Midnatt i Paris - och hundvakt :)




Hej!
Jag har inte hunnit blogga på ett par dagar. Dagarna blir visst lite kortare när man har långa dagar, eller ja - normala dagar. Sådana som alla andra har. Fast jag har ca en timma kortare. Går ca 8-16. Sen tränar jag och sen är det kväll. Jag går upp kl 6 så jag är bra trött om kvällarna. Men jag kommer in i det.

Igår gick jag på bio med farmor och två av hennes väninnor. Vi såg "Midnatt i Paris". En mycket bra film - den rekommenderar jag! 20-talets Paris med kändisar från förr, fast nutid.. Krångligt? Se den!

På praktiken går det bra :) - och alla är trevliga. Som sagt. Och måna om att jag faktiskt får lära mig saker! :)

Imorgon är det fredag. Då ska jag träna. Och sen ha en lugn kväll. Hade tänkt åka till Floda, men gör kanske det på lördag istället. På lördag blir jag också hundvakt. Haha, jag som inte kan ngt om hundar :) Men Beauty är nog behändlig. Blir intressant. Tina kommer tidigt på lördag och lämnar henne.

Intressant :) Kanske kan hon få hälsa på Alma om jag har turen att träffa henne.

I eftermiddag har jag suttit med Carro, Jossan o Jessica o snackat skit. ♥ Det tyckte jag om :) Ikväll blir det träning här hemma.

Är förresten brutalt godissugen.. men jag åt en macka istället. Det är förbjudet det också, visserligen. Men ändå lite bättre. Visst?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0