Första gången - ung och dum



Eftersom jag inte lyckats sätta igång med städningen eller tagit mig ut på en promenad tänkte jag att jag ska fortsätta med temat "ung och dum" Enjoy!

Denna gången ska jag berätta om min första pojkvän. Jimmy var den bästa första pojkvännen man kan ha! Trevlig, väluppfostrad, rolig, pojkig, social, rak på sak, SNYGG...mina föräldrar gillade honom (och mina syskon också tror jag, det lilla de fick träffa honom)

Men, han festade en del. Han var 18, jag var 17.. Han kom in på krogen - det gjorde inte jag alla gånger (om man inte räknar med The Golden Days..) Men jag och Rebecca var ofta med på deras hemmafester. Ibland hemma hos Jimmy då hans föräldrar var borta, ibland hemma hos hans vänner. Jimmys kompis Pierre hade en brorsa med egen lägenhet. Han var snygg, trevlig och generös till tusen. Jag gillade verkligen Andreas. Hette han så? (men mest av allt gillade jag min Jimmy, han var bäst.! Så snäll o go o härlig! Jag kan nog tillomed sträcka mig till att jag var kär..)

Andreas hade fest en kväll. Jag fick Baccardi Breezers som jag gillade. Smakade ju saft liksom. Jimmy ville se mig full. Jag hävdade att jag aldrig blir så full så jag spyr - man ska dricka med måtta. (jo, tjena!) Senare under kvällen fick jag mig en redbull-vodka. Fy, va äckligt! Det ville jag inte ha. Men Jimmy menade att jag skulle få en breezer om jag bara drack den där drinken. Så jag gjorde det.

Jag fick för mig att jag ville bada badkar. Med Jimmy. Jag frågade Andreas om det gick bra. Jovisst, det gjorde det. Det var inte alls det där romantiska med tända ljus och badskum i ett nersläckt badrum. Nej, vi satt med badrumslampans starka ljus i ett halvfyllt badkar utan skum. Jag var full, Jimmy var inte lika full. Jag satt i hans famn och vaggade. Han frågade snart om jag behövde spy. Jag skulle må bättre då. Nej, svarade jag. Jag spyr minsann aldrig. I nästa sekund rusar jag upp ur badkaret och får i sista stund upp toalocket. Troligtvis den mest romantiska stund i hela mitt liv ;) Hahahaha..!  Min första fyllespya. Stackars Jimmy.

Sedan dess klarar jag inte av ens doften av Redbull, eller likvärdig energidryck..


Trodde ni skulle få något snaskigare va?



Rosen på bilden hade jag fått av Jimmy samma kväll. Vi hade bråkat och jag hängde med Lollo och Lisa, men han letade upp mig i vimlet och gav mig en ros, en kram och en kyss. Allt var bra igen. Allt var så mycket lättare när man var yngre. ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0