Bästa pappa!

Jag vet att det är lite hemligt fram till i eftermiddag - men pappa jag är så stolt över dig!!

MASSA GRATTIS!!










Nu blir det jobb, och sen träning. Yep.


Trött

Har börjat jobba igen.
Är ledig först på onsdag - för att då har jag matte igen. Mattelektionen gick hyfsat bra, den gick snabbt förbi men jag lyckades fastna och inte förstå på tre uppgifter. Hmm, jaja - det kommer nog lösa sig.

Igår började jag jobba igen. Men det var en kort dag 12-20,30. Och innan dess hann jag med gymmet. Känns så bra att ha kommit igång. Sen blir det dock inget gym förrän på söndag då mina jobbtider och gymmets öppettider inte går ihop. Men det är ju bra med vilodagar också.

Nu ska jag göra mig iordning. 9-20,30 - here I come!

Imorgon blir det "afterwork" med giganterna..
See ya!

BLÅSOR

Japp.
Jag lär mig aldrig. Nya skor = blåsor på fötterna!
Ändå promenerade jag på i snabb takt på löpbandet förut.

Imorgon blir det plåster och mina gamla vanliga underbara ingådda skor =)
Mycket kondition ....



Dags att få ordning på mina lår..!

26:e januari

Farligt att vara uppe sent på kvällen. Då vaknar man ju sent!
Inte för att jag har så många måsten idag, men det är gött att ha hela dagen framför en.

Har städat lite här hemma nu på morgonen. Tvätten kvar att sortare.
Idag ska jag shoppa lite (bland annat en mattebok:P, om det inte är den jag har hemma sedan tidigare, isf blir det till att rota i kartonger) och sen blir det till att klippa sig ikväll. Jag längtar!

Men först gym.

Kul att jag köpte nya gympaskor igår och måste gå tillbaka med dem - larmet sitter ju fortfarande kvar! What?? Hoppas jag har kvittot kvar nånstans...


....

Här sitter jag o längtar till imorgon.
Då ska jag träna.
Får väl sova så länge



Gött..!!

Jag har just avslutat ett pass på gymmet. Fasen va gott man mår efteråt! Jag ska verkligen börja ta tag i detta igen - om det så bara är att gå en halvtimma på bandet så ska jag försöka ta mig dit så ofta jag kan o hinner. Till våren sen kan man ju kombinera gymmet med solarie också så man ser lite vårfräsch ut. Gud så jag längtar! Saknar ljuset som fasen.

Idag har solen lyst och jag njuter av varje glimt jag får. Inte konstigt att folk unviker skuggan och blir som galningar så fort solen tittar fram - vi har fått för lite av den här i Sverige. D-vitamin och energi!

Jag ska satsa på en hälsosam vår! Och helst ska jag hinna med vännerna mer än vad jag gjort tidigare.

Igår spelade jag Buzz med Angelica i flera timmar. Varför spenderar man inte fler meningslösa söndagar i trevligt sällskap än med bara en själv? Jag har insett att jag är en galet osocial människa. Skärpning!

Ska läsa matte idag. Börjar om några timmar. Lite nervös - för jag vet inte var jag ska vara och jag har inte fått reda på vilken bok jag behöver. Kanske ska leta upp den jag haft tidigare - ifall det är samma.



Sommar


Who?

Kommentar:
du låter så ledsen jämt. var lite glad ibland!
Anonym


I fredags åkte jag hem till mamma. Huset var nästan tomt, sånär som på oss två, Elin och Jesper. Så tyst nu för tiden. Tänk när ingen bor kvar hemma längre? Bara mamma och pappa. Då kommer det vara tyst varje gång man kommer hem. Jaja....life goes on. Vi spelade Buzz och såg på let´s dance och så sov jag där.

Robin åkte förbi och hämtade mig på lördagen. På kvällen tog jag mig hem till Lollo och pratade och pratade. Och såg på Stjärnorna på slottet och åt popcorn. Mysigt! Kvällen avslutades på ett café i stan.

Jag skulle koka ägg till min macka förut och ett ägg råkade slita sig från mina händer och det blev en spricka. Jaha, tänkte jag - då får det väl bli en sockerkaka av den. Sagt och gjort - nu står den i ugnen. När den är klar ska jag ringa Angelica. 



 


Those where the days...

Inte kul

Så snart något börjar kännas riktigt bra händer något och allt rinner ut i sanden.
Min vanliga otur. Jag borde lärt mig. Jag trodde jag hade byggt upp ngn form av försvar, men isf var det inte tillräckligt starkt. 

Jag behöver hitta på ngt. 
Men det går inte. Om jag inte gör det på egen hand vill säga. Men det är ju inget kul Mest bara tragiskt. 

Ska nog hem till Lollo o gräva ner mig o prata om alla djupa funderingar man har. 

Jahopp - kul helg det blev när man äntligen var långledig och allt.  

Update

Jag är verkligen jättesen, men jag har iaf spotify nu. Helt underbart!
Och gissa vad som går varmt? En massa underbar och kärleksfull country! Me love! Taylor Swift, Tim Mcgraw, Carrie Underwood, Faith Hill, Shania Twain..

Och sen har jag upptäckt The Jones Gang - Angel är en jättefin låt!

Ledig måndag. Hela helgen var det jobb, men det gick förvånansvärt fort.
Idag har jag inte gjort många knop. Mår inte bra, lite lätt feber och en förkyldning som verkar satt sig på djupet. Men jag har iaf varit o handlat och lagat en massa matlådor. Istället för gymmet tog jag mig ett pass pilates. Köpt mig en sån där dvd, får se hur det blir med det i fortsättningen, men ganska många bra magövningar iaf =) Ville göra nånting och inte bara ligga i sjuksängen.

Till helgen är jag superduperledig! Då tänke jag umgås med Carro. Vill verkligen hitta på ngt roligt. Får väl se vad man har råd med så här i slutet av månaden :P Men kanske kan vi köra en singstarkväll iaf =) Lutar åt det.

På måndag börjar matten, ska ta mig en tur med 16-bussen så jag vet var jag ska befinna mig.

All for now..

...

The only one who makes me wishing on a wishing star...
Taylor Swift


Jobb idag. Idag ska jag ha vattenflaskan med mig, hade galet ont i huvudet igår eftermiddag/kväll.

Snällaste, underbaraste Filip ska låna mig en miniräknare med grafritare till min mattekurs om jag behöver den, så slipper jag köpa en för 1200 för en 50-poängs kurs. Thank you, baby!

Det händer inte mkt när jag jobbar. Hinner liksom inte med mkt annat.

Just nu drömmer jag om en resa någonstans. Behöver se lite sol. Eller iaf bara komma bort lite. En kollega åker till Malaysia i 3 veckor här snart. En annan kom just hem från flera månader i Thailand, någon annan pratar om USA och andra Nice. Where to go? Who to bring?

Nej, nu hinner jag inte drömma mer. Måste klä mig o gå till jobbet.

(Ja, Alexandra - det handlar om en kille)


Tomt

Nu är jag ensam igen.
Har haft besök sedan i tisdags. Har varit jättemysigt. =)

Nu är det tyvärr lite tomt. Igen.

I tisdags möttes vi upp på centralen och åt thaimat. Sedan åkte vi hem o slappade. Lagade mat och åt innan vi drog iväg på bio. "Luftslottet som sprängdes" var bra. Trots att boken självklart är bättre var filmen väldigt bra gjord och fick med mkt.

Igår tog vi vagnen till Universeum och kikade. Lite häftigt och ganska roligt faktiskt =)
Vi lagade mat hemma och åt semla till efterrätt =) Och Ben&Jerrys till en film på kvällen.

Har haft jättemysigt!


Musik

Pierre lär mig att lyssna på en hel del musik jag inte hade lyssnat på annars.
TACK
Hemsk, vacker, äkta:

Rise Against - Hero of War

Ledig helg =)

Har varit ledig hela helgen.
Så himla skönt! Varvat ner ordentligt.


I fredags hade jag en tvättid och sen åkte jag till Partille och mötte mamma och lillasyster. Vi handlade mat på Maxi och sen körde de hem mig. Efter det mötte jag Carro i stan och vi åkte hem till Jossan och åt tacos och sköng singstar. Sent omsider kom vi ut på krogen. (ungefär samtidigt som jag kände mig trött och ville hem,) men vi hamnade på Excet och jag hade skitkul! Älskade svenska sclager-baren och fortsatte sjunga mig hes. Svenska killar är ordentligt fega när det gäller att flirta har jag ju märkt. Haha, några menande blickar får inte mig på fall iaf! Klockan 3 tog jag taxi hem och jag var verkligen jättetrött. Gjorde misstaget att ta taxi 020 - 250 spänn fick jag betala. Så mkt har det aldrig blivit förr! Nej, tacka vet jag taxi göteborg och taxi kurir. De har humana priser.



Igår vaknade jag halv tio av att mamma ringde. Vi skulle iväg o leta tyg till ett skötväska hon ska sy till storebror och deras lilla dotter. (ja, det blir en flicka, inte en pojke som jag menade på i ett tidigare inlägg) Så det var bara att kliva upp.

Hemma i Floda började jag läsa en nyinköpt bok (skönt att äntligen ha ngt att läsa igen!) men jag somnade snart. Hade inte fått tillräckligt med sömn, uppenbarligen. Mamma lagade mat och lagom till jag vaknade igen var det klart. Mammas hemmagjorda pizza. Mumma!!

När Robin och Sofie kom dit spelade vi Buzz och sen åkte jag med dem hemåt.

Idag blir det städning och inhandlande av scartkabel och en filt =)

SNART..!!

En dag kvar.  9-20,30

Sen är jag ledig fre-sön. Och sen jobbar jag en dag och sen kommer David ner! Roooligt! Då ska vi gå på Universeum, för där har jag aldrig varit.

Fredagen kommer spenderas med diverse stök på hemmaplan och ett gympass innan jag möter mamma i Partille för att storhandla - det behövs! Skåpen ekar tomma. Fredagskvällen ska jag spendera med Carro och vi ska ut. Jossan fyller visst 25 - det ska firas! Hoppas snön ville lugna sig lite, men det ska tydligen bli snökaos i helgen. Men det har man ju hört förr va..?

Söndag blir stora städdagen innan David kommer ner eftersom jag ska jobba hela måndagen. Lördagen blir nog fylld av shopping, vänner och nöjen. Det känns bra. Jag längtar som tusan!


Ska börja läsa matte den 25:e .. måste lösa ngn som kan ta mitt pass då. Så imorgon ska jag inhandla miniräknare, rutigt kollegieblock, blyertspenna och suddgummi! =) Haha, ska bli roligt att plugga lite, jag längtar ju verkligen till dess jag börjar plugga heltid.


Nu ska jag lyssna lite på Agnes och sen blir det jobb hela dagen.


Hoppas hälsan är med er! Jag börjar känna mig lite nysig...
Pussokram!


Bitter

Återigen längtar jag bort. Inte på semester denna ggn (även om det i sig lockar, möta våren i Italien?) Nej, nu är det en längtan bort från allt jag har här. Jag behöver en ny stad att upptäcka, nytt jobb att lära eller en utbildning att sköta. Men det går inte. Jag ska gå på Komvux här i Göteborg i vår. Attans!

Känner mig alldeles för vresig för mitt eget bästa. Det gör ont i min rygg och mina fötter. Jag har inte tid att vila. När blev det så här? Jag behöver en ryggmassage som heter duga och jag behöver definitivt en fotvårdsbehandling. Kanske nästa helg? Jag måste kolla upp.

Men det hinner jag ju inte nu. Jobb igen! Jag borde inte klaga, jag vet. Men dagarna är lite för långa.. Man hinner inte med sitt eget liv. Som sagt - vresig.

Bra start på det nya året?

Gott nytt!!

Ja, då var nyårsafton över.
Om 11 dagar får jag finbesök! Längtar!


Gårdagen spenderades dels på jobbet (3 onödiga timmar, var hungrig och blev tillslut vresig, illa!)
Sen åkte jag hem och sov en stund innan jag duschade och piffade upp mig för en trevlig kväll med start hos Maja och Emil med en massa tilltugg och tjusiga människor =)

Efter det åkte vi hem till Mariella och drack bubbel till fyrverkerierna. Mysigt!


Nyårsoutfit

Jag åkte hem rätt tidigt och fick skjuts av en nykter Joakim. Det var så snällt!
Ringde ett samtal innan jag gick o la mig. Men sen somnade jag visst med telefonen i handen och lampan tänd - det var nämligen så jag vaknade imorse. :P Jaja, sånt händer när man är för trött.

Nu har jag ätit lite frukost och funderar starkt på en slapp bakisdag. Funderar dock på om det finns ngn affär öppen såhär på nyårsdagen så man kan få sig lite mat. Dålig planering! Borde tänkt på det igår tror jag. :P

 

 



Guldglittrande ögon

Nä, idag är det jag som är slö..!


RSS 2.0