Trevlig älg!




Workout completed

Igår vaknade jag i Floda. Jag o mamma såg en älgkalv på väg till Robin. De körde hem mig och jag tog en promenad till Allum, köpte lite grejer och åkte sen hem, gjorde iordning picknick och mötte sen upp Emil för en picknick i slottsskogen :) Tough Viking var underhållande och solen sken. Underbart! Kvällen spenderade jag hemma. Jag var pigg imorse, gick med återvinning, slängde maskrosor och tog fram min bänk och en matta till uteplatsen, putsade fönstren och tränade med en träningsapp jag har - och gick sen en promenad/tog en springtur. Underbart! Nu blir det dusch och så är jag redo för dagen :) 




Fredag!

Det blev en kort jobbdag idag. När jag jobbat lite åkte jag mot Alingsås för ett sammanträde. På vägen dit löser parterna det utan oss. Istället för att vända tillbaka tyckte min chef att jag kunde ta flextid - sagt o gjort. Jag åkte till Lerum o fikade på kaffedoppet o sen hem till Floda för tjöt med lillasyster. Vi åkte till Alingsås tillsammans o spanade in Stadium outlet. Köpte nya träningsbyxor o en gosig tröja från Röhnisch. Nu ser jag let's dance med mamma :) Imorgon väntar en picknick med min babe ❤





Tillbaka till verkligheten

Jaha, så var det arbete igen. Skönt dock med en kort vecka. Redan onsdag imorgon liksom ;) Igår körde jag ett hårt benpass på jobbet - så idag kan jag knappt gå :P Snyggt. Får se om jag lyckas någe vidare på yogan imorgon. Ikväll har jag sovit. Skulle egentligen testat cykeln. Men jag somnade :P




En annorlunda påskhelg

Godmorgon, 

Igår var jag på Pepes bodega i Båstad. Har därmed klubbat tillräckligt för i år ;) Är alldeles för gammal för sånt känns det som :P tycker inte om att supa och den musiken är verkligen inte jag ;) Men nu kan man bocka av det också. :) I övrigt var påskafton fin med sol och god mat, trevligt sällskap. Nu väntar jag på att Emil ska vakna. Blir frukost och sen - hör och häpna - golf! :S

Konstig påskhelg ... 




Glad påsk

Hej!

Jag spenderar denna påsk nere i mellby hos Emils föräldrar. Känns konstigt att inte vara med min egna familj, men jag njuter av god mat och härlig sol. Sitter utomhus i linne. Vi har promenerat o sprungit efter frukost och nu dricker vi kaffe. Ikväll ska vi hem till Emils morbror m familj. 






Att leva...




OCD

Hahaha..! Kom igår på att jag är alldeles för pedant. (Till viss del på delar det ju också jobbet såklart, det gör ont att inte hinna med saker - för då tar jag liksom med mig det hem o tänker på det)

Emil brukar hänvisa till min OCD. Tvångstankar typ. 

Sofie frågade i lördags när jag o lilla Alma kom ner från övervåningen vad vi hade gjort - hade jag möjligtvis städat hos Alma? Ja..., :P utan att jag egentligen funderat över det hade jag plockat upp från golvet och vikt kläder .. 




En dag kvar

Ja, snart är jag äntligen lite ledig. Det känns som att jag haft helt sjukt mkt att göra det senaste. Jag har stressat och det mår jag verkligen inte bra av. Är helt slut när jag kommer hem efter jobbet. Nu ska jag vila upp mig. Jag åker med Emil till hans föräldrar ett par dagar, men ikväll har jag egentid (+ att jag ska packa o så..) Har också köpt hem blutsaft - jag kanske bara har järnbrist. 







Söndag

Så var ännu en vecka över. Det är söndag kväll o jag har just duschat. Spenderade fredagskvällen hemma. Det var skönt. Tog det lugnt o tog hand om mig själv. 

I veckan firade jag o Emil fem månader o gick ut o åt. Mysigt :) Emil är fantastisk. Han får mig att må så bra. I övrigt är jag nämligen stressad. 

Igår åkte jag hem till mina föräldrar. Träffade också mina brorsbarn lite snabbt. Sen spelade jag, mamma, pappa o Emil Bezzerwizzer o sov över i Floda. Mamma bjöd på mat o dessert innan vi åkte hem idag. Mysigt. Köpte blommor på vägen hem o laddar inför en kort arbetsvecka - äntligen påsk snart! Längtar efter en ngt längre ledighet. 




Saknad




Baby är sjuk

Har köpt med mig piggelin. Tror Emil fått influensa. Köpte en temp - han har 40 grader. Hostmedicin och nässpray för bihålorna åkte också med - fast från Apoteket. 

Hur är er fredag? 





RSS 2.0