London!

Resan är bokad.

Det kommer dock att krocka med inflyttningen, men förhoppningsvis ordnas det under veckan innan. Ska ringa sällskapet vid tillfälle. Annars får jag hoppas att min kära mor eller min käre far kunde ta emot nyckeln och så kan allt med deposition och annat vara klart tidigare.

London redo för POCO LOCO?

Det kommer bli underbart skoj!


De första dagarna

Nu har jag genomfört de första dagarna i kassan på Elgiganten. Vi har i två dagar fått öva i kassabåsen i Sisjön, då vår butik ännu inte är klar. Jag måste få säga att jag och mina nya kollegor gjorde ett bra jobb. Måndagen var lugn och beskedlig och vi gick igonom lite hur kassan fungerade och det system vi arbetar i. Förvillande likt både Hotsoft och Fidelio, med tanke på att det är DOS-baserat. Passar mig dock utmärkt.

Tisdagen kom och det var release på GTA4. Kön var lång och jag fick stå i egen kassa. Jag kan stolt säga att jag inte hade en enda diff i kassan. Gött.

Idag är jag ledig. Blir solariet nästa. (har just betalat lite räkningar och kommit på hur min dosa fungerar - fantastiskt enkelt! Vuxenpoäng?) Sedan ska jag till stan o träffa Lollo och Lisa och diskutera denna omtalade Londonresa som jag sätter grenar i hjulet på p.g.a min flytt. Vi får se vad sällskapet kommer fram till senare. Jag får nog rappa på här alldeles strax om det skall bli ngt av den fikan idag. Ska hinnas med en promenad innan dess också. Jajamen.

Sedan ska jag till Carro o lämna lite pengar.
Tack för en trevlig lördag! =)

Tjoflöjt! Peelingdags.

Intensivt

Hela veckan har varit ytterst intensiv. Och så kommer det fortsätta. Är dock ledig på onsdag. Då ska jag smälta allt jag kan. Sedan är det dags att bygga upp vårt varuhus.

Igår spanades varuhuset in och sedan blev det shopping då jag såg att jag fått mer klirr i kassan än jag räknat med - inte ens min dyra telefonräkning kunde trycka ner mig. Mitt humör var på topp. Sedan åkte jag hem för attt vila en stund och dela med mig av mina erfarenheter för min mor och min far. Mamma har varit i Värmland i veckan och jag fick mig en uppdatering om mormors tillstånd. Efter det gjorde jag mig iordning för att träffa mina kärlekar Lollo&Lisa. Alltid vi. Vi såg på "Så ska det låta" hemma hos Robban och Anne. Blev lite bubbel och lite cider till räkor, kräftor, smörgåsar och diverse annat. Myspys!

Nu ska jag snart göra mig klar för kvällen. Ska iväg o hjälpa Carro med maten och sedan blir det middag med tjejena och troligtvis utgång. =)

Imorgon tar jag tag i en kurs jag ska genomfört till på måndag och så blir det att ta tag i Internetbanken (första ggn jag ska betala mina egna räkningar via internet - pappa får nog visa mig lite)

Nöjd

Nu är det mer eller mindre helt tyst i våra väggar - nästan alla möss är tagna och det är rent och fint. Underbart.

Har finally börjat mitt nya jobb. Underbara människor och happening 3 dagar i rad. Lite för mycket fest och dans igår bara. Läggdags halv fyra, dags att vakna sju igen. Krävs inget snille för att förstå min vånda imorse.

Det har minst sagt varit spännande dagar med mycket information, mycket nya intryck, mycket att smälta, för mycket alkohol, en massa skrattanfall och fniss. Underbara människor. Jag har haft helkul!

Kungsbacka here we come

Lite segt bara att jag ska behöva åka hemifrån åtta imorgon när jag börjar halv tio. Smällar man får ta. Snart flyttar jag. Härligt.


Jag är helnöjd.

Thank you very much!

Varför kan jag aldrig inse?

Ja, nu vet jag att det är så. Imorgon på Oslagbar, f.d Torarica,  spelar Anders Johansson och Martin Gabriel - Ja tack Angelica! Jag vill gärna ha hans skiva när du kommer hem!

Idag har jag ännu så länge inte gjort många knop - var iväg o solade och tog mig en promenad hem från Stenkullen - älska detta underbara väder!

Ska lämna tillbaka skorna jag köpte för inte länge sedan . Måndags kanske? Tisdags? Det är bara att inse att jag aldrig kommer till att kunna gå i höga klackar, definitivt inte i pumps som alla ska ha just nu. Finns knappt ngt annat att köpa om man vill ha ett par festskor, men jag måste byta in dem mot ett par lågskor i vilket fall. Annars kommer mina fötter döda mig.

Trevlig kväll med Carro igår och två underbara feel-good-filmer. (jag tror t.o.m att Kenneth tyckte de var lite roliga emellanåt) Fick ett kalasfint inbjudningskort, minsann har hon lagt ner själ i dem. Duktig Carro. Planerade också in IKEA-visit och annat nästa lördag, då Kenneth gärna slapp vara chaufför. Det blir jättekul, och på det homeparty och sedan utgång med en massa. Ska bli så kul!

Derby idag har jag hört - kan jag passa på att göra lite reklam för killarna på BMX från Lerum/Floda som skall ha en uppvisning innan matchen. Gör om det inför 40 000 pers. =)

Håller tummarna

Hoppas det gick bra för min sötnos Carro igår. Håller tummarna. Ska ses senare så får jag veta mer =)

Solen lyser och ska så göra hela veckan. Underbart! Jag blir alldeles lycklig!

Vad är det med alla affärer? Varför kan jag inte hitta en fin blus eller klänning? Hittade en, men självklart fanns den bara i large och skulle inte komma in igen. Himla otur. Får hoppas jag finner ngt på Frölunda Torg i helgen.

Ska förhoppningsvis kolla in Anders Johansson och Martin Gabriel på fredag. Han är fruktansvärt behåvad den där Martin Gabriel. Synd att Angelica inte är hemma - hon hade nog velat lyssna in honom.


I know you do not feel alright, and I know you are struggeling, but I'm not gonna be there forever.


Kärlek

Counting Crows -  Accidentally In Love

John bon Jovi - I've got the girl

Counting Crows - Mr. Jones (alltid)


Den som söker hon finner

Idag har jag träningsvärk i mina armar - det känns alldeles alldeles underbart! Kan knappt skriva p.g.a det , men det gör ingenting =)

Rensade ur mina lådor på papper igår, även den under sängen - hittade till min stora förtjusning presentkort jag fick när jag tog studenten

"För goda kunskaper och personlig utveckling i ämnet svenska"

Jag visste väl att jag bara använt 200 av dem! Har 200 kvar - yes! (presentkorten gäller på Wettergrens så idag blir det inköp av diverse kontorsmaterial som kan vara nödvändigt att ha när man bor själv sen , sånt där som hålslag, häftapparat, tejp, ettiketter, pärmar och roliga pennor) Himmelriket! Förstår faktiskt inte att jag kan vara så barnsligt road av sånt...

Dags att få i sig lite frukost kanske. Känner mig bara väldigt oinspirerad vad gäller frukost. För det finns ingenting jag verkligen är sugen på och frukost kan vara så fruktansvärt tråkigt att ordna med en vardag - till sig själv. Yeye, i-landsproblem.

Kaos

Musproblemen har fyllt helgen. Ja - vi har fått möss in i huset - in i köket!
Men idag, äntligen, kommer Anticimex. Gött. Jag och mamma har varit så nervösa på dessa djävulsskap. Svansar som äcklar oss och skrapande ljud och muspluttar stora som råttpluttar. Har lyckats få åtminstone tre att gå i fällan igår. Har mest blivit skräpmat i helgen. Usch, snart är det back top basic förhoppningsvis.

IKEA-besök gjorde mig alldeles nervös, det är så mycket jag vill ha, men jag har inte alltför mycket pengar i plånboken just nu. Får bli lite ihopplock från här och var så länge.

It'll all get better in time

Ska ta mig en promenad med mina hantlar här alldeles strax. Har väldigt fint väder som skall utnyttjas. Blir att träna mina stackars armar som är så svaga de kan bli. Sedan blir det pappersarbete och så ska jag ringa min kära farmor också.

Jag och Terese kom fram till att det minsann är säsong för att göra slut just nu - räknade upp inte mindre än 4-5 par som gjort slut bara den senaste månaden. Inte klokt. Men Terese och Jonas förhållande verkar iaf sprudlande :D  Det är kanon!

Nä, dags att ta tag i mig nu. På med kläder och borsta tänderna. Sedan blir det ett röj i alla mina papper. Blir att göra iordning en pärm. Japp. Ska nog köpa mig en till sen. "Att göra" "Viktiga papper" "Bank" och lite sånt. Bör dessutom ta mig till banken i veckan nu igen.

Japp, nä.. nu ska jag dra mig..

Hjälp!!

Klippte mig och gjorde slingor igår, men jag är faktiskt missnöjd. Ångrar att jag klippte i den där luggen som borde få växa ut och jag ångrar att jag gjorde blonda slingor igen - på något vis fick dem min hy att se alldeles grå ut. Jag vill vara brunett nu kom jag på. Trots allt jag sagt innan. Men då ska det ske på salong - vågar inte bli gråhårig igen. Chokladbrunt hår som glänser sådär fint. Jag har faktiskt ganska mörka ögonbryn just nu så det hade nog passat. Men det är ingenting jag har råd med nu. Nope. Skit också. Och skulle jag köpa egen färg o göra själv och det inte skulle bli bra skulle jag hata mig själv i all evighet.

Nog prat om håret, över till allt annat som också gick fel igår. Insåg att jag behövde nya skor inför kick-offen, men de skor jag kunnat tänka mig kostar för mycket för min plånbok just nu, sedan tänkte jag att jag iaf skulle testa blusen jag sett ut - men det vita gjorde mitt hår gult och så även tänderna (vill vara brunett..!!)

Tog mig till Nordea och fixade "vuxenkort" (ni vet sånt med blindskrift, har bara haft electron tidigare) samt internetkod och beställde dosa. Vuxenpoäng! Sedan skulle jag till Swedbank och avsluta mitt ungdomskonto, men det visade sig att jag måste till Sparbanken Alingsås (vilka jag förmodade hörde ihop) Så detta måste jag göra idag eller ngt.

Det var verkligen inte min dag igår - hittade ingenting annat jag ville ha i stan - strosade runt bra länge, men jag störde mig mest på mitt hår. Någon som är grym på hårfärg och vill hjälpa stackars mig?

När jag väl hittade något jag kunde tänka mig så fanns den bara i large och det såg ut som om jag hängt på mig en alldeles för stor mammas gamla kläder där bystpartiet inte fylldes ut. "Nej, vi får oftast inte in några nya och den kommer inte komma in igen." Skit också'! Begav mig istället till min favoritaffär på Backaplan där jag alltid hittar fina sommarklänningar, men inte heller där hittade jag något jag tyckte om.

Fan, fan, fan.

På kvällen åkte jag på picknick vid en sjö och tog en promenad med vovvarna Tilda och Bonso. Mysigt - solen håller sig framme länge. Underbart - det var det enda mysiga på hela dagen och jag lyckades glömma bort mitt hår för en stund.

Men nu är det back to panic!

Behöver hjälp.

Tisdag

Snart, snart ska jag ner till Floda centrum och klippa mig och slinga mitt råttfärgade hår : )

Det ringer på min telefon om lägenheter jag sökt - jag måste tacka nej, det är ju knasigt - och vissa får inte napp nånstans. Ibland har jag bra flyt - oftast faktiskt. Bara man lägger manken till ordnar det sig.

Blev hela två promenader igår, det var härligt! Underbart i solen - och det var fortfarande ljust halv nio igår kväll - snart är det sommar mina vänner! Härskogen var härlig på kvällen, vid vattnet och solnedgång.

Nu ska jag dra mig ner till frisören och sedan ska jag till banken, plural. Måste fixa o dona.

Puss


Allt blir bra

Men varför är det så dyrt med soffor??

Kollar runt lite.. har mina idéer. Köket ska ha röda detlajer, sovrummet lila o svarta och vardagsrummet med dess snygga gråa väggar ska blandas med vitt och grönt. (däremot är jag osäker på vad jag ska ha för färg på möblemanget - ska rådfråga inredningsexperten Terese vad hon tycker)

Har mina planer som sagt, jag tycker det är förbannat skoj =)

Fick hem mitt anställningsbevis - nu ska jag bara skaffa skattesedel och sedan är allt klart.

Ska börja kolla upp nödvändiga saker som hemförsäkring och sådant innan det blir dags att flytta.

Skulle egentligen blivit en tripp till banken för lite fix o trix idag, men jag är fruktansvärt seg och det är slask ute så jag tar det imorgon istället - efter mitt efterlängtade frisörbesök! =)

Ska istället städa lite här hemma tror jag. Och möjligtvis ta en promenad om vädret bestämmer sig för att ta bort snön från marken och inte regna. Då kan jag tänka mig att ta på mig kläder o röra på mig lite - det är ju faktiskt helt underbart när man väl gör det. Funderade ett tag på Härskogen, får se hur det blir med det.

Lycklig

JA =)


1:a juni är det jag som flyr boet.
På 21-årsdagen blir det målning av hallen och sedan en del vin förhoppningsvis.

Gladare kan ingen vara!

Allting gick så snabbt, men det känns fantastiskt bra! Skrev kontrakt idag.

8 veckor kvar . Högst .


Tack, tack, tack.
Jag har sånt flyt!

Fredag

snabbt gick två arbetsveckor - redan sista dagen idag. Ska se vad jag ska sätta min praktikant i för arbete idag. Alltid lika svårt. Händer inte så mycket på hotellet. Igår när jag gick från jobbet var det fortfarande bara fyra incheckningar för idag, fredag. Hoppas det har bokats på lite mer så man får lite o göra.

Hade en kille på upplärning igår också, så vi var jättemånga i receptionen samtidigt -jag, han som jag lärde upp, mina två praktikanter och min chef. Dessutom min andra chef i rummet intill och han höll på o såga o väsnas. Jag vart lite irriterad där ett tag. Hitta på arbetsuppgifter till mina praktikanter, lära upp den nya killen, svara i telefon, hålla koll på att allt gick rätt till och trängas med folket - det är ju en ganska liten reception, men , men. Jag överlevde. Och jag ska inte klaga mer. Liseloth hade det nog värre utan hjälp på Comfort. Stackarn.


Nu ska jag ta mig i kragen och klä mig.
Puss

Fan, fan, fan

Hörde att min bror satt o lyssnade på denna underbara kärlekslåt.

Desperation...
Ibland glömmer man av vilka som är så otroligt bra och när man får höra dem igen är det som en pånyttfödelse. Haha! Där lät jag väl djup :P Men den är iaf grymt bra, mina damer och herrar - Joakim Thåström; Fan, fan, fan.

Spana in texten

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland

Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann











Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden
om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du


Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du
Fast det var så kort romans v
ar det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du



Love it.

Torsdag

...och imorgon är det således fredag - sista arbetsdagen denna vecka. Sedan blir det tre timmar på onsdag och så delar jag o Josefine på eftermiddagspasset på lördag. Blir kanon. Sen ska jag hem till Mikaela hade jag tänkt på lördagskvällen den veckan.

Men till kommande helg:
Jag ska på lägenhetsvisning på lördag förmiddag, sedan är jag bjuden på inflyttningsfest hos Jimmy (kan dock inte komma eftersom jag är "barnvakt" åt mina alldeles för stora småsyskon - de borde väl kunna klara sig själva numer?

söndag ska jag också kolla in ett alternativt boende. Dock endast ett rum. Får se hur det blir med det - vill ju kunna spela musik, laga mat och ta hem kompisar utan att behöva ta hänsyn till andra boende i huset - det blir som att flytta hem all over again. Fast till en mindre familj. Bara en mamma och hennes 9-åriga dotter. We´ll see.... Jag letar febrilt.

Blir att försöka klämma in lite kompisar i min fullspäckade kalender tänkte jag också.
Saknar min Lollo, bland andra, lite för mycket.

Nej, nu är det sannerligen dags att knyta sig.

Helgen

Har haft en ganska fullspäckad helg efter att ha varit helt osocial i en vecka.
Och det har varit skoj. =)

Biljard i fredags efter jobbet.
På lördagen blev det att åka hem till min älskade farmor som fyllde 87 - vilket inte märks. Lika pigg o glad som en kvinna i 60-års åldern. =) Härligt.

På kvällen spelade vi "Vem vill bli miljonär" - glöm aldrig att en kopparorm är en ödla - inte en orm. Det kan förvirra. Senare tog jag bilen och kollade på film. Tjöt långt in på natten. Myspys.

Upp tidigt på söndagen för brunch med goda arbetskamrater. Halva priset i baren, mitt på söndagen. Men det blev bara lite vin iaf. Sedan gick vi på stan ett tag. Funderar på vad jag ska ha på mig på introduktionen till mitt nya jobb. Tänkte kolla mer när jag fixat håret. =) Fick dock inte tid för det förrän nästa tisdag. Men jag ska väl klara mig en vecka till tror jag.

Fick inbjudan igår iaf. Kul! Ska verkligen bli jätteroligt att börja ngt helt nytt.

På lördag ska jag på lägenhetsvisning. Underbart! Hoppas bara jag får den!


So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours

RSS 2.0