. Inte så humant, men det kommer om ett tag - då är ja nere på 75% igen så jag ska väl inte klaga, kanske... Men det gör jag ändå :P

Skulle köpt mjölk igår - det blev en liten 3dl-are på Pressbyrån på vägen till jobbet som jag sedan tog med hem. Dumt. Hade öppnat den, men eftersom det är skruvkork på tänkte jag att jag minsann kunde lägga ner den i väskan ändå . Ikke! Den läcke... Typiskt.

För övrigt så var fredagens afterwork alldeles underbar - älska liveband!

 Personalfesten på lördagen var supertrevlig =) Trots att jag varit sur och grinig på jobbet under dagen så mådde jag jättebra när jag anledde till "Flygarns Hage" där bord var reserverat Elgiganten Kungsbacka. Blev sång, mat och alkohol. Och söndagen var inte o leka med. Hade tvättid klockan åtta på morgonen och jag kom hem 04.00. Åkte också till Sandra och fixade håret - hon är en klippa! Så nu mår det bra igen. Handlade mat också - sen var jag rätt slut. Tur att man var ledig på söndagen iaf.

(Sitter just och inser att det vore bra med ett trygghetsavtal på min dator. Spiller alldeles för mkt kaffe nuförtiden...)

Farmor ringde i förrgår och vill att jag kommer hem till henne och städar. Vill gärna hjälpa henne, men som det ser ut just nu är det inget tal om ledigt för min del och ngt schema har jag inte över huvud taget. Dessutom kommer jag behöva vila på mina lediga stunder. Stackars Farmor hon får vänta till i maj ngn gång.

Nu är det jobb igen.

Tjoflöjt!
 

Varför lyssnar jag ens?

Som jag hade dig förut - Melissa Horn och Lars Winnerbäck

Ikväll är allt på tvären

Jag tycker inte om att vara singel.
Saknar tvåsamheten och alla kramar. Att veta att han finns där. Att vakna med honom varje morgon. Med armarna kring mig. Även om hans morgonandedräkt var mycket att skryta med så var det ändå Daniel. Nej, nu är det dags att glömma honom... Men jag tycker inte om att vara ensam

Jag behöver mycket kramar. Det är så ensamt här hemma. Och jag börjar tröttna på att bygga butik. Jag vill öppna. Dessutom har jag så mycket annat runt ikring mig nu. Hinner banne mig inte jobba i helgen, men det blir man nog tvungen till.. :(


Mår inte bra ikväll. Vet inte var jag ska ta vägen. Är ledsen och nere.

Torsdag redan

Gårdagen spenderades i Kålleredsbutiken. Agneta hade fått migrän - jag känner för stackarn, migrän är fasen inte skoj! Slussades dit utan vare sig byxor eller skjorta. Igge löste skjorta när jag kom dit och där stod jag sedan i leggings och en, för min smak, en lite för liten skjorta. Haha! Kändes lite naket så jag satte ändå på mig min rosa klänning under. Haha! Hade ngn från BO sett mig då hade det blivit en smäll på fingrarna. Dagen förflöt på bra, men det var när jag skulle stänga allt som det gick åt pipsvängen, kassaskåp, papper och datorer slutade aldrig att krångla med mig. Vi kom därifrån kvart över åtta.. (!) Stackars kollegor som fick vänta. Men, men ... det gick till slut. Idag är det tillbaka till bygget. Och tillbaka till de snygga elektrikerna =)

Blev en del mail fram och tillbaka till Kungsbacka igår. Rooligt! Ska bli så skoj o ses på lördag!

Ska försöka införskaffa en kamera så bloggen blir lite roligare. Vet inte var min kamera tagit vägen. Men, ja.. tyvärr inte prio ett just nu. Tapeter ska upp, ny tv ska inhandlas, helst också en soffa. Och sedan en kamera. Men jag fyller ju år om lite mer än en månad, så jag får väl önska mig en i present =)

Apropå födelsedagar så har vi ett födelsedagsbarn på jobbet idag. Jag hoppas på tårta. Dock föga troligt då vi är ganska många på bygget. :P

Nu måste jag verkligen skynda. Kvart över sju och jag sitter osminkad i bara morgonrock....Oops..


Puss..!!


Ät mer mat!

Har svårt att sova numer, vilket resulterade i en outsövd Emelie i morse... Också gårdagen, kvällen, blev ytterst gnällig. Arbetskamrater - jag ber om ursäkt. Idag ska jag äta mellanmål någon gång efter lunch. Skippade det igår. Glömde. Var inte hungrig, förrän sista timman.

Middag på o´learys med ett gäng gapiga fotbollsfans. Självklart skulle det gå en match. Men det var ju ok. Åkte med en arbetskamrat o kikade på en lägenhet. Folk flyttar in till Göteborg nu för jobbet, många långt bortifrån så bostad ligger ganska högt på priolistan.

Sedan bar det hem till mig. La mig o kikade på desperate housewifes. Här hemma är det ytterst provisoriskt för tillfället. Allt är ihoptryckt in mot mitten av vardagsrummet och halva möblemanget står i hallen så man knappt kommer fram. I badkaret ligger rollers och i diskhon har jag penslar i vatten. Kaos. Ska försöka få min bror att hjälpa mig med resten av målningen och även att tapetsera en vägg. Hohojaja... Lycka till....

Nej, nu ska jag blåsa håret och sätta på lite smink. Sen är det jobb igen...
Längtar egentligen mest efter en morgonpromenad....

På lördag är det personalfest med Kungsbacka! Saknar dem så, så det ska bli jättekul o träffas igen!

Tummen ur!

Intar för tillfället dagens frukost, bestående av kaffe. Och ett vaniljkex. Inte så näringsrikt månne, men jag är så jäkla trött på philadelphiaost för tillfället så här finns inte tal om någon smörgås. Har heller inte hadlat mer än så jag överlever. Jag klarar mig.

Klockan elva ska jag möta mamma. Vi ska handla spackel, spackelspadar, maskeringstejp, grundfärg och kanske även köpa de färger jag önskar till vardagsrum och hall. Någon som har idéer så är det bara att säga till! Dags att göra lägenheten till ett trivsamt hem. Har länge undrat när jag skulle få tummen ur. Tack Angelica för hjälpen!

Jag tror jag kommit på var min tvättstugenyckel tagit vägen. Dags att hämta den idag. Börjar bli tvättdags.

Igår kom min mamma förbi och hjälpte mig klippa ner en nyponrosbuske jag har på uteplatsen. Den hade så jäkla mycket grenar med vassa taggar så jag ville inte ha den och skära mig på. Nu ser det bättre ut där ute.Syrénen lät vi vara då den snart kommer blomma ut. =) Kvastskaftet använde vi som gasdinstång när ingenting annat passade så nu har jag gardiner i köket. Mysigt! Jag är ganska nöjd med köket så nu är det främst vardagsrum jag behöver fokusera på. Och sedan hall vid tillfälle.

Påskdagen

Det är lustigt så snabbt man anpassar sig. Självklart är det inte helt bra än. Men en acceptans har infunnit sig och jag har klarat mig förr. Jag vet hur det är och nu är det så mycket annat jag behöver fokusera på. Så det är bara att gilla läget.

Jag vill minnas att jag gjorde en lista som jag skulle beta av.
Vet dock inte alls hur mkt jag hann med. Insåg dessutom att det fattas en del saker i min verktygslåda (ja, jag har faktiskt en sådan!) och dessa saker måste jag ha. Får lösa det vid tillfälle. Lampan satte jag upp i köket, men jag kan inte koppla in den. Vågar inte. El och sådant och det är nog någon specialgrej. Vet att Robin hjälpte mig med den sist gång. Mattan hamnade på golvet och jag löste några lådor till förrådet. Mycket bra gjort. :)

Satte in antennkabeln igår kväll så jag kan se tv. Men varför i herrans namn köpte jag en så lång?? Ska byta ut den så fort vi öppnat. Inser att jag dessutom är i behov av en större tv. Får spara till det. Ordnade också med eluttag så jag har en sänglampa så jag kan läsa alla böcker jag ska ge tid nu igen. Ska dessutom se om jag löser en mp3 för mina promenader så jag slipper ha med telefonen varje gång. För nu ska det bli många promenader. I solen. Härligt! 

Jag hittar fasen inte tvättstugenyckeln... :S Måste ju tvätta snart. Det får bli dagens projekt. Efter att jag röjt på uteplatsen, hoppas mamma kommer så hon kan hjälpa mig. Var faktiskt mer att göra än jag trodde. Mycket bråte jag hade önskat storebror tagit med sig senast. 

Mår bättre idag, det är skönt med lite egentid. 

Pussa på!

  

Påskafton

Långfredagen var just lång, och tung. Sorgsam.
Men jag är ledsen, det var faktiskt inte Jesus jag sörjde. Även om ingen egentligen tar påsken på allvar ska alla minsann vara lediga och fira den. Det är noga med det. Men inte fasen tänker man bibel och Jesus lidande på korset, och Jesus återuppstånd. Istället ska det vara mycket gult, blommor och framför allt påskägg! Med massa godis! Illa. Själv har jag insett att jag inte mår bra av lösgodis. Eller godis över huvud taget får jag väl anta. Magen säger stopp och jag mår illa. Och väl är väl det. Mitt sockerberoende kanske minskar. Jag får hoppas på detta.

Min säng är himla skön. Jag har sovit sedan jag la huvudet på kudden och fram till för ungefär en halvtimma sen. Bra. Skulle precis brygga mig lite kaffe. Men jag hade fasen inget kaffe hemma insåg jag. Mindre bra. Jag får klara mig på vatten. Eller mjölk. Men det vill jag inte ha nu.


Ska snart bege mig hem till Floda igen. Folket från igår snackade om utgång också idag. Men det vete sjutton. Just nu lockar hellre ett parti TP med mamma, pappa och Angelica... We´ll see. Igår spelade vi iaf SingStar (som jag förlorade på) och Buzz, ett frågespel (som jag faktiskt vann!) Det var roligt.

Solen skiner. Underbart!

Nä, dags att sätta på sig lite kläder och ta hand om mig.

Glad påsk!

Puss..!


Sår i hjärtat

Jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra. För det gör jag inte. Hälsan är i behåll, men psykiskt smärtar det. I hjärtat. En otrolig chock var det för mig igår och jag har ännu inte helt förstått vad som hände. Men i praktiken har jag fått förstå. Sov hemma i Floda inatt och idag har jag och pappa cruisat cadillac. (otroligt fin bil by the way) Tuffe mår bra. Stereo igen. Tänk så mycket kläder man äger, men ändå tycker man att man inte har något bra när man ska vara fin. Ska ta mig ett röj här hemma. Installera ordentligt. Kanske också gå med en del grejer till förrådet - om jag finner ett passande hänglås att ha så länge till dess jag hittar ett som är mer stabilt. Man kan tyvärr inte alltid lita på människorna ikring sig. Kanske borde forsla hit min cykel också. Så man kan börja cykla till jobbet. Tyvärr lite för långt att gå.

Hade tänkt ta mig förbi jobbet och hämta mina gympaskor jag glömt där och kanske ta sig en powerwalk, men jag inser nu hur  mycket jag behöver ordna med här hemma. När stänger affärerna? Jag har ingen mat hemma.

Jag har en väldigt fin lägenhet ändå. Måste bara måla en del. En hel del.

Att göra idag:

>Byta ut kökslampan
>Lägga ut mattan
>Installera tv:n och dvd:n
>Ställa in utemöblerna som är trasiga, i förrådet tillsammans med ett par kartonger till
>Handla mat
>Ställa ut andra möbler på uteplatsen och njuta av solen

Bäst att sätta igång.
Tänka på annat än sår i hjärtat

Migrän på gång igen? Vill inte...!

På mitt jobb har vi en hyfsat bra utpräglad afterwork-kultur. Mest väljer jag att inte deltaga. Gjorde inte det ikväll heller. Jag har så ont i huvudet. Befarar att mina migränanfall är på väg tillbaka. De som lyst med sin frånvaro behagligt länge. Hittade min vattenflaska idag iaf. Kanon! Ska ta med lite panodil imorgon också så jag hela tiden kan vara på topp. Vi har en jäkla massa att göra. Har suttit med spel och filmer idag. Och det är inte klart än. Men det blir vi! Otroligt effektiva är vi ska jag be att få tala om!

Pappa har köpt en cadillac. Jag såg framför mig hur han kom farande i en amerikanare med lång nos och med plats för bara två personer. Mamma sa dock att det handlade om en mer eller mindre vanlig personbil. Och det är ju okej. Skönt att han slapp tanken på en motorcykel. Tänk om han hade ramlat med den? Vill ju inte tänka tanken faktiskt. Men det krävs ju inte mkt - en grusplätt i en sväng och man är ganska körd.  Tack pappi!

Ikväll blir det "Äntligen hemma" och "Desperate Housewifes". Ska spela lite musik så min älskade fågel mår bra. Sen kommer Daniel hem. ♥

Inte min dag

Min vattenflaska är borta. Den jag fått av Anki för att ha på jobbet. Den kanske är slängd? Jag vet inte, men det är segt att inte ha ngn vattenflaska. Ska ta med min egen imorgon. Jag har varit otroligt grinig nu i eftermiddag. Inte bra.

Efter jobbet åkte jag hem till Kortedala och hämtade en del grejer som jag lämnade där i lördags. Med två tunga väskor plus en påse kände jag mig som en annan luffare och skulle ta mig till lunden igen. Lättare sagt än gjort när Västtrafik vägrar följa den tidtabell de valt. Satt och väntade i en kvart på att 6:an skulle komma. Den kom inte på utsatt tid och sånt gör mig irriterad.  Punktlighet framför allt..!! Mäkta irriterad satte jag mig och hamnade på Redbergsplatsen för att ta 60-bussen upp. Inte fasen tänkte jag med min öma kropp ta mig hem till fots när det går en buss. Tror ni inte att också bussen sket i tidtabellen? Ojo! Inte nog med att bussfan var försenad - chauffören körde som om han var rattfull. Vad är det för kass personal de anställer????

Maten vi gjorde iordning till slut föll inte i smaken och det finns inget roligt på tv:n. Kan det bli sämre? Nu ska jag ta hand om min öma kropp och lyssna på idel svordomar från vardagsrummet när Helsingborg spöar Daniels favoritlag... Henke Larsson är fortfarande min hjälte. ♥ Det ska mycket till för att jag ska konvertera...

Lördag 4/4

Det blev en heldag med Angelica idag! ♥

Möttes upp vid elva. Åkte iväg och shoppade en del och sedan blev det lätt lunch på Paprika. Ohyfsade människor som jobbar där! På Backaplan iaf. Nonchalanta - då ska man fasen inte jobba med service..! Irriterade blev vi. Åkte till systemet och inhandlade alkohol.

 Åkte hem till Daniel och lånade mobilladdare. Fick skjuts av storebror hem till Kortedala och röjde undan lite grann. Köpte glass och gottade oss i solen. Fick rätt bra med färg i ansiktet. Härligt med uteplats! Guld värt!  Drack en del och gjorde oss fina! Åkte in till stan och åt på La Gondola. Pizza..! Smaskens, men jäklar va mätta vi blev. Åt ungefär halva och orkade inte dricka upp colan till... Och jag som ändå bara åt en Hawaii, som vanligt. Hmm...

Gick till Biljarpalatset och inväntade Daniel och Ismo. (mannen som ska renovera vår lägenhet, enligt nya rön) Hanna kom också förbi som ett litet wildcard. Jag lärde mig spela bljard, gjorde lite missar men det blev lika (2-2 i matcher) Daniel och Ismo var jätteduktiga! Man har vissa previlegium som fritidsledare får man ju säga ;)

Fick Daniel att acceptera en inbjudan om påskmiddag i Floda. Trevligt!
De är så nyfikna på honom där hemma. ♥

Nu är det läggdags - ska jobba imorgon i Kållered igen.
Pussokläm!

Minnen..!!

Fredag kväll, 23:14.. Jag ligger i sängen. Hyfsat trött. I vardagsrummet sitter Daniel. Fight Club på tv:n. Har nog aldrig haft tålamodet att se hela. Not my cup of tea helt enkelt.

Tvättade imorse (har varit ledig idag) och sedan solade jag också innan frukost. Gött =) Bli lite brun och fräsch! Sedan åkte jag hem till Floda. Helt underbart att få prata med mamma!! Saknar henne som bara den ibland. Ta ett glas vin med mamma och laga mat medan radion skrålar i vardagsrummet.  Ett showande i lindedance på "Så ska det låta" förut väckte minnen till liv och ibland önskar man att man var lite yngre igen. Ja, Carro - för du minns väl när du försökte lära mamma och mig linedance? Försökte hitta en bild, men jag hade dem visst inte på denna datorn. :(

Efter hembesöket tog jag mig genom soliga Floda till Angelica. Mycket minnen i den delen av Floda, får jag ju säga. Alldeles för mycket. Vemod, längtan tillbaka till förr. Varför blir man äldre? Vi borde stanna där vi är och njuta ordentligt! Tiden går alldeles för fort!! Vi har blivit vuxna alldeles för fort. Inte minst så märks det på våra syskon. Nicke är redan 18 bast! Var tog åren vägen??

Imorgon ska jag och Angelica umgås hela dagen! Hon och jag ska shoppa på förmiddagen, sedan blir det ett röjj hemma hos mig, upprustning av uteplatsen - någon som har en häcksax månne?? Hon är så snäll Angelica! Jag har ju en tendens att aldrig riktigt få tummen ur när det gäller vissa saker. Sånt där tråkigt,... Och så ska vi dricka vin eller annan alkohol hos mig innan inplanerad utgång. Kul...!! Länge sen...

På söndag gör jag 4 timmar i Kålleredsbutiken igen. En god gärning vid personalbrist. Dubbelt betalt i fyra timmar tackar jag inte nej till, även om jag skulle vara bakis? =)

Nostalgi har präglat min dag.

Tack o puss..!!

April!

Har just kapat av mig mina älskade naglar :(
Det går inte att ha dem kvar, hinner inte vårda!


Vi har jobbat på väldigt bra nu i tre dagar - så bra att folk blev hemskickade redan igår för vi var för många som jobbade alldeles för bra. Jag tror minsann vi har ett vinnande team!

Själv är jag dödstrött, alldeles röd i ögonen och insåg när jag halv fem kikade ut genom fönstret att visst fan hade våren kommit för att stanna! Närmare försommarvärme har vi i vår vackra stad Göteborg! Inte mer än rätt att sätta ut uteserveringarna. Underbart! Dock skippade jag after work ikväll. Ingen sovmorgon imorgon, inte. Mina fötter tar snart död på mig. Har iaf haft på mig mina underbara gympaskor idag. Hur gött som helst. Jag måste nog börja tänka lite mer ergonomiskt nu. Smärta i ryggen och utebliven massage. Dumt.

Ska meddela att jag inte är självmordsbenägen - mina skärsår på händerna till trots! Ni som fullkomligt avskyr papercuts - prova gärna kartongcuts, så jäkla ont gör det! Eller att skära sig med kniv är ingen höjdare det heller - men vi offrar oss så gärna. Vi har förbaskat kul på jobbet, ska tiläggas. =)

Det är mycket nu.

RSS 2.0