Syndig helg

Fy va jag har varit onyttig denna helgen, egentligen hela veckan. Usch! Ja, nä nu är det minsann dags att bli lite nyttig igen. Varför avbokade jag yogan jag tänkt testa igår? Illa!

Men denna morgonen har varit alldeles underbar!
Solen skiner och jag har gått en långpromenad. Gick bort till munkebäck och förbi Delsjön och bort till S:t Sigfrids plan och hem till Daniel igen. Jag har tittat på hus. =) Det finns så mkt påkostade hus i närheten här. Grindar, halvmåneformade fönster, portkod, garage inne i berget, annex och mycket mer. Jag är svag för tegelhus, sådana där vita med svart tak och balkongen liksom inbyggd i taket.. Om ni förstår?

Nu är det snart ny vecka igen. Då ska jag banne mig vara duktig. Är ju ledig ganska mycket. Tisdag, onsdag och torsdag ska tillägnas träning i allra högsta grad. Ett inplanerat Flodabesök ska hinnas med också.  Och imorgon har jag tvättid innan jobbet. Sedan jobbar jag fre-mån.. Någon promenad ska jag hinna med även om jag jobbar.

Nu tänkte jag se om Daniel är pigg på en promenad till bion så vi kan köpa biljetter för ikväll. Nu är det på tiden att vi ser "Män som hatar kvinnor" Men eftersom jag läst den fantastiska boken är jag rädd att den är rätt kass som film. We´ll see.. Sedan blir det ytterfilé till middag! Mums filibabba!

Puss..!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0