Fullt upp




Hej hej, här händer det grejer.
 
Har avslutat våra PT-pass och fått resultaten. Svart på vitt så funkar det att träna och äta rätt. Minskat min fettprocent och centimetrar från lår o mage har försvunnit. =) Har spenderat en vecka i varma Turkiet med familjen och kom just hem från Hålanda efter en fest för Camilla som nu är guldsmed. Har blivit uppsagd från min lägenhet p.g.a. att de ska börja bygga om här (så nu är det lägenhetsjakt som gäller - hatar att leva i kaos men märkligt nog är jag rätt lugn - det ordnar sig, som Alma säger) och börjat planera mitt toastmasterskap. Imorgon är det jobb igen. 
 
 
 
 
 
 
 


Resväska o myskväll




Godmorgon lördag! Dagarna går väldigt fort - jag förstår inte var timmarna tar vägen? Igår somnade jag runt halv tolv. Och då hade jag nätt o jämnt läst mina tidningar och läst ut min bok. Kl. fyra träffade jag Carro, vi tog en sallad i solen och kl sju (tror jag) åkte jag hemåt, handlade på vägen och så var den kvällen slut. ?
 
Köpte iaf en resväska igår. Underbart! Den är blank, svart, lätt och har fyra hjul - smidigt!
 
Idag ska jag till gymmet och därefter hade jag tänkt sola på min baksida, men det är rätt molnigt och fortfarande kallt så jag vet inte när solen kommer fram igen.? Får se. Men ikväll blir det iaf Håkan!
 
 
 

 
 

Klämdag




Idag har jag en semesterdag. Jag behöver det. Vet inte hur jag ska hinna med allt annars :P Idag och på söndag är nästan de enda dagarna på hela juni som jag inte har bokat något särskilt. Så idag ska jag inhandla resväska, en present till Kalle som fyller 30 nästa helg och en klänning till den festen. Och så ska jag träffa Carro. =) Blir nog en bra dag. Träningen får jag nog tyvärr skippa - får bli en kvällsjogg istället.
 
Idag åt jag frukost på en av mina nya fina tallrikar jag fick igår. Så glad!
 


Firande




I onsdags var jag lite bitter, kände mig lite ensam och tyckte att livet minsann kunde få vara lite bättre. Trots min födelsedag och allt. Men som vanligt går det där upp och ner. Igår till exempel - var en jättebra dag :)
 
Jag steg upp och började plocka lite här hemma, tog en dusch och tog mig sedan till affären för att köpa sallad. Gjorde en sallad och lagade mat; GI-lasagne. (första ggn jag testade receptet och det blev jättegott!) Familjen kom hem till mig och vi åt lunch och till dessert blev det nutellasemifreddo. (hur enkelt som helst och blev fantastiskt gott) Därefter öppnade jag paket och så satt vi sedan på utsidan och pratade i solen. Det är härligt att umgås med familjen :)
 
På kvällen åkte jag in och träffade Lollo. Kvällen blev inte särskilt sen, vi är ju lite gaggiga båda två nu. Men trevligt hade vi :) Jag fick en komplimang för min klänning också. Synd att karlen var gammal - säkert över 60. (och riktigt så gammal är jag inte än) Men jag tackade såklart för komplimangen. Jag har lärt mig att vara artig. 
 
 
 
 


Födelsedag




Den här dagen gick undan minsann.
 
Jag blir alltså 26 idag. Har fått en massa gratulationer på facebook och telefon, men jag har inte hunnit besvara särskilt många. Haft en hel del att göra på jobbet och därefter körde jag ett pass på gymmet. Efter det gick jag till stan för att köpa mig en bakform så jag kunde göra den goda desserten som blir imorgon. Jag handlade också ingridienser till maten som ska serveras. Men det blev så mkt så jag hade inte orkat bära mer. Hoppade över grönsakerna och får inhandla det imorgon. 
 
Bakade desserten som ska stå i frysen över natten och diskade sedan upp och röjde undan. Får se hur mkt grovstädning jag mäktar med. Känner mig jämt och ständigt lite lätt stressad så jag ska försöka leva med lite skit i hörnen en stund tror jag. 
 
Nu blir det en bok innan jag somnar för kvällen.
 
Nighty...
 


Lördag kväll med "The Pacifier"




Hej!
Imorgon har jag ett nytt PT-pass framför mig. Jag har inte tränat sedan i onsdags. Har liksom haft så mkt annat för mig.. I torsdags åkte vi med jobbet ner till Varbergstrakten och umgicks. Världens finaste dag fick vi! (och jag hade svarta jeans - ostrategiskt!) Igår var det sedan dags för Elins student! Fina tjejen! På kvällen åkte jag till Malmö. Jag gillar verkligen Skåne. Det är ett annat lugn där. Lite bilder:
 
 
 
 
 


RSS 2.0