Förfärad

Jag har bränt mig så in i norden och det första jag läser när jag slår upp tidningen är "Nya arter tar över i svenska vatten" följt av en artikel som säger att SMHI inte ser ett slut på värmeböljan.

Hur ska jag våga mig till stranden igen??

Jag har redan tidigare insett min rädsla för djupa vatten, mörka vatten och särskilt havsvatten med allt salt och diverse hemska djurarter. Och nu kommer det fler, som man dessutom borde akta sig för. Krabbor som sprider lungmask till däggdjur (notera människor!) , ännu fler äckliga och stora maneter som äter för mycket och inte har sina naturliga fiender på våra vatten. Usch fyamej! Och alger, jätteostron och äckliga fiskar som klarar både söt- och saltvatten. Kamelonter..

Nej, nu har jag blivit, om möjligt, ännu mer avskräckt.

Äta frukost..sedan blir det tvättstugan igen.

Jag funderar starkt på att ta med en handduk till jobbet så jag kan skölja av mig innan jag drar på mig den trånga pikén och långbyxorna...och strumporna, Fy. Det är tur att man arbetar inomhus med AC.

Kommentarer
Postat av: alexandra

nej fy, det där lät inget kul! Tur (?) att jag bara har sötvatten som inte är drabbat...än så länge av någonting...? Hoppas din bränna inte är alltför jäklans jobbig!=/ puss!

2008-07-28 @ 10:53:28
URL: http://alexjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0