Ålderstecken och smitande




Jag önskar verkligen jag hade gjort ngt intressant de senaste dagarna för att underhålla er lite. Men icke. 
Jag har jobbat. Och sen åkt hem. Sovit. Sett på idol. Var iofs hos min bror i tisdags. Han är 28 nu.
 
Jag läste förresten nyss att de första ålderstecknen kommer i åldern 25-30. Jag är 26 :( Här ska fuktboostas! Tur jag köpte en svindyr dagkräm häromsistens då...Den var det mkt fukt i. Jag älskar den.
 
Imorgon är det fredag. Äntligen fredag. Jag har haft två sjukt hemska veckor nu. Plus att jag inte har ngn lust med nåt och ingen energi. Men så där djupt ledsen som jag var förra veckan är jag inte längre. Det har släppt. Jag är otroligt glad över det. Det drog dock i tårkanalen igår till Idol när den vackra Sandra med den fantastiska rösten gick vidare. Hon som lidit av depression i flera år. Jag hejar på henne. 
 
Idag smet jag från träningen. Igen. Jag hostar av och till. Egentligen är det bara en förbannad rethosta, torrhosta liksom. Men jag skyllde på den när Joel tyckte vi skulle träna efter jobbet. Sa att jag skulle ta en promenad hemmavid, i den friska luften. Sa tillomed att jag kanske skulle hälsa på farmor. Drog nytta av henne. Det har gått för långt nu. Jag har inte gått en promenad. Och inte åkt till farmor.
 
Här är jag och min fågel. Vi hade ett matte-fågel-moment. I en hel timma. Sen var det faktiskt Idol.
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0