Ingenting fungerar alltid

Sitter med matten och känner mig helt värdelös! Men jag fattar inte var man måste använda plus i sannolikhetslära. Jag vill gärna gångra, men det funkar visst inte alltid. Och komplementstjofräs känns väldigt luddigt. Kass förklaring som ändå inte passar till uppgifterna. Självklart förstår jag exemplet och det låter logiskt men när man ska göra det på egen hand funkar det inte alls lika bra. Nu låter jag jättekorkad, men matte är inte min grej.

Sen skulle jag regga ett användarkonto på folkuniversitetet och när jag väl fått pejling på det och vill fylla i min plan så finns inte min kurs upplagd. Alltid är det ngt.


Ni som följt mig på facebook de senaste dagarna vet att jag dessutom har problem med mitt spotify. Har tydligen kommit åt en offline-knapp och hittar inte onlineknappen. Har tryckt på alla knappar jag ser och alla säger att det ska vara döenkelt, men det funkar inte? Jag är nog rätt tekniskt värdelös. Å andra sidan har jag bett om hjälp från annat håll, men att visa på en Iphone var inte riktigt samma sak - där var det jätteenkelt. Bara dra en knapp åt sidan - den finns inte på datorn. Inte på min iaf.

Tips är uppskattat!!

Nu ska jag klä mig o ta mig till gymmet.
Sen ska jag på stan o leta lite presenter.
Hoppas läraren kan hjälpa mig med matten ikväll så jag förstår.


I give up


Kommentarer
Postat av: Anders Holmberg

Ja du Gumman, häng inte läpp för detta. Bra att du tränar.Kolla reportaget om din Far på ITF s hemsida.Nicklas är hemma. Det blev Single Malt till pappalappen, ska köpa något till honom också.

Mvh. Sabumnim Anders Holmberg 4 Dan

2010-02-03 @ 15:37:32
URL: http://www.itfsverige.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0