Tom och stressad

Tredje veckan på semestern har varit rätt kass. Har varit jätteseg och samtidigt stressad över att man ingenting hittar på. När man väl planerat in saker faller det helt fel. Solen sken knappast när jag satt med Carro på klipporna och spelade yatzy igår. Så när vi beslöt att ge upp kom solen. Såklart. Då var vi redan på väg därifrån.

Idag skulle jag hängt med på golfbanan...(?!) Men inte heller det går för jag har bokat in en läkartid halv två. Bra jobbat. Innan dess blir det nog storstädning här hemma. Behövligt. Efter läkarbesöket får jag väl ta tag i gymmet kanske? Kanske Floda kan få sig ett besök? Jag har iaf läst ut boken jag ville göra, innan jag får ro att göra något annat. Den har verkligen slukat upp min tid. Camilla Läckberg och Liza Marklund. Går liksom inte att lägga ifrån sig böckerna.




Och så till dig...Hur länge ska vi hålla på? I´d rather hurt than feel nothing at all...


Kommentarer
Postat av: alexandra

det behöver det ju inte vara, men har man fått en blindtarmainflammation så brukar man åka in oavsett om man är rädd eller inte för att det gör så ont. Men jag hoppas att det inte är det utan ngt annat. Det lär ju få reda på vad det är som är fel. Jag har lärt mig ett trick som kan avslöja om det är blindtarmen, och det är om man ställer sig på tå och studsar ner med hälarna- gör det ont där i naveltrakten så ska man vara observant och uppsöka läkare. Men jag hoppas att det inte är ngn fara!



hehe ja, eller hur är jag duktig! lite till som kan läggas till i meritlisan hehe. Men jag är strax klar med detta plugg! skönt. Ångrar mig nästan lite ibland, men det har gått bra.

Kram

2010-07-08 @ 12:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0