quit playing games

Nostalgi...minnen,va?
genom att lyssna på olika låtar relaterar jag till olika saker. Det kan vara många olika låtar som representerar samma sak. Jag kan få samma känsla av så många låtar. Har lyssnat på en massa låtar från förr nu det senaste. Mysigt !

Ni har nog också varit med om det så många ggr förut. Men varför ska någon som släppt taget, som kanske sårat en tidigare komma tillbaka i livet då det passar som sämst? När man faktiskt kommit på fötter och släppt tanken. För det finns alltid någonting kvar, det finns alltid en bit av vad som var - det är det som skapar en människa. Men om det nu är meningen att det bara ska vara en bit av personen och inte hela så kan man väl låta det få vara? Varför riva upp sår som inte helt har läkt? BackstreetBoys - quit playing games (fast med mer känsla!)




Ska snart göra mig fin. Ikväll blir det resaurang med familjen. ♥

lyssna!

Du får inte - Sonja Aldén

den är så sann



Så ska det låta

Febern har släppt , sitter o snorar just nu istället :)
Lollo skulle jobba, så jag får tid att bli frisk.

Det har varit en härlig dag idag - ljust och mycket positiva kunder - mina älskade kunder! =)
Fler ska de bli! Nordstan är inte långt bort. Har bara 11 arbetsdagar kvar i Kungsbacka har jag räknat ut - inte alls mycket ju. Kommer sakna Vicki! Känns sådär att bli ersatt :( Men, ja, hehe hon ska ju inte behöva axla manteln helt ensam, såklart!

Sitter här o börjar bli lite smått partysugen =)

Tittar på "Så ska det låta" och sjunger för min fågel som är fullkomligt förälskad i programmet =)
Men ja, det är nog bra om jag stannar inne ikväll. Imorgon ska jag på middag med familjen och på söndag åker jag med Daniel till Kiel. Kryssning, bara han och jag! Urmysigt!

Hoppas vi ju att solen skiner hädanefter! För snart är det vår på riktigt! Jo, jag lovar!

Jaha...nu är glassen slut

Typiskt !

Och där slog febern till...

Funderar på om det är bäst att avboka fikan för eftermiddagen?
Vill inte för det var så länge sen, å andra sidan vill jag inte smitta henne? Vill heller inte riskera att bli sämre.

Jäklar..

Ska ordna med tvätten.
Lunchen idag var kanon ... keso, avokado och kycklingfilé. Mums!

Näe.....ska jaga alvedon...

Uppdatering

Skulle egentligen betalt lite räkningar här på morgonen hade jag tänkt, men jag hittar inte dosan till min internetbank. Får göra det sen... Istället har jag ringt tele2 och bett om autogiro.  Hur dumt som helst att betala 25 kr extra per räkning för att få hem den i brevlådan. Nej, jag avböjer.

Jag har förbjudits träning idag. Har blivit smittad av snorig näsa. Illa. Jag skyller på Daniel.

Istället ska jag ägna dagen åt diverse bestyr. Alldeles strax ska jag gå en promenad ner till Olskrokstorget och inhandla lite mat. Ska dessutom köpa olja så jag kan göra min otroligt bra hemgjorda (och billiga) peeling. Man blir verkligen jättemjuk och alla döda hudceller försvinner i ett nafs! Hade tänkt uppsöka solarium också så man kan få se lite fräsch ut. längtar till våren sätter in på allvar, och det känns som att det inte är alltför lång tid kvar :D Underbart!

Ska hinna med lite tvätt också under dagen.

Sedan blir det fika med Mikaela. Skoj! länge sen vi sågs.

Efter en misslyckad pokerinsats av mig är jag nu dömd till att steka pannkakor åt mannen när han kommer hem från jobbet. Men jag räds ikke! Det är ju jättegott med pannkakor så jag ska göra dem med glädje - och mycket kärlek!

Tisdagen spenderades hemma i Floda med underbara familjen Holmberg. Myspys, semledag och tekniska under. :S

På söndag åker vi till Kiel! Ska bli helt underbart!
Puss!

Utmanad

Jahaja.. Det var det värsta. Vet inte vad det ska vara bra för. Haha!
Nu ska jag svara på diverse saker.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du: Emelie

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Elda

3. Flicknamn: Evelina

4. Pojknamn: Erik

5. Yrke:
Elektriker

6. Färg:
Eldrött

7. Klädesplagg:
Ekolinne

8. Mat:
  Enchiladas

9. Sak i badrummet: Eltandborste

10. Plats/stad: Eskilstuna

11. En orsak att vara sen:  Ett migränanfall

12. Något man skriker:  En i taget!

13. Film:  En dag i livet

14. Något man dricker:  Enbärsjuice

15. Band:  Electric banana band

16. Djur:
  Elefant

17. Gatunamn:  Ekvägen (Floda)

18. Bil:  En ford Escort (säg en bil på e och jag blir imponerad!)

19. Sång:  En dag (Tommy Nilsson)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: EuropaMästerskap i fotboll

Fy va det var svårt!
Jag vet att jag har  fuskat lite...

Grattis!!

Nu är det klart vem som kommer bli min kassaledare!

Grattis Anki!

Vi kommer göra ett strålande jobb - sikket kassagäng: Maja, jag, Anki och Mariella!
Gött tjejer!

Vackert

Blir lite tårögd...


Will you remember me...?

Från The notebook


Så vackert!

Lycka!

Ja, mina vänner! Jag fick jobbet jag suktat efter ett  tag nu, dessutom en tjänst på mer % än vad jag har nu = mer pengar. :) Ska få jobba med Maja igen! Underbart! Det var ju det vi sa Maja!

Nu händer det en del framöver
.
Ikväll blir det afrodans med Carro, imorgon ska jag på teater med Daniel efter jobbet, mys med Madde o Maja på lördag troligtvis, på söndag fyller lillebror tonåring och nästa vecka ska jag städa hos farmor, fira mamma (som fyller år idag), träffa Alexandra igen som kommer ner ♥ och sedan blir det en Kielkryssning på det. Rooligt!

Idag fyller mammi 50 och jag har firat henne med lunch på stan. Åt på Jensens Böfhus, både huvudrätt och dessert såklart! Köpte också ett presentkort på "Lilla Kurorten" så hon kan välja behandling och gotta sig. Hon blev glad!









Tack tjejer igen för en fin helg! Hade supermysigt!


Tisdag , 17:e februari

Längtar efter våren. Drömmer om promenader i den fortfarande lite kyliga solen, men med solglasögonen på och jeansjacka. =) En fika på uteserveringen och solkyssta kinder. Snart är den här. I hope.


Helgen, mina vänner, var alldeles förträfflig!
Bilder kommer ikväll då jag inte förstår hur jag får bilderna till datorn. Haha, teknikens under. Men då det är Daniels kamera och inte min har jag dålig koll. Finns ingen sladd.

Tågresan upp gick smidigt och obetämda platser till trots fick vi sitta på samma ställe hela resan. Gött. Väl uppe i Karlstad hämtade Alex oss på stationen. Galningen hade cyklat ner i snön. Kallt så in i norden (ska tänka på det nästa gång man packar väskan, hade knappt en varm tröja med mig) och halt var det på vägarna. Rebecca och Terese hade klackar på sina skor så de gick lite långsammare. Hemma hos Alex gjorde vi iordning sista biten på köttfärspajen hon hade ordnat med och vi åt gott. Godis och vindruvor blev det till filmen. Skräckfilm och jag bestämde mig för att inte titta - är en riktig liten fegis faktiskt.

På lördagen gick vi en sväng på stan och sedan tog vi oss en powernap innan vi lagade tacos. (jag har en helmysig bild på oss alla fyra när vi ligger i sängen tätt ihop o ska vila) Sedan gjorde vi iordning maten och svängde också snabbt ihop en sats med kladdmuffins. Mumsfilibums! Vinet korkades upp och sedan kom Peters kompisar och det blev förfest innan vi drog till "nöjes".



"Får jag bjuda på frukost imorgon?"
"Hon är den sötaste tjejen jag någonsin sett, åh va synd att hon är upptagen"
"Han är nog kär i dig"
"Han pratar så gröigt, vet inte vad han säger"
 


Skönt att jag höll mig så "nykter"! Mådde alldeles underbart bra i jämföelse med vad jag brukar göra.


Tack för denna helgen mina älsklingar! Ses igen den 28:e va?
Pussar och kramar bara till er!
♥∞♥

Karlstad

Ja, om några timmar bär det av. Till Alexandra!
Har packat under morgonen, insåg att jag behöver ornda med en bra träningsväska som man kan ha när man ska iväg på små weekends som denna, när det känns onödigt med en stor resväska (som förrsten fortfarande är utlånad) och som man självfallet kan ha till träningen. Hoppas att solen lyser lika fint  där uppe som här hemma.

För en vecka sedan var jag på intervju inför öppnandet i Nordstan. Har inte en aning om hur det gick. En vecka kvar till jag får veta. På jobbet är det fortfarande glest med kunder. Knappt en i timman. Segt. Så jag frågade min chef vad jag skulle hitta på. "Skriv en roman", säger han. Sagt och gjort. Eller ja, det blir nog bara en novell, man får ju öva sig. Jag har kommit upp i tre fyllda a4 i word. Kan nog bli bra. Riktigt skoj.

Har slarvat med träningen denna veckan, fy mig! Istället har jag inhandlat en form så jag kunnat baka kladdkaka. Den är slut. Jaja, men det var ju 50-dagars kakan... =)

Har just avslutat en lunch bestående av thaimat. Gottinamnam, längtar efter kaffe men mjölken är slut. Jaja...får bli en kopp innan tåget går sen. Ska ordna med en tidning också. Hoppas, hoppas, hoppas att vi får platser bredvid varandra på tåget sen, jag, Terese och Rebecca. När vi kommer upp ikväll är vi lovade köttfärspaj - mumsfillibabba!

Ha en trevlig helg - det ska jag ha!

Pussokram!

Vad är det för dag idag?

7:e februari.

Det är ingen vanlig dag för det är Tesses födelsedag
Hurra, hurra, hurra.!!

Update

Ja, nu ska ni få höra.
Den där jäkla temperaturmätar-killen som var här i torsdags var ju en sort för sig får jag väl säga. Han gjorde jobbet på två röda men sen tjötade han minst sagt hål i huvudet på mig. Han berättade om sitt liv o alla hyss han brukar göra på okända människor då han är ute på danstävlingar, både i Sverige och utomlands. Jojomen, han var nog en sort för sig, kallade sig för "lindyhoppens zlatan" . Alla hyss innehöll självklart rekvisita från favoritaffär Kondomeriet. Ville jag lyssna på detta? Nej!

Illa.

Sedan har jag uppdateringar om den afrikanska dansen. Det var så flummigt! Men man tränade faktiskt hela kroppen kändes det som. Det var ganska skumt och mkt yviga rörelser. Haha! Ja, ni skulle sett. Däremot var det inte så svårt så jag kände mig inte lika bortkommen som på jympan i tisdags =) Men ja.. några pass till blir det nog på afrikansk dans. Spännande. Ska se till o få in rörelserna lite bättre sen också.

Nu ska jag snart till jobbet.
Sussie kör idag, mycket bekvämt för mig! =)

Torsdag

Skulle egentligen behöva jobba för Vicki idag. Stackarn är sjuk...
Men jag håller just nu på med tvätten och någon gång innan kl 16 kommer några gubbar o ska göra en temperaturkoll. Så irriterande att de inte istället kan säga en tid, eller iaf att mellan 12-13 ska de komma..ja, så man kan planera lite. Men ikke!

Sedan är det afrikansk dans ikväll. Ska bli spännande. Tror att det är ganska flummigt faktiskt. Passar nog. Haha, kommer nog känna mig lite bortkommen. Men det tar jag. Haha, på Friskis behöver man inte skämmas. Inte som på SATS, hohojaja.. Skoj med jympa i tisdags. Men jäklar va dålig jag är på koordination. Haha, många ggr jag inte fick till det som de andra, gjorde fel o grejer.. men å andra sidan var det ju första ggn. Blir nog bättre andra ggr. Kul o testa lite så man vet vad man gillar sen. Längtar efter ett boxpass igen. Ska nog kika på det.

Men vad i all sin dar gör man inomhus i väntan..?
Ska diska upp - men sen då? Tvätten ska jag hämta om en timma, det sista. Kan ju inte ens ta mig en promenad. Allra mest hade jag velat gå på stan och kolla lite grejer. Är efter med present till lilebror. Och till mamma ska jag inhandla saker också. Jesper fyller tonåring han också i veckorna. Mycket nu. Och så kan Tuffe behöva lite sällskap.

Behöver måla om!! Nu, nu, nu..!
Någon duktig som har energi att hjälpa en stackars okunnig, hopplös kicka?

Alla hjärtans!

Ja!

Nu är det bokat. En weekend med mina favoriter.
13:e februari åker vi upp till Alexandra i Karlstad.

Ska bli hur trevligt som helst!



Tack Vicki för att du tar min fredag! ♥

Hua!

Sikken en helg det har varit!

I lördags hämtade mamma upp mig halv elva. Vi åkte till IKEA och handlade. Allt lastades in i lastbilen pappa hade hyrt. Därefter åkte vi till lägenheten för en fika. Sedan lastade vi in alla saker i lastbilen. Allt fick plats. =) Tack o lov för att pappa o Robin redan på fredagen hade hämtat soffan. Då de kört iväg gjorde jag ett sista röj och var mycket noggrann med flyttstädningen. För det ska man vara!

På lördagskvällen hade Emil bokat bord på Bamboo och kl 21 träffades vi utanför, jag, Emil och underbara Maja. Det var en väldigt trevlig middag och jag åt så mycket så jag var jättemätt, men det var ju klart att jag lyckades trycka i mig glassen till slut också. Hehe.. Det är ju så gott.

Middagen avslutades och vi gick upp mot avenyn. In på Loccatello för att avnjuta en Mohito. Sussi kom dit också. Trevligt. Sedan var det tal om Park Lane, men jag anslöt mig istället till sällskap på Halta Lottas en stund innan vi gick hemåt.

Söndagen började kl nio. Åkte o handlade glödlampor till lägenheten i gamlestan då affären öppnade kl 10. Fick låna bil under dagen, vilket var hur bekvämt som helst. =) Depositionen fick jag tillbaka och sedan åkte jag till Nymånegatan för att hjälpa de andra med inflyttningen av allt. Det var klart när jag kom. Istället började jag städa. Är ganska pedant har jag märkt. Nicklas o mamma stannade kvar o kruvade ihop möbler som inhandlades under lördagen.

Tuffe blev livrädd när hennes bur stod vid fönsterbläcket. Åjo, en katt hade sett henne. Så kjag flyttade in henne i rummet istället. Hehe, stackarn. =)

Behöver verkligen måla om i vardagsrummet. Det är så mkt hål i väggarna så det är inte klokt. Hoppas min bror har tid för det snart. Jag kan inte göra sånt själv. Har tummen mitt i handen, som bekant.

RSS 2.0