rubrik?



Vaknade imorse med världens magknip som snart kom att ersättas av feberfrossa. Ingen bra start. Jag beslöt att ligga kvar i sängen. Ingen ekonomi för min del helt enkelt.

Klockan tolv hade jag uppsatt tvättid. På med leggings och en t-shirt för att kånka hela garderoben till tvättstugan. Idag fungerar båda tvättmaskinerna, tack och lov! Men istället har torktumlaren lagt av så nu är hela torkrummet fyllt av mina trosor och strumpor, handdukar och sängkläder. Undrar hur kläderna sedan kommer få plats? Inte alls, är min gissning. Det hjälps inte. Kommer nog få hänga kläder här i lägenheten. Borde verkligen skaffa mig ett torkställ..

Jag har knaprat burana och är för tillfället pigg, känns bra. Kanske bara var ngt tillfälligt? Hoppas det. Någon sorts strejk. Kommer nämligen behöva mina krafter i helgen. Jobb i dagarna två samt midnattsloppet då..

Kollar IKEA-katalogen som kom i dagarna. Jag behöver verkligen mer förvaring. Klädesförvaring då.. Men jag betvivlar att jag kommer kunna få plats med en garderob til här. Men jag kanske kan ställa en byrå i hallen? Eller ställa upp en klädstång? Och ett torkställ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0