Wishlist..?



Jag blir snart alldeles lastgammal. Jag har aldrig firat min födelsedag ordentligt. Någonsin egentligen. Jag minns när jag mötte upp farmor i Lerum och vi handlade kläder till skolaslutningen. Det var min årliga födelsedagspresent när jag gick på högstadiet. Världens lyckligaste tjej! Och skor till det. Världens bästa farmor.

När jag fyllde 18 var jag hemma hos mig. Hade nog jobbat, om jag inte minns fel. Jag var trött, mamma och pappa var iväg på någon resa. Farmor passade mina syskon. Och mig. Jag somnade tidigt.

När jag fyllde 20 lånade jag Robins lägenhet (ja, faktiskt den jag har nu) och bjöd några tjejkompisar. Vi åt mat och drack lite vin. Sen gick vi ut. En stund. Haha - jag är dålig på att fira mig själv!

Förra året träffade jag Angelica på kvällen och vi tog ett glas på en uteservering. Med liveband. Det var kallt. Det blev en tidig kväll.

I år - då ska jag jobba :P Haha! (slutar 16 - kan ju bli ett glas någonstans ändå. Det är visserligen en söndag, men det är ju nationaldagen dagen därpå så man är ju ledig)

Kanske att man firar lite bättre när man blir 25?
Jag är duktig på åldersnojor och firar inte mig själv. Jag är dålig på att begära uppmärksamhet - att vara i centrum. Har aldrig folk hemma. Borde ändra på det...

Om jag skulle göra en önskelista skulle den för tillfället innehålla en massa nyttosaker. Alltså sånt där tråkigt som man behöver ha. Men vad jag VILL ha är framför allt en fotvårdsbehandling till mina ömma fötter. Och en massa kläder och snygga skor såklart ;)
Och Honey Bronze från the body shop.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0