Att lära sig en läxa




Den som söker han finner! Jajemen - kamerasladden låg i min väska. :) Hade tagit med den sist jag var hemma i Floda för jag tänkte ngn kunnat hjälpa mig med storleken på bilderna till fitnessfighten, men det glömde jag av såklart. Gött.

Jag fuskade förresten med kosten igår. Jag åt både godis och chokladpudding under förfesten hemma hos Carro. Jag fick ont i magen och gick hem. Tog en samarin och gick o la mig. Jätteont verkligen. Har nog vant mig av med sånt. Egentligen är det inte ens så där supergott som man tänker att det är. Jag gjorde en ogärning mot mig själv igår och det tänker jag inte göra om. Det blev ingen dans för min del. Suck!

Kroppen mår inte bra av sånt där. Inte min iaf så hädanefter tänker jag inte fuska en sekund! Håller jag på att falla dit ska jag minnas magknipen jag fick igår. Inte värt.

Snart bär det av till gymmet. Jag ska ta hand om mitt knä. Men annars köra på som vanligt. Nu blir det ett par jobbigare övningar men det ska gå det med.

Här är lite bilder från det senaste. Dessutom måste jag verkligen rekommendera inpackningen från Joico som jag köpte igår. Märkte verkligen skillnad på EN omgång. Kostade 289 sek. Värt!


Riktigt imponerad!



ÄLSKAR örhängena!



Teer som passar mig :)



Gött slut efter träningen


Absoluta godast just nu =)



Dagens morgonmys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0