Restless legs eller musarm?


Igår åkte jag hem till Camilla i klassen. Vi köpte pizza och drack vin till det. Trevlig fredag! Hanna och Sanna från klassen var också med. Senare mötte vi upp Karin och Ellen på stan. Vi satte oss på Lilla London och hade minst lika trevligt där. Kvart över ett tackade jag för mig - och var hemma kl 2.

Halv 3 somnade jag med ett obehagligt stickande i benet, som jag hoppades skulle ge sig under natten. Det gjorde det. Men halv 7 vaknade jag istället av att jag hade samma jobbiga smärta i armen som inte ville ge sig. Jag gick upp, tog en värktablett och drack vatten. Inte sjutton hjälpte det så jag gick upp. Nu har det gett med sig, men jag kan inte lägga mig nu. Har alltså sovit 4 timmar, kommer vara dötrött i eftermiddag, men det är ett senare problem.

Sugen på att shoppa idag!

Butikerna öppnar ju som bekant inte förrän 10, så jag har roat mig med Idol på tv4play. Nästa vecka blir rolig då alla ska uppträda på riktigt och tittarna får rösta =)


Giv mig en diagnos!



Vad gillar ni klänningen?
Funderar på att inviga den på personalfesten nästa helg =)


Kommentarer
Postat av: antonia

Usch vad jobbigt..Hoppas det gett med sig nu. Det är det läskiga när man bor själv också tycker jag..Måste stå ut med sånt själv och inte ha någon att oja sig inför:).. Skitsöt känning. Väldigt kvinnlig och fina färger. Den kär dig!! Puss

2010-09-25 @ 09:58:15
Postat av: antonia

*klär dig

2010-09-25 @ 09:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0