Bestyr!

Ja.. Har tillbringat min dag med en massa husbestyr. Varit ledig igen, ja.

Började med tvättid, tog en promenad och köpte flour.
Sedan blev det en dusch innan jag åkte till Floda. Plockade undan på diskbänken där hemma, där det rent ut sagt såg ut som om helvetet brutit löst - men det var bara Nicklas som gjort mat till jobbet. Jadå, duktiga lillebror har skaffat sig ett jobb! Kanonkul faktiskt!

Mamma kom hem och vi gav oss iväg till Maxi i Partille och storhandlade. Så nu är min kyl och min frys fullproppade med en massa mat. Vi tog en kaffe och läste genom bruksanvisningen för ångmaskinen som skulle göra rent min soffa. Mm.. det gick sådär faktiskt. Hade också köpt Tabort - men inte fungerade det inte, det blev bara värre. Ska se hur det ser ut imorgon..

Satte istället igång med matlådor. ChiliConCarne att frysa in så jag bara behöver koka ris. =) Och såklart köttfärssås och makaroner! Så nu behöver jag inte tänka på matlådor på ett tag. Kanoners!

Imorgon ska jag sälja vitvaror igen - jag vill inte!!
Jag mår så dåligt när jag vet med mig själv att jag ingenting kan. Usch..Kanske helt enkelt måste byta jobb.. Varför varför varför kan jag inte bara få vara i kassan? Göra vad jag kan...?

Halloween..?

En högtid som inte alls fastnat, faktiskt.

Idag har jag istället köpt min allra första jultomte! Haha, julpynt!
Men det finns nog ingenting som lugnar mig så som en klädd gran - tro det eller ej! Men det är så fridfullt och varmt.



Visst är han fin?


Längtan?

Har sagt det förr, men jag säger det igen. Mest för att jag själv inte förstår var tiden tar vägen. Tiden flyger fram!

På lördag är det November! Inte längre den tionde månaden på året. ´Den elfte! Den näst sista månaden på året. 2008 är snart till ända. Och jag, julfantasten av högsta rang - har inte fått ngn jullängtan.. Det är ett mysterium. Kanske är det för att jag inte en enda gång har behövt använda mina vinterskor, eller kanske för att jag inte sprungit i affärer med julpynt. I vilket fall som helst bör jag nu börja planera julpyntet i min egen lägenhet. Tomtar, julgardiner och stjärnor i fönstret. Mer filtar och kuddar!

Så fort vi får den där ånggrejen som mamma och jag har beställt blir här storrengöring och i o med det kommer jag vilja ha en massa julpynt! Det tror jag det! Jul är hemtrevnad och värme. Innan första advent - om bara en månad, ska jag ha hängt upp mina julgardiner. Ska nog planera in en dag att åka iväg o kika på det.



Familjen Knas på julafton

Det är inte sant!

Jag har insett mitt öde - jag är klantig. Jag är fruktansvärt klantig - det borde vara olagligt för bövelen!


Vad har hon lyckats med nu då??
Jo, det ska jag tala om. Jag har fört över inte mindre än 6004 kronor för min hyra! 2400 kronor mer än vad jag ska göra! Och detta helt utan att blinka! Jag som säger att jag har full respekt och förstår helt pengars värde! Det är som att jag bara slängt bort allt vad eftertanke och förnuft heter! Är det helt normalt att ta fel på 2400 kronor?? I dagens läge. Nej.

Punkt.

Sent!

Hur kan jag ha sovit så länge idag igen?? Helgen går så fort när man väl är ledig...
Nu är jag ju stressad istället för lugn..


Sitter med mina naglar - ska målas o filas o fixas. Sedan ska jag äta frukost och så blir det en långpromenad. Min bror skulle köpa lite alkohol till mig inför kvällen, får hoppas på att jag kan få det hem till dörren så jag slipper åka iväg nånstans. Haha, va lat jag känner mig - men jag vet inte hur jag ska hinna annars.

Ska ringa Sussie efter min promenad också så jag kan få åka med henne hem till MAtteus innan vi ska på personalfesten ikväll! =) Och sedan är det bara o hoppa in i duschen, och så var tiden slut :P


Hmm.. Mörklila-glittrigt eller ljuslila-silver-glittrigt? Dilemma, men jag har nog bsetämt mig.

Tuffe diggar Boyzone, har börjat tro att han är nöjd bara jag sätter på musik och skrålar med lite då o då...

Egentligen borde jag ta o dra ner på antalet promenader och börja simma istället, eller cykla. För jag har fått Benhinneinflammation! Jag är rätt säker. Det ska gå över av sig självt, men då måste man dra ner på aktiviteten som utlöst det :( Jag får väl bara ta på mina ordentliga skor som jag har fuskat med ett tag och kanske inte gå lika långt, lika ofta. För att för det första har jag ingen cykel - för det andra så tar det så mkt tid, det blir liksom ett stort projekt när man ska iväg o simma.

Klantigt!

Ja...hur lyckas jag??

Har glömt kvar min plånbok i kassan på jobbet... Illa! Skulle behöva mina pengar - och mitt legitimation!!
Får hoppas på att min bror kan vara så vänlig o köpa till mig på systemet imorgon...

Har haft en mysig kväll med Angelica.
Såg på Idol (det vi hann med) åt pommes frites - länge sen jag åt det! Varit alldeles för nyttig ett tag :P

Nu blir det dirty dancing 2 =)


Fredag

Idag fyller min vän Carolina 21!
Grattis Grattis!
Du anar inte ..
Best birthday ever!


Idag blir det jobb, jobb, jobb - återigen heela långa dagen. Igår var det inte roligt vill jag lova. Men idag får ju folk lön så det ska väl bli ändring på´t - hoppas jag. Dessutom jobbar Sandra, alltid lika skoj! Men 10 timmar...Jaja. Sen är det helg!

Igår efter jobbet var jag med Lollo på invigningen av Åhlens på Kungsgatan (gamla biosalongerna, jojomen!) Sprang på "PulkaSarah" haha! Vi hade jätteroligt den där kvällen i slottskogen i snön med varm choklad, smörgåsar, lite alkohol och snö - i sopsäckar, för vi hade ingen riktig pulka! Termobrallor på och hej va det gick! Ibland får man vara ett barn igen. Blir det snö i år igen så blir det pulkareunion =) 3 år sen sist..

Inne på Åhlens strosade vi runt och kikade på utbudet och drack gudomlig champange, och lyssnade på sång på översta planet. Ytterst trevligt. När vi gick från den lilla tillställningen, utan att lyckas komma på vad man skulle inhandla (vilket var lite synd för vi fick ju 20% rabatt...) så fick vi varsin liten goodiebag vid utgången =) Trevligt. Det kallar jag kundvård! Dessutom fick vi ytterligare en kupong med 20% rabatt att använda i november. Goodie!


Namn

Leopold

Smaka på det - visst är det ett fint namn?
Det ska min son heta, någon gång i framtiden.

Nöjd!

Torsdag

Fann mig en gammal Boyzone-skiva nu på morgonen - det är lustigt vad alla texter fortfarande sitter i! Och en hel del är ju riktigt bra ;)


Igår var jag en sväng i Floda efter min tvåtimmars promenad i solen! Ja, den visade sig ju faktiskt igår! Gick också in på ZooKompaniet på hemvägen - herre min je va djur är vackra! =) Köpte lite nyttigare mat till mitt hjärta och kikade på papegojorna, kaninerna, belgiska jättar och undelaterna.

Knappade in på facebook nu på morgonen också - det slår mig va många folk i min egen ålder som skaffar barn eller har planer på det. En liten längtande flämtande låga brinner i mitt hjärta. Såklart. Men först ska jag ordna med en karl. :P Och så ska det hålla ett tag innan man sedan flyttar ihop , gärna till en gemensam bostadsrätt eller hus. Och sen kan man börja tänka på småttingar - det är ett jäkla projekt faktiskt.

Nej, mina vänner - idag är det jobb på schemat - heeela långa dagen. Efteråt ska jag träffa Lollo (äntligen!) och så ska vi på invigningen av nya Åhlens city på Kungsgatan. Nice!

Läste ni metro igår?

Ett geni!

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed



Kvinnan är ett geni!
Hur kan det komma sig att hon alltid har så träffsäkra texter och låtar?
Alltid blir det en hit! Väldigt mkt styrka och känsla i låtarna. Love it!

Onsdag 22:a oktober!

Ja Alexandra - jag vet att jag får trevligt sällskap med er också! Men så slutar jag halvt åtta på fredag kväll.. :(
Hoppas på att kunna åka upp i november?

--------------------------------------
Celine Dion har fantastiska låtar. Har kommit in i en period med henne. Och Phil Collins! (efter att de spelat honom så mkt på jobbet - han är ju faktiskt helt grym!)

Seek me and you shall find..!

Idag har jag ännu så länge mest bara städat upp efter min oreda i köket, ätit frukost, sett över min ekonomi och disskuterat dagens planer med Tuffe - han godkände. Jag ska ta mig en promenad här om bara en liten stund - solen skiner! Sedan ska jag uträtta diverse ärenden och sedan blir det en tur till Floda!

Jag blir alltid så himla lycklig av att åka pendeln hemåt. För det är just vad det är, det är mitt hem! Min familj! Där jag altid bott (nästan..) Och jag ska flytta tillbaka på äldre dar. =) Kanske förr ändå.

Pussarokramar!!

Förbannat klantig

´Hur lyckas jag??

Sprang emellan datorn och spisen - dumt.
Jag har bränt upp ett plastredskap jag precis hade rört om pastan med... Åhh!! Blir så störd på mig själv ibland. Jag har ju gasspis så jag borde ju tänka lite extra på vad jag gör av redskapen så jag inte bränner upp halva köket i all hast. Och plast som luktar så förfärligt - tror dessutom ångorna är giftiga va?

Jaja. då har man gjort det också..
Hoppas jag kan göra rent ordentligt också, få bort det som satt sig...

I övrigt har dagen varit jättebra! Vaknade tidigt och åkte till farmor i Frölunda. Städade hela huset och denna gången kändes det som att det gick väldigt fort.. Hmmm... Åt god mat och efterrätt såklart! Sedan åkte jag hem och duschade, la en hårinpackning och peelade kroppen och filade fossingarna. =) Lite SPA.. Somnade lite lätt på soffan sedan.

Hmm..var kom stormen från så plötsligt?

Sedan gjorde jag mig klar för en sväng på stan. Tanken var att finna en present till Carro som fyller år på FREDAG. Men ikke - jag blev kär i en kjol som jag var tvungen att köpa..! Får nog tvunget inviga den på personalfesten på lördag =)




Visst är den fin?!

Skrämmande lättnad

Fick precis ett samtal som gjorde mig lättad, men samtidigt rädd på ngt vis. Känner mig på ngt sätt utsatt. Men det är så himla bra att saker går framåt i ärendet..! Kanske var bra att det som hände, hände. Att vi gjorde som vi gjorde. Annars kanske det inte kommit vidare. Kanske hade ngn annan fått vara med om samma sak. Men ska det till nio personer innan ngt sker?? Jaja.. Jag är lättad iaf. Så får vi se.

Idag har jag tvättat och städat och lagat mat - risotto! Det är grymt gott (iaf min egen variant) Och så ser det så fint ut med alla färger med alla grönsaker - haha! Är så nöjd!

Har dessutom planerat in världens bästa söndag med Carro. =) Vuxenpoängen skall skördas!
Promenad i ett, förhoppningsvis, vackert väder och sedan mina vänner - en söndagsmiddag! Med alla tillbehör som behövs! Grönsaker, kokt potatis, sånt där kött som man alltid fick förr om söndagarna (ni vet vad jag menar) och självfallet gelé och äppelmos till det! Och sås så klart...

Ska bara ta reda på hur man gör...

Nej, nu är det dags för påklädning :P
Jobb i eftermiddag.

Lördagsmys!

Sitter i min blåa fleecemorgonrock som jag fick av mormor för ett x antal år sedan. Men det är ändå rätt kallt faktiskt.

Ska snart sätta på Dirty Dancing 2. Finns inget särskilt på tv:n ikväll. Satt o tittade på gårdagens idolavsnitt som jag missade. Kan man annat än fullkomligt älska det maltesiska charmtrollet Kevin?? Uderbara människa! hehe! Och min favorit får självklart all beröm hon förtjänar! Alice! Meine Gott!

Nä, nu blir´'e film!

Pussar!

Du&jag och 40+

Incontro
Haha! Vi hade verkligen jättetrevligt igår, jag och Carro =)
Livemusik är det bästa som finns, och dansvänlig publik! Haha! Älska!

På incontro!Incontro

På IncontroPå Incontro

Nä, nu är det dags för jobb igen.

Men tackar tackar för en trevlig kväll!

Incontro!

Har just avslutat min morgonpromenad =) Finns det något härligare?? Man blir så pigg och glad, man mår så fruktansvärt bra! Och jag tar gärna den långa vägen på morgonen, även när jag, som idag, knappt har tid. =)

Satt o kikade på "Du är vad du äter" igår kväll, medan jag åt en bulle :P Fick lite dåligt samvete, men va tusan! Men så kände jag ändå att jag mår bra. Jag behöver inte göra något drastiskt åt mina vanor, jag har bra vanor. Och mina promenader är inte en tillfällig impuls för att gå ner i vikt - jag gör det för hälsan och ser inte ngt slut på dem. För ajg känner verkligen hur bra jag mår av dem. Ja, mina vänner - detta är en hyllning till promenader och naturen!

Ikväll blir det pianobaren på Gothia Towers, Incontro, med Carro! Ska bli så mysigt! En städad kväll med en cosmopolitan i gott sällskap, passar som handen i handsken. Ska ju jobba imorgon också..

nej, nu ska jag hoppa in i duschen innan jobbet

Smärta

Aj! Idag gör det ont i Halux Valgus!! Han som varit så tyst så länge.. Nu skriker det om den

Alla har vi haft vår beskärda del

Usch.. Va dåligt man har mått..

Satt o rensade i mina lådor lite nyss.. det är en sån dag idag. Men jag slogs av alla mina dagböcker - har hur många som helst! Och de flesta är fulla av sorg..! Varför låter man sig själv hamna i svackor?? Visst är det skönt o ha ett good cry ibland, men inte så ofta som jag haft de senaste åren..! Det värsta året var nog ändå 2006. Fy, det är så man börjar gråta när man läser, det var så mkt känslor! Och jag vet ju precis hur det var..jobbigt att återuppleva. Mer eller mindre hela det året var bara kass.

Vänner som svek, killar som sårade, hudproblem som förvärrade, alldeles för mkt arbete, för mkt fylla för att dränka mina sorger. Och det värsta har jag nämnt allra först. Vänner måste hålla ihop! Vänner är det starkaste man har, när man inte orkar prata med sin familj, när man inte vill prata med sin familj - för att man alltid varit den stabila storasystern, den duktiga  - man vill inte ändra på en bra bild av sig själv. Men med de närmaste vännerna kan man alltid visa sina svagheter. Men vad händer när man inte känner att man har den vännen där längre? Vem ska man då ty sig till? Jag förstår till100% att man inte kan höras varje dag och att det är svårt att hinna med alla alltid - men låt det aldrig bli stelt emellan dina vänner och dig själv. Det är de som finns där alltid. Det är dem som betyder allt i slutändan.

Men det som inte dödar - stärker, så var det va?
Är ganska trygg i mig själv numer faktiskt.. Har övervunnit mina gråa dagar, at last!

Killar kommer och går - oftast går dem. För man funkar inte alltid tillsammans..
Och jag tänker bli mer kräsen och inte falla för fel, de som sårar mig..

Never settle with anything but perfect !
sa mamma en gång.. det har satt sig
..

Tog visst bilder i lördags

Jag o Tesse på Jockes toalettjagTesse o jag!


Bilderna togs på Jockes toalett, innan kameran la av.. Måste verkligen skaffa en ny...

Puss på min Terese!!

Mästerkatten i stövlarna!

Enögd

Fick denna fantastiska skapelse igår av min mor när jag började prata om stövelskaft..
Visserligen är katten enögd, men va tusan!

Haha! Jag tycker den är tuff! Mamma har gjort honom själv

15:e oktober!

Jag har just nu lite för mkt ledig tid..
Ledig hela helgen, jobbade fem timmar i måndags.. ledig igår, ledig idag, jobbar bara fem timmar både torsdag och fredag.. Hmm.. o så helgen då som brukar gå rätt snabbt... Och det är ändå den vecka jag jobbar mest numer..

Har mest slöat faktiskt, inte gjort ngt vettigt. Borde sätta upp en tvättid - och handlandet har fått lida, har knappt ngn tandkräm hemma, för att inte tala om smör... och igår tog mjölken slut så nu är det panik. Ska strax klä på mig och gå till affären. Sedan blir det en promenad också, såklart!

Igår var jag hemma i Floda och hälsade på familjen. Trevligt, åt mat och fikade =) Planerade också inför julhandlandet, den 22:a november åker vi ner o frossar i billiga saker på Ullared - det ska vara mååånga paket under granen! Det gillar jag :) Brukar ha rätt tur med o fixa rätt grejer till rätt person. Och för att göra det också i år så är det dags o börja planera nu. Nu är det vecka 42.. det är precis 10 veckor kvar till självaste julafton! En vecka går fort, det vet vi. Speciellt när man tänker på att man planerar alla saker man ska göra på helgen - det är inte många helger kvar!

Och om en månad lite drygt öppnar "Jul på Liseberg". Ska bli sååå mysigt! Hoppas på att få stå där i år igen, sälja glögg, mistlar och rostade kastanjer! =) Stämning..!

Nej nu ska jag bädda sängen.
Pusshej!

Framtiden...?

Satt härom veckan och redigerade lite i Martins CV han höll på o skriva, jag älskar ju sånt! Började idag att fundera på vad jag egentligen vill göra.. Surfade iväg på KY-utbildningar.. Men fortfarande står mitt huvud stilla.

Efter torsdagens Stockholmbesök kände jag att jag vill arbeta med något där jag ser resultat. Jobba med olika projekt som skall stämmas av. Som det här med kassorna.. Kan inte bärga mig till näst gång vi ska ses! Följa upp... Men inom vad vill jag arbeta? Inom vilken sektor/industri??

Snöade in en lite på ekonomi... det låter spännande och efter några avsnitt av Lyxfällan där folk inte kan förstå pengars värde kändes det för en stund viktigt. Antingen att bli revisor och ordna upp ekonomi åt folk, göra bokslut och allt det där eller bli ngn form av konsult. Vad det nu betyder..? Låter spännande. Samtidigt som jag vill arbeta med människor - och samtidigt som matte och grafer aldrig riktigt varit vad jag tyckt vara så skoj... eller som jag ens riktigt förstått... Men man kanske får träffa människor då också? Som man kan hjälpa...? Jag vet för lite känner jag... Borde träffa en syokonsulent..? Haha, det är iaf ngt jag inte kommer bli! =)

Hjälp..! Börjar bli stressad över framtiden... Börjar bli gammal

Söndagsmys!

I get over yoy, I know I will - I'm the king queen of wishfull thinking..!

Pretty Woman börjar på femman nu! Se den!

Romantiskt!!

Me so happy

Sitter o äter frukost, har gjort mig en omelett :) Gott som tusan! Och med körsbärstomater till det, mumma!

Kvällen igår var trevlig =) Och som alltid trevligast på hemmaplan - när man inte går ut! Vi käkade tacos och drack vin - och spelade twister! Hur kul som helst :D

Jag är rätt nöjd faktiskt...

Idag funderar jag på att åka till Floda

Lördag

Snart ska jag ut på en proemand tänkte jag.. Men jag kan inte riktigt lämna min underbara musik! =) Har kommit in i en period där det bara är James Morrisson som gäller - han är grym!

Sedan ska jag till Jocke i Partille, Ida, Henke&Helga och Jonas&Terese ska dit ikväll! Så himla trevligt, ska äta tacos (på begäran av mig o Ida) Ska ta med mig Twister också så ska vi leka lite och dricka vin :D Mysigt!

Vaknade halv ett idag, inte alls likt mig! Tror däremot att jag behövde sömnen.. Haha, är så kinkig med den annars. =)

The pieces don´t fit anyway... Fortfarande bäst!

Hufvudstaden

Stockholm var trevligt - men jäklar vilken lång dag det var!

Klockan ringde redan 04.00 och det var bara att resa sig upp. En sån tur att jag gått o lagt mig redan klockan åtta kvällen innan! Tåget gick kl 06.00 och jag reste första klass! Härligt, fick dessutom en jättefrukost. =) Och säterna, mina vänner, säterna var hur stora som helst! Kände mig jätteliten, sååå nöjd!

Halvvägs upp till Stockholm inser jag att jag glömt mitt bankomatkort!! Hur kan man någonsin bli så korkad?? Får tag i min far som blir jätteorolig, men efter mycket om och men finner jag ett Nordeakontor där jag kan få ut pengar - ett kontor som dessutom lägligt öppnade klockan nio, när jag kommit fram! Helt otroligt underbart!

Nästa problem var att finna taxin.. Tror jag hade iaf tre samtal från huvudkontoret för att kunna lokalisera bilen haha!

Det visade sig att jag inte behövde en enda krona på hela dagen.. Taxin fakturerades båda vägarna, lunchen bjöds jag på och fikan likaså.. Hehe... Mycket bättre än att jobba en heldag i Kungsbacka dit det inte kommer några kunder, alls!

Men va jag är trött idag! Blir en lugn kväll.. lite film, lite idol och lite filt. =)

Pjuuuh* för att citera joacim..

Ja, pappi o jag har varit duktiga. Tack Lollo!
Nu har jag fått upp en ny soffa här i lägenheten. Jättehärligt!!

Bäddsoffa = pyjamasparty! Nu kan folk sova över här - bekvämt  *hehe

Nu ska jag snart göra te o bjuda hem Lollo, innan det är dags för sängen. Får bli tidigt i säng idag.. upp 04.00, tror jag minsann, kanske lite senare...

James Morrisson, the pieces don´t fit anyway

Mätt..(!)

Har alldeles nyss avslutat min lunch. Och gud så mätt jag är! Har lagat min alldeles första pasta Carbonara. Japp, har aldrig lagat det tidigare, men återigen blev jag inspirerad av Emil och Maja som bjöd på det i lördags. Namnam, och inte alls svårt.. Härlgt.. lär mig mer o mer i köket =)  Baka kan jag ganska bra, men matlagning är ngt jag behöver inspiration till.

Ska snart ner till tvättstugan. Har dessutom varit på en promenad idag i det fina vädret =)
Sen ska jag till stan o hämta ut mina biljetter - inför Stockholmsresan imorgon! :) Det ska bli jätteskoj!

Sedan ska jag också äntligen få hem soffan! Så folk som vill sova här får sova gott och inte i min uppblåsta sak eller trängas med mig i min 120-säng... Hmm.... får nog tömma luften på denna nu då.. Den e ganska go ändå.. Jesper ville ha den, tror dock inte den kommer in i hans rum. Får väl se vad mamma säger.

Nu ska jag ila till tvättstugan igen.

Pussar o kramar!

Ooof..så mätt jag är!!

Tisdag

Jag har varit ledig idag. Det har varit underbart. Vaknade sent och städade undan här hemma. Gjorde mig iordning, gick och satte upp en tvättid inför imorgon och sedan åkte jag in till stan. Köpte mig en ny scarf och åkte sedan hem till Floda.

Mamma och Elin hade bakat bullar i lördags och jag fick med mig en påse hem! Åkte dessutom med Elin och storhandlade i Partille på Maxi för att sedan köra hem det till mig - och tro fasen jag glömt hemnyckeln i Floda! Så det var bara o vända och be pappa köra mig.. Jaja..

Nu sitter jag o lyssnar på en massa 90-talslåtar och drömmer mig tillbaka... I väntan  på Ugly Betty och Desperate Housewifes :D Tvkväll för hela slanten.. Underbara tisdag! Och igår var det premiär för cityakuten igen, mkt tv i höst med andra ord...

Tänkte dra ihop lite gamla kompisar nu när jag är ledig i helgen och allt. Bokat plats hos Jocke för en sittning med de gamla =) Hoppas någon hakar på bara... Ida har iaf hört av sig - ska bli så mysigt!!

Blomma!

Hehe, sitter o kikar på Ensam mamma söker, och jag kan inte låta bli att mysigt le och i hemlighet önska att det var mig norrlänningen pratar om när han kallar Johanna för en vacker blomma! Romantisk, javisst!

Igår åkte jag med Emil efter jobbet, hem till Maja. Vi åt mat och plastade in en petflaska med gladpak.. ja, vad gör man annars när man inget presentpapper har till hands..? Faktiskt Maja och Emils idé - de är bra påhittiga - och Vicki verkade bli glad :D

Sedan åkte vi hem till Vicki som var jätteglad, haha! Och direkt blir man insparkad i leken "Sanning eller Konsekvens".. Faktiskt jobbiga frågor en del... Sen ska vi inte tala om konsekvenserna :P Tårta bjöds det på och det var mumsigt ! Fick skjuts hem av Davve, snällt! Skulle ju jobba idag också.. Och så slapp jag gå allena här ikväll. Dessutom började det ösa ner precis då jag stängt dörren.

Nu är det tv som gäller =)

Pusspuss!!

Manipulativ?

Haha, jag undrar om jag lyckats manipulera min fågel... Han sitter o kvittrar väldigt förnöjt när jag sätter på Tracy Chapman eller Brian Adams .. Eller kan det vara så att vi faktiskt gillar samma musik? Det är ju helt fantastiskt isf =0) Jag visste att vi passade bra ihop - my love!

Gårdagen var mycket trevlig! Jobbet gick bra det också. Har lärt mig en del om tvättmaskiner, men jag fick nästan bara kunder på plattänger, rakapparater eller dammsugare, vilket passade mig utmärkt då det är det jag kan bättre. :) Känns fint det. Mailade också iväg så folket kan boka en resa till mig, till huvudstaden - ska bli jätteskoj, få känna sig lite viktig! :)

På kvällen var det dags för fika med alldeles för mkt kalorier, dock blev jag ganska besviken på den vita chokladmoussen som var ovanpå den kladdiga chokladkakan. Inte rikitgt vad jag hade tänkt mig.. Men det är ju ändå sällskapet som är det viktiga. :) Och det var som vanligt helt underbart - ingen av oss har förändrats märkbart och vi pratade gärna om pinsamheter som begåtts då vi var yngre.. Ja, herregud va vi har upplevt mkt ihop :D

Mkt prat och jättetrevligt ! Men jag var tvungen att bryta upp kvart över tio redan, ska ju jobba idag....

Sen ikväll ska jag träffa Maja och Emil! Och Vicki och en massa andra.
Kul, roligt! =)

Fredag!

Oj, har inte ens varit uppe i en timma och har hunnit med en massa =)
Har slängt i en tvätt och hälsat på jättetrevliga grannar i tvättstugan. Fastnade en stund. Sedan gick jag hem o läste tidningen, lagade två matlådor och plockade undan lite och diskade sedan gårdagens kärleksmumsbak =)

Ska snart hämta tvätten igen, men just nu sitter jag och äter frukost.

Ikväll ska jag fika med tjejerna! Kul att Alex kommer ner igen! :)


Igår på vägen till jobbet ringde min chef. Jag ska få åka upp till Stockholm nästa torsdag! Dessvärre fick jag under gårdagen inte tag i den som skulle få boka min resa åt mig så jag hoppas få tag i henne idag. Känns jätteskoj! Jag ska vara med och komma med inputs och tankar om de nya kassorna som vi har i vår butik. *hehe.. Hoppas att jag kan hinna med några timmar där uppe efteråt så jag hinner se ngt av huvudstaden, litegrann iaf... Har ju aldrig varit där...

Just nu håller jag på o lära mig allt om spisar, kylskåp, diskmaskiner, torktumlare, hällar och allt vad som finns. Idag ska vi gå in på tvättmaskiner och resten.. Det snurrar en hel massa i mitt huvud nu - det är lite för mkt. Usch.. men, men, det ska väl gå vägen, bara jag får lite tid på mig att plugga in allt...

Nu ska jag snart till tvättstugan igen...

Pussar och Kramar!

Traditionell...

Jag har funderat. Mycket på hur man skulle ha det i framtiden och vad man tror man gör. Har kommit fram till att jag är väldigt traditionell. Och hemkär. Medan andra vill ut och upptäcka världen och dess möjligheter trivs jag bäst på hemmaplan och blir närmast bara stressad när jag kommer till ett ställe jag aldrig tidigare varit. Jag skulle till exempel inte kunna åka iväg på egen hand någonstans som så många andra gör. Jag behöver ha ngt stabilt alltid. Antingen någon resekamrat vid de tillfällen jag tar mig någonstans... Charter är mer min grej än att på egen hand upptäcka..säg Nya Zeeland... Även om det skulle vara fantastiskt. Hoppas att någon, någongång, vill ta med mig på en sådan resa - för jag kommer inte iväg på egen hand...

Kan prata i timmar om det...
Efter skvaller på jobbet har jag kommit fram till att det dessvärre är i Norrland jag kommer finna min like. Där finns killarna som uppskattar en kvinna och det traditionella liv jag önskar... om man nu ska tro alla tv-program som tar upp ämnet och alla andra ställen jag funnit information. Får väl se om sådant blir fallet. För det är väl så? Livet går ut på att finna sig en like och vandra ihop med denne...Skaffa barn och leva ihop, i medgång, i motgång.

Ja, ni hör ju.. Gammaldags.


Men det är väl det jag söker också. Trygghet


RSS 2.0