Happy, I'm so happy

Japp...! Gött, jag struntade i att orka välja och fram o tillbaka. Fått reda på hur mycket min deltidstjänst skulle handla om och hur mycket jag kommer tjäna. Blir jättebra!

Dessutom hörde min älskade vän av sig - tack! Känns bra nu när jag slipper vara orolig mer. En sten lyftes från mitt bröst. Oro väger tungt.

Jobb nu, kvällspassen i två veckor, men lediga helger. Bra det.

Förvirrad, som vanligt.

Jaja, får se om jag kan få ett svar på mailet, eller om jag ska svälja min stolthet o ringa lite senare idag.
För just nu vet jag inte alls vad som är rätt och rikitgt.

Ja....varför, varför, varför. Kunde jag inte bara fått ett nej från elgiganten och varit tvingad till att välja det ena, varför måste jag ha val? Tror bara att vad jag än väljer så kommer det bli "fel". Men det är klart att det inte blir så. Båda jobben har sina fördelar. Och jag behöver miljöombyte.

Funderar en massa idag. Nu ska jag plocka ihop lite saker, ikväll ska jag se på film alldeles allena i Robins lägenhet. Kan va gött. Eller så åker jag hem till Lollo. Eller så följer jag med Terese o gänget ut. Men min ekonomi säger nej. Haha det här är skit. Pankrutt...Blir popcorn o påskägg. =)

Glad påsk!

Predikan

Japp... Nu har jag fått mig en predikan ang. mitt val i arbetsdjungeln. Jag har helt enkelt valt fel. Min grannes son jobbar ute på samma ställe där jag hade fått jobb, som jag tackat nej till.

Nya människor, mycket fester, vänner för livet, nya erfarenheter.
Det låter kalas.

Ring nu - ångra dig! Berätta och håll tummarna att du får det igen! Ångerrätt?

Jobb kommer och går och det är sällan jag inte får de jobb jag vill ha. Däremot kan det vara svårt att skaffa sig jobb till hösten, men allt löser sig.

Så sagt och gjort - skickade inatt kl 02.00 ett mail som skulle fungera som en förvarning om jag skulle störa i påsk.

I vilket fall som helst har jag garanterat jobb i sommar iaf. Lika bra att ta lite risker, små dumdristiga chansningar.

Thank you

Har minsann fått Amy Diamonds låt på hjärnan. Den är härlig ! =)

Baby, baby, baby!

Ikväll blir det bowling - bra initiativ Matthias o Jonas! Kul o hitta på nånting denna långfredag.

Imorgon är det Påskafton och jag och lillasyster har just varit iväg o hjälpt påskharen på vägen. Godis!



Glad påsk!




Gjort rätt?

Sitter just nu o grunnar på om jag gjort rätt beslut. Har hört av mig till Sydkoster o tackat nej. Tyvärr, känner jag nu. Det hade varit så förbaskat skönt o få miljöombyte o komma hemifrån.

Nu har jag en deltidstjänst. Och har ett stort pendelavstånd till jobbet.

Fan... vet inte vad som är rätt o riktigt...


Halsbränna och beslut

Intervjun kändes bra.
Hoppas det blir Kungsbacka i sommar. Sydkoster är långt bort från allting, däremot en väldigt rolig upplevelse kan jag tro. Men jag vill inte bli arbetslös till hösten igen.  

För och nackdelar avlöser varandra. Men jag får besked imorgon och beslutar därefter.

Nu är det minsann dags att göra ngt åt min förbenade halsbränna.

Puss&kram skumbanan!

Välja

Tror att det kan bli dags att välja nu då.

Det kändes som att det gick väldigt bra på intervjun idag också. =)

Får se om de ringer imorgon eller på fredag. Men de kan ju inte ringa på långfredagen? Då ska man inte göra någonting ju.

Imorgon ska jag sola och sen kanske jag ska se Once på bio =) Ska handla om en trubadur som träffar en blomsterflicka. Så himla mysigt =)

Got it

Fick jobbet på Sydkoster till sommaren. Om jag vill. Ska se vad de säger på den där andra intervjun imorgon. Gött ändå att ha möjligheten. Vågar jag lämna allt? Vågar jag göra vad jag pratat om?

Jobbade på mitt gamla jobb idag iaf. Ska jobba nästkommande två veckor. 15-23, segt, men det får gå. Tjäna lite pengar iaf. Hoppas kunna jobba 50% resten av april. Får se vad chefen tycker o säger.

More than words

Your body is wonderland

Mr Jones

LOVE THEM

Bravader

I want to be the cause of a fight - jo jag tackar jag...

Blev en lördag med dans, vin och massor av goda vänner! Överallt fanns de! Haha! Det var riktigt skoj o ses igen. Reunion snart pratade jag o Lollo om.. Ester all over again någon?

Söndagen spenderades med mina begåvade musiker i replokal och på fotbollsplan. Mitt lag vann och jag gjorde nog två-tre mål, slutade räkna när vi blev för överlägsna :P Sedan åkte jag, Marcus o Sebbe hem till Terese o åt tårta och kollade på Saw IV . Någon måste vara helt rubbad i hjärnbalken för att ens komma på att skriva ngt sånt!

Idag är det dags att ge mig av till Robin igen.

Men vad hände med gårdagens underbara sol??!

Jag vill ha mina sommarklänningar!

:) Kalas

Japp, nu ska jag snart hem till Terese. Väntar bara på min far så han kan köra mig =) Kanon!

Har fönstret lite öppet. Klockan är halv sju och det är fortfarande lite ljust ute. Fågelkvitter hörs, flyttfåglarna är på väg tillbaka - och jag är beredd att välkomna våren!

Har varit en fruktansvärt seg dag och jag undrade en stund i mitt stilla sinne om jag nu skulle orka med en kväll på bortaplan, men efter att ha bakat blev jag piggare. Nu kör vi :)

Så...nu har jag jobb en stund innan jag hittar ngt annat och el chef vet om det. Gött.


Härligt

Det blev bastu i Lerum igår, samt gamla vanliga Guitar Hero, det var mys. Haha, har himla roligt med det gänget =) Tog nattbussen hemåt och somnade som en stock. Gott.

Morgonen har varit seg. Vaknade första ggn halv nio, såg att Martin hört av sig - Välkommen hem! Samtalet förflöt i 40 minuter och sedan kände Emelie sig manad att äta frukost. Det blev kaffe o en macka, men sedan lockade sängen för mycket. Gick inte upp förrän efter elva. Fy. Så seg får man inte vara! Aja mig!

Ikväll ska jag hem till Terese - som tagit sitt körkort!
Dags o fira! Du är grym!


Dubbelbokad

Efter att ha varit helt oinspirerad och inte haft ngt att göra i flera helger är jag nu heelt fullbokad... Hur ska det gå?

Imorgon väljer jag mellan bastukväll i Lerum eller middag hos Carro.. 
På lördag blir det (om vädret så tillåter) lite fotboll och på kvällen blir det förfest o dans med Terese

Sedan roadtrip på söndag.  


I'll love you with all the madness in my soul....!

Dags att packa mina saker... Och måla mina naglar.
Intervju 16:30

Bruce..

??

Har nu vaknat varenda morgon av att det tjuter nånstans, låter som ett brandalarm, klockan 05:58.

Jag har nu kommit till insikt att det måste vara ngn form av väckarklocka. Måste fråga min bror om det är han som satt en klocka nånstans. Flög upp imorse för o leta, men jag fann ingenting. Konstigt - väggarna kan väl inte vara så tunna att man hör grannens väckarklocka så fasligt tydligt? Har blivit ganska rädd om jag ska vara ärlig - varit beredd på att fly. Haha, så man stressar upp sig.

Snart ska Robin inte jobba i Örebro på veckorna mer och jag kommer vara strandad på hemmaplan. Städade hos min farmor igår och hon förkunnade att jag minsann kunde få bo där om jag ville ibland. Tackar, tackar!

Nu ska jag strax packa det sista och dra mig hemåt. Hälsa på Lollo en stund innan jag åker bara. Sen ska jag in till stan igen - mycket fläng idag. Men så är det.

Porthälla 18:30. Skoj!


Lillördag

Städade hos min farmor idag. Segt, men fint blev det. Sedan träffade jag lite vänner och på vägen hem stannade jag på Blue och tjötade med Lollo och Daniel. Mys!

På lördag ska jag hem till Tesse, ska bli skoj =) Hoppas vi kan komma ut o dansa lite.

Imorgon ska jag på jobbintervju och sedan blir det musikal för hela slanten - pappa får jag ta bilen?

Gött med lite saker planerade. Deppar snart ihop om jag ingenting får att göra.

Myspys

Ja... Då var det tisdag igen.

Måndagen spenderades med mamma på bauhaus, coop, o en snabbis till IKEA.

Sprang på min morbror som jag inte sett sen jag var hur liten som helst.. "Mamma, jag tyckte det såg ut som Sune, men det kan det väl inte vara va?"  frågade jag - hur skulle jag kunna urskilja min morbror som jag inte sett på år och dar? "Jo, det kan det nog vara - för där är Ulla" svarade mamma.

Det är fräckt vad man kommer ihåg. Men jag antar att han o mamma är väldigt lika. Stod där o tjötade, han e en mysig gubbe han. Pratglad.

Sedan  blev det kaffe o bulle och film på eftermiddagen. Myspys.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Hade velat gå en promenad, men nu försvann solen. Har städat i lägenheten, sökt sju olika jobb och lagat lunch iaf - linssoppa!

Funderar starkt på att baka muffins. Det får nog bli det. Fördriva tiden lite. Ringa ett par samtal iaf.


På söndag åker jag med Martin till Malmö o fixar det sista på hans bil. Skoj med Roadtrip sådär appropå. =)

ja...

Ja...gårdagen blev en fika på dagen med goda vänner o härliga hundar. =) Sedan lite musik och sällskap.

På kvällen åkte jag hem till Terese och vi hyrde en film (Från Andra sidan) och åt godis. Hann också med "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" Faktiskt ganska söt. =) Feel-good film.

Idag var det meningen att det skulle bli lite fotboll eftersom det inte blev av igår, men vädret ser mindre lovande ut, jag vill inte ens gå en promenad.

Hittade min sit-ups bräda så det får bli en omgång med den bara. :P

Solade i förrgår, och lyckades så klart bränna mig så det kliar på magen och bröstet hela tiden. Det ska väl gå över - nästa gång blir det dock solkräm! Men det är helt klart dags att sola bort min vinterbleka hy.


Alexandra!

Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Alexandras födelsedag
Hurra, hurra, hurra!

Grattis hjärtat!

Hmm ja..

Bidde ingen simning alls i veckan. *skämmas* Istället har jag faktiskt haft en ganska tråkig vecka.

I måndags gjorde jag inte mkt, gick promenader o kämpade uppför mördartrapporna vid Skansen Krona. Kände mig som en elitatlet i jämförelse med Marcus, dock hade han en stor trunk att bära på..

På tisdagen....ja vad gjorde jag då? Vaknade tidigt, men gjorde ingenting alls av dagen förrän senare. Segt. Bakade scones o blåbärsmuffins o fikade i goda vänners lag.

Nä, usch det händer verkligen ingenting just nu. Carro Ekeberg min söta vän ska kolla upp om jag kan få ett jobb i en skoaffär hon jobbar i i Göteborg, blir fint det, men mest av allt hoppas jag på Elgiganten.

Fotboll imorgon kanske om det är ok väder. Haha, stackars den som kommer i mitt lag.. :P Igår kväll spelade vi lite Guitar Hero igen, det var roligt. Jag har nog blivit en liten nörd ändå.

Dags att börja sola så man kan få sig lite mer färg på kroppen.

Puss!

...

There´s only us, there´s only this, forget regrets or life is yours to miss
No other way, no other road, no day but today...!

Sitter och funderar på att packa väskan och dra mig til Valhalla för en simtur. Hade nog varit rätt gött tror jag. Kanske ska raka benen först :P

Känner mig glad idag.

Däremot var jag ganska bitter igår kväll. Jag lånar min brors lägenhet för att få komma hemifrån och få vara för mig själv - hemma har jag hela familjen omkring mig hela tiden - inte en dörr att stänga om mig. Så det är gott o få komma ifrån när man kan. Jag börjar bli en stor tjej nu, Dags att flytta när jag kan. Ändå har min lillebror sovit här två nätter i rad - i en etta. Ikväll ska jag iaf få vara ensam...

 Jaja... Rent is the shit. Och Winnerbäck där emellan.

05:24

Märk väl tiden.

Kan inte sova riktigt. Är fruktansvärt hungrig konstigt nog. Lillebror gick för en stund sedan. De skulle med skolan till fjällen över dagen, hur man nu kommer på en sådan idé.

Pratade med Alexander igår - han har precis flyttat till Stockholm. Jag hoppas att jag kan få ett jobb där jag med så kan jag också flytta upp. Det hade varit fräckt. =)

Idag blir det blåbärsmuffins, kaffe och scones. Picnic!

Ska få tag i min far också så jag kan få portnyckeln som jag glömde hemma igår. Sanningen är att jag inte visste att den fanns hemma i Floda.

Nej, jag ska väl försöka sova lite. Eller kanske kolla lite klipp på youtube - har precis upptäckt sidan där man kan hitta det mesta. Just nu är jag som galen i alla klipp från musikalen Rent.  Har filmen hemma, men vill man bara lyssna på låtarna är det en bra sida att se på. Vet inte hur man laddar ner album för isf hade jag ju lika gärna kunnat göra det :P


Dags att pröva sina vingar?

Det finns fullt med jobb i Stockholm, la jag märke till efter ett tips från Carro.

Har funderat lite och kommit fram till att man kan ju alltid söka jobb i en helt annan stad när det nu är så svårt att hitta ngt bra i  Göteborg som man kanske kan tänka sig. Jag har därför sökt i både Stockholm, Växsjö, Strömstad och Fjällbacka. Kan vara skoj o komma iväg, klara sig själv, träffa nytt folk och se sig om lite grann. Får väl se om man får ngt svar.

Och om jag skulle få det där jobbet jag sökt kanske det blir aktuellt att leta lägenhet i Kungsbacka. Det är ju inte riktigt på hemmaplan det heller, men det hade nog varit mer spännande att få något på en för mig helt okänd plats.

Ingenting är klart. Emelie drömmer bara lite just nu.

När det blir varma sommardar - kom ihåg mig då.
När vinterisen ligger klar - kom ihåg mig då, kom ihåg mig då - Här finns du kvar!

Underbara morgon

Solen skiner, Winnerbäck i högtalarna och längtan till sommaren gör sig påmind. Fy va jag längtar nu!

Gårdagens promenad var underbar - sol, sol, sol varthän jag gick och underbar musik i öronen. Kunde inte bli bättre! Alla funderingar och besvär lades åt sidan ett tag.

Idag blir det promenad igen (såklart - det gäller att passa på när solen visar sig) och en sväng till Valhalla för lite skonsam träning - jag ska simma! Evigheter sedan sist.

En filt hos dig, kunde inte sova...
Jag ger mig, du får mig...!

Fan ock

Ja, då vart man iväglurad till gymet kl. 12.00 också. Häller i mig vatten så jag över huvud taget ska orka någonting. Kommer sluta med fruktansvärd håll... Men, men, lillebror har rätt - jag måste ju utnyttja kortet som jag spenderat pengar på.

Är en regnig dag i Floda idag så det hade inte blivit någon promenad i alla fall.

Terese redo för melodifestival idag? Charlotte Pirelli, ja tack.

Haha, visst fick jag som jag ville

Det blev minsann utgång igår ändå. Blev upphämtad runt niosnåret och hamnade på en förfest som, enligt min mening, kunde ha pågått längre. Trevligt tyckte jag. Folk från hemmaplan, Lingonvägen, som jag inte visste om, i princip. Men när jag tänker efter har jag nog sett han med crossen - har bara trott att det varit en 15-åring med sin älskade moppe :P Haha! (Jag ser inte skillnad på sånt där)

Men vi drog oss in till stan iaf och jag fick gå till Gretas och dansa. Underbart!

Sprang också in i Jimmy, Amal och Henrik - och en fruktansvärt söt och trevlig tjej som jag antar är Jimmys nuvarande. Gu va härligt o se honom igen - blir alltid så glad. Btw så åker jag till Australien på tisdag. Klockan sju skall jag befinna mig på Landvetter flygplats för att bosätta mig i Amals resväska. Underbart...!! (I wish....)

RSS 2.0