"Du är jättefin. Jag låg o tittade på dig ...

"Du är jättefin. Jag låg o tittade på dig förut när du sov." åh - jag faller!


Haft en supertrevlig kväll. Säger godnatt....

Haft en supertrevlig kväll. Säger godnatt. Imorgon är jag ledig :) hörs då! Puss!


Vi blir äldre



Det mesta är faktiskt på topp just nu :)

Jobb idag, ledigt imorgon.

Det kom in en gammal klasskamrat på jobbet igår - insåg hur himla mogna vi är nu! Han har tillomed startat ett eget företag - hur många vuxenpoäng ger det? Jag är rätt imponerad, dessutom pluggar han heltid och jobbar en massa för att inte behöva ta lån - samtidigt som han måste pendla mellan Jönköping och Stenkullen var gång han ska jobba då han pluggar på annan ort. Impressed..! Det är superkul att träffa gamla klasskamrater och upptäcka en annan sida av dem som man inte såg då. Go Kristian! (Vi gick i samma klass på Alléskolan, Floda, åk 6-9 - det är hur länge sen som helst..!) Han hängde nog bara med en av våra gamla klasskamrater numer - och jag får tråkigt nog erkänna att jag bara har sporadisk kontakt med Antonia, Alexandra, Ida och Moa. Angelica är min granne men vi lyckas sällan ses ändå :( De är de enda jag språkar med av och till. Sms eller mail mest. Eller bloggen då..

Älskade Alexandra




SMS



Ville bara säga att jag tycker om att titta på dig när du ler... Så härligt fin..
Bara så att du vet :)




Friday I'm in love



Igår blev det lite vin efter jobbet, med goa arbetskamrater. Vi satt på Blå himmel. Supermysig uteservering i stan. -gamla Grill del mundo.

Nu sitter jag o äter frukost. Två kokta ägg och en kopp kaffe. Mumma..! Ska ta mig till hemköp innan jobbet och köpa med mig lunch. Hann ju inte laga ngn matlåda igår när jag kom hem, direkt.

Jaha - och det var mina planer för dagen =)

Have a nice day..!




En timmas kondition. Genomvåt efteråt. Nu ...

foto1216 (MMS)

En timmas kondition. Genomvåt efteråt. Nu blir det jobb till ikväll. Hoppas allt är fint! Pussokram!


Back on track ..?



20 minuter på crosstrainern och 40 minuter på löpbandet blev det igår. Får se vad jag lyckas med idag. Men det var iaf väldigt gött med ett riktigt svettigt pass. Då känner man att man lever. Så nöjd som jag var efteråt har jag inte varit på väldigt länge :)

Idag börjar jag 12 och ska innan dess ta ett pass på gymmet - och sen köpa med mig lunch till jobbet. Lyckades misslyckas med en hel kyckling igår. Den ligger i soporna nu. Fråga mig inte hur det gick till. Jag är helt enkelt totalt värdelöst i köket. Idag köper jag med mig lax - det går inte att misslyckas med :P




I give up



Förut sken solen - det var verkligen varmt. Satt i bikini på min uteplats, löste korsord och svettades. Härligt! Men sen gick den i moln och nu börjar molnen bli grå. Lika bra det kanske?

Har iaf städat en del här hemma så nu är jag rätt nöjd en stund. Har också ätit lunch. Majskolv! Mums..! Men hur tänkte jag? Jag har inga som helst tandpetare eller tandtråd hemma och majs har fastnat in emellan. Såklart. Har petat bort det jag kan med mina ikke-existerande naglar och jag inser att jag får ha det där till dess jag handlat tandtråd. Det ska göras senare. Måste ändå handla. Det ska jag göra efter gymmet.

Japp, jag ska ta mig till gymmet idag. Ska bara låta maten smälta lite. Trodde inte jag skulle lyckas bli så mätt på lite majs?

Men tjoho - jag ska till gymmet! Bra va? Vet inte när jag var där sist. Nu är det en månad kvar till midnattsloppet. Hög tid att lägga in en extra växel - eller två för min del då..jag som fuskat ett tag.




Well, hello..!



Hej!

Jag glömde min telefon hemma igår. Hela dagen utan den, det var en upplevelse. Rätt skönt, men jag inser att jag borde skaffa mig en klocka. Göteborg har väldigt få klockor mitt i stan har jag märkt. Efter en stund på stan gick jag till Carros jobb för att möta upp henne. Vi åt en sallad på ett café och sedan gick jag till frisören.

Det tog inte lång tid hos frisören (som jag återigen verkligen kan rekommendera - hur gullig tjej som helst och väldigt duktig på det hon gör!) Funderar på att göra rågblonda slingor i håret nästa gång. (nästa månad, när man har mer pengar) Vad tycker ni? Jag som alltid har samma frisyr och samma blonda hela tiden - kanske dags att det händer iaf något i håret nu..?

Salong Aveny har studentrabatt på klipp! Se länk ovan.

Efter mitt frisörbesök tog jag mig hem till Carro. Vi såg på Trassel, för den hade jag inte sett tidigare. Den var så söt! =) Kanske dags att damma av lite gammal Disney och uppdatera sig lite..? Kanske hänger med Carro o co till Paris nästa höst och firar hennes 25-årskalas, nämligen :) Disneyland Paris.

Idag är jag ledig igen. Ska städa här hemma, träna och laga matlådor. Kanske tar mig en sväng på stan. Saknar Mikael lite grann så jag ska se om han vill ta en sallad med mig. Om han nu är hemma på semestern.

Ha en fin dag.! Hörs senare..!

Pussokram!



Morr



Har gått upp 1,5 kilo. Det syns inte, men det känns. Ska skärpa mig med godis och skräp nu! När jag tar min examen om ett år ska jag vara i mitt livs form. Därmed basta!

Var ute på en joggingtur - det tog sån tid och det var mycket jobbigare än vad jag vill minnas. Ajaj.. dessutom fick jag sår på fötterna och knät värker igen. Dumma..! Om knappa månaden är det midnattsloppet. Det ska jag klara! Utan att gå en meter!

Nu bär det av mot stan. Hörs sen!




Busy day



Idag ska jag springa, shoppa, klippa håret, fika med bästis och betala räkningar. Låt dagen börja..! Tog mig en peeling alldeles nyss. Tänkte sola innan jag hoppar ut i spåret på en runda. Mina skor är alldeles leriga efter springturen i Skåne (på landet) så jag struntar nog i gymmet till dess jag rengjort dem. (hade dessutom ändå bara sprungit på bandet på gymmet om jag hade tagit mig dit)

Imorgon är jag också ledig. Då ska jag städa min lägenhet. Det är inte stökigt, men det behövs dammsugas och dammas. Kul va? :P Måste slinga håret också! Undrar om frisören har tid med det idag eller om jag ska fuska och göra det själv?




Nästan som Pro-Active



Nu är min hy ett virrvarr av finnar och pormaskar - dags att göra något åt det när man slarvat så under sommaren. Har bara använt sminkborttagningsmedel. Illa..! Så nu har jag inköpt mig lite Neutrogena. Det är faktiskt nästan lika bra som Pro Active som jag köpte förr.




Du ger mig fjärilar i magen



Jag får ibland bita mig i tungan för att inte kolla på dig för mycket



Vad kan man egentligen göra i Göteborg?



Sitter och funderar över vad man egentligen kan sysselsätta sig med här i stan. En fika är alltid mysigt, men visst kan man göra så mycket mer? Gör detta som en liten minneslista för mig själv, men ta gärna del av den! =)

Universeum
Liseberg
Alla andra museum
Göteborgshjulet
Åka Paddan och få lite koll på stan
Besöka botaniska trädgården

Shoppa

Spela biljard (Biljardpalatset, Pauls biljard...)
Bowla (Starbowling, Strike o co...)
Gå på bio
Spela minigolf (slottsskogen...)

Besöka skärgården
Bada
Simma/bada på Valhalla

Ta en räkmacka på Heaven 23
Lyssna på pianospel på Incontro
Äta gott på ngn av alla restauranger som finns
Gå till ölhallar om man gillar öl




3 till...











Skåne!



Iår regnade det så mycket under vår vistelse i Skåne, på "Stället" så jag kunde inte sitta på min favoritplats, men jag stod där ett par ggr och såg ut över åkern. Fridfullt som alltid. Vi har haft en jättemysig helg, men den tog slut alldeles för fort. Nu sitter jag ju här igen, redan.

Robin, Sofie och Alma hämtade upp mig på centralstationen i fredags kväll och vi kom fram runt 23..lite efter. De andra var redan där. Vi bäddade ner oss och vaknade klockan 8 och åt frukost. Va vi har ätit..! Gunilla kan minsann laga mat..! Och baka, och göra sylt och ja.. Allt kan hon =)

Vi åkte till Väla och köpte skor till Alma och blommor till farfars grav. Sedan åkte vi till graven och sa hej, la blommor och konstaterade att det redan gått 12 år. När vi kom tillbaka till Stället hade Gunilla börjat med maten, Erik och hans tjej kom förbi och vi åt supergod lunch - med efterrätt..! Marrängswiss till farfars ära (det gillade han mycket) Erik och hans syskon umgicks vi med en del när vi var yngre. Det är bara att konstatera att åren har gått, kände inte igen killen nu! Så lång (nästan som hans pappa) och troligtvis typ 17 år.. När hände det?

Efter lunch spelade vi kubb, som vi fick avbryta för regnet. Då spelade vi Bezzerwizzer på insidan till dess det slutade regna. Och så fikade vi. Vi återupptog kubbet och Alma sprang runt på gräsmattan. Vi lekte och lekte och snart hade jag så mycket energi så jag tog på mig träningskläderna och sprang 4,2 km. (hon ger så mycket energi, den tjejen)

Vi åt äggakaka på kvällen och såg på nyheterna (usch så hemskt..!) Jag och Elin såg en film och de andra spelade sällskapsspel. 

Söndagen blev kort då vi skulle åka iväg efter lunch. Vi tog oss ut på en guidad tur med pappa runt ägorna, vi åt lunch och sa hejdå. Synd man inte åker ner mer ofta..! Man mår verkligen så himla bra där..!





Min favoritplats. Jag lever och mår utmärk...

foto1207 (MMS)

Min favoritplats. Jag lever och mår utmärkt! Puss!


Nu åker vi. Robin kör, bilden är gammal......

foto0139 (MMS)

Nu åker vi. Robin kör, bilden är gammal... Jag är trött, men allt är bra! Fick ett sms förut som, på riktigt, värmde mitt hjärta och jag kunde inte sluta le. Just nu är livet härligt! Sov gott! Hörs imorgon - då ska jag visa er min favoritplats på jorden. Puss!


One more day...



Igår skjöt antalet sidvisningar i höjden. Dåligt med uppdateringar igår dock... Stämplade in på jobbet 9:03 och stämplade ut 23:09. That's why. Men mötet var trevligt och ganska givande för de flesta av oss tror jag iaf.

Idag blir det jobb fram till 20,30 och sedan sätter jag mig i en bil. Alma, Robin och Sofie svängde förbi jobbet igår och hälsade på. Uppskattat..! ♥ De blir min skjuts ikväll. Kommer hela tiden på mer grejer att packa, men jag har inte utrymmet. Ska ringa mamma på rasten o se om hon kan ordna om jag behöver ngt mer.

Uppdaterar mer senare.

Liten och försynt pojke med svag röst:
"Ursäkta, har ni någon toalett någonstans..?" (kissnödig till tusen)
"EXTERNA HÅRDDISKAR??"




Laddar upp



14 timmars jobb väntar mig. Jag har laddat upp med två knäckemackor med kokt ägg och en rejäl kopp kaffe. Till lunch blir det taco och så har jag med mig banan till mellanmål. Det ryktas om korv med bröd till mötet ikväll.

Väskan för skåne är mer eller mindre klar nu. Ska bli skönt att komma iväg i helgen. Men först två dagar på jobbet.


Glädje är vackert (även fake?)


Njuter



Har börjat packa lite inför helgen. Nu är det nästan bara toalettsakerna som fattas och dem tar jag på fredag. Nu ska jag njuta av en kopp te och min bok på min uteplats innan jag går in för dagen. Hoppas ni har det bra!

Pussokram!




Lyssnar på cd-skivor och är effektiv



Jag har nog hunnit med en del av det jag borde gjort idag. Känns helt okej. Jag har tvättat, diskat, tvättat fönstren, sett en film, lämnat tillbaka filmerna, handlat, rensat ute på uteplatsen, läst i min bok, dammsugat lite. Ska snart sätta igång och göra en matlåda till imorgon. Tacofärs med nachos, salsa och en grönsallad. Fredagsmys på torsdag lunch =)

Men innan dess ska jag städa Tuffes bur. Så hon får lite rent ikring sig.




Babyfoot



Ni minns kanske att jag testade babyfoot för ett tag sen?

Alltså...visst åkte en del hud bort, men inte tusan fick jag lena fötter. De behöver fortfarande komma iväg på lite fotvård. Ska nog boka in en tid på en salong istället. Mer värt. Spar dina 280 kronor och lägg dem på en riktig behandling istället. På Gildaskolan i Göteborg får du en klassisk pedikyr med det man behöver för 270 kr (om jag inte minns fel)

Så jag säger nej. Don´t try this at home




Måsten...



Denna veckan är den jobbigaste under hela sommaren, för min del. Resten av veckorna kommer jag inte jobba lika mycket. Skönt det iaf. Jobbade fre, lör, sön och började igen med en heldag på måndagen. (11 timmar) Gjorde ett likadant pass igår och ska på torsdag jobba 14 timmar och så avslutar jag veckan med att jobba 11 timmar på fredag också. 47 timmar på 4 dagar.. Plus att jag brukar börja ngn halvtimma innan så jag vet att jag hinner med saker. Så släng på två timmar till dessa 4 dar.. 49, heja! (plus 8 timmar i fredags, 9,5h i lördags, 7 timmar i söndags) Kanska inte så konstigt jag var trött igår.

Nog om jobb!


Blev en lugn afterwork. Tog min mohito på Smaka och en sommersby på Cheers, sen var jag så trött så jag visste att jag måste gå hem innan jag somnar vid bordet. När jag kom hem längtade jag efter att få läsa lite och gjorde det till dess jag somnade i soffan.

Nu sitter jag med gårdagens smink, har slängt in en tvätt och funderar på allt jag borde göra idag. Och vad jag egentligen måste. Och vad jag faktiskt vill.. Det går inte ihop, tidsmässigt. Tror jag.

Borde/Måste

♦ Handla
♦ Göra rent Tuffes bur
♦ Städa (eller iaf dammsuga och diska)
♦ Se sista filmen som jag hyrde och lämna tillbaka dem (hinner inte det ngn annan dag)
♦ Packa inför resan till skåne

Vill
♦ Shoppa
♦ Läsa ut min bok
♦ Sola
♦ Träffa Carro och snacka skit
♦ Träffa Mikael och snacka skit
♦ Sova
♦ Se en film

Får se hur jag får ihop det. Nu måste jag hänga upp tvätten



Har varit iväg på after work, typ. Sitter ...

Har varit iväg på after work, typ. Sitter o väntar på vagnen. Glömde min bok hemma imorse. Vet inte hur jag ska underhålla mig själv på vagnen hem. Kanske somnar.? Är sjukt trött. Vi hörs imorgon iaf. Pussokram!


Vad tycker ni?



Är rätt besviken på HM's höstkatalog. Inte mycket som faller mig i smaken. :(




Sliten



Mina ögon kliar och kroppen är tung. Och skrattmusklerna ömmar. Jobbar en dag till - sen är jag ledig. My God, jag är helt slut! (jag är dock bara ledig en dag - monsterpass på torsdag och ännu en heldag på fredag stundar) I bilen ner till Skåne kommer jag sova ikapp med Alma. Men jag somnar nog först.

Ikväll blir det iaf en afterwork med de bästa..! =) Det ska bli jättetrevligt. Igår var det flera av mina favoriter som kom tillbaka från semestern. Åh, va jag gillar dem..! Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna ikväll...

Det borde inte vara så jobbigt att arbeta fem dagar i rad, men det är det...

Ha en fin dag!



Hallå! Ja det är jobb som gäller. Tänkte b...

foto1194 (MMS)

Hallå! Ja det är jobb som gäller. Tänkte bara säga hej, jag längtar hem :) då blir det film!


Last night



Godmorgon!
Jag lagar matlådor och äter frukost. Bästa frukosten när man känner sig lite bakis är absolut kokt ägg. Skitbra, rent ut sagt! Jag skulle iofs inte säga att jag är bakis, bara lite seg i kolan. (haha - hur ofta säger man så?)

Hade verkligen jättetrevligt igår! Var den enda från klassen som kom och ja...Hanna var den enda jag kände. Men det var ju bara trevligt folk där så jag hade aldrig behövt oroa mig. :) Så glad att jag gick dit! Vi fick världens godaste bål och diverse tilltugg. (hemmagjord potatissallad, kycklingklubbor, olika röror och sådant) Vi lekte två olika lekar. Jag var tyvärr allra sämst på att gissa seriejinglar. Beerpong var jag också rätt kass på, men kul hade jag :) Och så blev det tårta, kaffe och presentöppning.

Jag gav till slut bort en tekokare som tjuter när den är klar, två jättemuggar, tesilar och löste. (tackar Cathrine för idén) Tror det uppskattades.

Idag blir det jobb. Tror på en myskväll ikväll =) Är det fint väder får det bli en kvällspromenad.




Tonight I look like this








Blaj mest



Tack fina Alex för kommentaren! Saknar dig också ♥

Igår satt jag o hade en facebook-konversation med min mamma. På chatten. Trodde aldrig hon skulle bli så teknisk. ;) Vi ska iaf åka ner till Skåne. Hela familjen. Det vet jag inte när vi gjorde sist. Och numer är vi ännu fler i den stora familjen. :) Ska bli så mysigt! Vi ska hälsa på en släkting och jag ska till min favoritplats på jorden. På muren under eken i solnedgången. Frid!

Först blir det lite jobb. Ikväll bär det hem till Hanna på födelsedagsfest. 25 år. Nästa år är det min tur. Heja!

Förresten så tror jag att jag har nageltrång. Det gör skitont i högra ringfingret. På sidan liksom, vid nagelbandet. Är det nageltrång?




Dejt



Har fortfarande inte kommit på någon bra 25-årspresent. Hilfe bitte..! Har till klockan 12 på mig att komma på och att inhandla. Stress..! Jaja, får se vad det blir. Annars får jag väl köpa något på jobbet...

Igår spelade jag biljard (jag är superkass, men med lite instruktioner fick jag ner rätt många bollar - sista omgången förlorade jag också, men det var rätt jämt! med lite fusk från mitt håll då..)  Det får jag nog ta o göra snart igen. Det var roligt. Har liksom fallit i glömska.

Därefter åt vi mat på Vinopasta och jag tog deras underbara Ai Chili. Så fantastiskt god med kyckling, pasta, chili och vitlök. Mumma..!

Vi såg "Bad teacher" på niobion. Den var faktiskt rikitgt rolig :)

Helnöjd med min lediga dag måste jag säga. Trevligt sällskap. Det gjorde ingenting att regnet öste ner i Göteborg. Vi är dock väldigt olika. Han är ung - jag är gammal. Han är konstnärlig - jag kan knappt skriva min namnteckning. Han är rik - jag är fattig. (han har fina kvalitetskläder och är en gentleman - jag mötte upp honom med mitt smutsiga hår i en tofs och en kofta från Ullared) Väldigt olik killar jag träffat tidigare. Väldigt olik.  Har inte bestämt mig för om det är bra eller dåligt än...

Nu blir det snart jobb


(är det fel att säga att man längtar lite till hösten?)


Sitter o väntar på en jag ska möta upp. Ja...

Sitter o väntar på en jag ska möta upp. Jag är alldeles för tidig som vanligt. Funderar över presenter så länge. Det står tyvärr helt still. Helt still. Usch - så himla svårt.


Tips?



Har ägnat förmiddagen åt att föra över bilder till min externa hårddisk (sånt som jag gör alldeles för sällan - man vet ju egentligen aldrig när datorn krashar) Men nu är jag safe ett tag till iaf. Jag har tvättid så just nu väntar jag bara på att mina kläder ska torka. Jag städar lite lätt och har just tagit tag i disken som stått ett tag. Haha, jag kan rensa golvbrunnar och vattenlås men drar mig för att diska... Något är fel på mig.

Just nu målar jag mina naglar. Bruna blir de idag. Haha rätt tråkig färg kanske så här mitt i sommaren, men jag kände för det. När tvätten är torr ska jag klä mig och ta mig in till stan. Fortfarande funkar det inte att från min dator ta sig in på internetbanken - borde verkligen ha telefonbank också... Så jag ska iaf in på ett nordeakontor och kolla mitt saldo.

Och sen blir jag nog...överraskad ;) Ni får kanske veta sen... Stay tuned ;)

Tips på en 25-års present? Jag är helt lost..!
En klasskamrat som blir 25. En tjej :)

Tips mottages tacksamt..!

Ha en fin dag!
Pussokram..!




Effektiv



Har varit riktigt effektiv denna morgon :) Tog en morgonpromenad på 45 minuter och sedan fick jag världens ryck, tog fram mina gula städhandskar, lossade på röret under handfatet och rensade bort sånt där gojs som luktar illa. Sedan gjorde jag rent golvbrunnen och badkaret i samma veva. (det luktar avlopp lite för mycket i min lägenhet ibland så jag tror att det hjälper att rensa rör oftare än vad andra kanske gör)

Sedan gjorde jag makaroner till matlådan, kokade kaffe och tog en dusch. Nu har jag suttit i soffan i tjugo minuter och njutit av kaffet och frukosten (äggmackor) Nu ska jag blåsa håret, klä mig och sminka mig innan det blir jobb 9,30-20,30.

Have a nice day, folks!




Everything!



I Turkiet spelade de denna låt väldigt flitigt. Jag gillar den väldigt mycket :)





Back to work



Har lite ont i magen idag. Vet inte vad det beror på, men jag hoppas det går över snart. Blir jobb idag. Hela dagen. Tänker mig ett fett lönekuvert i slutet av månaden plus bonus, gärna. Haha, det hade suttit fint. Lönen som jag skulle fått den 25:e uteblev nämligen - kanske räknas det som mertid och kommer retroaktivt? Jag vet inte, men har jag inte fått det denna månaden får jag ringa lön. Det börjar sina på mitt sparkonto. Rejält också.




Guess who´s back?



Två härliga dagar i Olofsbo gjorde mig gott :) Att bara få vara och inte göra många knop - det är att njuta av ledighet, visst? Jag, Amanda och Maeja har solat, badat och cyklat. Och inte mycket mer än så faktiskt. :) Låter härligt va? 1,8 mil cyklade vi igår - lika långt avverkade vi imorse. Jag måste nog fixa hit en cykel. Det är ju riktigt härligt! (förutom smärtan som uppstår på rumpbenen...!)

Imorgon är det dags för jobb igen. Blir en del jobb o så nu framöver. Men jag hoppas på att åka ner till Skåne om två veckor för ännu mer rekreation med min familj. Vid min absoluta favoritplats i hela världen. Vid min ek.




Full tank, bob seger på stereon. Nu kör vi!

foto1171 (MMS)

Full tank, bob seger på stereon. Nu kör vi!


Introducing - katten! Söta alma o jag hitt...

foto1138 (MMS)

Introducing - katten! Söta alma o jag hittade en katt utanför. Hon tyckte den var rätt spännande :) nu sover hon sedan länge o jag kollar på stockholm boogie. Ska snart hem o sova. Imorgon blir det road trip! Ska bara tanka först :) får se hur det går. puss!


ledighet, efterrätt, familj, vänner och kollegor - livet är fint..!



Godmorgon..! :)

Ledig idag. Igår kväll efter jobbet åkte jag hem till Floda. Mötte lillebror och hans fina tjej på tåget. När jag kom hem var bara Elin och Jesper hemma. Jag gissar på att Elin var trött efter arbetsveckan för hon var inne på sitt rum och där var det tyst :) Jesper såg på Harry Potter och jag satte mig o läste i min bok. Klockan elva kom mamma och pappa hem. De har varit i Norrland, Storuman - långt långt hemifrån. Jag fick se bilder och vi pratade lite. Sedan lånade jag bilen och åkte hem o la mig.

Idag ska jag åka till Skatås och springa lite hade jag tänkt. Sedan ska jag handla och packa lite inför imorgon. Det ska bli härligt att komma iväg lite. Så även om man inte har semester så får man miljöombyte och få umgås med fina människor. Men innan jag åker ska jag spendera eftermiddagen/kvällen med världens bästa brorsdotter. ♥ Hon hälsade på mig på jobbet igår och jag var hur glad som helst. Ville inte riktigt att de skulle gå :)

Efter lunch igår på jobbet fick jag veta att det varit någon och sökt mig. Jag förstod vem det var och tyckte nog det var synd jag missade besöket. (det var den där unga killen från Scandic Rubinen i fredags, om ni minns?) Men killen kom tillbaka, jag fick en kram, en puss på kinden och en dougnut till efterrätt :) Haha, vilken sötnos..! Den satt fint till eftermiddagsfikan sedan. Sen skulle han till jobbet. ....och jag stod kvar röd i ansiktet och fnittrade som om jag vore 14 igen...

Jag kan inte tala nog om hur bra jag tycker mina kollegor är. Så himla fina. Man mår så bra av dem. De nya kollegorna fattar snabbt och stämningen är densamma mellan oss alltid. Love it! Det är dem som gör arbetet värt mödan.

några av de bästa:



Ledighet på G! :)



Idag blir det jobb mellan 9-20,30. Sedan funderar jag på att åka hem till Floda och hälsa på. Vet inte vilka som är hemma, men jag tänkte jag skulle låna bilen..

På söndag ska jag åka till Olofsbo där Amanda o co har en stuga. Vi ska bada, fixa hår och dricka sangria i dagarna två :) Låter bra va? Gött att jag är ledig lördag, söndag och måndag. :) Imorgon ska jag passa den sötaste tjejen som finns. Lilla Alma! ♥ Det ska bli såååå mysigt! :)

Ja, jag är rätt nöjd med vad som väntar under stundande ledighet. Nu ska jag hitta lite kläder och klä på mig, sen bär det av till jobbet hela dagen lång, som sagt. Välkommen in..!

Pussokram!




One less lonely girl



Säga vad man vill om Justin Bieber, men han är lite söt ibland ändå..



Brad






Brad






Ledig dag..!



Godmorgon..! Idag har jag sovit ut! Tyvärr skiner inte solen :( Men jag är utvilad. Ska äta frukost och städa lite. Sen blir det en promenad innan jag ska duscha. Känner mig fortfarande halvkrasslig så det blir inget gymbesök idag som jag hade tänkt ifall vädret inte var strandvänligt..som idag.

I eftermiddag blir det en fika med Carro från jobbet. Tjejsnack och skvaller..! :) Me like!

Tuffe satt just i mitt hår, efter att hon insett att kinden inte var optimalt. Ja, vi lär känna varandra pö om pö.

Puss...!




Ängelholm ligger vid Strömstad....



Inte lika pigg idag igen. Hujedamig! Och vad är det för puckade försäljare som ringer klockan 7 på morgon? Lite känsla va? Fyyy, det var svårt att gå upp imorse. Igår var det en lång dag. Den gick ändå hyfsat snabbt för jag fick lite att pyssla med mellan varven, hoppas på detsamma idag. Annars kan det bli riktigt jobbigt.

När jag kommer hem ska jag soooooova! Imorgon är jag ledig. Det ska bli så skönt..! Blir det någon sol tro?

Visste ni förresten att Ängelholm ligger i höjd med Strömstad?

(säkert flygbolag vi åkte med, tur de hittade till Antalya ;) haha!)


Tisdag



Se där ja.. en morgonpromenad till (fastän jag var så nära på att ligga kvar - bra gjort Emelie..!) Har gjort en peeling nu på morgon också. Får hoppas på att om jag vårdar brännan kanske den kan få vara kvar? Synd att det ska bli 18 grader och regn på torsdag när jag är ledig :(

Nu blir det en kaffe och frukost. Två knäckemackor med kokt ägg. Mumma..!

Jobb idag igen. Första hellånga dagen sedan jag började jobba igen. 9-20,30... Kommer gå hur bra som helst, visst..?

Ha en fin dag..! Pussokram!




Give me everything tonight



I will love, love you, tonight..! For all we know we might not get tomorrow..




Borta..



Det där rycket jag fick imorse - totalt borta just nu. Har legat i sängen en stund efter att jag lagat mat. Köttfärssås och spaghetti. Jag har läst. Är på andra boken i Twillight-serien. Har kommit ganska långt, men åh va jag tycker första delen är så mycket bättre..! Hur? Hoppas tredje delen lever upp till mina förväntningar sen iaf.

Det var helt sjukt skönt att sluta 16 - kändes superkonstigt, men lyckan varade inte länge. Tog alldeles för lång tid att ta sig hem pga att en lastbil tyckte det var himla smidigt att sätta stopp i spårvagnstrafiken. Tjoho! Jaja, var hemma 17:15 iaf och jag fick lagat matlåda.

Fick ett nummer till en kund idag. Han hade varit inne och handlat en fläkt av mig igår. Idag köpte han en diskmaskin. Och frågade om jag ville ta en kaffe någon dag.. Så himla modigt..!
Han är född 1978. Kanske för gammal för mig? Men en kaffe skadar kanske inte..?




Rycket..! :)



Imorse fick jag mitt efterlängtade städryck. Tog mig upp ur sängen, tog fram soporna och återvinningen för sortering innan jag gav mig ut på en 40-minuters morgonpromenad klockan 6. Sedan bytte jag sängkläder, tog bort mattor, plockade undan massa kläder och sorterade papper. Sedan tog jag en dusch och gjorde en ansiktsmask. Nu sitter jag i soffan med den och ska snart göra frukost.

Efter jobbet ska jag handla mat och sedan laga mat när jag kommer hem samt storstäda lägenheten. Idag blir det köttfärssås och spaghetti. Köttfärsen är framme ur frysen så den hinner tina innan jag kommer hem sen.

Känns skönt att vara tillbaka..!
Har låtit lägenheten vara skitig ända sedan jag kom hem från Turkiet. Inget riktigt städryck har infunnit sig, men nu är jag på gång igen! Underbart..!

Idag blir det jobb. Är det lika varmt idag tro? Söndagens jobb gick fort..! Hoppas denna dagen också går lika fort. Slutar 16, så jag är nöjd :)




Morgonpromenad..!



Haha, pigg någon?



Söndagsjobb



Jag tror alltid att jag är försenad när jag börjar en sån skum tid som 10:45. Men jag försöker lära mig. Butiken öppnar inte förrän 11 på söndagar. Jag är inte sen. Punkt.

Annars då? Hoppas på kass väder så man känner att det är värt att tjäna pengar idag istället. Inser att jag inte har mycket att skriva om. Ni vet, det är som en valig vardag för mig just nu. På torsdag är jag ledig. Då hoppas jag på fint väder så jag får ligga vid havet med Carro från jobbet, snacka skit och sola. Börjar bli blek nu igen :(



Smile for life


Today ...



Mikael ringde när jag var o handlade. Vi tog oss till Frölunda Torg och bytte hans shorts och sedan köpte vi vår favoritsallad från Adams Café innan vi åkte ut till Smithska udden och latade oss en stund. Mikaels nya bil är skitsnygg och vi körde nercabbat hela vägen. Ungkarlsbil..! hehe* Glömde ta en bild - får göra det nästa gång :) Men jag lovar att den är riktigt fin! BMW...

När jag kom hem lagade jag matlådor (lax med bulgur och broccoli igen, inte mkt till fantasi) Sen somnade jag på soffan och nu slötittar jag på en ruggigt dålig film på tv.






Den korallfärgade toppen




Redo för barnkalas fredag 1/7.. Tyvärr är byxorna rätt stora på sina ställen numer... Åh, hatar att leta byxor, men det är visst dags igen..


En sån där dag



Har en sån där dag då man inte riktigt vet vad man ska ta sig an. Det är regn ute, av och till. Jag kommer bli alldeles för rastlös om jag skulle ha en heldag tillägnad film. Jag kan inte träna för jag snorar och hostar om vartannat. Nyser hela tiden och ögonen tåras. Jag har inga pengar att shoppa för, men kanske en fika..? =)

Ähh, nu ska jag inte sitta här o grubbla..

Ha en fin dag om ni kan :)

Pussokram..!




Artighet går hem hos mig...!



Har varit på barnkalas sedan kl 16. Maeja och två andra barn plus en massa massa vuxna. Tårta, paket och en massa ballonger som var mer uppskattade av vissa än av andra. Efteråt beställde vi pizza och vi drack vin. Härligt, lugn kväll. Var ruskigt trött och redo att krypa ner i sängen hemma.

På väg därifrån ringde jag Lollo och jag hamnade en sväng på takterassen på Scadic Rubinen. Vi satt och pratade ett tag och snart kommer det fram en kille och drar klassikern "Har inte vi setts förut?" Stackarn, babyface såg inte äldre ut än 18. "Nej, tack det tror jag inte.." Snart kommer hans vän och ber om ursäkt för babyface och tar skyndsamt med honom därifrån då han ser att han besvärat oss.

Efter en stund kommer babyface tillbaka och börjar prata med en annan tjej i vårt sällskap. Fine by me. Hans vän börjar prata med mig för Lollo är på toaletten. Killen har läst tre år på arkitektutbildningen och har två år kvar till sin master, dessutom vet han precis vad det är för ngt jag läser så jag slapp förklara.

Han är ung, alldeles för ung för mig, men tusan så trevlig och artig. Till sist vill han att jag ska ta hans nummer, fastän han fattat att jag tycker han är ung. "Tack, vännen, men inte idag, vi ses säkert igen" ler jag uppmuntrande mot honom. Han går tillbaka till sitt gäng han kom med. Men innan han går från stället och vidare ut i natten så frågar han en sista gång. Jag sa till honom att jag dejtade en annan som en nödlögn i sammanhanget, men han menade att om det inte blir något av det där dejtandet med den där killen så kunde jag väl höra av mig? Okej, då. Han var alldeles för artig för att motstå. Han fick skriva in sitt telefonnummer och han skriver in sitt namn, plus efternamn som om jag skulle ha många med hans namn i min telefon, och låter det vara så. Han ringer inte upp sin telefon för att få mitt nummer. Han lämnar det åt mig. Respekt.

Synd att han är född 1990.

Natti...!


bild målad av en annan arkitekt...ser ni att det ska föreställa mig? :)


Testing, testing








Friday I'm in love!



Sitter och äter frukost. Kokt ägg på knäckebröd. Så jäkla gott. :)
Har tvättid och funderar på om man kanske borde utnyttja denna molniga dag och utföra annat hushållsarbete också. Klockan 16 ska jag iväg på barnkalas. Det ska bli mysigt..! Ska slå in paket här om en stund. Och måla naglarna. Och sätta på mig mina babyfoot-påsar. Det är mycket nu ;)

Kul iaf att vara tillbaka på jobbet :) Ett par nya ansikten men också de gamla favoriterna. Och mina favoritvakter. Igår fick jag en kram innan den ena skulle gå hem - jag borde insett att kramen inte var av godo. Rätt var det är så är mitt BH-band uppknäppt och karln springer ut genom personalgången, fnissande som en liten pojkvasker. Hahaha..! I onsdags fick jag höra av en kollega att jag krympt - det såg han. Tack söta Erik :) Fick en annan kommentar på samma ämne "Fan, du har fått mindre bröst.." Det är olika vad man uppmärksammar helt enkelt.

Jag trivs med mig själv nu och det verkar som att det syns. Idag när jag ställde mig på vågen såg jag att ytterligare något kilo försvunnit. Just nu bryr jag mig inte så mkt om vad som står på vågen, men jag får erkänna att det är skitkul när det går neråt när jag inte tycker att jag anstränger mig. (så länge jag inte går över ett visst streck igen så är jag supernöjd - men nu är det nästan 3 kilo dit så jag är rätt safe)

Nu ska jag dricka mitt kaffe och mysa lite mer med Tuffe innan jag hänger upp nästa tvätt.

Puss..!


tlött..


Babyfoot..!



Jag köpte det :) Nu ska jag bara sätta dem på fossingarna och så får ni en recension om två veckor när fötterna är babylena :) Ska bli gött, då jag glömde/hann inte göra pedikyr i Turkiet där det var så himla billigt.




RSS 2.0