Söndag utan sol




Ja, idag är det söndag. Min sista lediga dag på en stund. Ska ju börja jobba imorgon. Ledig på lördag. Då är det bröllop. =) Mamma hade lagat den klänning jag hade tänkt ha på mig då. Och så fick jag låna en ljus kavaj av henne. Blir bra. 
 
Det är mörkt på himlen här i Göteborg. Om någon timma ska jag börja göra mig klar för dagen. Ska ta mig till Högsbo för att träffa Sofie och Alma tänkte jag. De ska ha loppis och jag tänkte umgås lite. Inte träffat dem sedan den 4:e juni. Katastrof. Funderade på att cykla - men jag får nog tusan ta vagnen. Kul att cykla i regn? 
 
Kom hem runt kl 2 i natt efter en trevlig kväll i Slottsskogen med mina (soon to be f.d.) kollegor från Elgiganten, en sväng hem till Jocke med tjöt och en tävling. Sen åt vi på creperiet i linné på vägen. Herregud - vilken underbart god crepes jag fick då! 'Mumma! Kommer bli många fler turer dit. Åh! 
 
Jag, Maja, Fredrik och Mange struntade i stan och hamnade på Dubliners på järntorget innan jag åkte hem. Det var en trubadur som spelade gubbrock och jag trivdes alldeles utomordentligt bra. =) Såklart. Och så blev jag så glad över att träffa Maja igen. Typ ett år sen sist. Men vi funkar som om det vore igår. Härligt :) 
 
Nej, nu ska jag spana in en serie som heter Suits. Ska vara med en paralegal i en av huvudrollerna. 
 
Chip o hej!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0