Spontant


Igår när jag kom till jobbet planerades det restaurangbesök och avskedslajbans för en kär kollega som skulle lämnas oss och flytta till Stockholm. Jag insåg att jag inte var klädd för tillställningen - men vem var väl det? :) Så jag tackade så gärna och hängde på efter jobbet.

Har blivit en del umgänge med mina kollegor nu det senaste. Det var länge sen och jag tycker det är så trevligt varje gång. Många skratt och mycket kärlek. ♥ Tack kära vänner!

Vi gick till Bishops arms efter jobbet - men det var fullt. Hur sjutton kan det vara så mkt folk på en tisdag? Jo, mellandagarna. Folk är visst lediga.? Så för att alla skulle få plats ringde Fredrik till Spice. Servitrisen lovade att flytta på lite sällskap så vi tjugo skulle få plats. Vi åt mat och drack vin och jäger. Och skrattade. Mossan höll tal, Daniel och Erik likaså. Vi sjöng och vi skålade.

Därefter gick vi till Elgigantens stammishak Babar. En sunkig jäkla pub på avenyn. Men det gick an för mitt sällskap var av rätta virket. =) Klockan ett inatt drog jag därifrån.

Tack älskade kollegor för en jättetrevlig kväll ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0