Inför födelsedagsfirande




Har startat dagen med att göra matlådor av en kasslerbit jag tog fram och tinade igår. Har också plockat undan och vikt kläder som drällt överallt, ringt ett samtal, städat Tuffes bur och dammsugat lite. Ska fortsätta städa lite snart.

Min familj kommer på besök idag. Har bokat tvättid imorgon, men inser att jag ska ju gå på stan med lillasyster på förmiddagen efter att hon sovit här så jag tar nog o bokar om den tiden.

Jag ska laga mat till dem sen. Får bli ngt enklare. Var o storhandlade igår inför detta. Blir så mysigt att träffa alla igen! Pratade just med farmor. Hon ville ha en önskelista. Herregud va sånt är svårt tycker jag! Sa iaf att jag önskade mig böcker, armband och en salladsskål. Sen kom jag på att jag borde tusan önska mig nya stolsdynor också. De ser ut som hej kom och hjälp mig. Vita. Hur tänkte jag då? Ungefär som med soffan. Grå hade varit bättre. Typ dessa: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90175000/#/60175006

Får nog åka till IKEA snart - behöver ny lampa till min kökslampa. Den gav med sig nyss.

Ja...nä. Det får bli till att fortsätta här.

Ser smarrigt ut va?
(haha första ggn jag gör sånt - var ju inte så svårt och det doftar underbart!) Men ikväll blir det att bjuda på annat! Mamma och resten av familjen åt kassler igår.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0