Torsdag




Har varit i Vänersborg på sammanträden idag. Efter jobbet passade vi (jag och mamma) Alma, jag betalade räkningar, har beställt en sak inför bröllopet, skickat mail, planerat lite lätt med min lillebror, pratat med både Carro o Lollo. Fina Carro o Kenneth kommer hjälpa mig på lördag! I love them! 
 
Igår tecknade jag elen - haha sent! Adressändring är gjord, likaså överflytt av mitt comhem-abonnemang och min hemförsäkring. Tror inte jag behöver ngt mer? 
 
Imorgon ska jag jobba på riktigt, riktigt bra på jobbet och så tar jag sedan halvdag. Ska hämta nycklarna och sen skynda iväg på ett frisörbesök. Sedan storhandla och på kvällen är det Idol =) Hua..! 
 
På söndag ska jag bowla =)
 
 


And the rollercoster continues....




Trots att det mesta dalar så når jag just nu bergen emellanåt. Det är helt otroligt hur känslorna kan svaja, det går mellan stress, glädje, ångest, lycka och sorg.... Idag är det mest uppåt.
 
 
 
 


Life is a rollercoster




Idag har varit en rätt seg dag. Den började rätt bra. Sen har ngt virus satt sig hos mig. (har inte tid med det) Var verkligen inte  toppform när jag släntrade hem. Lyckades snubbla i en stentrappa också :P Smidigt. Hade egentligen tänkt åka till farmor men jag är krasslig och hon är sämre än sämst :( Så jag ville inte förvärra det. Åkte hem, sov, åt middag med familjen och provsmakade tårta. 
 
Sen fick jag sms om att jag får tillgång till lägenheten redan till helgen! Grymt =) Det har varit mysigt hemma, men man är ju van att bo själv. 
 
 


Tvära kast




Igår var det möhippa för min brors tjej, Sofie. Vi tog henne med runt i stan för att samla ihop lite påsar med grejer och sedan fick hon måla en tavla. Därefter var det dags för Blacklight-minigolf på Laserdome som hon såklart vann. Därefter middag på Pinchos. En lugn möhippa. Mysigt =) Hoppas hon vart nöjd. Det verkar så :)
 
Idag bär det av till farmor. Hon mår inte så bra :( 
 
 

 
 

Träningsvärk




Har världens träningsvärk. Tack brorsan - igår tyckte han att jag skulle köra benpass. Squats med skivstång. 45 kilo som mest. Plus långa grodhopp, höga hopp, armhävningar, utfall med tung säck och hopprep. Och kast med medicinboll med djupa knäböj. Och kettlebellsving. Sen gick jag på bandet. Det gick inte att springa....??! 
 
Grymt, snart fast rumpa igen då ;)
 
 
 


Klänningen




Här kommer en kass bild på klänningen, men var tvungen att testa den lite snabbt imorse :) Imorgon ska jag tvätta spegeln. 
 
 


....

 
 



 


Two weeks notice




Bröllopet är om två veckor. Jag är fortfarande inte på det klara över vad jag ska göra, jag får ingenting ur min cohost Nicklas. Han vet inte heller vad man ska göra. Mamma tror att jag har planerat varje förbannad minut och pumpar mig på frågor jag inte har svar på. Jag kommer aldrig gifta mig. Vilken stress! Börjar må dåligt igen - annars har det varit en bra vecka.
 
Ingen bra dag idag... Tröstar mig med praliner från Berzelii Choklad. 
 
 

 
 

Alma!




God kväll!
Har just beställt en klänning från Nelly som jag verkligen inte behövde, men den var så fiiiin!
I övrigt har jag inte gjort så mkt mer idag. Mer än att umgås med min brorsdotter. Hon tog 22 bilder på sig själv. Hahahah..! Kärlek!


Yey!



Efter att ha varit rätt frånvarande på gymmet de senaste två veckorna (har ju bara promenerat ett fåtal ggr) gjorde jag idag storstilad comeback! ;) Fick världens energi och körde på rätt bra. Började med 10 minuter på crosstrainern, körde sedan armar i 20 minuter. Skulle övergått till magövningar sen, men det fanns inga pilatesbollar på det gymmet :( Så jag gick upp till löpbandet istället. Sprang 45 minuter och gick i en kvart. Vad hände? 
 
 

 

Lusten är tillbaka!

 



Godmorgon söndag!
Märkte just att min hosta nästan är helt borta. Det ska jag fira med ett pass på gymmet idag! Blir på Endorfin i Stenkullen. Gött =) (ska bara invänta min lillasyster som lyckats lämna alla sina träningskläder hos sin pojkvän...) Jag vill träna nu, nu, nu! Skönt när lusten kommer tillbaka - om så bara för en stund. Det kan bero på att jag börjar komma i fas lite grann. Internet och hemförsäkring är löst till min nya adress, jag har sagt upp mitt lager och vet att jag åtminstone kommer åt mitt förråd till min nya lägenhet helgen 28-29/9. Skönt! 
 
Igår åkte jag ner till Partille och handlade lite smått. (handtvål, nya gästhanddukar, kökshanddukar, schampo, balsam och sånt småpill - vill liksom flytta nu) Sedan hämtade jag upp lillasyster som varit hos farmor och grejat, vi åkte förbi Jonsered och jag visade var jag kommer bo sen. Vi åkte till Lerum och hälsade på elefanter. (En cirkus är i stan =) ) Lyriska tjejer som skrattade tillsammans med barnen när elefanterna sträckte ut sin snabel efter frallor som låg i en matkasse. 
 
Vi handlade med oss lite fika och åkte sen hem till Robin, Sofie och lilla Alma. Gjorde klart bordsplaceringen och sedan åkte vi alla hem till Floda och lagade mat. Pestokyckling med ugnsrostade rotfrukter. Sedan spenderade jag kvällen med att googla toastmaster-uppgifter. Fin lördag ändå.
 
 


Ålderstecken och smitande




Jag önskar verkligen jag hade gjort ngt intressant de senaste dagarna för att underhålla er lite. Men icke. 
Jag har jobbat. Och sen åkt hem. Sovit. Sett på idol. Var iofs hos min bror i tisdags. Han är 28 nu.
 
Jag läste förresten nyss att de första ålderstecknen kommer i åldern 25-30. Jag är 26 :( Här ska fuktboostas! Tur jag köpte en svindyr dagkräm häromsistens då...Den var det mkt fukt i. Jag älskar den.
 
Imorgon är det fredag. Äntligen fredag. Jag har haft två sjukt hemska veckor nu. Plus att jag inte har ngn lust med nåt och ingen energi. Men så där djupt ledsen som jag var förra veckan är jag inte längre. Det har släppt. Jag är otroligt glad över det. Det drog dock i tårkanalen igår till Idol när den vackra Sandra med den fantastiska rösten gick vidare. Hon som lidit av depression i flera år. Jag hejar på henne. 
 
Idag smet jag från träningen. Igen. Jag hostar av och till. Egentligen är det bara en förbannad rethosta, torrhosta liksom. Men jag skyllde på den när Joel tyckte vi skulle träna efter jobbet. Sa att jag skulle ta en promenad hemmavid, i den friska luften. Sa tillomed att jag kanske skulle hälsa på farmor. Drog nytta av henne. Det har gått för långt nu. Jag har inte gått en promenad. Och inte åkt till farmor.
 
Här är jag och min fågel. Vi hade ett matte-fågel-moment. I en hel timma. Sen var det faktiskt Idol.
 
 

 

Kär




Sitter på rumpan i mitt tillfälliga rum och undrar lite hastigt hur helgen gick så snabbt? Redan 19:15 denna söndagkväll. Har som sagt lagat matlådor, gått runt sjön och suttit med bordsplaceringshäftet. Ett utkast. Och sett en film. Nu är jag pigg. Typiskt. 
 
I veckan fyller min storebror 28. Vi tänkte åka dit efter jobbet och fika då. Men han vet inte om det än.
 
Jag är galet sugen på att flytta och komma iordning i mitt nya hem... Det är det mesta jag tänker på just nu. Ska nog adressändra så det är gjort. På Folksam var alla handläggare upptagna. Får ringa imorgon. Ska ringa comhem då också. Så är sådant löst. Kanske ska satsa på att ringa Göteborgs energi också..
 
Elin drog fram den här klänningen inne på H&M igår. Jag testade den och blev kär. Köpte den. Tack lillasyster!
 


Planering o planering




Okej - jag blir Jonseredsbo inom ett par veckor. Gött..! =) Lugnare än kortedala - helt klart. Känns bra. Bara jag får tillgång till den helgen den 28:e-29:e så vore det bra. Hoppas hoppas, annars går det inge bra med flytten.. :S 
 
Annars så finns det annat att fixa med. Imorgon ska jag ringa runt lite och boka saker, teckna elavtal, flytta hemförsäkringen och greja med sånt. (har gjort en lista att bocka av så jag vet vad som är gjort o så)
 
Igår hängde jag med Tina, Kalle, Emelie och Anders till Draken och såg på Richard Wolff... har aldrig lyssnat på honom tidigare. Kan inte påstå att jag kommer lyssna på honom nu heller, men han är nog en poet med sin speciella genre som jag inte riktigt förstår.Sedan gick vi till Dubliners där jag åt en god fisksoppa med saffran i. Mums! 
 
Har suttit hela förmiddagen med ett utkast till ett bordsplaceringshäfte. Shit va mycket jobb det är med ett sådant! Var iaf iväg med min storebror i fredags o spanade in lokalen där bröllopet ska hållas. Så har jag lite koll. Borden kommer stå som en solfjäder och därmed kommer gästerna vara nära brudparet hur de än sitter. Mycket bra. Nu ska man bara se till att alla får plats o så där. 
 
Nu ska jag laga matlådor för veckan och sen blir det en promenad. Soligt och fint idag =) Underbart!
 
Fortfarande lite stressad o så, men lite tyngd har lyfts och jag skakar inte längre. Hjärtat slår inte lika snabbt och det känns som att åtminstone det mesta löser sig..
 
under gårdagens promenad =)

 

Kontrollfreak!




När jag kom hem idag kände jag mig alldeles matt. Borde vara superglad. Jag fick lägenheten i Jonsered! Gött! (bara att det blir dubbla hyror i tre månader - byebye resan till USA...) Ändå kunde jag inte vara glad. Kunde inte slappna av och släppa saker en stund ens - förrän jag skrev ner allt jag behövde göra. kunde jag slappna av en del. Skickade lite mail och sms. Kollade upp och bollade idéer med min lillasyster. Tack Elin!
 
När jag fått mitt kontrakt ska jag flytta hemförsäkring, comhem och sånt där och nästa vecka ska jag ta tag i ett hemligt projekt och boka lite saker. Nästa vecka.
 
Det känns skönt att ha skrivit ner allt, men ändå är jag stressad. Hjärtat slår lite snabbare och det flimrar bakom ögonen - ähh, vet inte hur jag ska förklara, men jag skakar liksom och känner mig lite lätt febrig
 
Snacka om kontrollfreak.
 
Hur kommer man till sans?
 
 
 

 

Stress




Jag har huvudvärk och lite lätt halsont. Börjar liksom känna mig febrig och har ingen som helst lust med nånting - för allt är ovisst, osäkert, jobbigt och besvärligt. Det är helt sjukt. Det är inte ens feber - det är stress. Och det är ingenting som känns som att man sjukskriver sig för. Men jag vet egentligen att det påverkar mitt sätt att arbeta. Och jag tar ALLT personligt. Idag har jag gråtit ända sedan jag kom hem. Tillomed på tåget föll det en tår eller två (världens längsta resa när man är ledsen)
 
Jag borde avboka allt jag tänkt göra efter jobbet denna veckan, men man har ju lovat saker. Vill inte vara den som viker sig och jag hatar att förklara varför - för då blir jag bara än mer ledsen. Det går liksom inte att förklara. 
 
 

 

 
 

Söndagstristess




Och så var klockan snart fem. Redan söndag kväll. Den ska spenderas med den finaste jag vet. Alma såklart. Men annars - var tog dagen vägen? I förmiddags planerade jag lite grejer inför min brors bröllop i höst. Sedan var klockan strax efter ett och mamma hade gjort lunch. Lasagne. Mums!
 
Tog en långpromenad med Angelica och fick sen se hennes nya hus. Fint! Nu är jag hemma med mjukisbrallor och funderar över livet. Och på hur man skriver sms.... Alltså det där första. Jag tror jag skiter i det. Nu åker jag till Alma istället.. Fast jag borde göra så mkt annat..
 
HÄR bra vill jag må.
 
 

 
 

Söndag!




Hej!
Igår träffade jag min lillebrors flickvän för första gången - och hon fick massera mig =) En helkroppsmassage blev det. Är man under utbildning så är man och jag ställer gärna upp! Annars gjorde jag inte mkt igår. Mamma lagade torskrygg på sepenatbädd med creme fraishe örtblandning och grädde och till det stekta morötter, squash, lök och kokt potatis. Gudomligt!
 
Vi såg på Deja Vu och jag höll på att knappt hålla mig vaken. Då ringer lillasyster och jag hämtade henne vid tåget. Tur att det var kallt ute så man vaknade till! Är däremot inte särskilt imponerad av min körstil där ett tag. Kom i säng kl. tolv. 
 
Idag ska jag laga matlådor och sedan gå runt sjön med Amgelica. 
 
 
 
 


RSS 2.0