STRESS

Jag har insett att jag är väldigt stressad. Egentligen som person. Jag tar åt mig saker väldigt personligt, när man ska ta det proffessionellt. Tänker på jobb-relaterade grejer väldigt ofta när jag är ledig. Är nog bra jag inte jobbar 100% just nu. Sedan jag började där jag jobbar nu har stressfaktorn höjts och jag har nog haft ganska svårt att anpassa mig till ett helt nytt arbetssätt, när man varit invand i ett annat. Jag har dock antagit uppgifter och tyckt det varit skoj, men vissa rutiner gillar jag inte och tycker är jobbiga.

I lördags morse vaknade jag av att jag grät. Jag hade just haft en dröm. Om jobbet såklart. Sen ska jag säga att det inte bara är jobbet som stressar mig - jag har så mycket runt om som jag måste hinna med. Påtryckningar från olika håll har gjort att jag inte vet vad jag ska börja med. Jag är fullkomligt planeringsgalen, men jag har ingen möjlighet att planera. Detta pga att jag inte fått ngt schema för de närmaste veckorna och jag är beroende av många andra när andra har tid. Har lite svårt att planera när jag inte ska göra saker bara på egen hand. Är kanske lite av en ensamvarg ändå?

Nä, nu ska jag städa undan här för äntligen blir det besiktning av lägenheten. Då kan jag ju bocka av det iaf.

I feel good..!

Jag mår faktiskt riktigt bra, är dock väldigt stressad nuförtiden.

Idag har jag varit på african core. Sjukt jobbigt..! Jag kör inte gärna core. Det gör så förbaskat ont i min rygg. Kanske just därför jag bör göra det iofs. Om ni har sett tv-shops "Zumba" så liknade passet en del av de rörelser som finns med där. Dock vet jag inte om det var ngt för mig. För att sedan köra en kvart core.

Sedan blev det lunch och efter det en tur på stan.
När jag kom hem var jag helt galet trött. Sov ganska gott efter min gröt =)

Mysigt, vaknade till o då sov Tuffe också. Vi är synkade ;)

Imorgon ska jag träffa min mamma. ♥

Nu börjar snart hemmafruarna.

LÖRDAG

Mysigt med lördag. Blev lite sent igår bara.
Tjejkväll hos Maja. Tjejsnack! ♥

Har tvättat tre maskiner. Nu ska jag vänta på att det torkar.
Sen bär det av in till stan. Just nu är jag dock lite oinspirerad, men det kommer nog.
Kanske åker till Floda efter det.

Det är jättefint väder idag :D
Härligt!

Det blev ingen besiktning igår - han vart sjuk igen. *suck

Tuffe är jättesöt när hon dricker vatten. Men jag tror det är ett badkar hon vill ha. För hon försöker liksom hoppa in i skålen. Hmm...ska nog fixa det sen.

PUSSOKRAM!


Busy busy..

Idag har jag massor för mig.
Städar just nu lägenheten det sista - besiktning om en stund iomed att jag nu fått förstahand.. Direkt efter det ska jag ut på stan, har en del att inhandla. Snabbt ska det gå för sen ska jag till gymmet, men det blir simning idag. Efter det ska jag träffa Mia, min hälsokonsult. Sen är klockan en del och då bär det av hem till Maja. Roligt!

Har avslutat frukost och sorterat papper och kläder. Imorgon bitti har jag tvättid bokad. Tråkigt så tidigt , men då kommer jag igång iaf. Har en del att göra då också. Ska inhandla än mer saker som jag inte kan göra idag. Sen blir det till o åka hem igen och sedan till Christians inflyttningsfest.

På söndag ska jag och Tina gå på vattengympa 11,30 och sen ska jag ha myssöndag med film och laterier =)

Planeringen av det hemliga går framåt. Har hjälp så det ska väl lösa sig till sist.

Nu ska jag dammsuga av det sista och tvätta handfatet, städa Tuffes bur och klä mig. 

Puss!  

Alldeles för mycket

Frukosten är avslutad. Morgonpromenaden var härlig!

Nu har jag alldeles för mycket att tänka på och att göra.
Jag hinner inte med mig själv.

Håller på med en hemlig sak som tar mycket energi, planering och tid.
Mycket som ska klaffa och mycket som ska planeras och det är inte bara jag som påverkar - då hade det inte varit några problem! :P Yeye, det blir skoj i slutändan. Har dock en ganska snar deadline.

Uppå detta har jag besiktning av lägenheten (+ vanliga hushållssysslor inför det, rent och snyggt ska det vara, bör ta in utemöblerna och måste se till att boka en tvättid på ngn ledig dag. Verkar vara lördag morgon 8-12 som finns ledigt..)

Jag har uppgifter från min hälsokonsult som jag är sådär duktig med just nu, men jag får ta det när tid finnes, kanske efter jobbet imorgon.

Jag ska lösa en uppgift till som jag inte tänker skriva upp för då kommer vederbörande bli stött och be mig strunta i det. Men jag har lovat. Då ska jag hålla det.

Idag:
Ska till gymmet strax. Sen ska jag laga lunch.
Sen ska jag planera lite hemligt, ringa ett par samtal, åka in till stan, lämna en lapp till en medbrottsling, träffa Hanna och Carro och sedan åka ut i bushen o testa klänningar. Ikväll ska jag göra matlådor. Funderar på vad man ska laga bara... Kanske ska ta fram köttfärsen och göra tacopannbiff som Alexandra har lärt mig. Blir ju mumsigt. Men då måste jag handla... Får göra det efter gymmet.

Sen undrar jag var mina betyg tagit vägen som jag beställde hem förra veckan. Behöver ju skicka iväg dem..

Got to go!

Puss...!

Morgonmys



Morgonen är bästa stunden på dagen

Jag myser



Ha en trevlig lördag!


Dagens höjdpunkt

Frukosten!
Hur dagen än ser ut har jag alltid samma ritual på morgonen.
Det känns stabilt.


Var uppe innan tuppen för min morgonpromenad (just denna delen är ännu inte djupt rotad eftersom jag startade på riktigt igår) Sedan tog jag mig en dusch och tvättade ansiktet med scrub. Morgonrocken är min bästa vän (tack mamma!) och när den är på går jag för att laga min frukost.

Min hälsokonsult har sagt att det är bra med frukt och bär på morgonen, för de har en massa antioxidanter och grejer som är bra. Haha. Således lagar jag havregrynsgröt med blåbär och hallon! Mums! Jag kokar ett ägg för att ha på mitt knäckebröd med skinka. Kaffet bryggs samtidigt och ägget blir alltid härligt gult och lite lösare kokt..!

Jag är ingen hejare i köket, men frukost, det kan jag laga!

Njuter av mitt kaffe (dagens kopp kryddad med kardemumma) innan jag ska klä mig och bege mig till jobbet.  




När allting annat går som en berg-o-dal-bana är det rätt skönt med ngt som hela tiden är bekant...

Emelie i ett nötskal!

Har varit rackarns duktig idag och igår. Jojemen.
Har städat farmors hus, har städat här hemma. Med träningsvärk sedan igår.

Niklas sparade inte på krutet när han la upp ett gymschema till mig. Hohojaja!

Imorgon blir det minsann vattengympa igen - man slipper faktiskt träningsvärken!
Wonderbar! Har köpt mig en baddräkt så brösten håller sig på plats nästa gång :P

Mmm, duktig har jag varit.
Till dess jag skulle laga mat.
Lax i ugn. Mumma..! Ja, men det kanske är bra att kolla upp hur varmt den ugnsfasta formen klarar.
Den gick itu. Så typiskt! Men fisken var iaf klar så det blir matlåda imorgon också. '



Yep! Så går det..





Pust..!

Nu har jag varit iväg på vattengympa.
Jag har inte varit så slut på länge. Verkligen en helkroppsträning. Får väl se var det gör mest ont imorgon :) Jag är galet imponerad av tanterna i gruppen. Visst är det en skonsam träning. Men ni ska veta att det var ingalunda laterier eller enkelt!

Ska också meddela att för er som missat det så är det Kanelbullens dag idag. Jag har gjort min plikt och bakat. Igår, närmare bestämt. Så när jag träffade Lollo och Sandra på kvällen fick Lollo en påse.

På tisdag ska jag lägga upp ett pass på gymmet - sen är jag igång på riktigt! :D

Ikväll blir det Ensam mamma söker och en bok. Sen är det läggdags.
Ska börja  laga matlåda nu. Grönsaksgryta :D Mumma!

LEDIG!

Jag har alltid tyckt att studera.nu varit e krånglig sida. Nu börjar jag förstå den lite bättre. Nu är det istället komvux här i Göteborg som krånglar. Tydligen är jag fortfarande folkbokförd i Lerums kommun vilket således gör att jag måste läsa matten i Lerum. Detta är inte ett alternativ i och med att jag för ungefär 1,5 år sedan adressändrade till Göteborgsadress. Och dessutom är jag riktigt missnöjd med läraren i Lerum. Han gav mig inte det stöd jag behövde och hade aldrig svar på mina frågor. Hur ska jag då nånsin klara matte B?

Jag har mailat skatteverket och kika på felet. Får nog ta och ringa komvux på tisdag och förklara situationen. Väntar på svar först.

Gårdagen spenderades i Floda. Och sen åkte jag och mamma och storhandlade. Massor av mat. Nya kryddor och oljor iomed min kokbok jag ska börja följa. Mycket internationell mat. Mycket grönsaker. Aubergin ska bli gott att tillaga. =) Igår gjorde jag en pizza till Idol. En pizza med quorn på vitkålsbotten. Låter inte jättespännande. Men gott blev det vill jag lova!

Idag tänkte jag träffa Lollo. Länge sen nu. Och köpa ett hänglås till gymmet. Det ska bli riktigt skoj att börja träna igen. På tisdag ska jag träffa en PT och lägga upp ett pass. Och imorgon blir det vattengympa för första ggn! =) Roligt! Har skrivit i min kalender och fått ihop så jag kan gå på gymmet minst två ggr per vecka, många ggr tre ggr =) Härligt!

by the way...
ERIK och ERIKA till final!


 

Fick ett sms som gjorde mig glad. Den julfanatiker jag är.

Jul på Liseberg drar igång om 1,5 månad igen. Mysigt! Hoppas på att kunna jobba en hel del =)



RSS 2.0